Леко раздвижване

Прескочи до:

09.07.18
08:58

Втората снимка почти като извадка от ежедневният ми маршрут 🙂 В България има много такива места- хем си приличат едно с друг, хем имат някакво различно усещане и излъчване 🙂

09.07.18
09:07

казано от Иван Марков на 09.07.18, 08:58:

Втората снимка почти като извадка от ежедневният ми маршрут 🙂 В България има много такива места- хем си приличат едно с друг, хем имат някакво различно усещане и излъчване 🙂

Така е, тази снимка е много типична ако гледаш Балкана и предбалкана от по високо. Тази например гледа от южните склонове на Витоша, още в ниската част към полето и направо Верила и отзад Рила, същата конструкция 🙂

16.07.18
09:49

Здравейте, тренировките са леки, ще видя сега след курса какво ще е положението. Тази неделя направихме по билото вр. Алеко - Безимен - Мусала - Малка Мусала - Иречек - Дено.
Сутринта тръгнахме рано, обаче беше голяма мъгла и се омотахме яко в клека след последния влек. Там трамбоване, та изпоизгубихме време. После нещата взеда да се оправят и това време го чаках толкова дълго това лято, навсякъде гледки. Още от Алеко и Безимен имаше идеална гледка към Скакавишкия дял, после от мусала и нататък, на юг се виждаше Пирин и неговите високи върхове и то перфектно. Също така и Маричините езера и Манчо. Много съм доволен.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 16.07.18 09:50.

24.07.18
23:37

Аз пък днес попаднах на едно видео на Крикчето. Те едно време бяха много популярни и мислех че са супер корави. Обаче това видео с тренировка за мен е скандално 🙂

25.07.18
11:35

Крика, като че ли е изпикал цялата химия.

25.07.18
12:10

Много гнусен глупак. Пълен жалкар.

Ако не друго, получих самочувствие, че правя по-добре лицеви опори😁😂

25.07.18
13:11

А можеш ли да кажеш с какви обувки се катериш по върховете и евентуално ако имаш мнение да кажеш други алтернативи. Искам да си купя хубави обувки за ходене в планината и още не мога да си изградя мнение. Благодаря предварително.

Т. Тодорова

25.07.18
14:34

Оф, егати гротеската е тоя. 😂 Не вярвам какво изгледах - през цялото време не става ясно опитва да прави скс ли, надява се да се иза*ка ли или едва се удържа да не си разбие сам физиономията в пода/парапета/някъде. 😂И разбирам, че дебили се намират всякакви, ама да имаш самочувствието да се заснемеш и покажеш за пример, такъв един.. красив и умен, и талантлив... Въх.
———————————————-
Димо,
знам, че не беше насочен към мен въпросът, но да кажа, че аз имам страхотни наблюдения от Саломон (gore tex), ако ти се дават толкова пари. Според мен са убийствени обувки - удобни, стабилни и краката ти остават сухи, ако ще небето и земята да се отворят едновременно. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.07.18 14:42.

ДЕ

25.07.18
14:49

казано от James Hinks на 25.07.18, 12:10:

Що, бре. Не го познавам лично, вярно върши простоии и прави “шоу”, но като човек ми се струва, че не е лош. Може и да бъркам, ако разбира се имаш лични впечатления или такива от близки на теб хора спрямо негови прояви. Магистратура в НСА завършил, гледам има и 3-то място на световно по Стронг мен, което не знам какво е и кой го е провеждал, ама май не е малко постижение.

Мнението беше редактирано от Деян на 25.07.18 14:51.

25.07.18
14:59

казано от Димо на 25.07.18, 13:11:

А можеш ли да кажеш с какви обувки се катериш по върховете и евентуално ако имаш мнение да кажеш други алтернативи. Искам да си купя хубави обувки за ходене в планината и още не мога да си изградя мнение. Благодаря предварително.

Ами казвам ти направо, 2 са марките Скарпа и Ласпортива които се ползват от алпинисти и по сериозни туристи, като ласпортива са по добри за зимно. Аз имам Скарпа която е висока обувка 3 сезонна. Предимствата на тази обувка е че е много здрава и пази глезена, също така острите скали трудно я скапват. Има мрежички за по добро проветрение Горе-тех е, обаче на много мокро, като яка роса пропуска. Имам и по евтини обувки на Регата, които смених понеже не държат добре на вода, но сравнение със скарпата не е голяма разлика. Също така имам и на декатлон quechua обувка, която също не е лоша и въобще по мое мнение не отстъпват много от скарпата.
Най-добре ми е да правя преходите с ниски маратонки за планинско бягане, които имат много хубава подметка и са много леки и проветриви, но те се нараняват по лесно от скали и остри камъни, не пазят добре глезена и от към мокрене не държат.

