Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

05.12.16
20:32

казано от Mariya Peeva на 05.12.16, 19:05:

Друго си е ddd да те пази :D ,.... на голо...хахаха

По въпроса за алкохола, аз самата съм си досадна вече с тази тема, но е факт, че пия всеки ден, и сама и с компания.
Даже и сега съм си купила бутилка и докато готвя на децата си я разцъквам на къси пасове. (Малкият ми син ми направи шугър рим на чашата :D )

Well deserved :

Ето! ddd е виновен що си фейлнах макс клека :Д
Да идва Февруари да клякаме заедно пЕяни и да ни пази коУегата :D

п.п. Well deserved, indeed! Beast :P :*

п.п.2. Искам и аз един ден да имам такъв син да ми прави фенси шугар римнати чашки... <3

(F)

05.12.16
21:08

казано от RogueOne на 05.12.16, 20:32:

казано от Mariya Peeva на 05.12.16, 19:05:

Друго си е ddd да те пази :D ,.... на голо...хахаха

По въпроса за алкохола......(Малкият ми син ми направи шугър рим на чашата :D )

Well deserved :

Ето! ddd е виновен що си фейлнах макс клека :Д
Да идва Февруари да клякаме заедно пЕяни и да ни пази коУегата :D

п.п. Well deserved, indeed! Beast :P :*

п.п.2. Искам и аз един ден да имам такъв син да ми прави фенси шугар римнати чашки... <3

(F)

Те, Па ddd виновен хахаха

Ади, честно, ако трябва да избирам между първа среща с @Един McAинтересен известен” и Теб, естествено ще предпочета клека с тЕбе и кУлЛегата дето се предполага, че требва да ни пази....на голо Хахаха

Верно да идва тоя февруари, че доведа и Ивайло, освен че ша ни шугър римва чашите, може да го прихване нещо от момчетата и да почне примерно да дърпа теги...нищо се не знае, не съм загубила надежда....

П.П. Живот и здраве, ще имаш син, който с кеф ще ти прави и коктейли и браунита и масаж, когато си уморена..голям кеф е , ще видиш (nlove9)

П.П Всъщност днес имам истински повод за черпелък.
Да ми е жив и здрав първородния син- Сава Пеев. Честит му имен ден! Бог с него и всички именници!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.12.16 21:13.

05.12.16
21:36

казано от Mariya Peeva на 05.12.16, 21:08:

Те, Па ddd виновен хахаха

Ади, честно, ако трябва да избирам между първа среща с @Един McAинтересен известен” и Теб, естествено ще предпочета клека с тЕбе и кУлЛегата дето се предполага, че требва да ни пази....на голо Хахаха

Верно да идва тоя февруари, че доведа и Ивайло, освен че ша ни шугър римва чашите, може да го прихване нещо от момчетата и да почне примерно да дърпа теги...нищо се не знае, не съм загубила надежда....

П.П. Живот и здраве, ще имаш син, който с кеф ще ти прави и коктейли и браунита и масаж, когато си уморена..голям кеф е , ще видиш (nlove9)

П.П Всъщност днес имам истински повод за черпелък.
Да ми е жив и здрав първородния син- Сава Пеев. Честит му имен ден! Бог с него и всички именници!

Еееехх... (blush)  - И АЗ вазе ви предпочитам :*

Ще прихване, пускаш го при нас една седмица на лифтинг кемп :Д
П.П. Размечтах се... Ама ако се е метнал и на баща си по тия неща, ще е най-добре :Д Няма да се оплача :Д

п.п. 2 - Именникът ти да те радва, да дава много поводи за гордост и най-вече да ти е много здрав и щастлив ! (sun)

05.12.16
22:30

Държа да отблежа, че аз пазя гол, само ако и пазеният е гол :Д
Относно вината, готов съм да я поемам цялата, само ако си получа наказанието след това (wasntme).... за да не ми е гузно, налИ :Д

05.12.16
22:57

казано от ddd на 05.12.16, 22:30:

Относно вината, готов съм да я поемам цялата, само ако си получа наказанието след това (wasntme).... за да не ми е гузно, налИ :Д

