Програмата ми?

10.10.15
23:26

Здравейте,Иво се казвам на 27г.

Бих искал да получуча отговори на нчкои въпроси свързани с приема на определени препарати.
Накратко да добиете бегла представа за мен 1.90м.110кг.имам си сланинка но не съм распуснат смисал тренирал съм през годините за последно преди 2 години сега от 1мес. пак започнах.Правя предимно кардио в определени дни съкращавам кардиото и блъскам умерено,вземам Л-карнитин има ефект,но не искам само да спадна кг.а да натрупам мускулна маса.
Та мисля да започна да наблягам на силовите тренировки като си помогна с препарат който дава тестостерон, (бих искал ...,но тук немога да намеря аз съм в Чехия)гледам по магазините има някакви други например Tribulus Terrestris Turbo като продължавам да пия Л-карнитина и след тренировка Глутамин.
Подчертавам,че не искам да върху мойта маса нова,че ще заприличам на Шрек и без това съм си голям.Въпроса ми към вас е програмката както я описах как ви се вижда,какъв ще бъде резултата от едновременното приемане на гореспоменатите препарати.
Благодаря

Модерация: моля, спазвайте условията за ползване на форума!

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 11.10.15 20:46.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

10.10.15
23:36

Л- карнитина и Трибулиса са хранителни добавки. Третото нещо, което си споменал е анаболен стероид и в този форум не се обсъждат такъв тип неща.
По всичко съдя, че си нямаш никаква представа кое какво е, как действа, какво може да ти причини и тн. А човек който тренира от 2 месеца няма абсолютно никаква нужда от препарата на който няма да му назовавам името.
Не се занимавай с глупости.

11.10.15
13:35

казано от avitohol на 10.10.15, 23:36:

Л- карнитина и Трибулиса са хранителни добавки. Третото нещо, което си споменал е анаболен стероид и в този форум не се обсъждат такъв тип неща.
По всичко съдя, че си нямаш никаква представа кое какво е, как действа, какво може да ти причини и тн. А човек който тренира от 2 месеца няма абсолютно никаква нужда от препарата на който няма да му назовавам името.
Не се занимавай с глупости.

Добре де аз трибулиса визирам като прилив на тестостерон,а третото нещо е Глутамин нещо обърка ли се или?

11.10.15
13:47

1.Просто беше споменал за вид анаболен стероид, който не си могъл да намериш. Това визирах.
2. Не си описал на колко си години, как тренираш, какво тренираш, спазваш ли хранителен режим и тн.
3. Имам чувството, че имаш твърде завишени представи за хранителните добавки. Трибулуса е просто добавка, която дори с нищо няма да ти помогне, освен ако не си над 30- 35г. Ако си млад човек, то произвеждаш предостатъчно тестостерон, така че тази добавка е напълно излишна.
Ако отдавна не си стъпвал в зала, има възможност известно време хем да сваляш мазнини, хем да покачиш малко мускулната маса и сила, но това става с редовни тренировки и хранене. Няма как една добавка да определя дали ще качваш или сваляш килограми.
Може и литки Л- карнитин на ден да пиеш и пак да качваш мазнини, може и изобщо да не пиеш Л- карнитин и да си сваляш килограми.

puzimir

11.10.15
15:24

Слушай съфорумеца. Тези препарати не бива да се назовават!

Мнението беше редактирано от puzimir на 11.10.15 15:25.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1