Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

08.12.16
09:25

Аз не се примирявам лесно ще намеря начин да не ги плащам. Ама не е там работата. Започвам да си мисля,че всичко е умишлено,колкото да се печели от дребни такси и неустойки. Хората преди мен на касата искаха да знаят как така имат за плащане Мтел Now,който те самите не са активирали-бил им безплатен 3 месеца с пакета ТВ. Ами кажете им на тези хора,че след третия месец се плаща д..ба. Те сами няма как да се сетят..офф

Както и да е,това са други страсти,по-важно е днес да стигна до фитнеса и да свърша още две-три неща.

09.12.16
20:25

Утре и вдругиден ще ходя в залата,после чак вторник или сряда.
Сега фирменото коледно парти ме зове ;)

Мнението беше редактирано от Веси на 10.01.17 22:51.

10.12.16
18:15

Здравейте!
Днес и утре работа по нова програма в залата,защото се оказа,че тази,която бях започнала ще пасне повече на варианта,в който съм 6 часа на работа.
Новата,която мисля да пробвам(знам,че поне месец и малко трябва да мине,за да има ефект) ще изпълнявам в три дни от седмицата. Сряда и събота и неделя,защото през седмицата е сложно да оставям децата на някого.
За кардиото сутрин още не мога да реша какво да е,но може би каквото и да е ще е по-добре от нищо,та.. да се захващам сериозно най-после
  Всички знаем,по-трудната част е храненето,разглеждах пак хранително режими и ще опитам пак да смятам калории. Със сигурност това е правилния начин,но къде съм търсила извинения,къде наистина не е било възможно да следя.
Поне по Коледа ще взема само най-доброто, както бях чела в една статия тук-човек сам избира от коя храна на масата да яде. Винаги може да се предпочете протеиновата част ;) подкрепена с някоя свежа салата.

Тренировка,когато се отвори 2 часов прозорец за мен Програма за сваляне
За днес кафе, банан
Обяда ще е картофена крем супа с кротони
Следобед кисело мляко със ябълка(сладка, червена)
Вечеря-кисело зеле със свинско

Мнението беше редактирано от Веси на 10.12.16 21:56.

12.12.16
20:53

Здравейте,
След събото-неделните тренировки днес реших да правя импровизирана тренировка вкъщи с изпълнение в режим 20/10 подобен на табата.
Включих клекове,лицеви опори от колянна опора,бърпита,планк с докосване на срещуположно рамо и коремни преси. За това се сетих. Последните три бяха отново клекове,лицеви опори и бърпита.
Лошото е,че ме заболя на странно място. Заболя ме в лявата част на пъпа...да,на пъпа.
Супер странна болка,в покой не ме боли като си лежа например,като ходя се усеща една тъпа такава,а докосна ли на мястото много ме заболява. Странна е,защото ме боли само там. Областта около него не боли. За първи път усещам такова нещо. Ако продължи още дълго ще ходя на лекар,смешно не смешно ще се наложи.

Храната днес беше кафе с кроасан
Салата от моркови,зехтин,малко оцет и счукани орехи със парче пилешко филе
Следобед кофичка кисело мляко с шепа боровинки
Вечерята беше около 100 гр салата от бял боб с червен лук и опитах шкембе на фурна със чесън и червен пипер.

Утре сутрин ще гледам ако не ме боли много да повторя “тренировката”

13.12.16
22:29

Оох колко дълъг беше този ден.
Почивам от всяка тренировка,ще спя и утре ще опитам да ида в залата след работа.

Храна
Закуска кафе и яйце
Салата от моркови,зехтин и орехи със 1/3 консерва риба тон в собствен сос
Кафе със кроасан
Салата айсберг със краставица,червен лук,авокадо и пилешко филе
Опитах домашни бабекови кюфтета-едно-не е моята храна и също осолено,подправено и сушено пилешко филе-пак не е моето.
Хубавото е, че открих интерес в себе си към стари червени вина - пих чаша червено единадесет годишно вино. Какъв цвят имаше само...дзън!

16.12.16
00:46

Последните три дни сме вкъщи с едното ми детенце.
Възползвам се и всеки ден съм в залата.
Вчера на клека(на машина)  съм сложила дискове от по 10 кг вместо от 5,както по принцип и тръгвам да клякам,но ми се стори тежко. И си викам,абе толкова да съм изгубила форма,че с 30 кг да не мога да клекна...останах си с 3*5 клека. Тежичко си ми беше,признавам (dull).
Другите неща в програма са айляк,а комбинацията помежду им ми действа супер.
Само се чудя има ли как да скъся времето за изпълнение,защото  ми отнема около час и половина цялата. Почивам по-малко от минута,а където е възможно комбинирам съседни упражнения.

Тези дни или сутрин или вечер пия по чаша топло мляко
Храната няма да описвам,добре е.
Но пиша и очите ми се затварят.
Утре пак!

P.S. Размисли за работата. Струва ли си или не..

Мнението беше редактирано от Веси на 16.12.16 00:47.

16.12.16
21:40

Закуска печен сандвич с яйце и кашкавал,чаша ментов чай
Обяд печена пилешка пържола от бут и салата айсберг,краставица лук и млечен сос,чаша айрян
Следобед ябълка
Вечеря супа

Тренировка преди обяда

повдигане на щанга от лег - 2 серии по 8 повторения;
флайс - 3 серии по 12 повторения;
придърпване на вертикален скрипец - 2 серии 12 повторения;
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 12 повторения;
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 12 повторения;
кикбек - 2 серии по 12 повторения;
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения;
бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 12 повторения;
бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения;
бедредно разгъване - 3 серии по 15 повторения;
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения;
клякане с щанга - 3 серии по 15 повторения;
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения;
кoремни преси - 3 серии по 30 повторения;
повдигане на краката от лег - 3 серии по 30 повторения.

17.12.16
21:21

Днес почивам от тренировка

Храна
Печен сандвич с яйце и кашкавал,чай
Кафе и бисквита
Излизах да накупя разни подаръци и ядох чийзбургер(защото не обядвах вкъщи,а и си спомних как работих в Макдоналдс и по-скоро беше емоционално хранене)
Кафе
Малко свинско със зеле-нещо не се харесахме този път
Зелена салата с яйце (nlove9)
И туй то!

Опитах да си направя кисело мляко с първото срещнато в магазина като закваска. Ами не стана..предполагам не учудвам никого хах
Утре трябва да отида пак на тренировка,задължително!

Хубава новина е,че от другия месец ще съм в друг фитнес. Ще ходя в залата на Landmark хотела,който е до гребната база. Извадих си карта multisport - само 10 лв на месец! Йеей

18.12.16
22:53

Ходих,тренирах,оцелях :)
Тренировката е еднаква всеки ден,засега.
Като(ако)започна да виждам резултати,ще увелича още малко натоварването. Днес клека беше първо с 20кг само,после 25 и завърших на 28 кг. Кляках със свободна тежест,не на машина. Добавих и кардио след тежестите. 3 км бягане
Храната
Кафе и бисквита
Банан
Печени на фурна картофи
Кафе
Малка порция спагети със кайма и доматен сос

24.12.16
23:10

Отново липсват няколко дни от дневника,това е основно,защото е нямало тренировка :)
Днес записвам едно бягане на гребната база в студа,което направо ме изтормози 5 км. Много клинч,направо не знам как се свиква на тази температура за бягане,ама засега това ми е вариант-залата не работи.
Утре,ако не че боли много гърлото пак ще ида.
Обмислям нова татуировка..

Мнението беше редактирано от Веси на 24.12.16 23:12.

25.12.16
14:36

Здравейте :) честито Рождество!
Много топлина и уют в семействата! Много много здраве и разбирателство!

