Марка KFD - мнения

Здравейте хора,
Предлагат ми да изпробвам протеин, BCAA и креатин на марката KFD. (надявам се оставянето на линк-а да не се счете за реклама KFD Website )
Доста ми е непозната и като цяло не можах да намеря в интернет нищо.
Някой използвал ли е техните суплименти и какво му е мнението?

Здравей!!!Стана ми интересно за тази марка,и се ‘поразрових’ малко в нета,като се натъкнах на информация относно тази фирма.Същата е с адрес Кампала, Уганда(може би е Административния адрес-лице за контакт Г-н Frank Bakulu-само да не е някое ‘дърво’ офертата-внимавай).Нека други кажат мнението си.Има ли друга ‘Африканска’ фирма,която произвежда Хранителни Добавки?Инак нищо не мога да ти кажа относно марката(просто ми стана интересно)...п.п.Имам предчувствие,че е някоя Китайска Баница с Боза!!!
http://www.made-in-china.com/traderoom/bakulu

Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 23.03.16 19:35.

Здравейте.Понеже видях темата и искам да напиша моето впечатление  от добавките на KFD NUTRITION, тъй като мисля,че ще е от полза на хората,които са решили да опитат тази марка.Използвах следните продукти на марката- premium wpc 80,bcaa instant и  pre workout .Протеина се разтваря лесно и е със страхотен вкус,който беше крем брюле,а и разбрах,че имат около 20-25 различни вкуса. Пре уорка ми допадна с това,че ти дава издръжливост и напомпване без да те изнервя,както повечето такива продукти. БЦАА  определено възстановява след като дозата е 10гр в които е добавен и цитрулин малат.И за напред мисля да опитам и други добавки, тъй като цените са добри и няма смисъл да се дават много пари за добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1