Опит за сваляне на излишните килограми

Темата е заключена.

Здравейте! Висока съм 157 см, тежа 60 кг и съм на 18 години! Преди 4 години ми откриха диабет, но вместо да сваля килограми, аз качих и от 50 кг станах 60 кг. , което се случва при някои диабетици... Спазвам си здравословния начин на хранене ( с малки изключения,защото понякога когато ми падне кръвната захар се се налага да хапна и нещо сладко) , но не правих никакви упражнения и не съм сваляла килограми. Наближава ми абитуриентския бал и искам да отслабна и започнах Insanity Workout Deluxe (с ужасна мускулна треска съм особено в прасците, но ще изтрая) . Мислите ли, че ще успея да сваля излишните килограми?

19.01.16
07:35

Здравей и добре дошла! :)
Ще бъде полезно да споделиш как се храниш - напиши примерен твой ден.
И аз съм тренирала по програмата на Insanity и знам колко трудна е тя...Ако нямаш много спортен опит сигурна ли си, че е добре да почнеш с нея? Не ти ли прилошава, защото знам колко изцежда особено, ако не си тренирал дълго време.
Зона за абитуриенти: във форма за бала - този линк може да ти е полезен ;)
Успех!

Благодаря! Наистина Insanity ме изтощава много, но не е болка за умиране... ако има ефект ще издържа. Ами за закуска - нискомаслено кисело мляко, малко овесени ядки и ябълка ; обяд - 2 филийки пълнозърнест хляб, 100г месо, салата и ябълка ; вечеря - 1 филийка пълнозърнест хляб, 100г месо, салата и ябълка. Почти всеки ден се храня по този начин.

Храната ти е доста малко...

19.01.16
16:43

Аз бих допълнила че е доста еднообразно ако всеки ден се храниш така... Разнообрази храненето си, не е нужно да е сиво и еднакво, а цветно и разнообразно ако ме разбираш ;)

Благодаря ви! А само Insanity ли да правя или да добавя още упражнения според вас?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1