15.02.16
20:33
Здравейте, тренирам от 1 месец и забелязвам, че гърдите ми изостават. Дайте ми съвет как да ги оформя и какви храни да избягвам. (съжалявам за глупавият въпрос, но ми трябва помощ) :)
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Здравей, ако наистина тренираш от един месец ти е мнооого рано да се тревожиш за оформяне.Ако си сериозен прегледай сайта, има хубави кръгови тренировки, почни си както трябва.Всеки има мускул, който му изостава, не се тревожи толкова.Примерно, за хоризонталния лег, ако почнеш сега по сплит с високи повторения, както се прави когато те интересува главно маса, в дългосрочен план ще дръпнеш по-малко ако преди това си минал кръгова и някаква силова програмата, който ти дават стабилна основа(на лежанката силата на рамото и трицепса също е определяща, колкото са ти по-силни, толкова по-голям обем ще можеш да извършиш и оттам повече маса ще натрупаш).Другото е, че като търсиш помощ е хубаво да кажеш какво си пробвал, как си се хранил през това време, да качиш видео клип а не да си кажеш проблема и да очакваш да те налучкаме(в форума има теми за това как се пишат дневници и се задават въпрос).Не те нападам, надявам се да си сериозен и да почнеш да си водиш дневник както трябва.Поздрави :)
15.02.16
21:01
Като упражнения наблегни на лежанката, особено горната, кофичките и флайса. Пуловъра с дъмбел също е много полезен. Стреми се към правилна техника, движенията да ги изпълняваш контролирано и с пълна амплитуда. Наблегни повече на обема (демек повече повторения прави).
Избягвай мазното и изобщо боклучавите храни, защото от много ядене на такива се получават шкембето и мъжките цици. Яж храни богати на белтъчини - месо, млечни продукти и т.н.
:)
Вземи мерки навреме, защото ако за 1 месец са така изостанали, представи си колко зле ще са след 2-3 години.
15.02.16
21:08
Аз съм на 14 и тренирам от един месец също и моите гърди също изоставят може би , защото имам мъжки цици. И направих промени в програмата ми , за да наблегна повече на тях - правя две тренировки за гърди - понеделник и събота. В понеделника - Лежанка , Лежанка под наклон и флайс с дъмбели
В събота - Лежанка , Лежанка под наклон , Флайс с дъмбели и Кросоувър.
Мнението беше редактирано от Yordan Yordanov на 15.02.16 21:09.
Извинявай, ама за 1 месец тренировки, няма как даден мускул да ти изостава, поради простата причина, че още никаква мускулна маса не си развил.
Човек може да определи кое му изостава, чак когато изгради една прилична мускулна маса, нарасне на килограми и подобри своите силови постижения, тоест след 2-3 и повече години тренировки.
Тренирай цялото тяло и не се фокусирай върху определена мускулна група.
16.02.16
16:26
Наблегни на горните гърди и всичко ще се нормализира :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече