Програма за изчистване на корема и висока физическа издражливост при бягане?

25.10.15
19:37

Колеги, здравейте и от мен.
Знам, че има много подобни теми, но тъй като за всеки човек е различно и всеки иска различни неща да постигне, искам да ви попитам следните неща:
Целите ми са да подобря физическата издръжливост, като я постигна с бягане 3 пъти в седмица по около 6 км + 2 пъти мининум футбол, защото с това се занимавам и затова искам да повиша физическата издръжливост.
Втората е да изчистя корема и да “изкарам плочки”, както обичат да казват повечето хора. За целта бягането ще помогне за изгарането на мазнини и ще правя коремни преси колкото е нужно (това вече разчитам на вас да ми кажете). Не ми е много голям коремът, 75кг. съм, 176 висок,  така че .. остава и последната (според мен) стъпка - правилното хранене. Него мога да го спазвам като ям главно пилешко месо, ориз, картофи и т.н. запознат съм с храните, тренирах в зала доста време преди, но вече не мога. Най-незапознат съм с калориите, въглехидратите и протеините, които трябва да приемам, за да изпълня тези цели. Също и за бягането - нужно ли е да е както аз го правя монотонно по 6-7 км. или по друг начин. Много ще съм ви благодарен, ако ми помогнете. Поздрави.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.10.15 19:49.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1