Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от MartiG на 31.05.16, 13:56:
Честит рожден ден! Жива, здрава и все така усмихната. (F)
П.С. Май днес ще е много вкусно в залата :)
Не зная..не давам гаранции :)
Но заповядай да разберем заедно ;)
казано от Limka на 31.05.16, 14:09:
казано от MartiG на 31.05.16, 13:56:
Честит рожден ден! Жива, здрава и все така усмихната. (F)
П.С. Май днес ще е много вкусно в залата :)
Не зная..не давам гаранции :)
Но заповядай да разберем заедно ;)
Благодаря за поканата, но се налага да пропусна ... малко съм “аут оф сървиз” за тренировки от едно известно време ... |-)
Мнението беше редактирано от MartiG на 31.05.16 14:51.
Много хубав ден вчера (sun)
Кръстът още ми опъва, но успях да вкарам една кратка и не много успешна тренировка с леки сначове, тяга, крака към лост от вис и лицеви опори.
Не съм особено доволна от резултата, но...нали си беше прекрасен ден, не се цупих ... много :D
Първа тренировка след фаталната събота с гребането :) 2-3 дни възстановяване до търпими болки и възможност за движение; още поне 3 дни ще чистя слабите болежки, но не е зле :) Ресторативното движение доста помага
Спи ми сеееее
01/06/2016 - Сряда
Стъпки: 14700
Сън: пак много зян, около 3 ч
Добавки: забравих ги
Тренировка:
30на мин скачане на въже, задобрявам на double unders
Тази седмица се разсипах с това безсъние. Всяка вечер лягам късно, щото съм правила торти, яла торти, празнувала някъде нещо. Освен това ми стана много жега, дребното не иска да спи само и раздава ритници и шамари на сън и...пълно щастие :)
Храната след толкова малко сън и толкова много празници е доста хаотична, започвам да я вкарвам в нормалното, обаче.
И ето как си украсявам ръцете :)))
казано от Juls на 02.06.16, 13:22:
От що са тези белези?
50 нюанса сиво ;)
Или по-скоро 50 нюанса лилаво :D
(или още по-точно 50 double unders) :D :D :D
Мнението беше редактирано от Vic на 02.06.16 13:43.
казано от Vic на 02.06.16, 13:42:
казано от Juls на 02.06.16, 13:22:
От що са тези белези?
50 нюанса сиво ;)
Или по-скоро 50 нюанса лилаво :D
(или още по-точно 50 double unders) :D :D :D
В потрес съм. ..
02/06/2016 - Четвъртък
Стъпки: 12500
Сън: малко по-добре, около 6.30 ч, само едно будене
Добавки: всички без рибено масло. Не бях в настроение да се оригвам на риба цял ден (някой друг има ли тоя проблем???). За сметка на това хапнах риба на обяд
Тренировка:
Подготвям се за Varna Throwdown финалите
Снощи пробвах потресаващия чипър
3 min AMRAP Chipper
1 min rest
6 min AMRAP chipper
2 min rest
For time Chipper (time cap 11 min)
Не смятам, че е коректно да напиша точният комплекс, но включва доволно количество double unders, sumo-deadlift highpull, box jump overs, burpees over bar, Overhead Squat. И е...§*(€*%%$*§)€(*§.
Пак не влязох в time cap-a (dull)
От това скачане на спийдроупа, не само ръцете ми са сиво-синьо-лилави, ами вече и прасците ми са чао. Колкото съм научила, толкова.
Не успях да прескоча кутията и я гушнах. Вече и подбедриците и бедрата ми са синьо-лилави и болезнени :)) Поне спасих зъбите :D
На това състезание май ще отида така
казано от Limka на 03.06.16, 12:13:
Добавки: всички без рибено масло. Не бях в настроение да се оригвам на риба цял ден (някой друг има ли тоя проблем???).
Аз имам същия проблем. Четох, че това е признак, че окисляваш маслото и не го усвояваш. Аз затова спрях да го пия и го смених с крилово.
казано от Маргарита Манева на 03.06.16, 19:29:
Добавки: всички без рибено масло. Не бях в настроение да се оригвам на риба цял ден (някой друг има ли тоя проблем???).
Аз имам същия проблем. Четох, че това е признак, че окисляваш маслото и не го усвояваш. Аз затова спрях да го пия и го смених с крилово.
И аз съм така.
казано от Маргарита Манева на 03.06.16, 19:29:
При мен например няма такова нещо дори след 10 грама наведнъж, така че може и да е вярно това с окисляването при някои хора.
Проблемът е, че криловото е доста по-скъпо, а намаленото количество не компенсира разликата в цената. То не че има много други алтернативи, де - растителните масла не са.
Не знам дали има връзка, но съм забелязал, че когато ги купя и съхранявам в хладилника (купувам по 1000 дражета) след това при консумация нямам проблем с оригването, същото не важи ако ги съхранявам на стайна температура след втората седмица почвам да усещам след приема все едно съм си хапвал риба.
Здравейте,
Може да сте го пробвали, но да си го напиша аз :)
При дабълите е готино да започнеш с въже във всяка ръка за да хванеш ритъма.
Така всяка ръка се координира да зъвърта, изоставането идва когато някоя от ръцете се забави и това води до накъсване.
Другата хитрина е при завъртането да опитваш да удряш силно земята с въжето :)
Дано съм помогнал :) бат Ефо така ме научи да скачам.
Мнението беше редактирано от ISB на 04.06.16 16:27.
Благодаря за включванията :)
С капсулите рибено масло, имам доста повече и по-продължителни ‘оригвания’ на риба
Напоследък пия течно рибено масло, с вкус на портокал, което е малко по-добре. Ако го изпия по-време на хранене, почти минимизирам неприятните усещания. Обаче по-често го забравям и пия след хранене и ...абе..да..описах картинката :)
За дабълите - при мен ключово беше :
- да натискам някак въжето надолу...което вероятно е същото като да удряш по-силно
- да се концентрирам върху по бавно отскачане нагоре и , въобще, цялото нящо да се случва без някакво бързане, бавно.
Но така или иначе си се спъвам, плясвам с въжето и се украсявам...а като се понатрупва умора, още по-често се спъвам :))
Хубав уикенд беше. Жалко, че свърши :)))
03/06/2016 - Петък
Прасците тотално умреха. Станах рано в опит да направя 5 К бягане...След 2рия км се отказах. Нямам въздух, тежи ми, болят ме прасците...не се получава
Стъпки: 14700
Сън: около 7-8 ч
Добавки: без
Тренировка:
2 К бягане ~ 13 min
04/06/2016 - Събота
Имахме тийм-билдинг в Топола Скайс. Играта беше доста добра - връчиха ни по един таблет с карта на местността и като стигнеш определени координати, ти се активират различни задачи, викторини. По едни баири как търчахме до плажа и обратно :))
Стъпки: 11700
Сън: около 7 ч
Тренировка:
няма
05/06/2016 - Неделя
Пълен релакс. Миа е на почивка сродителите ми за уикенда. Тренирах, пазарих в мола, ходих на плаж, лежах. Нито веднъж не влязох в кунхята за уикенда (Благодаря, Вик!), разминах се само с малко пране и чистене този уикенд (sun) Колко било хубаво!
Стъпки: 10300 ( но половината ден бях без ‘джаджата’, така че са поне 5К повече)
Сън: около 6,30 ч
Тренировка:
гребане на Консепт
Леки Трастъри в големи бройки
Набирания с подскок в големи бройки
Такаа...това лято доста кофти го започнах със сайдери, менти, мохитота, сангрии...Общо взето, статистиката от последните 3 седмици хич не е добра - 3-4 вечери от седмицата си пийвам,и то все някакви боклучави захарни сайдери, менти. Забележка - да огранича до веднъж седмично, ако ще е повече - поне да е вино.
Може да пробваш да го пиеш чисто, примерно мохитото представлява просто бял ром с лайм ( е и захарен сироп, ама ако ти се пие заради алкохола, няма да ти пука за захарния сироп :D ) Но да, идеята ми е, че може да не мешиш, а да си изтискаш един половин лайм и в рома, отделно да начукаш 1/4 от него с лисата от мента. И бялото вино също много върви с лимонче ;)
Освен това морковите нарязани на лентички и краставиците в чаша с малко черен пипер и ябълков оцет са страхотно мезе за коктейли! ;)
казано от Блажка на 06.06.16, 14:25:
Може да пробваш да го пиеш чисто, примерно мохитото представлява просто бял ром с лайм ( е и захарен сироп, ама ако ти се пие заради алкохола, няма да ти пука за захарния сироп :D ) Но да, идеята ми е, че може да не мешиш, а да си изтискаш един половин лайм и в рома, отделно да начукаш 1/4 от него с лисата от мента. И бялото вино също много върви с лимонче ;)
Освен това морковите нарязани на лентички и краставиците в чаша с малко черен пипер и ябълков оцет са страхотно мезе за коктейли! ;)
На мен ми вървят и без мезе :)) Особено ако е някъде на пясък и с дъх на море :)))
За вино и мохито не си го слагам мнг на сърце, както и за сангрията (Бяло вино, малко ром и нарязани плодове)
Но за сайдерите и радлерите мнгоо се дрaзня, съдържат супер много боклуци, а са вкуснички, леко вървят и не те напиват много.
Бан на сайдерите!
Мнението беше редактирано от Limka на 06.06.16 17:05.
Миналат седмица след контролното се наградих с Крадецът на ябълки, много доволна останах да ти кажа и ми харесва и името :Д
След четене на етикетите на всеки сайдер на пазара, в крайна сметка одобрих само самърсби круша (стъклена бутилка), като най-малко боклучав.
Стана ми интересен факта, че дори сайдерите на една и съща марка се различават коренно по съставкии добавки в тях.
ПП: Този Крадец на ябълки за пръв път го виждам, явно базата ми данни има нужда от малка актуализация... ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 06.06.16 15:43.
Да, Марги - и аз това имам предвид, че вероятно най-истинското нещо в тях е въглеродния диоксид :)
Крадецът на ябълки е много приятен на вкус, на Загорка е. Но съдържанието е ...отново БЛЯК
Това ,което се продава като сайдер от бирените компании, няма нищо общо с продукта наречен сайдер...Толкова далече е от технологията и в частност от суровините използвани за направата на сайдер,че е по-добре да се нарече алкохолно газирана напитка с вкус на ябълка ..... от круша вече не е сайдер...
6/06/2016 - Понеделник
Стъпки: 17600
Сън: около 7-8 ч, доста неспокоен
Добавки: пробиотик
Тренировка 1 сутринта:
5 К бягане ~ над 30 мин |-)
Тренировка 2 вечерта:
обстоен самомасаж и разтягания прасци, задно бедро, рамене
1. Пръсти към лоста от вис х 10
2. Тяга: 10х20 кг; 8х40 кг ; 6х60 кг; 5х80 кг; 4 х 100 кг;
3х3х110 кг
3. Обръщане и тласкане - техника до 3-5 х 50 кг; 2 х 55 кг; 1 х 57.5; 1х 60 кг, 1х62,5 кг; 1х65 кг, 0х67,5
голям зян това тласкане..обръщането започна да се получава по-добре, но тласкането...мхм..добре че съм здрава (devil)
4. Набиране chest-to-bar със скок - 30 бр за над 4 мин (dull)
5. Кипинг набиране - 30 бр за около 3 мин
6. Пръсти към лоста от вис х 10
разтягания и самомасаж
Опа, хей ме на!
През уикенда беше Varna Throwdown 2016 - състезание на Crossfit Varna. Много добре и професионално органзирано, доста сериозни и като натоварване, и като бройка тренировки за 2 дни, хубава конкуренция. Аз участвах - влязох в състезанието след опън квалификации, на които бях 5та, но след като момичетата на 3то и 4то място не са потвърдили участие, всъщност съм мръднала на 3то място.
А ‘излязох ’ от състезанието 4та. На 1-во и 2-ро място бяха 2 момичета, полякиня и българка, които живеят и тренират в Германия и бяха пълни машини!. На 3то място - момиче от Кросфит Варна ,и тя голяма машинка (и бегачка :) )
Доволна съм от участието си - предвид на това, че за първи път се пускам на подобно състезание и не бях подготвена какво да очаквам. Благодарна съм безкрайно много на тялото си, че беше толкова издръжливо и здраво и че на практика след края на състезанието нямам нито една обострена травма.
Организацията беше желязна, без почти никакви забавяния; съдийството - много професионално и коректно; публиката - много надъхваща.Класирането се правеше на база точки - за всеки ивент, в зависимост на кое място си получаваш определени точки - 1во място - 100 т, 10-то място - 10 т.
Събота, 11/06/2016
Стартирахме силно с
Event 1 - Jackie - 9:00ч
1000 м гребане
50 Трастъра с 15 кг за жени
30 набирания (за жени имаше вариант да са набирания със скок, лост до гърди, аз избрах класически кипинг набирания)
Time cap: 12:00 min
Предвид на това, че рядко греба и че не мога особено добре да правя кипове в серия, имах съмнения, че ще вляза във времевия срок. Гребането го минах бързо (завърших първа), но пък трастърите, много учудващо за мен, ме забавиха.
Моето време: 10:30; завърших 6-та; 50 т.
По обяд: Event 2 - Clean & Jerk Ladder - 13:00 ч
9 опита на обръщане и изтласкване - 35 кг, 40 кг, 45кг, 50 кг, 55 кг, 60 кг, 65 кг, 70 кг, 70 + кг
Имаш 45 сек да направиш 1 опит на обръщане и изтласкване, ако е неуспешен, до края на времето правиш тяга със същата тежест
Обърнах и тласнах 65 кг без особен проблем, но това реално ми беше макса. И предвид на травмите в гръбнайа си, някак реших да играя на сигурно и да не се сецвам. И...не се пробвах на 70…директно си почнах тягите. Малко ме е яд сега, че не пробвах...И ето, натрупах опит - ако някога пак участвам в състезание, определено ще пробвам нещо над сегашния си макс
Моето класиране: 3та на този ивент (девойките от Германия си бутнаха 70 кг), 80 т(т.к. има 2 1ви места)
Временно класиране след 2ри ивент: 4то място, 140 т
Финален ивент за деня, които всъщност бяха 3 ивента - Chipper - 18:00 ч
Event 3 - 3 min AMRAP Chipper
1 min rest
Event 4 - 6 min AMRAP Chipper
2 min rest
Event 5 - For time Chipper, time cap 11 min
Chipper:
30 Double Unders
25 Sumo Deadlift Highpulls @ 25 kg
20 Box Jump overs (55 cm box)
15 Burpee jump over bar
10 Overhead squat @ 30 kg
15 Burpee jump over bar
20 Box Jump overs (55 cm box)
25 Sumo Deadlift Highpulls @ 25 kg
30 Double Unders
Моите резултати:
Event 3 - 90 бр, 1-во място, 100 т.
Event 4 - 103 бр, 3-то място - 80 т
Event 5 - 11:49 (не завърших във времето, за всяко ненаправено повторение се добавя 1 сек. към времето), 5то място - 60 т.
Временно класиране след тези тренировки - 3то място, 370 т. с девойката от Кросфит Варна си го делим :)
Неделя, 12/06/2016
Event 6 - Бягане 5 км - 8:00 ч.
Time cap 30 min
Това определено не е моята тренировка, тук си завърших последна, 18 сек след определеното време - можех да вляза в него, но от един момент нататък беше ясно, че съм последна и просто реших, че няма смисъл да се пренатискам
Резултат: 30:18 мин
10то място, 10 т
Временно класиране - 4то място, 380 т
Тук беше обратът , в който момичето от Кросфит Варна ме поведе значително (тя взе 100 т на бягане )
Event 7 - Push- Pull- Squat - 13:00 ч.
14 min AMRAP
41 Shouder to Overhead @ 25 kg
41 cal row
41 Front Squat @ 35 kg (сами си сглобяваме щангата)
Моят резултат: 205 бр, 2ро място, 90 т
Временно класиране: 4то място, 470т.
Final events 8 & 9 - Couplets - 16:00 ч
Event 8 - 4 rounds for time
5 Snatch @ 25 kg
10 Toes to bar/ knees-to-elbows
Time cap : 5 min
1 min rest
Event 9 - 4 rounds for time
3 Deadlift @ 75
13 Hand release push ups
Time cap: 5 min
Моите резултати:
Event 8: 5:03 min (не успях да направя 3 TTB) , 5-то място, 60 т.
Event 9: 4:26 min, 5то място, 60 т
Финално класиране: 590 т, 4то място
Равносметката днес:
никакви травми, плексит ляво рамо леко събуден, възпаление дясно рамо слабо - ще ги успокоя за 2-3 дни
Общо физическо състояние:
хват слаб, МТ бицепс, МТ рамене, МТ гърди, МТ трицепс, МТ трапец, МТ целия горен гръб, МТ междуребрени , МТ еректори, МТ гъз, МТ задно бедро, МТ квадрицепс цял, МТ корем, МТ междуребрени отпред също, много слаба МТ прасци. Все едно мее газил валяк :)))
Нервна система:
доста прегоряла и съм леко неадекватна
Абе, беше много яко и голямо размазване!!!!
13.06.16
17:57
Tова е мега нечовешко натоварване в рамките на 2 дни! Поздравявам те за чудесното представяне!
Изглежда много професионално направено състезанието, поздравление за резултата, предвид предисторията ти последните 2 години 4-то място си е супер резултат, следващата година ще си много доминантна според мен. (handshake) (muscle)
Поздравления за представянето и постигнатите резултати! Аз гледах няколко клипа на Софийския отбор (Crossfire) и наистина обстановката ми се стори доста професионална :) Дано и аз да успея да се включа някой ден и се съберем тайфата кросфит любители от бб-тийм :)
Membaris, Беше много яко! Пожелавам ти и ти!
Блажке... къде съм...почивах след състезанието, след това детето боледува, след това аз боледувах (и още отделям секрети като дърт пушач...)
Почти никакво време за раздвижвания, а пък на работа толкова напрегнато, че не мога да си събера мислите за смислен пост ... Или пък да попрочета какви ги вършите в мое отсъствие :)))
Ще напиша...тия дни :D
Мнението беше редактирано от Limka на 27.06.16 17:13.
Аз просто се включвам, защото много те харесвам без да те познавам :D Може би си ми една от първите женски мотивации в живота и не искам да спираш да тренираш, след като си почнала отново. Това е, иначе те разбирам перфектно. Вчера след тренировка изядох една купичка ориз със сол и заспах на дивана като пън :D
27.06.16
17:38
А на мен ми е баш първата. :D
Оу, момичета, това е толкова мило :) Благодаря ви! Ще си пиша редовно...доколкото мога ;)
И спокс, няма шанс да спра да тренирам така лесно - това ми е част от живота, имам нужда от движението. Но наистина го правя по усет - може да има седмица - две - три, в които не ми се тренира и това е ОК. Давам си ги. Но не спирам да се движа, ходя, разтягам или каквото там ми се прави :)
Така..ще се опитам да възстановя последните две седмици, доколкото мога (и докато има затишие в лудницата :D)
Седмицата 13-19/06
т.е. след състезанието - почивах 2 или 3 дни от тренирвоки и въoбще от всякакво движение, изяждах света и мисля че в сряда мирясах и ми се дотренира вечерта. Направих леко раздвижване някакво, което не помня какво точно беше.
В четвъртък Миа се разболя и не ходих на работа, гледахме се. За сметка на това направихме едно дълго каране на тротинетки в Морската градина
Следващите няколко дни ми се губят, в неделя в Богоров:
19.06.2016/неделя
Отборно (по двама)
20 рунда:
10 Moutain Climber
5 Pullups - кипинг за мен
+ 200 м от:
3 Pushups - чисти до края, йей
6 Lunges
(1-вия човек от отбора прави лицеви и напади, докато втория изтича 200м и го настигне, после се сменят и така до финала)
Бях в отбор с Вик, от първата част на комплекса направих само 7 рунда....той има супер скоростни набирания :D
...И след това започнах да се разболявам...
Та...седмицата 20/06 - 26/06
Яко запушен нос, секрети всякакви и обилни.
Цяла седмица пак без тренировки, не можех да дишам и ме цепеше глава. Засилих се в петък
Започнах елиминационен режим на хранене - идеята ми е да лекувам храносмилателната система и червата, т.к. имам някакви симптоми на чревен дисбаланс. Идеята е да се приемат антимикробни билки + пробиотици и пробиотични (ферментирали) храни, като в същото време се изчистят възпалителните, алергенните и токсичните храни от менюто, за да се подпомогне оздравителния процес. Общо взето , няма да консумирам: зърнени, млечни, захари, бобови, ядки, яйца.
Ще ям: зеленчуци, картофи, семена ( накиснати и/или ферментирали), плодове по-умерено, морски дарове, месо до веднъж на ден
Период: надявам се да изкарам около 2м.
Движение:
обичайните около 10 к крачки на ден + разтягания, самомасаж +
24/06 - петък
Заден клек - вработване до 3 х 1 @ 100 кг
ЕМОМ (Every minute on the minute) 20 min:
1 Заден клек @ 90 кг
5 кипинг набирания
(скъсах пришка и последните 5 кръга бяга с обратно гребане)
* Никаква сила, клекът ме мачкаше...но след боледуване и почти никакво ядене обичайно е така :) Да не говорим като се задъхам как започвам да се давя в секретите си... бляк
25/06 - Събота
Chipper-че = 09:21 мин
50 Трастъра @ 20 кг
40 Сунг до вертикала @ 24 кг
30 Бърпи с набиране*
* малко чийтване - след 9-10 бр набиранията ми бяха със скок и без хубаво висене, заради скъсаните пришки предния ден
26/06 - Неделя в Богоров
за време 30 мин, колкото може повече рундове от: = 7 рунда
7 рунда:
стълбица 1-2-3-4-5 Скок на кутия
V коремни преси
Лицеви опори
200 м бягане
27/06 - Понеделник
6 рунда = 06:19 мин
5 Пръсти към лоста от вис
4 Обръщане от земя @ 40 кг
3 Трастъра @ 40 кг
Туй то, днес да взема да почивам малко май :)
Мнението беше редактирано от Limka на 28.06.16 11:29.
28/06/16 - вторник
без тренировка
крачки: 11333
Храна: идеална
Добавки: пробиотик, ензими, витамин, рибено масло, магнезий
29/06/16 - сряда
Водих Миа на танцов фестивал - прекарах около около 7 часа във варненската опера, сред деца, тълпи и чакане...
Децата не зная как издържаха, че даже и си изтанцуваха танците прилично...
Изнервена, обезводнена, гладна....
Крачки: 13009
Храна: супер + чаша червено вино
Добавки: пробиотик, ензими, магнезий
Тренировка
Тяга: 6х40 кг, 5х60 кг, 4х70 кг; 3х80 кг, 2х90 кг, 1х100; 1х110; 0х120 (хаха); 1х120 (мнг измъчено)
Комплекс = 13:07 мин
3 рунда 4 кипинг набирания
6 лицеви опори (чисти)
8 напада
10 Тяга @ 90 кг
6 лицеви опори (чисти)
8 напада
10 Тяга @ 90 кг
6 лицеви опори (чисти)
8 напада
* костенурчица, мнг тежка тяга, мнг внимание на набиранията, за да не скъсам отново леко заздравялата пришка, мнг откази на лицевите :D
* 135 кг вече определено не ми е макса на тяга. Доста е паднала силата, но и от месеци не съм правила чисто силови тренировки...все изчиствам техника и правя кондицийки...
Мнението беше редактирано от Limka на 30.06.16 15:03.
Ох, на тоя комплекс от няколко дни съм му хвърлила око! Много симпатичен изглежда, да видим кога ще се престраша! И как ще го вкарам в тренировъчния си режим!
30/06/16 - четвъртък
без тренировка
пристигнаха билките и почвам антимикробната билкова ротация, която е в основата на режима
храна - 6 точки
крачки: 12890
01/07/16 - петък
храна - супер
крачки: 10440
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco, витнамин, магнезий, колаген
доста нисък апетит => и доста малко като за мен храна => никаква сила
Като добавим и жегата в картинката, щях да припадна по време на тренировка. Налагаше се да спирам и да почивам, за да не повърна/ да спре да ми се вие свят
Тренировка
Разтягания, самомасаж, висене
малко техника на обръщания и трастъри до 60 кг
50 рунда за време:
1 обръщане от земя @ 30 кг
1 Трастър @ 30 кг
2 Бърпита със страничен скок над щангата
= 24:27 мин
02/07/16 - Събота
храна - супер
крачки: 12800
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco, колаген
без тренриовка. Доста чистене и плаж
<3
03/07/16 - Неделя
храна – с доста ‚бонуси‘:
- малко парче торта на детски р.д.,
- 2 панирани пилешки пръчки;
- Шепа печени бадеми
- вечерта с комапния около литър дом.сангрия (бяло вино, ром, газирана вода, нарязани на парчетаплодове);
- голямо парче морковена торта (моркови, фурми, орехи, бадеми, кашу, кокосово масло, мед)
без тренировка, детски р.д., моткане из къщи
крачки: 11000
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco
04/07/16 - Понеделник
храна – супер + „бонуси“:
- голямо парче морковена торта (моркови, фурми, орехи, бадеми, кашу, кокосово масло, мед)
- шепа печени бадеми
Цял ден усещане за обезводненост и бездънна яма в стомаха (от алкохола вечерта)
крачки: 9130
добавки: ензими, пробиотик, pau d’arco, колаген
Тренировка:
Самомасаж, разтягания, висене, кипинг техника
Fran
21-15-9
Thruster @ 30 kg
Pull up
= 6:55 мин
(най-доброто ми време досега, последното е било 7:50 и съм била бременна в 6ти месец :)
Мнението беше редактирано от Limka на 05.07.16 12:46.
05.07.16
13:37
казано от Limka на 05.07.16, 12:34:
30/06/16 - четвъртък
Тренировка
50 рунда за време:
1 Трастър @ 30 кг
= 24:27 мин
Средно 2 кръга на минута. Това трябва да е яко гадно :Д
Ще го пробвам, след като ми се възстановят коленете уикенда и ще пиша какво е времето ми. :)
казано от Мила на 05.07.16, 13:37:
казано от Limka на 05.07.16, 12:34:
30/06/16 - четвъртък
Тренировка
50 рунда за време:
1 Трастър @ 30 кг
= 24:27 минСредно 2 кръга на минута. Това трябва да е яко гадно :Д
Ще го пробвам, след като ми се възстановят коленете уикенда и ще пиша какво е времето ми. :)
Внимавай какво си пожелаваш :)
Яко “ментал гейм” е този комплекс, а и като такъв беше замислен. Но дори и аз не очаквах, че ще се получи толкова тежък.
казано от Мила на 05.07.16, 13:37:
Средно 2 кръга на минута. Това трябва да е яко гадно :Д
Доста гадничко беше.
В началото вървят бързо.
Бих препоръчала в началото да не се натискаш да бързаш, а да хванеш някакво равномерно темпо.
Също така...би помогнало, ако не го правиш на 30+ градуса и до машинката Яни, която да те дърпа да бързаш :D
05.07.16
15:24
Знам си aз, че е ментъл гейм това.
Имам въпрос - тежеста от 30 кг скалира ли се спрямо СТ или който иска - хваща 30-та?
Аз иначе съм позитивна, най-много да ми отнеме 50 мин това :D
Мнението беше редактирано от Мила на 05.07.16 15:26.
казано от Мила на 05.07.16, 15:24:
Знам си aз, че е ментъл гейм това.
Имам въпрос - тежеста от 30 кг скалира ли се спрямо СТ или който иска - хваща 30-та?
Аз иначе съм позитивна, най-много да ми отнеме 50 мин това :D
50% от макса на тръстър.
Успех!
П.П.
На мен ми отне 45 мин на 65 кг...
Мнението беше редактирано от Vic на 05.07.16 15:41.
05/07/16 - вторник
Хубав ден, много напрегнат на работа, вечерта избухнах с тренировка - 1 не ми стигна, че две направих.
Стъпки: 10190
Храна : ОК + лешников тахан и мед малко; шепа шам фъстък ; 2 чаши сангрия
Сън : зле 2-3 часа. дребното пак ме буди...
Добавки: golden seal, ензими, магнезий, селен, силиций, витамин, пробиотик, рибено масло, колаген
Тренировка:
самомасаж, разтягане
Вработване тяга: 10х20;8х40; 6х60; 5х80; 5х100
Вработване Клек с щанга над глава: 8х20; 7х30; 3х40; 1х45; 1х50 кг
Комплекс 1:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тяга @ 60 кг
ОХ клек @ 30 кг
= 10:45 мин
Комплекс 2
5 мин AMRAP
15 Тяга @ 30 кг
10 обръщане @ 30 кг
5 Пуш преса @ 30 кг
= 4 кръга + 4 тяги
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече