05.11.15
11:34
Здравейте бих искам да ми дадете съвет критика относто програмата която мисля да започна.
1Ден-Гръб +Бицепс
2ден-гърди + трицепс
3ден-крака+корем
4ден-рамо+трапец...
Тей като мисля, че няма да мога да възстановявам за това време, мисля 5ти ден да вкарам кардио сутрин на гладно и примерно още 1 привечер... Целта ми е да качвам и не знам да ли това няма да му попрече... през 4те дни ще се целя към 3500 калории от които към 150 гр протеин 400гр въгл и към 100-150 мазнини ... 179висок 70кг 16 г...а петия ден ще съм в дефицит пример но 2300 калории ... според мен 5тия ден ще поизчиствам и ще качвам по-чистичко.... и тей като знам че най-доброто време за кардио е сутрин на гладно или след тренировка... какво трябва да ям за да горя предимно мазнини във вечерното си кардио или изобщо да го махна....
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ПРАВОПиСА НО ТЕЛЕФОНА МИ НА МОМЕНТИ САМ МЕ ПОПРАВЯ И НЕ СЪМ МУ СВИКНАЛ И НА КЛАВИАТУРА ТА И ДА...
05.11.15
11:42
Това е сплит, а не програма. Съответно не е ясно как ще тренираш.
Не виждам логика да се съмняваш във възстановяването и по тази причина да предвиждаш ден с две кардио-сесии в режима.
Тая технология с 4 дни качване и 1 ден чистене - НЯМА да стане така, както си я мислиш.
Имам в предвид че 4 дена може да не са достатъчни на мускула да почине... а вместо да имам почивен ден в който нищо не правя... може да чистя
05.11.15
11:47
Кой мускул почива 4 дни в този сплит?
Няма как днес да качваш, а утре да чистиш.
06.11.15
17:19
Едновременно да качваш и да чистиш става единствено със перфектен режим и една малка магийка наречена х. А относно програмата как да ти кажем какво мислин като ти си написал само сплит нито знаем по колко упражнения и какви ще правиш и почивките между сериите и упражненията.