Дайте мнение за програма в домашни условия?

Здравейте. Разполагам с тежести и стойки за клек. Целта ми е да се разширя, в горната част на тялото и да увелича, размера на ръцете си. Пределно ясно ми е, че за това трябва да заложа на базови упражнения. Така и ще направя. Прочетох много за упражненията, мускулните групи, които натоварват и много теми, подобни на моята. Та, ето до какъв тренировъчен режим достигнах:
Тренировка А:Клекове с щанга зад врат ( страхотно базово упражнение за цялото тяло) 3х6-8. Лицеви опори с ширина, по-голяма от тази на раменете. С цел да натоваря външния сектор на гърдите, а също отново страхотно базово упражнение 3 по макс повторения. Пуловър (разширяване на гръдния кош) отново страхотно упражнение за горната част на тялото 3х6-8. Разтваряне на дъмбели в страни (ширина на рамото)3х6-8, френска преса (все пак искам, по големи ръце)3х6-8
Тренировка Б: Набирания с широк надхват (краля на упражненията за разширяване) 3 по макс повторения, гребане с щанга с хват малко по широк от раменния (прочетох из някоя тема из форума, че с този тип хват също е добре при разширяване, а е и страхотно базово упражнение.) 3х6-8, Бицепсово сгъване с щанга (Споменах за големите ръце)
Моля за вашите подобрения, поправки и коментари. Ако може да дадете съвет как да ги редувам, мислех си за А, Б, А. На следващата седмица пък Б, А, Б и така. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1