13/09
Малко ми е странно да ставам след 6:00 часа и не мога да се организирам .
☀ 6:30 часа
Тренировка - няма
Кафе ,после още едно на работа до обяд и около литър и половина обяд до 15:00 часа бях направила.
Ядох само грозде,това ми се ядеше,нищо друго. Вкъщи после пиле на грил с ориз.
Уморена съм, ще приема тези две седмици като време да си почина и да започна отначало с бягането пак в понеделник(колко предвидимо).
В сградата,където се местим казват,че има фитнес зала(на мен не ми се вярва,но ще поживеем и ще видим ноември месец).
Нищо особено няма за отбелязване.
* В главата ми от много време в една гривна на Polar A360 или A370 беше като модел. Много и се чудя има ли смисъл от такава джаджа изобщо. Не мога да го реша до момента този въпрос и си виси ей така .
14/09
Ънадър дей офф от какъвто и да е вид трениране,скоро ще взема да свикна 🙂 и все пак гледам,че началото на дневника ми е от преди доста време(според моите представи),чак се учудвам,че още криво ляво пиша тук.
Няма да пиша храната,не е зле. Надали минава 1200-1300 кал. С MyFitnessPal нещо не се разбираме. Засега на окомер ще я карам и тук таме везна.
Този рожденик ще го оставя и тук 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 14.09.18 20:47.
15/09
Денят мина в подготовка за празника на детето-оставихме го да е в съботния ден. Единственото кофти,което съм яла е парче от тортата,която даже не беше хубава. Другия път ще я направя аз.
Водна задръжка до небето. Световното свършва в неделя.
16/09
Днес по български бях да взема нужните неща за първолачето.
В квартала ми на 5 мин са направили нова площадка - детска ,комбинирана с нещо като стрийт фитнес уредите,които съм виждала на други места,но по-орязана версия. Трябва да намина да я огледам по-отблизо дали ще има някаква полезност и за мен. Поне да видя дали няма да мога да ползвам площадката и за някакво бягане вместо да ходя на гребната база.
Друго няма особено интересно. Върна ли се на работа ще опитам да си влезна и в режима на хранене с бягането сутрин.
Намерих Rapidcuts,които бяха на добра цена и реших да ги поръчам за следващия период като реша да пия такива,но се оказа,че нямат наличност(макар,че в сайта пишеше,че има). Споменавам го,защото ми препоръчаха да си взема йохимбин и синефрин поотделно вместо да чакам,но аз нямам никаква информация и опит с тях и събирам още такава.
Дотук с размислите за днес 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 16.09.18 23:22.
Хей,народе.
Жива съм.
Мина брането на материал за ракия и вино файнъли. Направо ми се разказа играта - компенсирах с прилично количество екстра въглен. Спешно трябва да поправя това.
Засилих се да ходя да бягам вчера,но такъв вятър срещнах,че ми мина много бързо желанието. С две думи съм до под кривата круша с тренирането,а храната и тя натам е тръгнала. Поне тези събития съвпаднаха с женските ми три дни болки и неразположение та ще ги смятам като така и така загубени.
Сега ,как да се взема по-лесно в ръце..да оправям първо храненето или да оправям първо бягането хахах. Двете наведнъж май ще са.
И ако се стегна да правя истински фастинг няма да имам равна(в моите си очи ).
Не си ги харесвам тези моменти , но ги има.
Мишка на бойното поле 😂
Мнението беше редактирано от Веси на 25.09.18 21:54.
26/09
Първи запис на бягане от почти месец(или поне така ми се струва). 5к,но този път вечерно. Сложно малко , че кучето държеше да “уважи” всяка тревичка в тревните площи. Повече ми харесва сутрин,а и ми е по-леко,но тези дни много вятър и студ.
Фастинг - няма
За целия ден - две кафета, два или три сурови бразилски орехи,бисквита ,сандвич някакъв измислен с бекон (забравих си обяда в колата ) и вечерта кисело зеле с домашно пилешко месо .
