17.05.16
12:58
Здравейте,
Питам се в кой случай би имало най-голям ефект - ако правя кофички в ден гърди - бицепс или в ден гръб - трицепс ? По принцип искам да фокусирам върху гърдите, но не съм сигурен кога би било най-добре?
Поздрави
Зависи от кофичките, има кофички и за гърди има и за трицепс, аз ги правя за гърди.
17.05.16
14:14
Според мен кофичките на успоредка “за трицепс” носят повече риск, отколкото полза. Определено бих ги включил в тренировката за гърди. И в този случай трицепсите участват предоволно.
17.05.16
16:03
Аз лично не мога да натоваря трицепсите адекватно с кофички, предпочитам други упражнения за натоварване на трицепса.
17.05.16
16:09
И на кофичките измислихте разделение :D
Аз лично си правя кофичките в ден за трицепс. Не знам каква е ползата от кофичките за гърди, при положение че има толкова много упражнения за гърди.
Мнението беше редактирано от Tony Leen на 17.05.16 17:02.
17.05.16
17:10
Както и да ги правиш кофичките, ще извлечеш само ползи . Аз в момента ги правя в тренировка за гърди като използвам 30сек. почивка между сериите . Като цяло след тренировката за гърди, трицепсите ми са смазани . Ако тренираш трицепсите отделно, можеш да включиш кофички с акцент за трицепс, нищо няма да ти стане. +1 за мнението на Митко