24.10.15
19:18
Здравейте маниаци , от 2 седмици пия телешкия протеин на Кай Греен Carnivor - преди 5 -дни ми се случи за първи път нещо много странно. Когато ходя до тоалетна по-голяма нужда всичко е зелено, все едно е боядисано с боя. Консултирах се с дж-пи-то ми и ми стана ясно, че е от храна която съм приел. Направих едноседмична диета и без да пия от дадения протеин и всичко си беше наред. Вчера реших да пробвам дали не е от него(Carnivor) този филм и се оказа така... Та сега не знам как да процедирам, в момента не го ползвам. На някой да му се е случвало нещо подобно ? Дайте съвет !!
24.10.15
22:39
Да не би случайно вкусът ти да е синя боровинка?
25.10.15
07:24
Подобно, синя малина е :) От самия оцветител в протеина ли се получава това ?
26.10.15
12:24
От овкусителя е.... Случвало ми се е и на мен. Ориентирай се към неовкусен протеин.
А не може ли да се дължи на витамините от групата В. При мен това се получава при употреба на Orange Triad и го отдавам на това.
Пс. Грешката е моя в случая не става дума за урината. Да със сигурност е от оцветителите.
Мнението беше редактирано от Станимир на 26.10.15 12:32.
26.10.15
13:30
Точно така, конкретният вкус на Carnivor е известен с това си качество. Потърси в гугъл “carnivor green poop”” и ще те зарадва броя на оплакванията :D