Май няма друго особено интересно.
27/09
Събудих се в 5:30 часа,но като видях температурата (2градуса) и се отказах. Ще опитам утре,ако стана да се насиля да ида,че вечер нещо не ми допада.
Ще се местим чак декември в новата сграда-очаквано . Ще си взема май мултиспорт карта пак за тези срудените месеци,че да има и някакви по-видими резултати 🙂
Храната: Белвита с едното кафе,салата айсберг с риба тон и някой резен домат и краставица за цвят. Пиле на грил за вечеря. Аз обикновено ям само от месото-местните жители на дома ми оползотворяват и гарнитурата.
Две кафета и малко повече от литър и половина вода до сега.
Чаша мляко преди лягане 🙂
Сега като я гледам тази снимка се сещам как един приятел обясняваше,че няма доверие на жени ,чиито снимки са само от бюста нагоре хахах
Мнението беше редактирано от Веси на 27.09.18 20:32.
28/09
Ставане в 5:30 часа
5 км в студа
Две кафета и едно 3в1 ,една таблетка Rapidcuts.
Същата салата като вчера с айсберг и риба тон;една бисквита и вечерта малка бира с цаца и картофи по селски.
Фастинг: няма
Не смятам калории,а май пак трябва да започна.
29/09
Събудих в 6:00 часа.
5 км бягане след таблетка Rapidcuts.
Гранде главоболие имах днес. На работа трябваше да ходя.
Кафета две три ,много гаден навик ми станаха бисквитите Белвита-наистина трябва да спра да ги ям. На обяд три бъркани яйца с домат,сирене и маслини.
Вечерта няма 100 г ориз със зеленчуци с пилешко.
Фастинг : 16 часа.
☀ без грам слънце в 7:50 часа.
Щях да бягам,пък ми стана едно студено и си останах вкъщи.
Кафета,готвене,къщни неща.
В следобедните часове реших,че въпреки дъжда ще бягам днес. Минахме си 5к-то.И скоро толкова мокри не сме били с кучето хахах ужас.
Обяда не го броя даже,че го е имало - две лъжици пилешка кавърма. Вместо вечеря ядохме пица от PizzaLab,тоталните фаворити в сферата.
Фастинг - няма.(за сметка на това има зъбобол-никнат ми мъдреци - два на брой).
Почти два литра вода за днес.
Ако има сили ще измисля още нещо за раздвижване преди да легна .
Едит:
Сунгове,клек,бг клек,8-ци,напади,суинг с една ръка + пудовки. Не можах да измисля друго.
Мнението беше редактирано от Веси на 01.10.18 08:30.
01/10
Успах се,в 7:20 се събудих.
Труден ден беше. Не ми остана свободно време за каквото и да е. Бях вкъщи чак в 21 часа и само за вечеря успях да се мобилизирам.
Храната беше що годе добре,но като няма тренировка не ми се пише всичко.
Фастинг няма днес.
02/10
Ставане 5:30 часа.
5км + таблетка Rapidcuts.
Две кафета и два литра вода на работа.
Фастинг 19 часа след последното хранене.
15:00 часа - салата айсберг с домат,царевица и риба тон.
Вкъщи към 20:00 часа овчарска салата и ориз със зеленчуци и пилешко.
Чаша мляко (можеше и без него,ама айде).
Ще опитам да лягам малко по-рано,че много трудно ми става събуждането напоследък.
Ще потърся от някъде да си поръчам нова опаковка Rapidcuts или ще комбинирам синефрин с йохимбин да му видя ефекта.
03/10
Ставане в 5:10 часа
Таблетка и кафе
Бягане 5к-последния километър на три спринта.
Още едно кафе
Фастинг 18 часа ,почти 19.
