Как да започна, на 14г.

14.04.16
15:45

Здравейте, нов съм във форума, буквално от няколко минути :) Тук съм, защото искам да започна да се занимавам сериозно с фитнеса. Значи, на 14 години съм. Висок съм 1.75 и съм доста слаб за годините си (поне аз така мисля) в сравнение с моите съученици - 48кг съм.
Всички мислят, че не ям въобще, но си ям нормално. Дори съм повече по вредните храни, но какво да се прави :D Та..
Бих искал ако можете да ми дадете някакви упражнения които да изпълнявам всеки ден, като да има и почивка през едните, естествено :Д Също, така... Как да кача маса.. Това е доста противоположен и странен въпрос в сравнение с “Kак да отслабна” :D Та.. не знам..
Надявам се да ми помогнете :)

Благодаря! :)

Боре на твое място не бих се надявал някой от хората,които разбират от материята да се включат брат.....ЗАЩО?!!!Ти едва сега ‘влизаш’,а задаваш въпроси,без да си ползвал горе в дясно правоъгълника!!!Уважавай хората които са в час с материята(мене недей-аз съм като тебе начинаещ)-не задавай въпроси,на които можеш да намериш отговор в сайта(разполага същия с обилна информация под формата на теми и коментари).Вземи прочети това,което са ни дали като информация(на тепсия е поднесена всякаква информация относно фитнес,хр.режим и т.н.).Хора,преди тебе са пробвали по същия начин да получат отговор на идентично на твоето питане,и гласа им е останал като в пустиня.Не прави и ти тази ‘глупост’-Айнщайн е казал(цитирам по памет)-’Глупост е да правиш едно и също нещо сто пъти,и всеки път да очакваш различни резултати’...........разбираш ми мисълта нали.СЕДНИ И ЧЕТИ-след това евентуално можеш да зададеш някой въпрос,който не е дискутиран(почти няма такива).Един съвет от мене-като нов в сайта ти не си запознат,но аз ще ти кажа-същия се посещава от интелигентни хора,които отговарят на правилно построени и смислени въпроси........

15.04.16
14:15

Базови упражнения + здраво хапване :)

15.04.16
18:28

Качване на килограми - http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd
Не е лошо да си изчислиш калориите.

@Марин Димитров  човека е нов във форума, ти му говориш за провоъгълници :D ,  то вярно, че има доста информация, но все от някъде трябва да започне на чете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1