Хормон на растежа - въпроси

26.04.16
20:07

Здравейте, нов потребител съм, ще ме прощавате ако съм объркал правилния раздел и т.н.
Казвам се Николай, на 20 години съм, студент.
Желая да попитам (ако е позволено) за хормона на растежа.Идеята ми е следната, желая да дръпна на височина, тъй като родителите ми са ниски и явно нямах късмет с гените.Ако някой има възможност да ми обърне 20-30 минутки внимание тук или в скайп ще бъда много благодарен.
Отделил съм сума и желая да постигна резултати, ако може да ми дадете някоя статия, която да е написана от кадърен човек, защото прочетох 3 различни статии с различни резултати.Единстевено желая да постигна ръст.
Мерси за отделеното внимание.

26.04.16
20:16

На тези години с хормон на растежа ще направиш големи мускули, големи длани, голяма челюст, големи уши, а може би и голямо сърце, но не в преносния, а в прекия смисъл. За твое съжаление обаче на ръст няма да пораснеш повече, отколкото гените са ти отредили.
Има и по-важни неща в живота. :)

казано от Boby_ на 26.04.16, 20:16:

На тези години с хормон на растежа ще направиш големи мускули, големи длани, голяма челюст, големи уши, а може би и голямо сърце, но не в преносния, а в прекия смисъл. За твое съжаление обаче на ръст няма да пораснеш повече, отколкото гените са ти отредили.

Пълни тъпотии...

27.04.16
15:51

Обоснови се поне ... На 20 години, заиграването с хормоните може да изиграе твърде лоша шега.

27.04.16
17:17

казано от Ростислав Арнаудов на 27.04.16, 15:44:

казано от Boby_ на 26.04.16, 20:16:

Пълни тъпотии...

Поредния ти необоснован коментар, я се поразрови малко за ХГХ, прочети и тогава се изказвай, че са тъпотии.

27.04.16
18:30

Можеш да прочетеш и тази Стара тема за HGH и растежа на височина, където това вече е обсъждано.

Според мен няма как да порастнеш с HGH на твоята възраст.
А за ефектите, може би по-скоро трябва да изясним, колко и на кого се прилага. Защото освен бодибилдърите, HGH терапията се използва от всякакъв вид “подмладяващи процедури”. Това са два различни начина на приложение - големи дози vs. малки дози. За голяма доза се смята нещо над 5-6 iu; зависи все пак и от чистотата на продукта (Pharm grade или китайски). Ако 20-25 годишен приеме да кажем 2 iu нищо няма да усети, освен може би болки в ставите...
Има голяма митология около растежния, може би заради името повечето хора си мислят, че действа като някакъв мутаген - бият ти една-две инжекции и ставаш Хълк :) ; най-просто казано, в нормалните, установени от природата дози РХ помага на тъканите да се лекуват и възстановяват. Какво става при масивни злоупотреби е съвсем друга история.

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 27.04.16 18:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1