На работа първото хранене-три бъркани яйца само и около 30г царевица от консерва. Исках да изляза на слънце,а и глада вече ми беше минал. Още едно кафе(а трябваше да са не повече от 2). Вкъщи вечерта три крилца на фурна с мед и горчица и шопска салата.
Два и половина литра почти вода-удавих се!
До 22:30 трябва да съм заспала,за да мога да стана пак утре.
That’s all folks !
Мнението беше редактирано от Веси на 03.10.18 21:56.
По тъмно,Весе,да. С куче Фреди. Сама бих се замислила. Макар ,че ако човек го познава ще знае,че най-много да оближе някой до смърт-няма агресия в него грам.
Хора,напипах си някакво топче малко над кръста от едната страна на гръбначния стълб. Не по-голямо е от грахово зърно,но за пръв път срещам такова нещо.
Не боли и няма никакъв дискомфорт при натиск,но идея си нямам какво може да е.
*Записала съм си час за преглед,но ако някой е имал такова или подобно оплакване да ме светне какво може да е ....
Някаква кистичка е вероятно, а може и липома. Едва ли е нещо сериозно. Иди на дерматолог да го види, за да си спокойна.
казано от Boby_ на 04.10.18, 10:56:
Някаква кистичка е вероятно, а може и липома. Едва ли е нещо сериозно. Иди на дерматолог да го види, за да си спокойна.
Ама как айляшки звучи хахах Аз като видя думата киста/ичка не я свързвам с нещо малко и безобидно Хм 🙂
Ще се провери!
04/10
Събудих се в 5:10 може би. Взех си кафе,след последната таблетка от опаковката Rapidcuts.
Бягане 5к.
Още едно кафе.
Фастинг: около 18 часа.
Първо хранене за деня - ориз със зеленчуци и пиле,соев сос. Шепа грозде,половината от голяма круша.
Трето ☕
Водата е повече от два литра пак.
Вечерях топла тъкмо направена лютеница на филийка бял хляб ммммням мням. Ще преживея филийката май.
Малко е храната и не е от най-добрите избори ама бива горе долу. Поне вече не е кроасан,вафла,солети,тостери и тем подобни.
05/10
Събудих се в 4:30 часа и сметнах,че няма смисъл да заспивам до 5:00.
С кучето за кафе. Сложно бягане беше днес,много студено,Фреди се дърпа,някакви пуснати кучета срещнахме. Оказа се,че си имат стопани,на които изобщо не им пука,че има и други хора там. И като ги попитах поводи нямат ли,ми беше отговорено,че станали в 4,за да ги пуснат отвързани. Как да им обясни човек,че и в 2 да станат пак кучетата им не бива да са пуснати в тъкмното на такова място. Както и да е. Беше ми неудобно да се разправям с хора ,по-възрастни от моите родители за такива неща.
Фастинг няма днес.
Няма да описвам подробно храната,в нормални граници - две салати,бъркани яйца,грозде,белвита,две кафета,вода два литра и повече.
Смених си цвета на косата. Цялата е руса вече. Тази ми е последната с два цвята.
Мнението беше редактирано от Веси на 05.10.18 22:31.
06/10
Не успях да се навия сутринта да ида да бягам.
Накратко за деня-две кафета,салата за обяд-шопска. Вечерта една бира с пържена дребна риба(барбун май се казваше)-не ми допадна особено и картофена салата колкото юмрука ми. Днес няма дискомфорт след такова хранене,което си е за отбелязване.
Фастинг-няма.
Тренировка - също.
Ето ми я новата коса 🙂
07/10
Ден за семейството. Ролкови кънки,кучешки разходки,разни и разнообразни къщни неща.
08/10
Ден ,съвсем обикновен....трябваше да е,НО
Така зверски се успах,че не просто бягането ми отпадна,ами за малко и да не ида на работа,както и всички останали за малко да не заемат отредените си места.
Фастинг няма и днес.
Тренировка - вече стана ясно-пак никой.
И ей тъй,както казват на любими мои места в България на майтап си мина и този ден.