Аз днес се радвах на детските емоции от подаръците за Коледа. Обядвахме със семейството и сега ще поспим с малкото човече.

После,ако има желаещи да се грижат за него за час ще ида да потичам,ако не-ще правим домашни тренировки :)

25.12.16
22:52

Оглеждам кросфит комплексите,които има във форума и да взема да пробвам някой път. Само с чудене няма да разбра за мен ли е.
Ще погледна и дневника на Лимка(стори ми се,че едната статия е нейна)

26.12.16
15:21

Здравейте,
днес се събудих с идеята за бягане + фитнес тренировка,но в последствие остана бягането и кросфит комплекс Джереми от сайта,защото залата още празнува явно и беше затворено.
Закуската беше зелена ябълка
После кафе
Печено пилешко с шопска салата и малко парче торта
Следобед май няма да ям нищо,а чак довечера ще се мисли нещо леко

*споменах татуировки,ще се възползвам да събера на едно място любимите си идеи

Мнението беше редактирано от Веси на 26.12.16 15:23.

27.12.16
23:33

Лелее,какво преяждане.. не е истина
За първи път в живота си ям толкова много. Мисля,че тук ми е границата.

Интервали със клекове,лицеви от колянна опора,коремни преси към срещуположно коляно/2* 3

Утре ще опитам да намеря време за едно бягане или фитнес-залата работи вече.

05.01.17
00:56

Йо хо хо
Тук съм

Да си представим,че не съм спирала да пиша :)
Днес тренировката беше следната:
1. Загрявка 5 мин. кардио + 2 мин. развъртане на стави
2. Загряващи серии 1 х 12-15 за всяко първо движение за мускулна група;
3. Клек 3 х 20 клека с лост само(пълен клек);
4. Придърпване на вертикален скрипец 4х 10 повторения (смяна на хватовете, под-над);
5. Затваряне на пек-дек машина 2 х 10 повторения;
6.Глутеус мост в комбинация 2 серии с 15 повторения.
8. Повдигане на коленете от стенд - 2 х 12;
9. Двойна серия Чуково бицепсово сгъване с дъмбели + 10. Пуш-преса с дъмбели - 2 х 10;
11. Кик-бек с дъмбели 2х 10;
12. 10 мин. монотонно кардио
13. Добавям и негативната част от 5 бр набирания(което за мен е постижение)

Храната
Лимонада ;) със сок от половин лимон и малко вода
Кафе
Банан
Порция леща
Кафе,ред черен шоколад
Кьопоолу със две-три маслини
Преди сън,чаша топло мляко и парче домашен кекс

Много въглехидрати и малко протеин според мен,но беше доста натоварен ден и нямах възможност да планирам хранения,което доведе до малко хаотично хранене.
За утре в офиса съм приготвила закуска овесени ядки с кисело мляко,орехи и нарязан банан да отлежава от сега,зелена салата с яйце лук и краставица,както и салата от моркови с орехи,зехтин и оцет.
Какво протеиново да изям е въпросът.
Ако имам време може някой омлет да си приготвя.
И така :)

Мнението беше редактирано от Веси на 05.01.17 01:00.

05.01.17
22:13

На работа след 10 дни вкъщи

Вече минах на 6 часа работен ден и ще опитам да се организирам за нормална програма за сваляне - 4 силови и три кардио дни с опция да отпадне по една,ако съм много уморена или ми излезе нещо спешно.
От фирмата,в която работя ме изненадаха приятно с иновативна карта за отстъпки - Multisport. С нея заплащайки една такса месечно може да се посещават огромно количество разнообразни спортни занимания. От плуване,през фитнес,йога,тае-бо и много много други.
Ей сега съжалявам,че нямам повече свободно време. Щях да посещавам поне по две места дневно.
Както и да е. Картата е факт-следва да започна да я използвам.

