09.11.15
17:38
Здравейте, приемам предложения за тренировки за горната част на тялото в домашния условия, като разполагам с 2 дъмбела по 10кг. и тежести за ръце (пясък) - 3 кг. едната.
Местата на които искам да наблегна - гърди и рамене.
Благодаря предварително!
09.11.15
21:11
Здравей! :)
А колко си висок/а и колко тежиш?
А какви са ти целите?
А как ще тренираш долната част?
А какъв е досегашният ти опит с тренировките?
Гърди:
флайс с дъмбели
избутване на дъмбели от хоризонтално положение
лицеви опори
кофички
Рамене:
изнасяне на ръцете напред с дъмбели
странично разтваряне с дъмбели
повдигане с дъмбели вертолет
раменни преси с дъмбели
Името добре, но защо картинката не отговаря ;)
По темата:
Лицеви опори, кофи, раменна преса с наличните ти гири, раменни опори (известни са още като ХСПУ).
Не виждам смисъл от флайс и избутване за гърд ис 10 килограма. Детайлните за рамо биха били полезни ако десетките не са ти прекалено леки.
Но пък можеш да изпозлваш гирите и пясъка за добавена тежест при лицевите и кофите.
Мнението беше редактирано от Маданеца на 10.11.15 13:01.
казано от Маданеца на 10.11.15, 11:49:
Името добре, но зашо картинката не отговаря ;)
По темата:
Лицеви опори, кофи, раменна преса с наличните ти гири, раменни опори (известни са още като ХСПУ).
Не виждам смисъл от флайс и избутване за гърд ис 10 килограма. Детайлните за рамо биха били полезни ако десетките не са ти прекалено леки.
Но пък можеш да изпозлваш гирите и пясъка за добавена тежест при лицевите и кофите.
Темата е във “Фитнес за жени” и не съм сигурен момче или момиче задава въпроса, затова съм предложил този набор от упражнения въпреки незадоволителните тежести.
Не съм дочел явно хубаво и съм пуснал темата при “Фитнес за жени”, с което ви обърквам. Ако може модератор да я премести.
Почти на 18 години съм, момче. 66 килограма, 1.80см.
Ами щом си момче, събери 200 лева и си вземи 25кг. дъмбели + една съвсем обикновена лежанка 2ра ръка и ще можеш да тренираш всичко, че и прилична визия да докараш. Идва декември, може да ги поискаш и от “Дядо Коледа” :) Вярно е, че с тези тежести, с които разполагаш в момента, не можеш да очакваш да постигнеш нищо особено в домашни условия. Засега карай на кофички и лицеви, а за допълнителна тежест мятай дъмбелите, с които разполагаш в момента, в училищната си раница и я слагай на гърба. Пробвай дали ще ти тежат достатъчно поне да правиш рамо, но се съмнявам, може би само разтварянето ще ти е ок.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 10.11.15 23:10.
Че ако е момиче не може ли да си събере 200 лева??? ;)
Подкрепям си горния пост още веднъж.
Не видях никъде коментар относно името и картинката ;(
казано от Маданеца на 11.11.15, 10:35:
Кой е казал, че не може да събере 200 лева ако е момиче? Въпросът е, че няма нужда да бъдат изразходени за закупуване на такива тежести. Този ти коментар е абсолютно излишен. За какви име и картинка говориш, за моите или на автора?
Мнението беше редактирано от Pleasure на 11.11.15 11:18.
казано от Маданеца на 11.11.15, 10:35:
Как да оразмеря картинката да подхожда на КРЪГЛАТА форма за място на аватара? За това сложих кръгче. Според мен не е сериозно аватарите в който и да е форум да са кръгли. Пък и не виждам голямо значение?
Pleasurе, айде да не си обясняваме чий коментар е излишен, ако обичаш. Очевидно е, че се шегувам - даже съм си направил труда да сложа намигащо човече. Следващият път ще се постаря да напиша в скоби и специално за теб, че се шегувам.
Естествено, че имам предвид картинката и името на автора на темата. Ако имах интерес към твоите щях да те питам в твоя тема.
За автора:
Относно кръглата форма - не бой се. Аз лично не съм оразмерявал снимката си, че да е подходяща за кръгче. Ти си слагаш снимка и тя просто се появава в кръгчето.
Ако си видял моята картинка и все още се чудиш защо питам за името и твоята картинка, значи няма смисъл да ми отговаряш въобще.
Мнението беше редактирано от Маданеца на 11.11.15 16:05.
Моята е по-добра. Поне показва кръглата форма на автатара.
На твоята се виждат двама разперили ръце, единия в червено, другия сякаш е статуя, даже може и да ме излъжеш, че си ти.
Забелязвам тенденцията, че в българските форуми се говори за всичко друго, но не и по същество. Както имаше един “виц”: “Пишеш в английски форум - отговарят ти. Пишеш в немски - отговарят ти. Пишеш в български - обясняват ти колко си тъп.”
Няма значение както казах, не сме в социална мрежа, нито в сайт за запознанства. Не съм затворник или престъпник, ако за това се съмняваш. Спокойно. :)
Мнението беше редактирано от ULTRA на 11.11.15 23:14.
казано от Маданеца на 11.11.15, 15:59:
Pleasurе, айде да не си обясняваме чий коментар е излишен, ако обичаш. Очевидно е, че се шегувам - даже съм си направил труда да сложа намигащо човече. Следващият път ще се постаря да напиша в скоби и специално за теб, че се шегувам.
Естествено, че имам предвид картинката и името на автора на темата. Ако имах интерес към твоите щях да те питам в твоя тема.
Съжалявам, трудно се разбира интонацията в писмена форма. Не съм имал за цел да се заяждам :)
Мнението беше редактирано от Pleasure на 12.11.15 00:07.
казано от Scouser на 11.11.15, 23:11:
Моята е по-добра. Поне показва кръглата форма на автатара.
На твоята се виждат двама разперили ръце, единия в червено, другия сякаш е статуя, даже може и да ме излъжеш, че си ти.Забелязвам тенденцията, че в българските форуми се говори за всичко друго, но не и по същество. Както имаше един “виц”: “Пишеш в английски форум - отговарят ти. Пишеш в немски - отговарят ти. Пишеш в български - обясняват ти колко си тъп.”
Няма значение както казах, не сме в социална мрежа, нито в сайт за запознанства. Не съм затворник или престъпник, ако за това се съмняваш. Спокойно. :)
Имаш отговор по същество в първото мнение на Pleasure и в моето първо мнение. Ако желаеш да получиш по-изчерпателни отговори, то виж мнението на Вероника, което абсолютно по същество.
Относно картинките - Ако не знаеш кой е тоя дето е разперил ръце и сякаш е статуя, то явно или ти не знаеш какво означава думата, която си избрал за псевдоним, или аз не знам, че има някакво друго значение.
Никой не цели да те обиди или нещо подобно.
Просто се подведох от името ти и реших да се пошегувам, като имах предвид, че картинката не отговаря на името, а не на нещо друго. ;)
Мнението беше редактирано от Маданеца на 12.11.15 15:28.