Ако искаш нещо универсално си вземи 3 сезонна висока обувка, като скарпа или ласпортива, те все ги има намалени и попадат в категорията около 250-350 лева. Ако вземеш такава на quechua са около 100-150 лева и не отстъпват кой знае колко.

П.С това което Теодора е написала за Соломон също е така, има много други производители които правят също яки обувки.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.07.18 15:01.

Bart Simpson

25.07.18
15:02

ASOLO

25.07.18
15:15

казано от Deyan на 25.07.18, 14:49:

казано от James Hinks на 25.07.18, 12:10:

Що, бре.

Е щото така...

30.07.18
09:08

Тази събота и неделя се разходих по маршрута Боровец - х. Чакър войвода - х. Заврачица - х. Грънчар който е към 29 километра и се взима официално за 8 часа, ние го направихме за по малко, там денивелацията е постепенна, обаче много се трамбова. Боровец са го разкопали пред хотела и нагоре е като магистрала, сменят лифта с 6 седалков, за мен няма смисъл от тази работа но. .. После не сме се отбивали на Чакър войвода, но някъде след това се губи мобилния обхват и имаше много манатарки големи и хора които си носеха надолу. На Заврачица нямат ток, няма и обхват, там хапнахме леко и пихме по бира. След хижа заврачица а и преди това към Марица има изградени като каменни мостчета, които впоследствие разбрах че са част от Кайзеровия път. Цитирам :

Рила - Популярен очерк , том втори , Павел Делирадев , 1932 г. , стр.111

” ... по-рано от тук минаваше само една тясна пешеходна пътечка , обаче по заляганията на цар Фердинанд , с наемен и робско-пленнически труд и мъки през голямата война , се привърши едно чисто алпийско шосе , което минава през дивни местности - Чамкория , Ситняково , Саръгьол , горната долина на Марица , Заврачица , водопадите на Ропалица , Грънчарското езеро , Белица и Разлог .
Но то има мимолетен живот и слава . През него на 13 октомври 1917 г. цар Фердинанд преведе своя гост германския император Вилхелм II , но скоро след това пътят като колник пак замря , защото разрушителните сили на високата планина могат да съсипят за една нощ това , що общите усилия на човека-мравка са създали с непосилен труд .”

Има още един подобен път който тръгва от Говедарци към Мечит, цяря е искал като си води гостите до рилския манастир, без да виждат окаяните селяни, но така и не е довърщен до там.
След хижа Заврачица на билото има за малко обхват и после отново изчезва. За няколко часа се стига до хижа Грънчар с езерото Грънчар и връх Суха вапа отсреща, мястото е много красиво. Там останахме да нощуваме. Ток няма от 20 години понеже са окрали жици и част от стълбовете. Има само осветление от фотоволтаик, мобилен обхват няма, няма и баня, не е за по притенциозни гости. Извадихме късмет понеже удари буря, а иначе там яко хапнахме и пийнахме, хижарите разправяха истории, аз пък заредих на хижарката и още хора, батериите на телефоните 🙂
По целия маршрут и хижата имаше много чужденци планинари, немци, холандци, на Мусала си говорех и с 2ма от Канада дошли чак и по младия за някакъв нов Метал фестивал във Варна, иначе са от Британска Колумбия. В хижата им превеждах. На сутринта всички тръгнахме по различни посоки. Едни към Семково, втори към хижа Македония, трети Якоруда, четвърти към Рибни езера, а ние по баира към Мусала и после Боровец и София.
Общо взето си е 5 часа изкачване и слизане до Мусала, не най-лекия маршрут, затова повечето го ползват за слизане. Но пък и този път уцелихме прекрасни гледки и хванахме и парите които се издигат над язовир Бели Искър. После надолу беше скандално, тълпи от хора, които ме развеселиха за цял ден. На заслон Ледено езеро, все още правят уникална леща. Има удобни автообуси до Самоков и после до Боровец, който иска да остави колата, освен това на автогарата правят много хубави банички.