Днес без тренировка. Малко къщна работа,игра с децата и приготвяне на храната за следващия ден.

Храната:
“Лимонада”
100 гр кисело мляко с натрошено ленено семе,шепа орехи и един нарязан банан.
Кафе
Салата от моркови,зехтин,оцет и орехи
Парче домашен кекс
Пак салата от моркови(мога да я ям денонощно-и да стана оранжева например)
Почерпих хората в офиса с кекса,който остана-иначе щях да го хапна сама,което не е добре за творческите ми планове.
За вечеря ядох нещо,което няма име-условно ще го наречем плънка за пица-задушени гъби,шунка,лук,маслини,кисели краставички,доматен сос и кашкавал с риган и чубрица.
Туй то!

Сий Ю тумороу

05.01.17
22:24

казано от Веси на 05.01.17, 22:13:

Н

Щях да посещавам поне по две места дневно.
Както и да е. Картата е факт-следва да започна да я използвам.

До колкото ми е известно, пък и ползвам такава в момента,  не може да се посещава повече от 1 обект дневно. :)

05.01.17
22:56

Със сигурност две дейности от едно място не може,например фитнес и сауна после,но за различни обекти не съм прочела.
Ще се зачета по-подробно :)
Идеята иначе за карата е страхотна! Би било хубаво повече работодатели да я подкрепят и предлагат на служителите си.

06.01.17
23:32

6.01.2017г.

Храна
“Лимонада”
100 гр кисело мляко с орехи и половин банан
Останалото от пицоплънката
Кафе,шоколадов бонбон
Палачинка от тиквички
Запечен сандвич с кайма и кашкавал
Ако имам останало прясно мляко ще изпит една чаша. Ако не-чай преди лягане

Сутринта 30 мин кардио преди работа

Tattoo спам-ът продължава

Мнението беше редактирано от Веси на 07.01.17 00:10.

10.01.17
22:47

За четири дни една домашна тренировка успях да направя.
Много ми е тежко на работа,после се прибирам за да обърна внимание на децата вкъщи.
Поне храната е добре
В офиса ям свежи салати,яйца,домашни “изварени мъфини”,ядки,кисело мляко,готвена вкъщи храна-пълнени чушки,омлет.В два от последните дни ядох и по една шоколадова вафла(имах световъртеж и това ми беше най-бързото решение).  Вечер вкъщи супи и по един ввган бонбон изяждам-заради навика да консумирам някакъв десерт след основното.
Сутрин се опитвам да си създам навик да ям кисел плод. В моя случай това обикновено е сок от половин лимон.
В снежното време ми е сложно да ходя преди работа е залата. Опитвам се да компенсирам със интервални тренировки вкъщи със собствено тегло.
:) това от мен за днес.

P.S. Мисля,че ми трябва нова работа

11.01.17
21:23

Здрасти хора!
Днес бях с няколко неотложни задачи сутринта,после на бегом до работа,пих кафе преди да съм хапнала каквото и да е било. Отплати ми се със зверски глад около 13:30. Хапнах половината от омлет с плънка от пушено месо,кашкавал,царевица и маслини и малко салата айсберг с краставица.
Още едно кафе и корни
Вкъщи порция зелен боб,но нямах особен апетит и не успях да изям цялата.
Като приспя децата ще си направя домашната тренировка.

12.01.17
23:48

Без тренировка

“Лимонада”,кафе,корни
Половин омлет със айсберг и краставица
Кафе,шепа кашу
Вкъщи пилешки хапки,айсберг с млечен сос
Чаша топло мляко

17.01.17
20:57

30 мин кардио на гладно

Кафе
Тренировката
Първо хранене-таратор;
Второ хранене чушки с яйца
Млечна салата
Вкъщи пилешко със зеле

Стигнах най-после до фитнес КИА-много добри условия. Хареса ми.
Утре ще видя и залата за силова тренировка,ако успея да се кача навреме на автобуса

Мнението беше редактирано от Веси на 17.01.17 21:41.

