Само издръжливост

15.12.15
10:40

Може ли да ми дадете съвет как се тренира само за издръжливост и сила? Пример : Увеличаване на броя кофи, набиранки и лицеви? Идеята ми, е че няма нужда да трупам толкова мускулна маса. Интересувам се как да увелича издръжливостта на мускулите.

Нисък брой кофи, набирания и лицеви с тежест в суперсерий, дропсетове, повтореия през секунди.

Carbohydrate

15.12.15
13:35

казано от Денис Геров на 15.12.15, 10:40:

Може ли да ми дадете съвет как се тренира само за издръжливост и сила? Пример : Увеличаване на броя кофи, набиранки и лицеви? Идеята ми, е че няма нужда да трупам толкова мускулна маса. Интересувам се как да увелича издръжливостта на мускулите.

Издържливостта е разтегливо понятие. Например, да правя по 1 повторение с субмаксимална тежест за определено време, също е издържливост, както и много повторения в един подход ;)....

16.12.15
01:02

Сега осъзнах, че не мога набиране в пълна амплитуда. Започвам го от 130-140 градуса, а трябва да бъде с опънати ръце. Знаете ли как да се науча? Дали ако правя набиране по неправилния начин и пускане назолу бавно по правилния ще има ефект. Така де  разновидност  на негативните набирания?

Мнението беше редактирано от Денис Геров на 16.12.15 01:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1