Търся кръгова програма за отслабване.

14.11.15
18:03

Здравейте, какво виждате търся кръгова програма за отслабване. Проблема при мене е че до сега съм тренирал само със сплит програма и не знам как се тренира с кръгова програма. Ако може да ми дадете някоя програма и да обясните как се тренира, понеже гледам че е малко по различно от сплит програмите. Благодаря предварително.

14.11.15
19:43

Отслабването зависи преди всичко от хранителният режим. По тая логика с кръгова програма могат и да се качват килограми- зависи от целите на трениращия.
Кръгова програма- избираш си няколко упражнения и ги изпълняваш едно след друго.
Примерно 5 кръга от клек, лег и тяга. Изпълняваш упражненията едно след друго, така извършваш “1 кръг” после следват още “4 кръга” пак от същите упражнения.
Кръговите програми наблягат предимно на базовите упражнения- клек, лег, тяга, военна преса, набирания, кофички, лицеви.
В една кръгова програма можеш да съчетаеш упражнения със свободни тежести и такива със собствено тегло. Примерно- клек, кофички,  военна преса, набирания.
Зависи според целите, които гониш. Има типове кръгови тренировки, които съчетават в себе си упражнения като- Пистол клек, суингове с пудовки, подскоци върху кутия, тръстъри и тн.
В интернет има доста информация за кръговите тренировки. Потърси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1