Храната дори няма да я пиша. Повече е течности отколкото храна.
Друго няма за отбелязване. Дано утре се подреди по-добре 🙂
09/10
Станах си в 5:10 някъде;
Няма добавки ;
Едно кафе;
5-те км ги минах на спринтове с почивки за ходене и още страдам.
Утре май ще пропусна,а на следващия ден ще взема да ида на едно тепе за разнообразие след работа да опитам да го кача.
Храната я няма никаква-толкова съм изнервена тези дни,че нищо не ми се яде. Ядох три-четири форнети и вечерта с изненада открих супер вкусни еклери вкъщи. Унищожих един и това ми беше яденето днес.
Имам вече известни резерви относно бягането толкова рано сама,след убийството на журналистката,за която писаха навсякъде. Ама съвсем без движение не е работа. То това нейното има нещо гнило,ама ще се види каква версия ще докарат от разследването.
Това имах да кажа за днес. Скапано ми е,крачката ми и те са уморени.
Финито за този ден 🙂
10/10
Събудих се в 6:00 ч.
Бягане: няма
Фастинг : няма
Храна-шопска салата за обяд. Две кафета и едно 3в1,пиле на грил с ориз около 80 г.
Водата е около втория литър(по-малко).
Гърло ме боли нещо.
Не остана време за спорт и днес.
До 22:30 трябва да съм заспала.
Супер скапана съм. Не знам какво ми става. Дали е заради това,че ям малко храна и не мога да се наспя,най-вероятно.
Започвам да лягам на абсолютно тъмно,без телефон,без телевизор и други дразнители да видя дали мога да почивам по-качествено.
Мнението беше редактирано от Веси на 10.10.18 21:40.
11/10
Котката ме събуди в 6:00 часа .... не го харесвам вече!
Малко домашни кълчения ,че нали стиснахме временно ръцете за небягане в 5:30 по тъмно. Основно разтягания йога тип,малко клекове и опити за набиране(кога ще си купя ластик за асистенция не знам ).
След това като стигнах до работа чак пих първо кафе. После още едно.
Глад до 15:30 часа - не повече от шепа пиле с ориз. Една бисквита с още едно кафе. Вкъщи ядохме някакви измислени татарски уж кюфтета,което все повече ме навежда на мисълта да си купя мелачка за месо и да си творя сама каймата.
Определено се опитва и мен нещо да ме прихване да ме разболее,ама не се давам засега.
Тези дни ще е така - малко хаотично с тренирането,че няма кой да ми гледа маймунките.
ББ за днес Ббтм
Мнението беше редактирано от Веси на 11.10.18 22:52.
Набиранията щом не можеш сама цели, може да правиш негативни докато успееш цяло сама. Скачаш на лоста горе до горна позиция със свити ръце в лактите и брадичката колкото можеш към или над лоста (или с детско столче/табуретка се качваш горе и свиваш краката) и вече пускаш надолу максимално контролирано.
А месо мелят в Метро. На месния щанд виждаш как изглежда месото на парче, избираш си мръвките и искаш да ти ги смелят.
Да,да те моите т.нар. опити са точно покатерване по някой от начините до горе на лоста и само негативната част изпълнявам 🙂 ама се чудех дали ластик няма да улесни тази гимнастика.
А метро ще чекна,месо май от там не съм купувала още 🙂
12/10 мина набързо.
Не съм бягала.
Вечерта само леки раздвижвания вкъщи.
Ще почина събота и неделя най-вероятно от всичко странично и ще съм основно във вакейшън мод.
*когато 24 часа ми се виждат малко за всичко,което планирам.
Мнението беше редактирано от Веси на 14.10.18 07:48.
13/10
☀ към 6:00 часа. Не сме ходили да бягаме,само разходка в квартала.
Кафе.
Вкъщи цял ден. Даже спах. Яко хрема,ама лекарства не взимам.
