20.11.15
17:16
Здравейте,
Опитвам се да намеря упражнения за гърди, които не натоварват или да е възможно най-малко натоварването в раменете.
Преди половин година имах едно падане и от тогава рамото ме болеше ужасно много.. Естествено не отидох веднага на лекар, а вместо това реших да изчакам да ми мине от само себе си.. дадох си кратка почивка и след това пак тренирах дори и с болката.. да, ама не дори клековете бяха трудни, защото не можех да си държа лоста на раменете.
В един момент почти не можех да си движа ръката. Съответно намерих добър кинезитерапевт, започнах да ходя редовно на прегледи и тн. и в резултат на което проблема почти отшумя.
Вече ми е позволено да тренирам, но ми каза да избягвам лежанка,флайс,кофички поне още месец.. съответно сега проблема ми е какви упрежнения остават, които няма да натоварват ръменете прекалено много.
Мерси предварително
21.11.15
22:07
Здравей!
Кинезитерапевтът, който е запознат със състоянието ти, не ти ли препоръча подходящи за теб движения?
Може би е имал предвид да избягваш всички движения, при които раменете участват?