За какво ни е нужен магнезият?

17.01.16
20:32

Магнезият е един от ключовите елементи в регулацията на различни процеси в организма. Той е на четвърто място по съдържание в тялото ни  след натрий, калий и калций. Ако спите лошо, станали сте раздразнителни или потъвате в депресия това може да е следствие на дефицит на магнезий.

Buggsy Bones

17.01.16
20:40

И от къде да си го набавим?

19.01.16
15:24

http://www.bb-team.org/hrani/ingredient/magnesium

19.01.16
15:31

Нещо ми убягва целта на темата. Заглавието е формулирано като въпрос, но текстът хвърля висящо във въздуха твърдение ни в клин, ни в ръкав, още повече в съвсем неподходящ за това раздел.
Ако ще ни обясняваш колко е важен магнезият (а той наистина е важен), постарай се повече. Ако пък задаваш въпрос, задай го ясно и конкретно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1