Вечерта вкъщи разни леки неща за долна част. Няма да описвам,нищо особено.
Храната : шепа печени орехи,второ кафе,пилешка супа,пилешко филе с млечен сос. Бира.
Заспах в сто часа (1:30 ч. сигурно-предполагам заради следобедния сън).
14/10
Будни бяхме с Фреди в 6:00 часа.
Бягане 5км след едно кафе,ама клинч да си ... Ожас!
Оцеляхме де.
Второ кафе,обяд нямаше - опитах си от трите сготвени блюда и ми мина. Неделно половин пица-пица Лаб.
Искам на тепе да ида до края на деня,ама ще видим. Може и да пропусна и нещо вкъщи на топло да измисля.
Edit: Качих тепето! Успях да си преборя мислите за лежане.
Ей така сме днес:
Мнението беше редактирано от Веси на 14.10.18 19:41.
15/10
Днес почивен от тренировка засега. Отвори ми се работа,която не можах да подмина.
Храната на работа почти я нямаше пак-забравих си кутията. Ядох половин пакет крънч. Две кафета. Вечерта-шопска салата,шунка и бъркани яйца,маслинки.
От няколко месеца имам в главата мисли за цигари и не мога да ги махна. Е,днес реших че трябва да запаля една най-после. Ами не ми хареса,колкото очаквах. И по странна случайност още една следобед. Беше по-добре. Това е пътят към пропушването знам аз.
Ако мога да се овладея да го правя само с кафе примерно пак ще е постижение.
Не е за тук темата. Няма да я продължавам.
16/10
Без тренировка пак днес. Утре ще ида да бягам вече.
Общо взето храната е другата половина от пакета с крънч. Две кафета,едното 3в1,цигари. Вечерта бургери домашни с филе от пилешко месо с корнфлейкс,домати,краставици,чедър.
Една бира и съм мат!
Ей ме преди 10 години-не съм мръднала хахах
17/10
Станах в 5:20 някъде,никак не ми се ставаше,ама си преборих някак желанието да спя още час-два.
Кафе.С кучето направихме 3-4 км спринтове с ходене за почивка.
Второ кафе на работа.
Фастинг : 20 часа.
От едно бар-че на fit spo-половината. Една ябълка. Вкъщи две пържоли от врат на фурна(нямам идея колко е като грамаж,но щом се спрях преди да усетя някаква ситост значи не е било много) и домашна млечна салата.
Три дни няма да имам желание да тренирам - боли ме много кръста,както и яйчниците. В петък имам час за лекар да го видят най-после това топче.
Мнението беше редактирано от Веси на 17.10.18 21:31.
Bepceta,бях на лекар.
Предлага ми да го извади и да го прати на хистологичен анализ,за да се установи какво е.
Аз имам нужда да го обмисля обаче и няма веднага да се подлагам на това.
После ще допиша днешния ден 🙂
18/10 нещо ми се губи вече
19/10
Едно тепе спринтове и ходене като активност.
Вкъщи след работа много задачи и до друго не стигнах.
20/10
Пак тепе - първата права бавно,после пак спринтове и ходене.
Кафета две,две оризовки с кьопоолу домашно. Вечерта сбирщайн 🙂 джолан,врат и ребра 🙂 с две бири и щипка пържени картофи.
Днес планирам да карам колело най-после някъде ей така за разходката. Ще видим дали ще остане време за мен.
21/10
Понаспахме се днес. Събуждане към 8:30часа.
Всички къщни неща,които имаше за вършене-включително това ,че си разглобих пералнята. Установих какво и е ,сега да измисля как да я оправя.
Следобед ходихме с Фредито на тепе да бягаме. Спринтове и ходене,надолу също леко бягане,където позволяваше терена,но трябва да спра да бягам и надолу,че много ми се набиват крачката.
Вкъщи като се прибрахме набиранията почти се получиха. Три от пет пооочти цялото движение. Ако не спирам да опитвам може и да стане.