Тренировките основно катерене, тази седмица ще понаправя и малко халки и други неща. Другата седмица от 6-ти съм на Мальовица за една седмица.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 30.07.18 09:09.

Bart Simpson

31.07.18
12:24

На Грънчар бях преди около 7 години и ток си имаше.
Баня има, но е отвън.
Само бунгалата бяха много окаяни, а в хижата си беше ок до колкото си спомням.
За Страшното езеро знаеш ли как е положението на заслона, чух, че бил изгорял?
Дали се е намерил някой да го възстанови?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.07.18 14:08.

01.08.18
10:41

казано от Bart Simpson на 31.07.18, 12:24:

На Грънчар бях преди около 7 години и ток си имаше.
Баня има, но е отвън.
Само бунгалата бяха много окаяни, а в хижата си беше ок до колкото си спомням.
За Страшното езеро знаеш ли как е положението на заслона, чух, че бил изгорял?
Дали се е намерил някой да го възстанови?

Не съм минавал от там да ти кажа. Сигурно другата седмица и ще пиша. На грънчар е имало и ВЕЦ от там сигурно е идвал тока, ама се оплака хижаря че му окрали и това.

04.08.18
14:26

Днес докато бачках някакви неща реших в почивката да правя набирания, това отскоро го практикувам, обаче гледам да има кофички, днес нямаше. Направих суперсерии от набиране подхват с набиране надхват.
Подхват 15,13,13,12 надхват 12,11,10,9
Всъщност аз имам дисбаланс, тъй като дърпащите са ми чувствително с превес над бутащите. Вместо да правя набирания, друго, обаче ще е по натам. Мислено вече си нареждам багажа за малиовица, като дрехи, екипировка и храна, отделно на това си мисля за допъпнителни тренировки като кросчета и тн...

13.08.18
09:19

Върнах се вчера от Мальовица, беше много яка седмица. Времето много добро, опекъл съм се на циганин, главно гърба де. Правихме различни неща. До връх Мальовица през североизточния ръб - Орлето - Малка Мальовица. Правихме и един маршрут на Куклата. Иначе на по ниските скали успях да изкача няколко пъти 6а+ Общо взето, усещането е съвсем различно от залата. Малко настинах последния ден и май ме хвана топлинен удар. Сега се възтановявам, обратно в офиса и евентуално трениране може да има.

16.08.18
08:35

Предната седмица съм се преуморил, защото вече 4-5 дена съм като парцал. Този вирус ли е настинка ли, ме държа до днес, не съм пил нищо, само 2 пъти по 2 нурофена. Все още не съм на 100 процента, сега го карам леко, правя само гимнастика сутрин и малко стойки на ръце, вчера ходих да катеря, обаче усещах че нещата не са ок и не си давах много зор.
Днес вече съм доста по добре и продължаваме напред.

Има и нещо което не мога да си го обясня, след като се прибрах съм свалил от 72 до 69.5 в момента, меря се сутрин, храня се по същия начин, пия вода по същия начин. Явно има нещо което е различно.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 16.08.18 08:38.

23.08.18
08:39

Нещо не ми бяха дните последните седмици, понахапаха ме пчели и малко се бяха понадули ръцете, коляното го ударих 2-3 пъти на едно и също място, още ме боли капачката, но сега нещата са ок.
Вчера гледам една мацка пиеше някаква зелена течност и я попитах какво е, тя ми каза аминокиселини за възтановяване, пък аз и отговорих че съм пил преди, обаче съм ги захвърлил вече и обикновено възтановявам вечер с някоя и друга ракия. Тя ми обясни че ако тренирам всеки ден няма как да стане, а тоя моя човек се скъса да се смее после, аз само се подсмихвах.
Отделно предната седмица прехвърлихме с баща ми към 30-40 литра 10-12 годишна в бутилки 🙂
Мисля събота и неделя да направя един дълъг преход на Малиовица с нощувка на открито на страшното езеро без палатка, ама като гледам времето може и да трябва да я взема. Действаме според условията.

29.08.18
06:46

Похода го отложих са тази седмица, тъй като ми излезе работа в последния момент. Малко ми беше кофти но няма начин. Вчера след едно излизане в понеделник, отидох да направя нещо на халките. За месец и нещо без насочени тренировки, фалс грипа малко го няма, но след като хубаво загрях се пооправи. Правих и някакви набирания на два пръста в супер серия. Нещата на бутащите са трагични, едвам отлепям на кофичките на халки. Трябва да се концентрирам основно върху тях и то ако може по скоро. Да видим ..

