Великденски BB-Team 2016 - да продължим традицията!

Здравейте!

Започнахме през 2011 година! Да не пропускаме и сега, ако идеята ви хармонизира. :)

Какво?
- Нарисувайте яйце, което да е посветено на BB-Team;
- Сложете снимката му тук, за да превърнем темата в една цветна галерия, носеща послание за здраве и хубави емоции!

Условия
- Няма ограничение в броя на яйцата - може да е само 1, а може и цяла кошница;
- Важно е те да бъдат посветени на изданието: ако не умеете да рисувате - надпишете го или просто го наречете (да бъде здраво и силно!);
- Снимките на вашите яйца ще бъдат качени на фейсбук страницата ни.

Традицията през годините:
2011
2012
2013
2014
2015

Приятно творчество и хубави празници! :)

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 25.04.16 09:41.

30.04.16
13:43

Най-коравото ми яйце :D

30.04.16
16:56

Ето я и моята доза шарения :D Весело посрещане на празника (F) Все по-здрави и щастливи :)

Надраскани набързо! :)
Светли празници!

Мила

01.05.16
13:09

Ето ги и яйцата на сестра ми, които след постинг в реддит, за 1 вечер имат близо 35 К преглеждания, а западняците се чудят какво толкова има в тези яйца вътре :D

http://imgur.com/hHQ4Vt1

Бъдете живи и здрави! Най-голямата ми надежда и желание е, ние хората, да започнем да бъдем повече човеци. Да изкореним завист, алчност, злоба и да си помагаме повече.

Повече агнешко и яйца и по-малко козунаци!

Мнението беше редактирано от Мила на 01.05.16 13:10.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1