02.04.16
13:06
Не видях никъде подобна тема .. та предлагат ми доста евтино ФИЛЕ от таранка т.е няма кости няма нищо :) НА вкус ми харесва прекалено много ... не знам защо просто таранката ми харесва много :( Та ако може да ми кажете дали става ? Като цяло за ядене ? Добре ли е ? Колко протеин има в 100 грама ? Как мога да я приготвям тъй като на скара не ставало
02.04.16
22:14
#1
http://www.eadvise.info/?page=show_art&id=33&art_id=117
Погледни информацията за Шаран(тъй като Каракудата е Шаранова риба мисля,че показателите и биха били сходни с тези на Шарана)-това успях да открия за този вид риба.Инак за рецепти погледни в някой Кулинарен сайт.Дано съм помогнал....п.п.Защо не се насочиш към Морските видове риба(ако имаш възможност разбира се)
Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 02.04.16 22:22.