Храната малко насипно я пиша - за деня две кафета и едно мляко с какао(единственото нещо,в което слагам бяла захар -една чаена лъжичка),за обяд парче турски бюрек с картоф и лют червен пипер. Супер странен беше. Вечерта една бира с печени кюфтета и салата със зеле и моркови.
Шепа шамфъстък,лешници,фъстъци,бадеми.
Това за днес.
Скоро може и да стигна до зала,че за другите неща през седмицата няма много време.
22/10
Сутрешна тренировка нямаше.
Децата по местата им,аз на работа. Вкъщи малко преди лягане реших,че не трябва да е пас този ден.
Загрявка стави,мави(особено мави). Стойки до стената за помощ ,колкото успея да се задържа. Мост от стоеж-уж за разтягане.
Колкото и малко да е на интервали 20/10 клекове с пудовка,лицеви опори,напади с пудовка,суингове *3
избутване напред на уреда вкъщи,пулдаун,бицепсово сгъване доколкото е възможно,повдигане на пудовка пред лицето.
Като за такава сглобена от нищо нещо каката ми треперят.
Две кафета,едно три в едно,огретен за обяд,колкото шепата ми. Вкъщи джолан и салата с яйца. Лъжица кетчуп.
Вода около втория литър може би ще се събере до края на вечерта.
В хронологичен ред да пробвам да описвам ,че ми е важно .
Събудила в 5:20 часа някъде .
Кафе и 5 км бягане.
На работа още едно кафе(от вкъщи ). Към 15:00 часа останалата част от огретена. Едно 3в1. Към 17:00 часа печени ядки по-малко от шепа-бадеми ,лешници,кашу и чепка червено грозде,ама супер сладко .
Вкъщи препечена филийка с кьопоолу и парче свинско варено-пушено месо. Маслини и кашкавал опитах . Някакви гръцки.
Вода за деня около 1,5л.
Всичко това беше приключило до 19:30 часа и някак останах без работа и пак ходих да бягам. Утре ще има болка.
21:30 часа сме вече легнали да почиваме. Докъм 22:30 ако заспя ще е супер .
24/10
Ставане в 6:30-7:00 часа
Кафе и вода само до 15:00 часа,когато вече не бях гладна. Пих кафе 3в1. Чепка грозде и шепа ядки от вчерашните.
Към 19:30 часа бях вече да бягаме с куче. 5к бавно бягане,спринтове и накрая вече само ходех.
21:00 вкъщи малка пържола от врат с шопска салата.
До 23:30 вече ще спя !
Мнението беше редактирано от Веси на 24.10.18 22:54.
25/10
Събуждане около 6:00 часа.
Но станах чак в 7:00 часа.
Без бягане днес. Бях 10-часова смяна и за друго не останаха сили.
Храна и течности:
Кафе,3в1,шепа грозде и белвита . Още едно кафе. Вкъщи по-малко от шепа пиле на грил и половината порция от ориза в гарнитурата. Вода за деня около 1,5 л.
Къщни неща до сега и заспиване ще гледам да се е случило до 23:30 пак.
Друго особено интересно няма. Ако времето е ОК утре ще бягаме сутринта.
26/10
Вместо да стана навреме се успяхме групово зверската.
Събудих се в 7:45 часа(по това време съм вече почти до работата).
Успешно стигнах до там в 8:50 часа.
Две кафета преди 15:00 часа. На работа съм яла само една белвита и крънч от онзи пълнозърнестия(AEA)- към 15:30 часа.
Вкъщи пържола от врат и ориз със зеленчуци.
Водата е около литър и половина.
Краката ми най-добре усещат почивката ,вече почти няма мускулна треска и стягане.
Няма да се навивам много за бягане и аз утре. Ако стана ще ида,ако не,здраве да е 🙂 така или иначе нямам сили.
Мнението беше редактирано от Веси на 26.10.18 21:25.