29.08.18
19:25

Май си загубил доста сила така като гледам от написаното.

29.08.18
22:24

казано от James 25 на 29.08.18, 19:25:

Май си загубил доста сила така като гледам от написаното.

Какво да ти кажа зависи от гледната точка. Аз понеже сега съм фокусиран върху катеренето и дърпащите са ми силни доста. Но бутащите понеже по ред причини не съм вкарал тренировки и започват да изостават. Общо взето за няколко седмици ще се върна на предишното ниво, но те като цяло бутащите винаги са ми били по слаби. Естествено като всеки човек, уж да правя корекции ама нъцки ... 🙂 че така ми е по лесно.
Например като отида на площадка, първата ми работа е да се хвана на лоста да вися и да направя набирания или други неща, никога няма да ида на кофичките. 🙂
В момента ще направя по малко кофички отколкото набирания и то разликата няма да е много малка.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 29.08.18 22:26.

ДЕ

30.08.18
00:26

Аз последно време си въобразявах, че съм по-силен на бутащите, просто защото мога да направя 15 и отгоре кофи, сравнено с набирания, които са доста по-малко ако са и в надхват. Махни теглото ми, ама имам и проблем, който ми пречи да вложа всичко при набиранията, а и ако го вложа, проблемът ще се задълбочи. Те кофите се оказва, че и са по-лесни, но следейки прогреса си на някои движения, както и силата, при дърпащите е доста повече. А реално повече напъвам на бутащите, а дърпащите ги правя за допълнение.

30.08.18
09:48

казано от Deyan на 30.08.18, 00:26:

Аз последно време си въобразявах, че съм по-силен на бутащите, просто защото мога да направя 15 и отгоре кофи, сравнено с набирания, които са доста по-малко ако са и в надхват. Махни теглото ми,....

Ем ,и така и не...при всеки е различно за бутащите ,и не само.
При 90кгЛТ я направя 15набирания ,я не...но пък кофи мога 70..,че и с доп тежест 1х90кг-силно бутащо уж,ама военната ми е плачевна-70кг може и да не ги бутна,лега и той е гавно,но пък с дъмбели се справям по-добре...
Та ,всичко опира до дисбалансите...

03.09.18
23:26

Направих аз стабилни преходи през уикенда, има много за разказване, обаче няма време, имаше нощувки под звездите, коне, крави и какво ли не, голям кеф.
Като се прибрах в София, три пъти си мерих кръвното и беше точно 125/70 като пулса не мръдна от 51-3. След катерене обмислям да вкарам тренировка за половин час собствено тегло, но ще видим кое как.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 03.09.18 23:30.

10.09.18
09:50

Тук тренирам разни неща. Гледам повече бутане да правя. Днес правих по 4 серии кофички и elevated pike push ups. Също така и малко стойки на ръце от стената с отлепяне. Малко задна везна негативни, почти не мога да държа ама нищо, както дойде.
В сряда рано сутринта ще ходя да катерим злия зъб по източния ръб. Отбелязъл съм си на снимката участъците, не би трябвало да е проблем. Участък номер 3 си е чисто катерене, но то е лесно, 4-ри е малко по кофти че се ходи по много тесен ръб, но ще е забавно понеже гледам и времето ще е ок. В неделя пък Вихрен по Северния ръб, дано времето е ок. 2-3 снимки за информация, на едната се вижда орловец, злия зъб и отзад е двуглав.

13.09.18
11:29

Вчера беше леко култово. Уж да се направи олекотено бързо качване, въпреки перфектните прогнози за времето, а то както винаги локално имаше облаци. Още като тръгнахме беше яко студено сигурно 2-3 градуса плюс вятър облаци и мъгла. Маршрута беше мокър на места и неприятен. Точно на участък 3 мацката с мен имаше проблем на тръгването понеже ни изпомръзнаха ръцете. Аз и помогнах, обаче точно на 2 метра от площадката си бях стъпил “супер добре” и да я гледам как е и да и помогна, в тоя момент бях долу, добре че е отвесно и се приземих на крака, даже и не разбрах. Точно като се качихме горе най-накрая изгря слънце та си стоплихме измръзналите кокали.
После пък на слизане към хижата ми изпадна портфейла та ходих да си го търся и си го намерих.
За пореден път бях наказан за дори малкото ми желание да намаля някои неща, че да бъда лек. Добре че си взех една дреха за бягане която е супер тънка от австалийска вълна за отдолу, та устисках работата, иначе ако не я бях взел лошо ми се пишеше.
3 важни неща за пореден път които трябва да си ги набия в главата. Вниманието на 110 процента винаги, че белите стават все на безобидните места. После да не се правя на Минчо празников и винаги да си нося нещата които трябва да имам. Третото е портфейл никога повече, само лична карта или шоферска книжка и пари.

На кофичките малко претоварвам сухожилията отпред на рамото, защото ги правя с максимум дълбочина и май време е да променя техниката и да си ги правя както всички.
И 2 снимки, едната гледа през двуглав към рилския манастир, а другата е вече на излизане от участък 3 и начало на 4 отгоре и гледа към Ловница.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 13.09.18 11:59.

14.09.18
11:07

Така като се заговорихме за бягане, ще пробвам утре сутринта рано да направя едни 20 км из ранна София да видя в какво състояние съм и ако са добре нещата ще се запиша на Софийския маратон пълната дистанция, но няма да гоня време. Ако нещата не са добре ще си остана на половин и после заминавам за Вихрен следобяд.
Днес сутринта правих малко гимнастика, че вчера се понатоварих. Използвах времето за да си запиша кофичките на видео и да им направя корекция, мисля че стана доста добре и беше ползотворно.

15.09.18
14:17

Аз нещо с напредването на годините май ставам по зле 🙂.
Тръгнах аз да побягам уж 16-17 км и направих 30 км за 3:30 минути при пулс 142. Общо взето след 23-тия километър ме натиснаха краката, иначе умора никаква. Вече на 30-те малко се оглеждах за спиране. Работата ще стане за маратон като гледам, зависи утре как ще се възтановя. Сега след малко заминавам за Вихрен и трябва и да шофирам, че утре Вихрен по северния ръб, дано да не стигна само до хижата 🙂
Иначе сега времето е уникално за бягане, любимото ми за годината. Минах през южния парк, много е добър, после през Западния също в централната му част е горе долу поддържан. Обаче най ми хареса Северния. В централната част градинките са супер и има едно- -две много яки кафенца. Там полагат и разни тръби и допълнителни напоявания, затова че ще стане още по як.
Съответно гпс-а ме прекара през всичките улици на Факултета 🙂) беше уникално преживяване, разгледах там и хора и улици. Самия подход към факултето е с много нахвърляни боклуци и мирише на мърша, но в самия квартал освен че е мръсно, поне ги нямаше тези миризми. Малко ме гледаха странно ама всичко е точно. После от тяхната страна към западния парк, бая боклук са нахвърляли.  Не знам дали “Да изчистим България за един ден” въобще ще минаат през този район 🙂) От северния се върнах и слязох до Борисовата градина към стадиона и там приключих ...

15.09.18
15:53

Браво бе, как го направи тоя номер с пулса? Моя е все висок, опитвам се с разни методи да го намаля, но .... трудно. Явно време си иска. Аз вдигам до 170, а средния е около 146-152.

16.09.18
18:04

казано от Vess на 15.09.18, 15:53:

Браво бе, как го направи тоя номер с пулса? Моя е все висок, опитвам се с разни методи да го намаля, но .... трудно. Явно време си иска. Аз вдигам до 170, а средния е около 146-152.

Ами просто бягах бавно, а пък и от многото качване в планините и голямата денивелация, помагат доста.

17.09.18
09:05

Връщам се от Вихрен, уцелихме много хубаво време. Дивите кози в този район са доста по спокойни и може да си ги снимаш, докато в Рила са дост наплашени и не се показват по никой начин. Също така по маршрута имаше и много еделвайси. Заслон Казана е ремонтиран и става за 2-3 човека да приюти, новия заслон Кончето е сглобен и сигурно почти готов. Възтановяването горе долу, предния ден ме боляха хипфлексори и леко колена. Вчера ми минаха, обаче днес прасците и там където се залавят. Малко ми дойде натоварването повече, но то така си го и планирах и в шибаната хижа защо ядох месо не знам, скапа ми се корема, а по принцип ми е много здрав. Всеки път си повтарям че освен боб и хляб там нищо друго не трябва да се пипа и всеки път правя тази грешка.
Сега ще направя малко масаж и упражнения, че сега пък работа чака и малко снимки.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 17.09.18 09:07.

