Limka - по пътя

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

31.05.16
14:09

казано от MartiG на 31.05.16, 13:56:

Честит рожден ден! Жива, здрава и все така усмихната. (F)

П.С. Май днес ще е много вкусно в залата :)

Не зная..не давам гаранции :)
Но заповядай да разберем заедно ;)

31.05.16
14:50

казано от Limka на 31.05.16, 14:09:

казано от MartiG на 31.05.16, 13:56:

Честит рожден ден! Жива, здрава и все така усмихната. (F)

П.С. Май днес ще е много вкусно в залата :)

Не зная..не давам гаранции :)
Но заповядай да разберем заедно ;)

Благодаря за поканата, но се налага да пропусна ... малко съм “аут оф сървиз” за тренировки от едно известно време ... |-)

Мнението беше редактирано от MartiG на 31.05.16 14:51.

01.06.16
09:25

Много хубав ден вчера (sun)
Кръстът още ми опъва, но успях да вкарам една кратка и не много успешна тренировка с леки сначове, тяга, крака към лост от вис и лицеви опори.
Не съм особено доволна от резултата, но...нали си беше прекрасен ден, не се цупих ... много :D

Първа тренировка след фаталната събота с гребането :) 2-3 дни възстановяване до търпими болки и възможност за движение; още поне 3 дни ще чистя слабите болежки, но не е зле :) Ресторативното движение доста помага

Спи ми сеееее

01.06.16
09:55

Честит рожден ден и от мен, макар и със закъснение! :)

02.06.16
12:24

01/06/2016 - Сряда

Стъпки: 14700
Сън: пак много зян, около 3 ч
Добавки: забравих ги

Тренировка:
30на мин скачане на въже, задобрявам на double unders

Тази седмица се разсипах с това безсъние. Всяка вечер лягам късно, щото съм правила торти, яла торти, празнувала някъде нещо. Освен това ми стана много жега, дребното не иска да спи само и раздава ритници и шамари на сън и...пълно щастие :)
Храната след толкова малко сън и толкова много празници е доста хаотична, започвам да я вкарвам в нормалното, обаче.

И ето как си украсявам ръцете :)))

02.06.16
13:22

От що са тези белези?

02.06.16
13:42

казано от Juls на 02.06.16, 13:22:

От що са тези белези?

50 нюанса сиво ;)
Или по-скоро 50 нюанса лилаво :D
(или още по-точно 50 double unders) :D :D :D

Мнението беше редактирано от Vic на 02.06.16 13:43.

02.06.16
15:24

казано от Vic на 02.06.16, 13:42:

казано от Juls на 02.06.16, 13:22:

От що са тези белези?

50 нюанса сиво ;)
Или по-скоро 50 нюанса лилаво :D
(или още по-точно 50 double unders) :D :D :D

В потрес съм. ..

03.06.16
12:13

02/06/2016 - Четвъртък

Стъпки: 12500
Сън: малко по-добре, около 6.30 ч, само едно будене
Добавки: всички без рибено масло. Не бях в настроение да се оригвам на риба цял ден (някой друг има ли тоя проблем???). За сметка на това хапнах риба на обяд

Тренировка:
Подготвям се за Varna Throwdown финалите
Снощи пробвах потресаващия чипър
3 min AMRAP Chipper
1 min rest
6 min AMRAP chipper
2 min rest
For time Chipper (time cap 11 min)

Не смятам, че е коректно да напиша точният комплекс, но включва доволно количество double unders, sumo-deadlift highpull, box jump overs, burpees over bar, Overhead Squat. И е...§*(€*%%$*§)€(*§.
Пак не влязох в time cap-a (dull)

От това скачане на спийдроупа, не само ръцете ми са сиво-синьо-лилави, ами вече и прасците ми са чао. Колкото съм научила, толкова.
Не успях да прескоча кутията и я гушнах. Вече и подбедриците и бедрата ми са синьо-лилави и болезнени :)) Поне спасих зъбите :D

На това състезание май ще отида така

03.06.16
19:29

казано от Limka на 03.06.16, 12:13:

Добавки: всички без рибено масло. Не бях в настроение да се оригвам на риба цял ден (някой друг има ли тоя проблем???).

Аз имам същия проблем. Четох, че това е признак, че окисляваш маслото и не го усвояваш. Аз затова спрях да го пия и го смених с крилово.

04.06.16
08:39

казано от Маргарита Манева на 03.06.16, 19:29:

Добавки: всички без рибено масло. Не бях в настроение да се оригвам на риба цял ден (някой друг има ли тоя проблем???).

Аз имам същия проблем. Четох, че това е признак, че окисляваш маслото и не го усвояваш. Аз затова спрях да го пия и го смених с крилово.

И аз съм така.

04.06.16
13:07

казано от Маргарита Манева на 03.06.16, 19:29:

При мен например няма такова нещо дори след 10 грама наведнъж, така че може и да е вярно това с окисляването при някои хора.
Проблемът е, че криловото е доста по-скъпо, а намаленото количество не компенсира разликата в цената. То не че има много други алтернативи, де - растителните масла не са.

04.06.16
14:28

Не знам дали има връзка, но съм забелязал, че когато ги купя и съхранявам в хладилника  (купувам по 1000 дражета) след това при консумация нямам проблем с оригването,  същото не важи ако ги съхранявам на стайна температура след втората седмица почвам да усещам след приема все едно съм си хапвал риба.

04.06.16
14:38

Здравейте,

Може да сте го пробвали, но да си го напиша аз :)
При дабълите е готино да започнеш с въже във всяка  ръка за да хванеш ритъма.
Така всяка ръка се координира да зъвърта, изоставането идва когато някоя от ръцете се забави  и това води до накъсване.
Другата хитрина е при завъртането да опитваш да удряш силно земята с въжето :)

Дано съм помогнал :) бат Ефо така ме научи да скачам.

Мнението беше редактирано от ISB на 04.06.16 16:27.

06.06.16
12:39

Благодаря за включванията :)

С капсулите рибено масло, имам доста повече и по-продължителни ‘оригвания’ на риба
Напоследък пия течно рибено масло, с вкус на портокал, което е малко по-добре. Ако го изпия по-време на хранене, почти минимизирам неприятните усещания. Обаче по-често го забравям и пия след хранене и ...абе..да..описах картинката :)

За дабълите - при мен ключово беше :
- да натискам някак въжето надолу...което вероятно е същото като да удряш по-силно
- да се концентрирам върху по бавно отскачане нагоре и , въобще, цялото нящо да се случва без някакво бързане, бавно.
Но така или иначе си се спъвам, плясвам с въжето и се украсявам...а като се понатрупва умора, още по-често се спъвам :))

Хубав уикенд беше. Жалко, че свърши :)))

03/06/2016 - Петък
Прасците тотално умреха. Станах рано в опит да направя 5 К бягане...След 2рия км се отказах. Нямам въздух, тежи ми, болят ме прасците...не се получава

Стъпки: 14700
Сън: около 7-8 ч
Добавки: без

Тренировка:
2 К бягане ~ 13 min

04/06/2016 - Събота
Имахме тийм-билдинг в Топола Скайс. Играта беше доста добра - връчиха ни по един таблет с карта на местността и като стигнеш определени координати, ти се активират различни задачи, викторини. По едни баири как търчахме до плажа и обратно :))

Стъпки: 11700
Сън: около 7 ч

Тренировка:
няма

05/06/2016 - Неделя
Пълен релакс. Миа е на почивка сродителите ми за уикенда. Тренирах, пазарих в мола, ходих на плаж, лежах. Нито веднъж не влязох в кунхята за уикенда (Благодаря, Вик!), разминах се само с малко пране и чистене този уикенд (sun) Колко било хубаво!

Стъпки: 10300 ( но половината ден бях без ‘джаджата’, така че са поне 5К повече)
Сън: около 6,30 ч

Тренировка:
гребане на Консепт
Леки Трастъри в големи бройки
Набирания с подскок в големи бройки

Такаа...това лято доста кофти го започнах със сайдери, менти, мохитота, сангрии...Общо взето, статистиката от последните 3 седмици хич не е добра - 3-4 вечери от седмицата си пийвам,и то все някакви боклучави захарни сайдери, менти. Забележка - да огранича до веднъж седмично, ако ще е повече - поне да е вино.

06.06.16
14:25

Може да пробваш да го пиеш чисто, примерно мохитото представлява просто бял ром с лайм ( е и захарен сироп, ама ако ти се пие заради алкохола, няма да ти пука за захарния сироп :D ) Но да, идеята ми е, че може да не мешиш, а да си изтискаш един половин лайм и в рома, отделно да начукаш 1/4 от него с лисата от мента.  И бялото вино също много върви с лимонче ;)

Освен това морковите нарязани на лентички и краставиците в чаша с малко черен пипер и ябълков оцет са страхотно мезе за коктейли! ;)

06.06.16
15:11

казано от Блажка на 06.06.16, 14:25:

Може да пробваш да го пиеш чисто, примерно мохитото представлява просто бял ром с лайм ( е и захарен сироп, ама ако ти се пие заради алкохола, няма да ти пука за захарния сироп :D ) Но да, идеята ми е, че може да не мешиш, а да си изтискаш един половин лайм и в рома, отделно да начукаш 1/4 от него с лисата от мента.  И бялото вино също много върви с лимонче ;)

Освен това морковите нарязани на лентички и краставиците в чаша с малко черен пипер и ябълков оцет са страхотно мезе за коктейли! ;)

На мен ми вървят и без мезе :)) Особено ако е някъде на пясък и с дъх на море :)))
За вино и мохито не си го слагам мнг на сърце, както и за сангрията (Бяло вино, малко ром и нарязани плодове)
Но за сайдерите и радлерите мнгоо се дрaзня, съдържат супер много боклуци, а са вкуснички, леко вървят и не те напиват много.
Бан на сайдерите!

Мнението беше редактирано от Limka на 06.06.16 17:05.

06.06.16
15:22

Миналат седмица след контролното се наградих с Крадецът на ябълки, много доволна останах да ти кажа и ми харесва и името :Д

06.06.16

След четене на етикетите на всеки сайдер на пазара, в крайна сметка одобрих само самърсби круша (стъклена бутилка), като най-малко боклучав.
Стана ми интересен факта, че дори сайдерите на една и съща марка се различават коренно по съставкии добавки в тях.
ПП: Този Крадец на ябълки за пръв път го виждам, явно базата ми данни има нужда от малка актуализация... ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 06.06.16 15:43.

06.06.16
17:08

Да, Марги - и аз това имам предвид, че вероятно най-истинското нещо в тях е въглеродния диоксид :)
Крадецът на ябълки е много приятен на вкус, на Загорка е. Но съдържанието е ...отново БЛЯК

06.06.16
23:39

Това ,което се продава като сайдер от бирените компании, няма нищо общо с продукта наречен сайдер...Толкова  далече е от технологията и в частност  от суровините използвани за направата на сайдер,че е по-добре  да се нарече алкохолно газирана напитка с вкус на ябълка ..... от круша вече не е сайдер...

07.06.16
13:01

6/06/2016 - Понеделник

Стъпки: 17600
Сън: около 7-8 ч, доста неспокоен
Добавки: пробиотик

Тренировка 1 сутринта:
5 К бягане ~ над 30 мин |-)

Тренировка 2 вечерта:
обстоен самомасаж и разтягания прасци, задно бедро, рамене
1. Пръсти към лоста от вис  х 10
2. Тяга: 10х20 кг; 8х40 кг ; 6х60 кг; 5х80 кг; 4 х 100 кг;
          3х3х110 кг
3.  Обръщане и тласкане - техника до 3-5 х 50 кг; 2 х 55 кг; 1 х 57.5; 1х 60 кг, 1х62,5 кг; 1х65 кг, 0х67,5
    голям зян това тласкане..обръщането започна да се получава по-добре, но тласкането...мхм..добре че съм здрава (devil)
4. Набиране chest-to-bar със скок - 30 бр за над 4 мин (dull)
5. Кипинг набиране - 30 бр за около 3 мин
6. Пръсти към лоста от вис х 10
разтягания и самомасаж

13.06.16
17:09

Опа, хей ме на!

През уикенда беше Varna Throwdown 2016 - състезание на Crossfit Varna. Много добре и професионално органзирано, доста сериозни и като натоварване, и като бройка тренировки за 2 дни, хубава конкуренция. Аз участвах - влязох в състезанието след опън квалификации, на които бях 5та, но след като момичетата на 3то и 4то място не са потвърдили участие, всъщност съм мръднала на 3то място.

А ‘излязох ’ от състезанието 4та. На 1-во и 2-ро място бяха 2 момичета, полякиня и българка, които живеят и тренират в Германия и бяха пълни машини!. На 3то място - момиче от Кросфит Варна ,и тя голяма машинка (и бегачка :) )

Доволна съм от участието си - предвид на това, че за първи път се пускам на подобно състезание и не бях подготвена какво да очаквам. Благодарна съм безкрайно много на тялото си, че беше толкова издръжливо и здраво и че на практика след края на състезанието нямам нито една обострена травма.

Организацията беше желязна, без почти никакви забавяния; съдийството - много професионално и коректно; публиката - много надъхваща.Класирането се правеше на база точки - за всеки ивент, в зависимост на кое място си получаваш определени точки - 1во място - 100 т, 10-то място - 10 т.

Събота, 11/06/2016
Стартирахме силно с
Event 1 - Jackie - 9:00ч
1000 м гребане
50 Трастъра с 15 кг за жени
30 набирания (за жени имаше вариант да са набирания със скок, лост до гърди, аз избрах класически кипинг набирания)
Time cap: 12:00 min

Предвид на това, че рядко греба и че не мога особено добре да правя кипове в серия, имах съмнения, че ще вляза във времевия срок. Гребането го минах бързо (завърших първа), но пък трастърите, много учудващо за мен, ме забавиха.
Моето време: 10:30; завърших 6-та; 50 т.

По обяд: Event 2 - Clean & Jerk Ladder - 13:00 ч
9 опита на обръщане и изтласкване - 35 кг, 40 кг, 45кг, 50 кг, 55 кг, 60 кг, 65 кг, 70 кг, 70 + кг
Имаш 45 сек да направиш 1 опит на обръщане и изтласкване, ако е неуспешен, до края на времето правиш тяга със същата тежест
Обърнах и тласнах 65 кг без особен проблем, но това реално ми беше макса. И предвид на травмите в гръбнайа си, някак реших да играя на сигурно и да не се сецвам. И...не се пробвах на 70…директно си почнах тягите. Малко ме е яд сега, че не пробвах...И ето, натрупах опит - ако някога пак участвам в състезание, определено ще пробвам нещо над сегашния си макс

Моето класиране: 3та на този ивент (девойките от Германия си бутнаха 70 кг), 80 т(т.к. има 2 1ви места)

Временно класиране след 2ри ивент: 4то място, 140 т

Финален ивент за деня, които всъщност бяха 3 ивента - Chipper - 18:00 ч
Event 3 - 3 min AMRAP Chipper
1 min rest
Event 4 - 6 min AMRAP Chipper
2 min rest
Event 5 - For time Chipper, time cap 11 min

Chipper:
30 Double Unders
25 Sumo Deadlift Highpulls @ 25 kg
20 Box Jump overs (55 cm box)
15 Burpee jump over bar
10 Overhead squat @ 30 kg
15 Burpee jump over bar
20 Box Jump overs (55 cm box)
25 Sumo Deadlift Highpulls @ 25 kg
30 Double Unders

Моите резултати:
Event 3 - 90 бр, 1-во място, 100 т.
Event 4 - 103 бр, 3-то място - 80 т
Event 5 - 11:49 (не завърших във времето, за всяко ненаправено повторение се добавя 1 сек. към времето), 5то място - 60 т.

Временно класиране след тези тренировки - 3то място, 370 т. с девойката от Кросфит Варна си го делим :)

Неделя, 12/06/2016

Event 6 - Бягане 5 км - 8:00 ч.
Time cap 30 min
Това определено не е моята тренировка, тук си завърших последна, 18 сек след определеното време - можех да вляза в него, но от един момент нататък беше ясно, че съм последна и просто реших, че няма смисъл да се пренатискам

Резултат: 30:18 мин
10то място, 10 т
Временно класиране - 4то място, 380 т
Тук беше обратът , в който момичето от Кросфит Варна ме поведе значително (тя взе 100 т на бягане )

Event 7 - Push- Pull- Squat - 13:00 ч.
14 min AMRAP
41 Shouder to Overhead @ 25 kg
41 cal row
41 Front Squat @ 35 kg (сами си сглобяваме щангата)

Моят резултат: 205 бр, 2ро място, 90 т
Временно класиране: 4то място, 470т.

Final events 8 & 9 - Couplets - 16:00 ч
Event 8 - 4 rounds for time
5 Snatch @ 25 kg
10 Toes to bar/ knees-to-elbows
Time cap : 5 min

1 min rest

Event 9 - 4 rounds for time
3 Deadlift @ 75
13 Hand release push ups
Time cap: 5 min

Моите резултати:
Event 8: 5:03 min (не успях да направя 3 TTB) , 5-то място, 60 т.
Event 9: 4:26 min, 5то място, 60 т

Финално класиране: 590 т, 4то място

Равносметката днес:
никакви травми, плексит ляво рамо леко събуден, възпаление дясно рамо слабо - ще ги успокоя за 2-3 дни
Общо физическо състояние:
хват слаб, МТ бицепс, МТ рамене, МТ гърди, МТ трицепс, МТ трапец, МТ целия горен гръб, МТ междуребрени , МТ еректори, МТ гъз, МТ задно бедро, МТ квадрицепс цял, МТ корем, МТ междуребрени отпред също, много слаба МТ прасци. Все едно мее  газил валяк :)))
Нервна система:
доста прегоряла и съм леко неадекватна

Абе, беше много яко и голямо размазване!!!!

13.06.16
17:57

Tова е мега нечовешко натоварване в рамките на 2 дни! Поздравявам те за чудесното представяне!

14.06.16
10:18

Изглежда много професионално направено състезанието, поздравление за резултата, предвид предисторията ти последните 2 години 4-то място си е супер резултат, следващата година ще си много доминантна според мен. (handshake) (muscle)

16.06.16
15:03

Поздравления за представянето и постигнатите резултати! Аз гледах няколко клипа на Софийския отбор (Crossfire) и наистина обстановката ми се стори доста професионална :) Дано и аз да успея да се включа някой ден и се съберем тайфата кросфит любители от бб-тийм :)

27.06.16
12:06

Лимка?! (muscle) (wasntme) къде си?

27.06.16
16:31

Membaris, Беше много яко! Пожелавам ти и ти!

Блажке... къде съм...почивах след състезанието, след това детето боледува, след това аз боледувах (и още отделям секрети като дърт пушач...)
Почти никакво време за раздвижвания, а пък на работа толкова напрегнато, че не мога да си събера мислите за смислен пост ... Или пък да попрочета какви ги вършите в мое отсъствие :)))

Ще напиша...тия дни :D

Мнението беше редактирано от Limka на 27.06.16 17:13.

27.06.16
17:33

Аз просто се включвам, защото много те харесвам без да те познавам :D Може би си ми една от първите женски мотивации в живота и не искам да спираш да тренираш, след като си почнала отново. Това е, иначе те разбирам перфектно. Вчера след тренировка изядох една купичка ориз със сол и заспах на дивана като пън :D

А на мен ми е баш първата. :D

28.06.16
11:17

Оу, момичета, това е толкова мило :) Благодаря ви! Ще си пиша редовно...доколкото мога ;)
И спокс, няма шанс да спра да тренирам така лесно - това ми е част от живота, имам нужда от движението. Но наистина го правя по усет - може да има седмица - две - три, в които не ми се тренира и това е ОК. Давам си ги. Но не спирам да се движа, ходя, разтягам или каквото там ми се прави :)

Така..ще се опитам да възстановя последните две седмици, доколкото мога (и докато има затишие в лудницата :D)

Седмицата 13-19/06
т.е. след състезанието - почивах 2 или 3 дни от тренирвоки и въoбще от всякакво движение, изяждах света и мисля че в сряда мирясах и ми се дотренира вечерта. Направих леко раздвижване някакво, което не помня какво точно беше.
В четвъртък Миа се разболя и не ходих на работа, гледахме се. За сметка на това направихме едно дълго каране на тротинетки в Морската градина
Следващите няколко дни ми се губят, в неделя в Богоров:
19.06.2016/неделя

Отборно (по двама)
20 рунда:
10 Moutain Climber
5 Pullups - кипинг за мен
+ 200 м от:
3 Pushups - чисти до края, йей
6 Lunges
(1-вия човек от отбора прави лицеви и напади, докато втория изтича 200м и го настигне, после се сменят и така до финала)
Бях в отбор с Вик, от първата част на комплекса направих само 7 рунда....той има супер скоростни набирания :D

...И след това започнах да се разболявам...

Та...седмицата 20/06 - 26/06
Яко запушен нос, секрети всякакви и обилни.
Цяла седмица пак без тренировки, не можех да дишам и ме цепеше глава. Засилих се в петък

Започнах елиминационен режим на хранене - идеята ми е да лекувам храносмилателната система и червата, т.к. имам някакви симптоми на чревен дисбаланс. Идеята е да се приемат антимикробни билки + пробиотици и пробиотични (ферментирали) храни, като в същото време се изчистят възпалителните, алергенните и токсичните храни от менюто, за да се подпомогне оздравителния процес. Общо взето , няма да консумирам: зърнени, млечни, захари, бобови, ядки, яйца.
Ще ям: зеленчуци, картофи, семена ( накиснати и/или ферментирали), плодове по-умерено, морски дарове, месо до веднъж на ден
Период: надявам се да изкарам около 2м.

Движение:
обичайните около 10 к крачки на ден + разтягания, самомасаж +

24/06 - петък
Заден клек - вработване до 3 х 1 @ 100 кг
ЕМОМ (Every minute on the minute) 20 min:
1 Заден клек @ 90 кг
5 кипинг набирания
(скъсах пришка и последните 5 кръга бяга с обратно гребане)
* Никаква сила, клекът ме мачкаше...но след боледуване и почти никакво ядене обичайно е така :) Да не говорим като се задъхам как започвам да се давя в секретите си... бляк

25/06 - Събота
Chipper-че = 09:21 мин
50 Трастъра @ 20 кг
40 Сунг до вертикала @ 24 кг
30 Бърпи с набиране*
* малко чийтване - след 9-10 бр набиранията ми бяха със скок  и без хубаво висене, заради скъсаните пришки предния ден

26/06 - Неделя в Богоров
за време 30 мин, колкото може повече рундове от:  = 7 рунда
7 рунда:
стълбица 1-2-3-4-5 Скок на кутия
                        V коремни преси
                        Лицеви опори
200 м бягане

27/06 - Понеделник
6 рунда = 06:19 мин
5 Пръсти към лоста от вис
4 Обръщане от земя @ 40 кг
3 Трастъра @ 40 кг

Туй то, днес да взема да почивам малко май :)

Мнението беше редактирано от Limka на 28.06.16 11:29.

30.06.16
15:02

28/06/16 - вторник
без тренировка
крачки: 11333
Храна: идеална
Добавки: пробиотик, ензими, витамин, рибено масло, магнезий

29/06/16 - сряда

Водих Миа на танцов фестивал - прекарах около около 7 часа във варненската опера, сред деца, тълпи и чакане...
Децата не зная как издържаха, че даже и си изтанцуваха танците прилично...
Изнервена, обезводнена, гладна....

Крачки: 13009
Храна: супер + чаша червено вино
Добавки: пробиотик, ензими, магнезий

Тренировка
Тяга: 6х40 кг, 5х60 кг, 4х70 кг; 3х80 кг, 2х90 кг, 1х100; 1х110; 0х120 (хаха); 1х120 (мнг измъчено)

Комплекс = 13:07 мин
3 рунда 4 кипинг набирания
            6 лицеви опори (чисти)
            8 напада
10 Тяга @ 90 кг
            6 лицеви опори (чисти)
            8 напада
10 Тяга @ 90 кг
            6 лицеви опори (чисти)
            8 напада

* костенурчица, мнг тежка тяга, мнг внимание на набиранията, за да не скъсам отново леко заздравялата пришка, мнг откази на лицевите :D

* 135 кг вече определено не ми е макса на тяга. Доста е паднала силата, но и от месеци не съм правила чисто силови тренировки...все изчиствам техника и правя кондицийки...

Мнението беше редактирано от Limka на 30.06.16 15:03.

30.06.16
15:06

Ох, на тоя комплекс от няколко дни съм му хвърлила око! Много симпатичен изглежда, да видим кога ще се престраша! И как ще го вкарам в тренировъчния си режим!

05.07.16
12:34

30/06/16 - четвъртък

без тренировка
пристигнаха билките и почвам антимикробната билкова ротация, която е в основата на режима
храна - 6 точки
крачки: 12890

01/07/16 - петък
храна - супер
крачки: 10440
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco, витнамин, магнезий, колаген

доста нисък апетит => и доста малко като за мен храна => никаква сила
Като добавим и жегата в картинката, щях да припадна по време на тренировка. Налагаше се да спирам и да почивам, за да не повърна/ да спре да ми се вие свят

Тренировка
Разтягания, самомасаж, висене
малко техника на обръщания и трастъри до 60 кг
50 рунда за време:
1 обръщане от земя @ 30 кг
1 Трастър @ 30 кг
2 Бърпита със страничен скок над щангата
= 24:27 мин

02/07/16 - Събота
храна - супер
крачки: 12800
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco, колаген
без тренриовка. Доста чистене и плаж

<3

03/07/16 - Неделя
храна – с доста ‚бонуси‘:
- малко парче торта на детски р.д.,
- 2 панирани пилешки пръчки;
- Шепа печени бадеми
- вечерта с комапния около литър дом.сангрия (бяло вино, ром, газирана вода, нарязани на парчетаплодове);
- голямо парче морковена торта (моркови, фурми, орехи, бадеми, кашу, кокосово масло, мед)

без тренировка, детски р.д., моткане из къщи
крачки: 11000
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco

04/07/16 - Понеделник
храна – супер + „бонуси“:
- голямо парче морковена торта (моркови, фурми, орехи, бадеми, кашу, кокосово масло, мед)
- шепа печени бадеми

Цял ден усещане за обезводненост и бездънна яма в стомаха (от алкохола вечерта)
крачки: 9130
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco, колаген

Тренировка:
Самомасаж, разтягания, висене, кипинг техника

Fran
21-15-9
Thruster @ 30 kg
Pull up
= 6:55 мин
(най-доброто ми време досега, последното е било 7:50 и съм била бременна в 6ти месец :)

Мнението беше редактирано от Limka на 05.07.16 12:46.

Мила

05.07.16
13:37

казано от Limka на 05.07.16, 12:34:

30/06/16 - четвъртък

Тренировка
50 рунда за време:
1 Трастър @ 30 кг

Средно 2 кръга на минута. Това трябва да е яко гадно :Д
Ще го пробвам, след като ми се възстановят коленете уикенда и ще пиша какво е времето ми. :)

05.07.16
14:48

казано от Мила на 05.07.16, 13:37:

казано от Limka на 05.07.16, 12:34:

30/06/16 - четвъртък

Тренировка
50 рунда за време:
1 Трастър @ 30 кг

Ще го пробвам, след като ми се възстановят коленете уикенда и ще пиша какво е времето ми. :)

Внимавай какво си пожелаваш :)
Яко “ментал гейм” е този комплекс, а и като такъв беше замислен. Но дори и аз не очаквах, че ще се получи толкова тежък.

05.07.16
14:51

казано от Мила на 05.07.16, 13:37:

Доста гадничко беше.
В началото вървят бързо.
Бих препоръчала в началото да не се натискаш да бързаш, а да хванеш някакво равномерно темпо.
Също така...би помогнало, ако не го правиш на 30+ градуса и до машинката Яни, която да те дърпа да бързаш :D

Мила

05.07.16

Знам си aз, че е ментъл гейм това.

Имам въпрос - тежеста от 30 кг скалира ли се спрямо СТ или който иска - хваща 30-та?

Аз иначе съм позитивна, най-много да ми отнеме 50 мин това :D

Мнението беше редактирано от Мила на 05.07.16 15:26.

05.07.16
15:41

казано от Мила на 05.07.16, 15:24:

Знам си aз, че е ментъл гейм това.

Имам въпрос - тежеста от 30 кг скалира ли се спрямо СТ или който иска - хваща 30-та?

Аз иначе съм позитивна, най-много да ми отнеме 50 мин това :D

50% от макса на тръстър.
Успех!

П.П.
На мен ми отне 45 мин на 65 кг...

Мнението беше редактирано от Vic на 05.07.16 15:41.

06.07.16
10:45

05/07/16 - вторник

Хубав ден, много напрегнат на работа, вечерта избухнах с тренировка - 1 не ми стигна, че две направих.

Стъпки: 10190
Храна : ОК + лешников тахан и мед малко; шепа шам фъстък ; 2 чаши сангрия
Сън : зле 2-3 часа. дребното пак ме буди...
Добавки: golden seal, ензими, магнезий, селен, силиций, витамин, пробиотик, рибено масло, колаген

Тренировка:

самомасаж, разтягане
Вработване тяга: 10х20;8х40; 6х60; 5х80; 5х100
Вработване Клек с щанга над глава: 8х20; 7х30; 3х40; 1х45; 1х50 кг

Комплекс 1:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тяга @ 60 кг
ОХ клек @ 30 кг
= 10:45 мин

Комплекс 2
5 мин AMRAP
15 Тяга @ 30 кг
10 обръщане @ 30 кг
5 Пуш преса @ 30 кг
= 4 кръга + 4 тяги

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1