С таратор възможно ли е да се отслабне и горе-долу колко калории има в една купичка таратор ?

06.04.16
22:40

В момента се опитвам да отслабна и имам лимит до 1200 калории на ден , но се чудех колко калории има в една купичка таратор , тъй като аз много го харесвам, идеи ?Таратора го приготвям с 2 % масленост кисело мляко , краставици , малко сол и малко зехтин.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.04.16 23:47.

Купичката като универсална мерна единица, алилуя!

А колко вода сипваш? Щото има значение.

06.04.16
22:43

Притегли си съставките като грамаж, смяташ и разбираш колко калории е :)

06.04.16
22:44

казано от Неден Иванов на 06.04.16, 22:40:

В момента се опитвам да отслабна и имам лимит до 1200 калории на ден

Не знам на колко си години, но възрастен мъж(над 18г) му трябвят много повече от 1200 калории. С намаляване на калориите толкова много ще отслабнеш, но ще загубиш не само мазнини, а и активна маса - мускули. Добра идея е човек да си прочисти организма за 1 седмица с ппвече течности, плодове, фрешове и пресни зеленчуци, но една диета, изискваща 1200 калории на един, е лудост и глупост в дългосрочен план за един нормален човек.

06.04.16
22:49

казано от Боян Димитров на 06.04.16, 22:44:

Не знам на колко си години, но възрастен мъж(над 18г) му трябвят много повече от 1200 калории. С намаляване на калориите толкова много ще отслабнеш, но ще загубиш не само мазнини, а и активна маса - мускули. Добра идея е човек да си прочисти организма за 1 седмица с ппвече течности, плодове, фрешове и пресни зеленчуци, но една диета, изискваща 1200 калории на един, е лудост и глупост в дългосрочен план за един нормален човек.

На 16 съм , използвах calorie calculator , който ти казва колко калории ти трябва , за да свалиш дадени килограми.1200 не ми се струват малко тъй като не гладувам никога.Също , аз се опитвам да ям супи ,  таратор и като цяло течности , които те наяждат , но не са пълни с калории.Пилешката супа и таратора ги обичам.

06.04.16
22:51

казано от Неден Иванов на 06.04.16, 22:49:

На 16 съм , използвах calorie calculator , който ти казва колко калории ти трябва , за да свалиш дадени килограми.1200 не ми се струват малко тъй като не гладувам никога.Също , аз се опитвам да ям супи ,  таратор и като цяло течности , които те наяждат , но не са пълни с калории.Пилешката супа и таратора ги обичам.

Колко си висок и колко килограма тежиш? Знаеш ли и какъв ти е процента подкожни мазнини?

06.04.16
22:57

казано от Боян Димитров на 06.04.16, 22:51:

казано от Неден Иванов на 06.04.16, 22:49:

Колко си висок и колко килограма тежиш? Знаеш ли и какъв ти е процента подкожни мазнини?

178 -Висок  , 60-Тежък.Не , не знам за жалост.

На 178см и 60кг, какво точно искаш да отслабнеш ????? Още малко ако отслабнеш и направо ще ти ядат житото!!!! Вземи се позачети, почни да ядеш като МЪЖ, а не като 12-годишна пикла и почни да тренираш.

07.04.16
00:17

казано от Херцог Трън на 06.04.16, 23:01:

На 178см и 60кг, какво точно искаш да отслабнеш ????? Още малко ако отслабнеш и направо ще ти ядат житото!!!! Вземи се позачети, почни да ядеш като МЪЖ, а не като 12-годишна пикла и почни да тренираш.

Мосю капацитет, кому е нужна подобна ирония към начинаещи ?  Иначе си прав.

казано от ME4O_TURIST на 07.04.16, 00:17:

казано от Херцог Трън на 06.04.16, 23:01:

Мосю капацитет, кому е нужна подобна ирония към начинаещи ?  Иначе си прав.

Ако беше прочел стотиците (може би са и хиляди, може Колето да каже) теми, в които на подобни индивиди им се налива акъл културно и в голямо количество, но поради разни причини те решават, че видиш ли - “лъжат ме, искат да съм дебел”, можеше и да знаеш, мосю МЕЧО_ХИПЕРЕКСТЕНЗИЕВ. По-добре да му се сипе, но евентуално да му влезе в главата, отколкото да си причини амнайсе хранителни и не само разстройства и после с години да не може да си оправи здравето.

07.04.16
00:43

Стотиците , ако щеш и хиляди теми на “подобни индивиди” с нищо не ти пречат . Замислял ли си се, че повечето са деца на по 15-16 години - трудна възраст за всеки човек . Вероятно и ти си задавал странни въпроси на  по-оптитните в една или друга сфера.

07.04.16
12:42

Стига глупости. Били на 15-16г... Какво от това ?
Нормално е да се задават въпроси, които от гледната точка на по-знаещите изглеждат глупаво, но не е нормално да не може да се мисли, а и по-зле - да не се иска да се мисли. Не говоря за точно този човек, а като цяло, защото и ти обхващаш голям процент от хората с мнението си.

Като се зададе въпрос на търсачката как да се отслабне, как да се качват килограми и т.н. излизат адски много резултати. Всеки човек с IQ над 70-80 при прочитане на 5-10 гледни точки, сам ТРЯБВА да открие кое е по-логичното, независимо от това дали има нулев опит или се занимава с години. Много е логично да се сетиш, че когато около теб стотици хора се опитват да отслабнат и свалят по 10-15кг, а след това връщат 20, то значи нещо не е както трябва. Много е логично да се сетиш, че когато също толкова хора искат да качат килограми, но не успяват години наред, то значи и те не правят нещата както трябва.
Толкова много хора ще се учудят като разберат колко много могат да постигнат, само ако си използват мозъка.

Били на 16 (tmi) (tmi) Точно поради този факт трябва да се научат да мислят, защото това е най-големият плюс, а не това, че някой ще каже, че трябва да се яде 100гр ориз, 200гр пилешко, 100гр овес и т.н. Това може да е вярно, ама като човекът, който е пуснал темата, не знае защо и не намира логиката - то все едно не си му помогнал.

Мнението беше редактирано от satisfaction на 07.04.16 12:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1