Комбинация от добавки

Hustle

26.10.15
11:44

Здравейте. От 3/4 месеца се храня по режим с цел покачкане на кг/мм.
Но съм се решил да си взема качествен протеин,креатин и аминокиселини които вече имам.
Та въпроса ми е как да ги комбинирам и кое кога да пия ?(всеки продукт да си го приеамам по разписанието от етикета или ? )

26.10.15
13:19

Аз лично тренирам сутрин и взимам аминокиселини преди и след тренировка, зависи и какъв ти е креатина, аз го пия преди и след тренировка, а протеин взимам 1 час след тренировка, на този етап така ги приемам, ти лично можеш и друг начин да избереш.

Добре е да уточниш какви са аминокиселините.

Креатинът се пие на ежедневна база. Не е обвързан пряко с тренировката, въпреки че един от най-популярните методи на употреба е след тренировка. 5 грама дневно са достатъчни.

Протеин също е добре да се приема всеки ден, но само при условие, че храната куца. При добре изчистен режим ориентирай приема след тренировка, като 1-2 дози са достатъчни. Не е лоша идея да се смесва с креатина.

Hustle

26.10.15
13:42

Аминокиселините са...OLIMP BCAA Mega Caps 1100mg.
Протеин главно искам да го взимам, защото ходя  на училище и едно от храненията няма начин да ми седи в раницата и ще го заместя с протеина.

Много пъти сме говорили, че ходенето на училище не е проблем за храненето, но... пиенето на протеин е някак “по-представително”, знам. :) Насочи се към матричен, може би ще е най-практичен. Телешкият също е добър избор. Дозировката на ВСАА сме я коментирали много пъти, може би най-подходящият момент за тях е по време на тренировка и/или непосредствено след нея. За креатина и неговия прием - няма нищо ново.

Hustle

26.10.15
16:00

Проблема е ,че аз съм в спортно училище....излизам рано сутринта и се прибирам вечер. И някои храни няма как да стоят от 6:00 до 18:30 ;) и затожа мисля че протеина ще ми свърши работа :)
Благодаря,за отговорите,още утре ще взема продуктите :)

Какво пречи да си сложиш в сакчето 2 дози протеин + 200-300 грама ориз + 10тина яйца?

Моята препоръка е да употребяваш ударна доза BCAA преди тренировка, да каже 8-9 капсули, което ще рече 10 грама BCAA. За следтренировъчен прием остави протеина с креатина. През деня си допълвай протеин като хранителен източник.

Hustle

26.10.15
17:37

Така ще и направя с аминокиселините.
Колкото до училище. Да,от утре ще е така с храната ;)

Hustle

08.12.15
19:41

На 15съм и въпроса ми е с креатина да правя ли зареждаща доза ? Ако не кога в деня да приемам тия 5гр за целия ден?

казано от Marian Romanov на 08.12.15, 19:41:

На 15съм и въпроса ми е с креатина да правя ли зареждаща доза ? Ако не кога в деня да приемам тия 5гр за целия ден?

В тази тема никой не ти отговори, така ли?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1