24.09.18
20:47

Днес направих един много хубав маршрут 20 км доста пресечен, пулса 140 средно доста бавно. Толкова е красиво че мисля зимата да го правя с пантите когато има достатъчно сняг. Иначе изминалата седмица ми беше морна, съчетания на промяна на времето и вируси и сега топ форма. Оставих си дрехите на терасата в София, дано си ги намеря, но имам сериозни съмнения, дано там е духало по малко.

26.09.18
06:34

казано от kaloyan на 24.09.18, 20:47:

Днес направих един много хубав маршрут 20 км доста пресечен, пулса 140 средно доста бавно. Толкова е красиво че мисля зимата да го правя с пантите когато има достатъчно сняг. Иначе изминалата седмица ми беше морна, съчетания на промяна на времето и вируси и сега топ форма. Оставих си дрехите на терасата в София, дано си ги намеря, но имам сериозни съмнения, дано там е духало по малко.

Не знам колега обаче тези вируси са много упорити мен вече за 3- път ме хващат.

26.09.18
11:19

казано от James 25 на 26.09.18, 06:34:

казано от kaloyan на 24.09.18, 20:47:

Не знам колега обаче тези вируси са много упорити мен вече за 3- път ме хващат.

Определено, гледам и доста други хора се оплакват. Те стават и доста устойчиви. Четох една статия на нейшънъл джиографик, където се описва че дори и срещу най-новите антибиотици има вече резистентност. И като цяло проблема с антибиотичната резистентност става все по сериозен с времето.
Най-важното е да подържаме много добра форма, за да ни е по лесно да се борим с тях 🙂 и естествено да не се претоварваме ама ...

26.09.18
11:20

Не знам как успя да смесиш вируси и антибиотична резистентност в едно изречение, но не си на прав път. 🙂

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.09.18 11:22.

26.09.18
11:29

казано от Boby_ на 26.09.18, 11:20:

Не знам как успя да смесиш вируси и антибиотична резистентност в едно изречение, но не си на прав път. 🙂

Знам, просто се сетих за това .. обикновено се месят вируси с инфекции и бактерии, но за това си ти тук да дадеш повече информация 🙂

02.10.18
08:45

Изминалата седмица нещата горе долу бяха добре, направих 2 бягания, едното 20 км другото по малко но с по голяма денивелация. Горе долу гледам да правя сутрин гимнастика и кофички задължително съчетано със стойки на ръце. Този уикенд бях пак на Мальовица. Събота правихме Oрловец, Злия зъб, Двуглав и Камилата, а неделя бяхме на виа фератата. Аз не знаех досега че всъщност заслон БАК е каменно образувание, а постройката е сравнително нова на мястото на стара изгоряла хижа. Създателя на заслона го е кръстил “Гранитна вода” но поради името на стария заслон, всеки му казва орловец или бак. Освен това неделя докато движихме по виа фератата, по една отвесна скала, тичаха кози и то доста бързо, хванах се за главата, чак на толкова стръмно не съм виждал. Както бях писал тези в Рила са много плашливи и като усетят човек бягат, но пък дойдоха точно при нас. За жалост няма как да ги снимаш, прекалено бързо изчезват. Пак нещата не се разминаха перфектно, ударих си коляното в една железна стъпенка та ме боли и неделя пак обърках храните и ядох нещо развалено май, та ми беше зле понеделника, но дне съм супер.
Продължавам подготовката за маратона и днес ще пробвам едно по дълго бягане, неделя за един ден ще съм в пирин на Вихрен по джамджиев ръб и после кутело, кончето и слизане по котешкия чал. Ще е голяма трамбовка, обаче пък времето го дават слънчево, което ще е супер. Поднових си и сезона по катерене в зала и така ...

Мнението беше редактирано от kaloyan на 02.10.18 08:47.

02.10.18
10:29

Под катерене в зала имаш предвид шведски стени или нещо друго? Чудя  сега в дъждовния сезон дали да си взема карта за зала с шведски стени. ( дано да намеря време) За късмет си харесах някаква в Пловдив, която излезна че инструкторът напуснал и щяла  да започне  работа, когато намерят друг. Катерил съм се досега само един път на стена и ми хареса и като натоварване и като забавление. Та малко съм в процес на чудене, но мерак имам. По чукарите и скалите ми е голяма тръпка да драпам, а сега няма да мога с влошаване на времето, а това ми се струва добра алтернатива.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1