Моля да ме ориентирате!

Здравейте! Знам,че има много подобни теми.Изчетох почти всичко и все пак не разбирам всичко напълно.На 28 съм,167 см, варирам постоянно между 45-48кг.Родих синът си преди две години.Малко след това започна и моето ходене по мъките :) През бременността натрупах 10 кила,които се изпариха веднага след раждането.До тук добре,но както при много жени ми остана коремът.Грозен и отпуснат.Личи ,когато съм седнала или в поза за лицева например (тогава виси ) .Спортувала съм през целия си съзнателен живот.3 месеца след раждането възстанових тренировките в домашни условия.Само че коремът не се маха въпреки усилията ми.Тренирам здраво 6 пъти седмично,кардио +силова тренировка всеки ден.В Неделя лека аеробика-това ми е почивката.Ефект-нула.Цялото тяло разбира се е стегнато,но коремът остава.Подлагах се на диети всякакви.Обърнах се и към професионалист,който ми изготви ниско въглехидратен хранителен режим-от това се разболях ,защото отслабнах ,стигнах 41 кг. и за мое добро беше да се захраня и да спра с диетите.Но коремът си е тук :( Моля ви,ориентирайте ме как да се храня,така че да не слабея ,а само да горя мазнини,защото предполагам ,че там има натрупани мазнини и не правя точното,за да ги изчистя.Някъде греша,но не разбирам къде.Просто не се понасям така изглеждаща,искам да се оправя на всяка цена.Благодаря от сърце за евентуалните ви отговори! Лек и усмихнат ден !

Темата беше редактирана от Радосвета Бъчварова на 04.11.15 14:40.

05.11.15
10:13

Напиши един примере храноден и една примерна тренировка от сегашният  ти период, който доколкото разбирам, е в застой след захранването връщането на някое и други килце.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1