Хахаха, може ли по бански, не за друго, ми да няма много инфаркти в залата :D ...тебе те знаем, че си професионалист и ше си съсредоточен само в... опашките.... :*

Като пЪ си готов да поемеш цялата вина, тогава ти даваме право да си избереш наказанието....мъж като теб не бива да се допуска да бъде гузен...налЕ (blush)

05.12.16
22:59

Сам се нахака :Д
Събота идвам със специалния костюм за клякане... по кожа!  :D :D :D

Иначе - ще се наказваме, то се е видяло... (devil)

edit:

казано от Mariya Peeva на 05.12.16, 22:57:

Като пЪ си готов да поемеш цялата вина, тогава ти даваме право да си избереш наказанието....мъж като теб не бива да се допуска да бъде гузен...налЕ (blush)

- Наказанието беше Теди да го държи, аз да го пляскам, само да си избере ти какво ще правиш през това време :D

пак стана светия спам... :Д

Мнението беше редактирано от RogueOne на 05.12.16 23:02.

05.12.16
23:02

казано от RogueOne на 05.12.16, 22:59:

Хахахах, май ша хващам самолета в петък вечер....

05.12.16
23:06

казано от Mariya Peeva на 05.12.16, 23:02:

Чакам те на летището с шише кайсиева! (muscle) (d)

05.12.16
23:10

казано от RogueOne на 05.12.16, 23:06:

Хихи, добре се бъзикаме, ма на мене малко ми трябва, а па и като шише кайсиева е замесено....апа ако и  ddd дойде и той на летището да ме посрещне..... гол...(wasntme) :D

П.П. Адииии, е така се получава винаги. Докато жените решаваме съдбовни моменти, мъжете спЪт... :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.12.16 23:20.

05.12.16
23:33

казано от Mariya Peeva на 05.12.16, 23:10:

казано от RogueOne на 05.12.16, 23:06:

Хихи, добре се бъзикаме, ма на мене малко ми трябва, а па и като шише кайсиева е замесено....апа ако и  ddd дойде и той на летището да ме посрещне..... гол...(wasntme) :D

П.П. Адииии, е така се получава винаги. Докато жените решаваме съдбовни моменти, мъжете спЪт... :D

То и аз съм така, затова добре се разбираме :Д Няма да ти казвам, че кайсиевата е домашна, от родината на кайсиевата рИкия - Силистра... :Д Пазя я да я пием заедно и да се любуваме на спотъра.. гол ! :р

п.п. Така е, ама по-добре - ние решаваме и всичко е шест, иначе мъжете най-много нещо да объркат :Д

05.12.16
23:53

То и аз съм така, затова добре се разбираме :Д Няма да ти казвам, че кайсиевата е домашна, от родината на кайсиевата рИкия - Силистра... :Д Пазя я да я пием заедно и да се любуваме на спотъра.. гол ! :р

п.п. Така е, ама по-добре - ние решаваме и всичко е шест, иначе мъжете най-много нещо да объркат :Д

Кайсиева Домашна Силистренска.....!!! (handshake)
Направо звучи като дринкгазъм...
спотъра май само ше гледа.....гол...ахаха

И си абсолютно права, по-добре да проспиват вземането на важни решения, че е неприятно да стават грешки :D

Официално обявявам понеделник вечерта за малката събота на Великия спам. :P

06.12.16
00:05

Не спя, бре, свирках си една песен под душа :Д

Бо бански също важи- плът да има ! :Д А опашките са ми слабост, да...удобни са...по-лесно си махаш косата, да не я защипе лостът :Д
Наказанието предпочитам да е изненада (blush)
По принцип не съм позьор, а и сега е студено... ако дойда гол, само ракията няма да ме сгрее, ще трябва да измислите нещо вие, двечките :П :Д

Ама е сега ще спА, че и утре ще мога да тренирам, а днес тренирах като за псоледно :Д
Лека от мен :Д

Мнението беше редактирано от ddd на 06.12.16 00:08.

