казано от Dymag на 05.09.25, 22:04:
Как може един мъж да накара жена си да спортува???
С пари опита ли))))?
Накарай я да прочете същия материал за тези 28 неща и,ако сама не вземе решението, че иска да е здрава... трудно ще я накараш.
казано от nervak на 07.09.25, 12:37:
казано от Dymag на 05.09.25, 22:04:
Как може един мъж да накара жена си да спортува???
С пари опита ли))))?
Не е оферта - има си собствени пари, а и те никога не са били фактор в отношенията ни
казано от Гюлето на 07.09.25, 13:54:
Накарай я да прочете същия материал за тези 28 неща и,ако сама не вземе решението, че иска да е здрава... трудно ще я накараш.
Спра да ги чете тези неща, които й изпращах, даже постигнах обратния ефект - направи настроение срещу тях. Проблема е в женското разбиране, че спорта е за визуална корекция на фигурата, а тя си е ок в това отношение. Като й кажа “спортувай”, тя разбира “не те харесвам”. А има проблеми и с венозна недостатъчност и със сънят, лесна уморяемост и задъхване, крампи след леко физическо натоварване или по тежък, служебно, ден, лоша мобилност, болезнена чувствителност навсякъде по кожата при най-малък натиск, ошипяване на шийни прешлени и др. ама нали е слаба - значи всичко е ок. Преди години заучи един комплекс по “mat pilates” - само на земя, 10 минутен, прави го един месец и й се отрази перфектно. Хвалеше се на колежките колко сила и енергия има, “отвори” походката, оправи й се сънят, спряха да я болят краката и това само с 10 минути спорт на ден, в домашни условия! В момента й мрънкам да започне с него, качил съм го на телевизора, в компютъра и в телефона й, това още от преди две седмици. В тубата го няма и не мога да дам линк
Мога обаче, nervak, да дам друг линк. Там ли ще си?
Това за парите разбира се, че беше шега.
Мнението беше редактирано от nervak на 07.09.25 16:52.
Не каза за биреният фест. А аз по-хубава от твоите бири не съм пил. Пък на 27-ми съм и на концерт там, в НДК, на Smash into pieces и въобще, тежка програма за 27-ми