13.11.15
09:50
Здравейте търся зала, в която мога да правя клекове и има достатъчно място да правя мъртва тяга спокойно. Главно държа на щангите, а не толкова на уредите. Не е нужно да е точно в този район, може и към центъра. Цената не е от голямо значение, стига да не е безбожно скъпо.
Темата беше редактирана от Антон Иванов на 13.11.15 09:52.
13.11.15
10:34
Идвай в нашата зала - намира се срещу спирка “ул. Нишава” на трамвай 5. Търси Филип Ганков, той обикновено е отвън. Има добра стойка за клек, доста тежести, хубав лост и място за тяга, но залата не е много голяма.
Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 13.11.15 10:37.
13.11.15
10:34
Зала по вдигане на тежести към Славия. :) (до стадиона)
казано от Севастократор Стрез на 13.11.15, 10:34:
Идвай в нашата зала - намира се срещу спирка “ул. Нишава” на трамвай 5. Търси Филип Ганков, той обикновено е отвън. Има добра стойка за клек, доста тежести, хубав лост и място за тяга, но залата не е много голяма.
Филип да не си е преместил залата? Аз като тренирах при него преди няколко години, беше на Борис III-ти.
Виж как си личи кой не използва трамваите ;)
Залата в 88-мо беше ОК преди. Не знам в какво състояние е в момента, че май нещо модернизираха.
19.11.15
18:33
казано от Boby_ на 13.11.15, 11:52:
Филип да не си е преместил залата? Аз като тренирах при него преди няколко години, беше на Борис III-ти.
Пак си е там, на същото място. :) В локалното на “Борис III”, посока Княжево, но за ориентир давам трамвайната спирка. :)