21.01.17
13:56

Събота :)

☀ Закуска - “пържена” филийка с яйце на тефлонов тиган с две капки мазнина, чай
  Обяд омлетът от снимката с половин краставица и няколко резена ябълка
  Довечера съм на гости-домашен тутманик ще се яде. Аз ще опитам да гледам повече към салатата.

Домашна тренировка от Fitness Blender

Днес ще опитаме пак да заведем децата да се попързалят на Младежкия хълм. Предишния път беше такова неописуемо щастие,че си струва определено.
А и ние с таткото се върнахме в детството с шейната,която избрахме. До 120 кг товароносимост :) яката работа. Да се чувстваш като на 6 години

Мнението беше редактирано от Веси на 21.01.17 14:35.

22.01.17
17:11

Неделя

Пазарувах за месеца
Странно как водата вкъщи спря само в кухнята(за да не мога да мия чинии и да пусна пералня). Явно тръбите са замръзнали.
Бебенцето ми много кашля и ще си остана вкъщи тази седмица най-вероятно.
Тренировка днес вкъщи,а утре малчо ако е възможно да остане с някого за час ще ида и до залата за тренировка.
Храната днес е малко безразборна,сутринта без закуска,кафе,кафе пак..
Шопска безвкусна салата със свински хапки,гъби и лук,чаша кола
Следобед четвърт еклер и чаша мляко
Вечерята още не я знам каква ще е
И така за днес
Супер студено е и не можахме да използваме уикенда за пързалка,а и двете маймунки пак кашлят :(
Другата седмица ще опитаме пак

23.01.17
22:07

Понеделник

Храната:
Макарони със сирене и масло
Кафе
Ябълка
Пилешко филе с млечен сос
Следобедно кафе
Парче домашна пица

Без тренировка

31.01.17
09:57

Тренировка вкъщи,защото съм болна,а залата,която ми е най-близка не работи
4 кръга без почивка между тях и между упражненията
клек - 10
лицеви опори - 8
планк - 15 секунди
jumping jacks - 15
обратни напади - по 6 на крак
глутеус мост - 10
Храна - план
Кафе,портокалов сок(от два портокала)
Оризовка със сирене Exquisa
Обяд-омлет и салата от краставици
Следобед ябълка
Вечеря супа от червена леща

04.02.17
16:37

Изкарах най-тежката ангина в живота си. Просто не беше човешко.
И единия ми син се зарази със шарка-картинката е пълна...
Поне мога да ползвам свободното си време тази седмица за фитнес. Карантината на детето е 10 дни.
Тези дни бях само на чай,вода и в последните дни крем супа. Друго нямаше как да преглътна. Ще опитам да вляза пак в ритъм пък дано не е отново закратко.

10.02.17
19:13

Може би точно сега не е момента за мен и тренировките,които планирам.
Не разбирам как все като искам да ида в залата нещо става-къде дете се разболее къде аз,някакви други ангажименти-интервю за работа имах онзи ден.После днес с такова желание се събудих,закуска,кафе детето на ясла,другото пласирано ;) към бабата и не щеш ли - МЦ...WTF… болки цял ден,не мога да мръдна,какво да говоря за фитнес или интервали у дома.
Та в реда на мисли от началото на писането ми просто мисля да спра да пиша само лични неща-несгоди и невъзможност за тренировки,които не съвпадат с идеята на форума. Ще започна пак,когато наистина успея да вляза в някаква рутина. Преди това само “Искрено и лично”  няма никакъв сенс за тук
Бъдете здрави и  “Ай уил бек” ;)

28.03.17
00:07

Завръщам се наедно с хубавото пролетно време :)

Започнах преди около месец пак с бягането по 3 км дневно.
Предстои ново колело-Shockblaze-а от снимката  ,което да ползвам и за по-екстремно каране,както и имам нова работа.

Това е новото при мен. Ще опитам да бъда по-постоянна от предишните пъти.
Поне вече го има усещането за яснота кое е истинска храна и кое е далеч от нея.
Само да си върна навика да закусвам храна,а не глупости и ще съм пушка :)

Супер много харесвам новия вид на сайта 🎆

Мнението беше редактирано от Веси на 28.03.17 00:07.

28.03.17
22:05

Днес почивам от тренировка.
На новата работа е малко странно положението,но ще свикна.
След двете поредни бягания вчера и онзи ден днешното отпадна. Утре трябва да ида да си взема колелото. Нямаше мой размер рамка в наличност и очаквам доставка за утре. След работа ще ида да си го взема.

Храната днес бива без закуската
Кафе,вафла
Тиквички със млечен сос за обяд
За вечеря с малкото човече си хапнахме ориз със лапад(докато още не е започнал да прави физиономии на зелениите).
И туй то - утре повече

29.03.17
22:04

Денят накратко :
Две оризовки със шунка и кашкавал
Кафе
Тиквички с млечен сос
Шопска салата
Вечерта почерпка за новото колело - пилешко панирано филе :) и чаша бира

Заради новата работа ще имам възможност да ползвам фитнес за 1лв/посещение. Кофтито е,че съм на 8 часа и... или преди 9 или след 18:00 като втория вариант ми се струва нереален.
Ще ходя на работа вече с колелото. Малко са ми мъгла велоалеите в града,но ще ги разуча.
Днес покарах новата придобивка-страхотно е колелцето!

31.03.17
21:54

За вчера да отбележа 20-тина километра с новото колело и днес 5 км бягане.
Не мога да свикна с т.нар. ново време и все ми се спи,но се надявам скоро да се адаптирам
Храната тези два дни си имаше върхове и спадове,мисля да пропусна описването и.
Утре с нови сили качване на Младежкия хълм с колелото и ако има как едно бягане надвечер.

02.04.17
14:43

Вчера тепе с колелото, днес малко покарах по гребната база. Уцелих велошествие :) супер бутаница,ама какво да се прави.

03.04.17
20:51

Днес 40 км с колелото

Кафе банан
Някаква баничка от Кауфланд
Шопска салата
Кисело зеле със свинско
3 л вода

16.04.17
16:09

Здравейте,
Накратко за отминалия период:
Ходя да тичам,когато имам възможност и ходя на работа с колелото поне два пъти в седмицата.
Онзи ден отидохме на планина,за да пробваме спускане по разни планински пътеки с колелата-беше много хубаво.
Възниква ми още един въпрос-дали мога да приемам нещо по време на кърмене..четох че L-Carnitine бил безвреден в този период. Ще се радвам,ако някой се включи с мнение 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 16.04.17 16:10.

17.04.17
21:34

Днес по великденски-яйца,агнешко,дроб сарма..
Доста вода и три кафета

5км бягане

18.04.17
10:24

Първи ден на работа след празниците.
Още кашлям доста,но ще мине скоро надявам се.
Малко снимки от онзи ден ще сложа да им се порадвам 🙂
Аз си имам вече яка синина на коляното от падане на един прелез хаха lamer

Мнението беше редактирано от Веси на 18.04.17 10:26.

19.04.17
19:11

Днес без тренировка
Храната
Препечена филийка със салата броколи
Шопска салата и наденичка
Вафла с кафе
Кисело зеле със свинско

Ще ходя в залата на Аркадия на фитнес,в обедната почивка евентуално.
Утре ще пробвам и ще пиша как е

И снимка от горичка 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 19.04.17 19:12.

21.04.17
22:14

Днес тръгнах по-рано за работа с идеята да ида в залата, но уви закъснях и пак нищо не направих.
Храната и тя зле..
Пиша го аут този ден.
Утре ще е по-добре 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1