06.12.16
00:13

казано от ddd на 06.12.16, 00:05:

Бо бански също важи- плът да има ! :Д А опашките са ми слабост, да...удобни са...по-лесно си махаш косата, да не я защипе лостът :Д
По принцип не съм позьор, а и сега е студено... ако дойда гол, само ракията няма да ме сгрее, ще трябва да измислите нещо вие, двечките :П :Д

Ама е сега ще спА, че и утре ще мога да тренирам, а днес тренирах като за псоледно :Д

(wasntme) (blush) :D
Лека

06.12.16
00:40

казано от ddd на 06.12.16, 00:05:

Ще измислим нещо, то се видя, че ни бива във взимането на важни  и добри решения :D

Айде, честита малка Събота иииии лека! (blush) (wasntme)

08.12.16
18:13

Днес направо изненадах себе си :D
Последна тренировка от деветата седмица. Вчера работих дневна, нощес се наспах и днес имах енергия като тренирам вместо още трима души.
Разбрах, че ще имам нов макс, ако изобщо мога така да го кажа, защото нямам стар хаха, още на 20ките.
Когато бутнах хубава тройка на 37,5, бях сигурна, че 40 са мои.
Вторите повторения, не ги пусках съвсем до гърдите, щото просто ме беше шубе сама.
После отново поради липса на наклонена лежанка, се качих да правя кофи и направо  избухнах от енергия. Вече изобщо не си помагам с краката и спускам достатъчно дълбоко, за да усещам, че движението е качествено.
Та тъй, ако не трябваше да ходя на работа сигурно щях да се мотая още из залата.
Доволна съм изцяло от резултатите. Имайки предвид, че всъщност ми се връзват средно две тренировки седмично, а не четири, както е по програмата. В комбинация с работните ми смени, силата ми се влияе сериозно и варира доста, ама квот такоа. И така е добре.
Следващата седмица е последна, с тройки на 100те процента.
Мисля после да не правя опити за нови максове, а направо да започна нещо ново.

Седмица 9- Трен 4: Лег - 3 x 2 , 100 %  1 RM

0. Лег: 10 х 20 кг, 6 х 30 кг, 3 х 35 кг, 3 х 37,5 кг

1. Лег 100 % (приблизително)  1 RM: 2,2,2 х 40 кг

2. Кофи с 5 кг : 4,5,4,4,3,3,3,3,3,2 (inlove)

3 Кръга:

1. Ренегатско гребане: 16,16,16 с 2 х 14 кг
2. Набиране: 4,4,3
3 Трицепс на кабелите : 12,12,12 и умр

Храна:
1. Кафе с еФтино виски (имаше оферти за литър ама става за бустер :D ) , банан, 3 оризовки с натурален шоколад (преди тренировка)
2. Телешки бъргер с бекон и салата.

I am a firestarter, twisted firestarter
I am the birch you hated, filth infatuated
I am the pain you tasted, fell ntoxicated (nlove5)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 08.12.16 18:14.

09.12.16
15:54

Само да видите на какво съм подложена ежедневно хаха
Когато детето ти е по-умно от теб и знае как да те манипулира. :D
Това е от малкият ми син, който се пазари да му купя книга онлайн. И е само за £1,21.
Сигурно ще ми посвети роман, когато стане на 18 и поиска да си купи....алкохол...примерно :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 09.12.16 16:17.

10.12.16
14:11

казано от Mariya Peeva на 09.12.16, 15:54:

Само да видите на какво съм подложена ежедневно хаха
Когато детето ти е по-умно от теб и знае как да те манипулира. :D
Това е от малкият ми син, който се пазари да му купя книга онлайн. И е само за £1,21.
Сигурно ще ми посвети роман, когато стане на 18 и поиска да си купи....алкохол...примерно :D

ахахахаха, няма такъв готин син, нямааааааааа :D
(bow) (sun)

Иван

10.12.16
14:15

Според мен, ще си осигури алкохол преди да стане на 18, както и ((i)). И да, и за двете няма да те пита :D #примирисе

10.12.16
17:43

казано от Иван на 10.12.16, 14:15:

Според мен, ще си осигури алкохол преди да стане на 18, както и ((i)). И да, и за двете няма да те пита :D #примирисе

Затова сме много родители, но повече приятели с децата си. У дома всичко е осигурено, за да не се налага да го търсят навън :D а те даже не проявяват интерес :D
Иначе съм се примирила ( или поне приела)с Всичко още от както срещнах баща им и той ми каза, че ще му родя момчета и те ще бъдат най-малко същите като него хаха

12.12.16
19:15

Десета, последна седмица и после край на програмата и на много тежкото.
Смятам да поработя върху издръжливостта си и да се върна сериозно към муай тайя от следващата седмица.
Днес трябваше да правя тройки тяга на 100 % от 1RM. Изобщо нямам представа как се получиха, имайки предвид, че вчера изпих двебутилкииполовинапросеко...
Замазала съм сериозно положението, няма преса, види се само един бицепс (ше зема да го премеря) и един бая закръглен задНик.
По този повод, тържествено обявявам и което е по-важно обещавам да намаля драстично алкохола, поне до празниците.

Тренировка:

Седмица 10 - Ден 1

0. Тяга : 10 х 50кг, 8 х 70 кг, 5 х 80 кг

1. Тяга: 100 % от 1% RM: 3,3,3 x 90 кг

2. Клек: 8,8,8,8,8,8,8,8, x 45 кг ( стриктно 30 сек почивка.

3+4 Без почивки - Румънска тяга: 12,12,12,12, х 30 кг - Руски туист: 60,60,60,60 х 16 кг[/size]

Добре се получи. Само дето след осмия сет на клека, сърцето ми искаше да изхвърчи до България и да се не върне.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.12.16 00:14.

12.12.16
21:01

казано от Mariya Peeva на 12.12.16, 19:15:

Замазала съм сериозно положението, няма преса, види се само един бицепс (ше зема да го премеря) и един бая закръглен задНик.
...

Нищо подобно!!! Много си си добре! :)

...
По този повод, тържествено обявявам и което е по-важно обещавам да намаля драстично алкохола, поне до празниците.
..

Е, хайде сега! Без крайности, моля! :D

Мнението беше редактирано от Ilstrong на 12.12.16 21:22.

12.12.16
21:38

...

Нищо подобно!!! Много си си добре! :)

Благодаря Илийка, ама аз си знам какво виждам и просто за момента не ми харесва особено :D (да не пускам “особени” снимки :D )

...
..

Е, хайде сега! Без крайности, моля! :D

Ееее....няма да съм крайна, за това си и оставих вратичка, като казах, че драстично го намалявам 8-)...нямам никакво намерение да го спирам :D :* :P
Просто напоследък се оливам с количествата, а това пречи на качеството на тренировките и съня ми, а и са си количества празни калории...

П.П. Измерих го- Бицепс флекснат : ляв- 29 см, десен - почти 29 см

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.12.16 21:51.

14.12.16
18:57

Почивам три дена, преди голямото плющене в ресторанта...
Днес ден за тройки на 100 % от 1 RM Пуш преса.
Още ме боли задното рамо от предните ми опити за чудеса от героизъм :D
Както и да е, бях починала и си направих тройките, както и еденички на 40 кг (inlove)
, обаче след втората много ме заболяха рамената и преминах в половинчасови проби за обръщане с клек, или както там се нарича на наш език.
За съжаление ми падна батерията и успях да снимам буквално само първия опит. Никаква експлозивност, но много ми харесва и тепърва ще се уча.
Иначе един ден почти не пих, а вчера пих само една чаша бяло вино :D, сега хапвам и пийвам червено.
Разраснала съм си се значително, няма какво да се успокояваме. На някои части от тялото масата ми стои много добре, на други ъъ Ц  :D

Тренировка:

Седмица 10 Ден 2 Пуш преса

0 Пуш преса: 10 х 20 кг, 5 х 30 кг, 3 х 35 кг

1. Пуш преса 100 % от 1RM: 3,3,3 x 37,5 кг 1,1 х 40 кг

2. Над 30 опита за обръщане с клек ( абе, докато ми омръзна)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 14.12.16 20:19.

17.12.16
20:47

Аз днес малко набързо, че ни разпориха по шевовете на работа, а утре работя двойна и ич наемаше кога преди понеделник да се занеса до залата.
Доволно, имайки предвид, че рамената и задните ми бедра още са леш от предните две тренировки.
Извън програмата, просто нямаше как да направя качествен преден клек макс след работа днес.

Тренировка:

5 кръга:

Тяга:  5,5,5,5,5 х 80 кг - Клек : 10,10,10,10,10 х 45 кг

Храна:
1. Бекон, наденица, плантайн, авокадо, зеленяш.
2. Сладки картофи с телешко

Малко се подострих :D

17.12.16
22:13

Като ще правиш клек и тяга в 1 тренировка - последователно в серии, кръг или суперсерии, клека трябва да е първи. :)

17.12.16
22:34

казано от Боян Д. на 17.12.16, 22:13:

Като ще правиш клек и тяга в 1 тренировка - последователно в серии, кръг или суперсерии, клека трябва да е първи. :)

И товааа, защото?  :D 8-)

Бъзикам се Боянски :D знам, че е така.

Тази вечер започнах с тяга, първо че нямах никакво време за губене да чакам да си довършат сериите на рамката за клек, и второ, специално в случая за мен при положение, че тягата е що-годе тежка, а клека доста лек, кой знае какво значение няма.
Аз това, даже и тренировка не бих го нарекла хаха
Благодаря ти, все пак, умно момче такова!

17.12.16
22:45

казано от Mariya Peeva на 17.12.16, 22:34:

За да не загубиш мускулна маса и да не претренираш. :D

п.п Нали знаеш, че жените не трябва да вдигат големи тежести, щото стават като мъже? :Д:Д:Д:Д::ДД Я на бедреното сгъване :ДДДДДДДДД

17.12.16
23:00

казано от Боян Д. на 17.12.16, 22:45:

казано от Mariya Peeva на 17.12.16, 22:34:

За да не загубиш мускулна маса и да не претренираш. :D

п.п Нали знаеш, че жените не трябва да вдигат големи тежести, щото стават като мъже? :Д:Д:Д:Д::ДД Я на бедреното сгъване :ДДДДДДДДД

Хахаха, сладууур  :D :D :D

Всички жени тук, с всеки изминал ден, все повече заприличваме на мъже ....ментално. ;)

П.П. Благодаря ти, че не каза нищо за бръснатата ми глава....щото малкият ми син (който е колкото теб) каза, че изживявам криза на средната възраст ... :D :D :D

17.12.16
23:19

Един лайк горе за сина ти!Жени да си бръснат главите....защо  точно тях)))))))))))))

17.12.16
23:33

казано от nervak на 17.12.16, 23:19:

Един лайк горе за сина ти!Жени да си бръснат главите....защо  точно тях)))))))))))))

Е сега, Нервак.... може би трябва да изчакам да мине 24:00 и Боянски да си легне, та да ти обясня, че винаги съм изрядно избръсната...иии с поддържана прическа.....
главата за пръв път я пипам от 29 години насам... :D

А иначе, сигурно сте прави със сина ми. Изживявам си нещо и аз, ма таман на време са кво :D Криза, криза...нали не съм тръгнала да рева и да са тръшкам или да си купувам скъпи простотии и да ходя по салони за разкрасяване. Дигам щанги, раздавам ритници и песници от време на време, поработвам ииии попийвам. :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 17.12.16 23:50.

Иван

18.12.16
06:04

казано от nervak на 17.12.16, 23:19:

Жени да си бръснат главите....защо  точно тях)))))))))))))

Ееее, не съм съгласен - по-добре, като тийнейджърка в главата, отколкото най-милото (coffee)

Мнението беше редактирано от Иван на 18.12.16 06:05.

ДЕ

18.12.16
09:42

Абе, Крофт-нещо поизчистена ми се видиш 8-) Гледам снимката с чашата, но пък на предходните не виждам промяна от каквато си те знам. Свалила ли си нЕкое кило или е зрителна измама :)

18.12.16
09:59

казано от Daffy Duck на 18.12.16, 09:42:

Абе, Крофт-нещо поизчистена ми се видиш 8-) Гледам снимката с чашата, но пък на предходните не виждам промяна от каквато си те знам. Свалила ли си нЕкое кило или е зрителна измама :)

Не съм свалила Ducky 8-)
Просто горната ми част дръпна последните два месеца и съм по-релефна.
Хари каза, че по-ГолЕма и силна никога не съм била хаха.
И да, специално тази светлина ми стои добре :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 18.12.16 10:01.

ДЕ

18.12.16
10:09

Да, рамената особено (y)
Хари е мъжО, налЕ.....онзи дългокосия 8-) ..... дето те носи на ръце.

Мнението беше редактирано от Деян на 18.12.16 10:11.

18.12.16
10:17

казано от Daffy Duck на 18.12.16, 10:09:

Да, рамената особено (y)
Хари е мъжО, налЕ.....онзи дългокосия 8-) ..... дето те носи на ръце.

Да, същия :D ....носи, влачи, ТЪРПИ :D… цели 28 години ...да е жив и здрав!

19.12.16
11:21

То Прозеко-то ако изобщо е пиене! :)

https://www.youtube.com/watch?v=rm2QphlWhjs

19.12.16
13:27

казано от Von Suthaus на 19.12.16, 11:21:

То Прозеко-то ако изобщо е пиене! :)

https://www.youtube.com/watch?v=rm2QphlWhjs

Добре де, нека тогава го наричаме слабо обезболяващо :D , с приятни странични ефекти, което не се притеснявам да взимам по всяко време на денонощието

Благодаря за поздрава Von Suthaus ! Мацката е страхотна :) много я харесвам!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.12.16 13:52.

19.12.16
17:06

Вчера изкарах наѝ-тежката двойна смяна през живота си. Добре че в събота работих дневна и не пих много.
Нощес като се прибрах, Мъжът ми направи масаж, каза че толкова уморена не ме е виждал никога.
Сутринта събудих малкия и се върнах в леглото още два часа, след което реших че ако отложа и днес, няма да има кога да си довърша десетата седмица преди Нова година.
Пих от Онзи бустер, дето ме кара да подивявам и отидох да потренирам.
Направих си като пич тройките на предния клек и продължих с клек, където за пръв път сложих 65 кила. За съжаление успях да снимам само едно видео и батерията ми падна. Вижда се само задната ми част, но мисля, че клякам до паралела.
Както и да е. Много съм доволна да знам, че последните месеци, дори с толкова малко и нередовни тренировки, алкохолни залитания и т.н., постигнах нещо, за което никога не съм и допускала, че някога ще мога.
На 20, 42 или 60 години, явно няма никакво значение. По-важното е, човек да вземе решение и да направи Нещо.

Тренировка:

Седмица 10 Ден 3-  Преден клек

1. Преден клек 100 % от 1 RM : 3,3,3 x 57,5

2. Клек: 3 х 60 кг, 2,2,2 х 65 кг, 3 х 60 кг 6,6,6,6,6,4 х 55 кг
3. Суинг: 20,20,20 х 20 кг

Храната си е ок. Малко съм намалила пиенето като че ли, а и както момчетата тук, напоследък се опитват да се бъзикат - то Просекото пиене ли е хаха.

Тия дни пак ще поработя, но така или иначе сега ни е урожая на работа, та знам за какво го правя. А и толкова много щастливи хора идват, че поне ходя на работа с кеф.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 19.12.16 17:35.

ДЕ

19.12.16
17:53

казано от Mariya Peeva на 19.12.16, 17:06:

Кафенце с виски или друг някакъв, за който сигурно съм пропуснал да прочета 8-)

19.12.16
18:31

казано от Daffy Duck на 19.12.16, 17:53:

казано от Mariya Peeva на 19.12.16, 17:06:

Кафенце с виски или друг някакъв, за който сигурно съм пропуснал да прочета 8-)

Неее, неее, то кафенцето с уиски е ясно...
бустера на Bulk имам предвид, дето ме кара да се чувствам като Мъж....писала съм някъде :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1