Моят дневник

Темата е заключена.
Дрю Рр

13.12.15
21:44

Здравейте! Това ще е моят дневник, в който както се знае ще записвам информация за храната и тренировките си. Тренирам максимум 3 пъти в седмицата, защото съм по цял ден /буквално/ на училище, а и след това имам наистина много за учене.
Висока съм 1.61 и тежа около 41 кг. /всяка сутрин е +- 200 г. /
Тренирам аеробика. Лятото бях много активна. Тренирах и кикбокс и ходих да тичам, но вече, както казах, нямам време. Свалих 18 кг.

От днес:
Храна: 100 г. Ябълка, 60 г. Мандарина, 3 бадема, 1 орех, Инка Берита 2, скумрия 250 г. 150 г. Салата от цвекло и моркови

Към 3л. Вода и 1л. Чай.

Тренировка 40 мин. Силова корем+крака
1 час денс степ аеробика

Темата беше редактирана от Дрю Рр на 14.12.15 12:02.

13.12.15
23:04

Добре дошла!

Страхотно е, че тренираш редовно и се опитваш да оптимираш храненето.

Дневникът помага и при словесния изказ—пише се “бадем”, с “а”.

Успех!

14.12.15
14:35

Що за оптимизация на хранене, не виждам повече от 1000 kcal :) 3 бадема, 1 орех... това изобщо не знам защо се вписва като храна :) Дано не е всеки ден такова менюто.

Мнението беше редактирано от Pleasure на 14.12.15 14:36.

Дрю Рр

14.12.15
18:55

Здравейте!
Днес нямам тренировка.
Хранене:
100г.ябълка, 100 г. Грейпфрут,  3 бадема, 1 орех, още 200 г. Ябълка

Днес много малко, защото ми беше гадно на стомаха :(

Около 3 л. Вода и 600 мл. Чай /билков/

Да вметна, че не ям нищо с глутен или захар.

14.12.15
19:42

За глутена има ли причина или? Иначе наистина много малко се храниш :x Това трябва да го промениш, ако искаш въобще да съшествуваш нормално :) Също не разбрах каква ти е целта? Да качиш тегло, надявам се... Ако е така имаш спешно нужда да започнеш да хапваш повече протеини и като цяло качествена храна. Казваш че избягваш захарта, но ядеш само плодове.

Мнението беше редактирано от Sanya на 14.12.15 19:44.

14.12.15
22:57

Браво! Станаха 200 калории за целия ден! Супер! Явно много си мразиш тялото. Рекордьор си! Не ядеш нищо с глутен и захар? Просто кажи, че не ядеш НИЩО :)

Гадно ще ти е на стомаха естествено, с това “хранене”. Няма проблеми, давай в същия дух, то и по-гадно ще ти става :) С интерес ще ти следя дневника да гледам колко време му трябва на човек да вкара здрав и млад организъм в болница :)

Мнението беше редактирано от Pleasure на 14.12.15 23:01.

Дрю Рр

15.12.15
19:35

Здравейте! Ами беше само плодове, защото ме болеше корема. Иначе не ям захар, като имам предвид бяла кафява, а не плодовата, смятам, че тя не ми пречи и е доста различна.  Благодаря за мненията, въпреки, че не е нужно да се подхожда с толкова сарказъм и ирония. :)

Храна:
200 г. ябълка, 80г. мандарина, 4 бадема, 1 орех, 150г. пилешко, един домат, една чушка, малко сирене.

Към 3.5 л. вода + 800 мл. чай

Мнението беше редактирано от Дрю Рр на 15.12.15 19:36.

15.12.15
23:38

Понякога няма друг начин да се подхожда. По-добре така, отколкото ако никой нищо не ти казва :). Иначе си права, че не си за сарказъм, за шамари си. Както и да е, няма да ти се меся повече, не защото не ми искаш сарказма, а защото нещата не се подобряват, а аз нямам намерение да гледам как поредното дете си съсипва здравето, заради някакви болни амбиции :) Родителите ти да те мислят. Успех с целите, каквито и да са.

Мнението беше редактирано от Pleasure на 16.12.15 00:12.

Дрю Рр

16.12.15
18:24

За днес менюто ми е приготвено от мама.

Храна:
100 г. Домат, бучка сирене, 4 бадема, 1 орех 
картоф и половина варени /към 250-300 г./, 3 бадема, малко  сирене,
150 г.домат, чушка

За жалост и днес няма тренировка.

Здравей!

Изказалите се по-горе не ти мислят лошото, а напротив.
Наистина се храниш прекалено малко. От колко време си така?

Няма нужда да си мериш зеленчуците и да се ограничаваш до 100-200 г от някой от тях. Хапвай ги на корем.

Към първото хранене днес е можело да добавиш още зеленчук, към бучката сирене - 2 яйца;.
Към второто хранене - салата, рибка
Към третото хранене, което е само от зеленчуци, е можело да добавиш омлет/месо/извара и т.н.

С други думи - за целия ден си яла колкото би трябвало да ядеш на едно хранене. :)

Дрю Рр

16.12.15
19:18

Благодаря много за съветите. Утре ще се опитам да хапна по този модел.  Но засега ще си остана със салатата за вечеря, защото иначе после ми е тежичко.  :)

Дрю Рр

17.12.15
21:36

Днес нямаше яйца в хладилника.... 

Храна:
Цедено кисело мляко 2%, домат, 4 бадема
Пъстърва със салата.
Зелена салата.

Към 4 л. Вода 800 мл. Чай

Тренировка:
Аеробика 1 час.
30 мин. Федербал в час по фвс, не че е нещо особено.  :D

Мнението беше редактирано от Дрю Рр на 17.12.15 21:37.

17.12.15
23:17

Ако започнеш да прибавяш към зелената салатка за вечеря и по някоя мръвка или яйце (когато са налични :) ), ще започнеш да се движиш в правилната пососка ;) Предполагам, че ти е трудно да увеличиш храната, но наистина това ще работи само в твоя полза. Успех!

Дрю Рр

18.12.15
19:21

Най-сетне петък :D

Храна:
домат, сирене, варено яйце
мусака
салата зеле и моркови

Нямам тренировка, но някъде около 1 час ходене пеша насам-нататък :D
Около 4 л. вода и 800 мл. чай

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1