Записки Dymag (уличен фитнес)

Прескочи до:

07.09.25
12:37

казано от Dymag на 05.09.25, 22:04:

Как може един мъж да накара жена си да спортува???

С пари опита ли))))?

07.09.25
13:54

Накарай я да прочете същия материал за тези 28 неща и,ако сама не вземе решението, че иска да е здрава... трудно ще я накараш.

07.09.25
16:38

казано от nervak на 07.09.25, 12:37:

казано от Dymag на 05.09.25, 22:04:

Как може един мъж да накара жена си да спортува???

С пари опита ли))))?

Не е оферта - има си собствени пари, а и те никога не са били фактор в отношенията ни

казано от Гюлето на 07.09.25, 13:54:

Накарай я да прочете същия материал за тези 28 неща и,ако сама не вземе решението, че иска да е здрава... трудно ще я накараш.

Спра да ги чете тези неща, които й изпращах, даже постигнах обратния ефект - направи настроение срещу тях. Проблема е в женското разбиране, че спорта е за визуална корекция на фигурата, а тя си е ок в това отношение. Като й кажа “спортувай”, тя разбира “не те харесвам”. А има проблеми и с венозна недостатъчност и със сънят, лесна уморяемост и задъхване, крампи след леко физическо натоварване или по тежък, служебно, ден, лоша мобилност, болезнена чувствителност навсякъде по кожата при най-малък натиск, ошипяване на шийни прешлени и др. ама нали е слаба - значи всичко е ок. Преди години заучи един комплекс по “mat pilates” - само на земя, 10 минутен, прави го един месец и й се отрази перфектно. Хвалеше се на колежките колко сила и енергия има, “отвори” походката, оправи й се сънят, спряха да я болят краката и това само с 10 минути спорт на ден, в домашни условия! В момента й мрънкам да започне с него, качил съм го на телевизора, в компютъра и в телефона й, това още от преди две седмици. В тубата го няма и не мога да дам линк
Мога обаче, nervak, да дам друг линк. Там ли ще си?

07.09.25
16:51

Това за парите разбира се, че беше шега.

Мнението беше редактирано от nervak на 07.09.25 16:52.

07.09.25
19:02

Не каза за биреният фест. А аз по-хубава от твоите бири не съм пил. Пък на 27-ми съм и на концерт там, в НДК, на Smash into pieces и въобще, тежка програма за 27-ми

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1