10.11.15
20:48
Здравейте! Бих искал да се допитам до някой с повече опит от мен, свързан с вмнвх. Открих протеинов хляб на една немска фирма, който съдържа около 8 грама въглехидрати на 100 гр. хляб. Има си вкус на обикновен пълно зърнест хляб, даже си има и ленено семе из него. Чудех се дали е подходящ при ВМНВХ или ВМНВД, тъй като аз съм леко скептично настроен за тази хранителна стойност, която е изнесена на етикета. Вие какво мислите, дали информацията е вярна? Ще прикача и снимка на таблицата с хранителната стойност.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.11.15
20:50
Хлябът с марка Mestemacher ли е?
10.11.15
20:58
казано от Димитър Михайлов на 10.11.15, 20:50:
Хлябът с марка Mestemacher ли е?
Да, на тази марка е.
10.11.15
21:21
Няма причина да се притесняваш за състава тогава. И да, според мен е удачен избор при този ти режим, стига да не ядеш по няколко пакета дневно. :)
10.11.15
21:29
Благодаря ти! Ям по една-две филийки на ден, намазани със малко сирене или извара, така че вероятно няма да има проблем :D
Според мен са разменили случайно въглехидратите с белтъчините. 8гр протеин и 22гр въглехидрат е по-достоверно. Месо не знам дали има с 22гр протеин, камо ли хляб.
Скоро видях на някакъв етикет на ядки смес от Била, че пише 51.7гр протеин на 100гр продукт. Мисълта ми е, че най-вероятно и тук нещо е сбъркано.
10.11.15
22:02
казано от degzdarmorgan на 10.11.15, 21:30:
Според мен са разменили случайно въглехидратите с белтъчините. 8гр протеин и 22гр въглехидрат е по-достоверно. Месо не знам дали има с 22гр протеин, камо ли хляб.
Скоро видях на някакъв етикет на ядки смес от Била, че пише 51.7гр протеин на 100гр продукт. Мисълта ми е, че най-вероятно и тук нещо е сбъркано.
Ето тук хранителният състав е същия като на етикета: http://www.caloriecount.com/calories-mestemacher-protein-bread-i312871
А и едва ли са сбъркали, най-вероятно това са искали да напишат, след като на етикета има надпис “до 82% по-малко въглехидрати от обикновен пълнозърнест хляб”. Ама вече съвсем се обърках xd
10.11.15
23:00
казано от Pleasure на 10.11.15, 22:56:
Къде може да бъде открит този хляб??
Аз си го купувам от билла
10.11.15
23:04
В интерес на истината не намирам точно такъв профил в сайта на производителя, както и в нашата база данни.
Как е името на продукта точно?
10.11.15
23:08
казано от Димитър Михайлов на 10.11.15, 23:04:
В интерес на истината не намирам точно такъв профил в сайта на производителя, както и в нашата база данни.
Как е името на продукта точно?
Mestmacher Протеинов Хляб; прикачвам и снимка на опаковката.
10.11.15
23:16
Ясно, значи става дума за този продукт.
Сега последно, наистина ли съдържа 22гр. белтък на 100гр. продукт? Ако е така, спирам яйцата, намалям месото и почвам само от тоя хляб да ям :D .
Мнението беше редактирано от avitohol на 11.11.15 08:36.
11.11.15
09:14
Че ги съдържа, съдържа ги. Подвеждащото тук е “хляб” по-скоро, не “протеинов”. И е наистина вкусен, но 250 г бяха около 5 кинта по спомен.
11.11.15
09:24
Именно това щях да кажа и аз. Дори и над 5 лв отиват някои от разновидностите.
Но е наистина вкусен и качествен хляб. “Хляб”. :D
11.11.15
15:13
Днес гледах в билла, но нищо такова не намерих. Навсякъде ли го има или е само в София ?
11.11.15
17:04
казано от satisfaction на 11.11.15, 15:13:
Днес гледах в билла, но нищо такова не намерих. Навсякъде ли го има или е само в София ?
И аз забелязах, че го няма във всички филиали на била. В Русе го намирам само в един магазин на веригата.
Споделих за този хляб с един колега вегетарианец. Той пък взел, че го намерил в един магазин и купил и за мен.
Още не съм го опитал, че прозорецът още не е отворен, но вече виждам нещо, което ме притеснява. Срокът на годност е до 01.06.2016.
Това нормално ли е за такъв тип продукти, че не съм в час и ако някой може да обясни, защо е нормално?
12.11.15
22:14
казано от Маданеца на 12.11.15, 17:47:
Споделих за този хляб с един колега вегетарианец. Той пък взел, че го намерил в един магазин и купил и за мен.
Още не съм го опитал, че прозорецът още не е отворен, но вече виждам нещо, което ме притеснява. Срокът на годност е до 01.06.2016.
Това нормално ли е за такъв тип продукти, че не съм в час и ако някой може да обясни, защо е нормално?
Според мен е напълно нормално, тъй като продукта е вакумиран.
13.11.15
15:05
Ако не е отворен, не следва да има проблем да издържи толкова. Отворен ми е мухлясвал неколкократно до 10-15 дни.
02.09.19
14:14
Тук отдавна не е писано.
Ако все още някой не може да намери този хляб,аз си го купувам от Кауфланд.
Само не знам дали и другите видове се продават някъде?Например протеиновият с моркови?
23.12.19
20:29
Има го в билата на мега мол западен парк
Здравейте! Може би няма да е най-популярното мнение тук , но си мисля че и съотношението цена/полза няма да е много изгодно.Естествено, че има и по-лоши опции,но могат да се измислят други ефективни заместители в домашни условия също.Хубавото на въпросната марка е, че използват много различни семена в направата, въпреки че абсорбацията на добавения(малко по-нискокачествен) протеин може да се дискутира цялостния състав може да се причисли към този на “чистите”/добрите. Според мен е въпрос на употреба.Колко точно хляб се яде, че да е нужен протеинов такъв и до каква промяна би довела замяната на 2 препечени филийки(примерно) с протеинови такива
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече