Фитнес упражнения и хранителен режим за начинаещ

21.05.16
23:45

Здравейте! Аз съм на 16г. висок 170 и тежа 68кг. Започнах да ходя на фитнес от месец. Не съм слаб, но не съм и пълен, имам мазнини главно на корема, които искам да ги премахна напълно. Горната част на тялото ми не е развито изобщо, а краката са ми много развити, защото постоянно бягам или карам велосипед. Искам съвет от вас, защото честно да ви кажа и аз не знам какъв хранителен режим да спазвам и какво да ям и да не ям.. Имайки предвид, че искам да кача мускулна маса и да сваля мазнините по корема се чудя какво да ям и да не ям. Това ми е програмата за фитнеса:
Първи ден:
Гърди & бицепс:
Гърди:
1.Изтласкване на щанга от лег 4х10
2.Избутване на дъмбели от наклонен лег 4х10
3.Crossover 4x10 (което не го правя както трябва, но се старая)
от другата седмица започвам и едно ново на ENG. е decline press 4х10 (все още не съм го правил)
Бицепс:
1.Упражнение 21 3 серии
2.Скотово сгъване 4х10

Втори ден:
Рамо & трицепс:
Рамо
1.behind neck press 4х10
2.dumbbell press shoulder 4x10
3.dumbbell lateral raise 4x10
4.Dumbbell Shrugs 4x10
(извинете, но просто не ги знам как са на Български език)
Трицепс:
1.overhead barbell extension 4x10
2.разгъване на скрипец 4x10

Трети ден:
Гръб и корем:
Гръб:
1.придърпване на вертикален скрипец 4x10
2.придърпване на долен скрипец 4x10
Корем:
1.Коремни преси 6х10

Това е.. Ако може някой да ме насочи към нещо ще съм му много благодарен. Със сигурност не ми е добра програмата и ще бъда благодарен ако някой ми помогне с програмата, а за хранителният режим, имайки предвид, че искам да качвам мускули и да сваля мазнините в областта на корема какво да правя, защото се чудя...?

Темата беше редактирана от 571149 :) на 21.05.16 23:49.

22.05.16
16:01

Аз бих разменил - рамо + крака за 3-ти ден, а гръб + трицепс за 2-ри. Трецепсът учваства в упражненията за гръб.
Хранителен режим НВД http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1