Въпрос за тренировъчна програма

25.10.15
13:21

Здравейте! Имам въпрос относно тренировъчна програма. Тренирам от 3-4 години с малки паузи, предимно лостове, по-рядко фитнес. Последните 4 месеца активно посещавам фитнес залата по 5 седмично.  В залата съм тренирал по различни сплитове, но най-често и най-скоро по следния: Ден 1: Гръб и бицепс, Ден 2: Гърди и трицепс, Ден 3: Рамо и трапец, Ден 4: Крака и корем, Ден 5: Изоставащи и малко кардио
Тъй като в момента съм студент и съм затруднен с финансите и с времето мога да ходя на фитнес веднъж седмично. За момента целта ми е да запазя във възможно най-голяма степен постигнатите резултати. Моля да предложите програма, която да включва упражнения за едното посещения в залата, упражнения на лостове, успоредка и вкъщи( у дома разполагам с два дъмбела по 12.5 кг) . Ще се радвам да видя предложенията ви. За храната съм помислил и съм отделил средства, имам опит във фитнес храненето.
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.10.15 18:05.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Здравей!

Най-удачно ми се струва да преминеш на тренировки за цялото тяло, а не на подобен сплит.
Както в залата, така и на лостовете.

В кой ден ще тренираш в залата?
В кои дни смяташ да правиш лостовете?

25.10.15
20:35

казано от Вероника Налбатска на 25.10.15, 16:40:

Здравей!

Най-удачно ми се струва да преминеш на тренировки за цялото тяло, а не на подобен сплит.
Както в залата, така и на лостовете.

В кой ден ще тренираш в залата?
В кои дни смяташ да правиш лостовете?

Изпробвал съм метода за тренировка на цялото тяло, но мисля, че не бях впечатлен.
Смятам да правя 3 дни тренировки на лостове и успоредка, 1 ден тренировка у дома с дъмбелите, 1 ден тренировка в залата.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1