Леко раздвижване

Прескочи до:

07.04.20
18:32

Нищо пак не можах да тренирам днес. Тичах като улав, работа и глупости.
Хванах преди малко пудовката, аз чак отскоро взех да я ползвам отново. Загрявам с малко суингове и после тръгвам да правя снач  и после изхвърляне и изтласкване, обаче правя по 3 повторения на страна и така няколко серии и краката ми омекват и дотам. 20ка е, обаче ми тежи. Иначе е забавно с нея.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 07.04.20 18:33.

12.04.20
16:22

Днес избягах 16,5 км из нивите при денивелация за 2 часа, какво стана не можах да разбера, май слънцето ме удари че отиде към обяд, обаче предобрих и едвам се прибрах, не ми се е случвало така скоро. Отбелязвам си го ..
От последния път когато писах, нещо не ми се получава добре с тренировките, все се отвличам с разни други неща, не правя даже и упражнения за глезените и за мобилност. Ама май няма да е така повече.
Честит празник на всички днес .. и за мен е празник понеже може да се яде риба и се възползвам от това.
Килограмите са 68 постоянно, дрехите ми падат, мускули няма, слани също почти.
Другото хубаво е че виждам горе долу зайци, малко са, по един на дадено място, ама пак по добре отколкото нищо.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 12.04.20 16:23.

14.04.20
21:17

Днес се пораздвижих, нищо особено, но два пъти. Сутринта направих малко гимнастика стандартно и после с пудовката 4 серии изтласкване на пудовка и толкова набиране.
Следобед изтичах 1 час, това се води кратка дистанция и съм много доволен как реагираха глезените и тялото. Малко по бързо темпо, по трудничко, но без дърпания.

17.04.20
17:34

Май ще направя малко обобщение сега, като гледам. Почти приключвам с постите, днес не ям и не пия нищо. Започнах ги на 23-ти февруари, общо взето близо 2 месеца.

За периода, месо не съм консумирал, яйца и сирене общо взето имам 2 дена, в които съм опитал баница. Алкохол пиех по малко и то последния месец. В началото не пиех известно време.
Сладко освен плодове и мед не съм използвал друго. Много съм доволен, тъй като храненето става с доста повече плодове и зеленчуци. Не съм забелязъл никаква промяна относно издръжливост, откъм сила нещата са по-зле, но не чак толкова много, аз и не тренирам кой знае колко силово че да мога да направя добра разлика.
Като цяло не съм бил баш, баш стриктен, понеже постите в дните в които трябва са суроядство, не може да правиш топли храни, това не съм го спазвал постоянно.
Има доста плюсове това е истината, негативи не виждам много, освен че трябва да си подготвен да си готвиш и правиш неща постоянно.
Съответно за този период килограмите отидоха от 73 на 67 в момента. Като има доста загуба на мазнини, но и на мускули. Предполагам ако тренирах повече силово, загубата на последните щеше да бъде по-малка процентно.
Доста неща научих и от тук насетне се връщам обратно от Великден, с вече едно на ум.

Хубави празници на всички!

20.04.20
20:22

Тук последните два дни, след това затопляне вчера като стигна почти 30 градуса, следобедите кръвното ми падна доста, на 100/60 което е непривично и много го усетих.

Затова днес направих малко пудовки и набирания, а предния ден ходих да бягам сутринта и много тежко беше времето, направо ме размаза.

утре сутринта ще пробвам едно по-дълго бягане.

Иначе не мога да не отбележа това което се случи с Милен Цветков, понеже аз винаги съм го харесвал по една или друга причина. Когато живеех в Ирландия и предването му беше от 00.00 по нова телевизия, аз се прибирах след работа и тренировки точно около 9.30 - 10.00 ирландски време, тъкмо когато започваше милен, това 00.00 българско време.
Имаше сериозни теми, имаше и неща на които да си се смееш и да се отпуснеш. Помня го още и от времето на БНТ.
От лична кореспонденция мога да кажа че винаги е търпял критики, даже благодареше за тях, а това е рядко ценно и срещано качество.
Лично на мен ми липсват такива хора, общественици, преди се срещаха, а в последните години все повече липсват и посредственоста и незаинтересованоста си станаха масовост.

24.04.20
11:10

Бягам 2 дни подред по 11-на километра. Понеже житните ниви започват да се засушават, се образуват отдолу неравности, които определено ми товарят глезените.
Днес реших да изляза от тях и да се пусна по пътеки, където и няма голяма денивелация. Тъкмо да мина малко по-скоростно и второ заради глезените, да не се кривят само по неравностите.
Минах за 1 час 11 километра и нещо, като ми беше сравнително леко. Докато из нивите, където има и нагоре надолу, се тътрузя бавно и ми е тежко, а пък и житото се вдигна вече немалко.
Днес определено си направих кефа и ми беше леко и бързо.
Следобяд ако ми остане време ще позавъртя пудовката и ще направя някое и друго набиране.

П.С това което стана следобед беше бетон и кофите ги вдигах нависоко над-глава. Та нямаше пудовки, иначе се занимавах о с още други неща. Въобще върша доста повече неща сега, като разнообразие, но не ми тежат, което е готино. Сега имам и време да се занимавам и с други неща.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 24.04.20 21:39.

26.04.20
20:33

Вчера правих пудовката изтласкване, много добре ми идва движението, но и бая ме задъхва, после набиране и гимнастика.

Днес се върнах на нивите и избягах 20 км, доста тежко ми дойде, че навръщане ме удари яко вятъра.

Така с опита вече, днес се замислих че монотонното бягане със скорост е доста зле  в дългосрочен план, а монотонното бягане на равно по асфалт си е чисто самоубийство. Това води до контузии лесно. ПРеди време си мислех че бягането по неравен, смесен терен е по опасно, а всъщност е точно обратното.
Най-хубаво и добро за здравето е да се бяга/ходи по наклон, пресечена местност с внимателно слизане. Другото е пунта мара ....

01.05.20
20:40

На 28.04 Направих едно кратко бягане 6 км за 30 мин..

Тъкмо щях да пиша колко готини са и кратките бягания, като вдигнеш скороста, обаче се случи нещо интересно.
Това беше сутринта и още като обядвах не ми се ядеше и ми се гадеше. После за нещастие следобедта ме ужили една пчела в слепоочието и вечерта се подух. През ноща ме втресе и се чудих какво става. Значи от 28-ми досега, 3 дни ми беше отпаднало и стомаха се прецака яко, първият ден помислих че може да е от ужилването, обаче после разбрах че това е някакъв вирус, няма какво друго да е. За тези дни постоянно ми се спеше и гадеше и имах нещо като световъртеж и слабост, хей та от нищото.

За втори път ми се случва така отникъде, предния път беше миналата година към края май, когато писах че не ми се е случвало такова странно нещо и сега пак някакви странни симптоми, които не съм изпитвал преди.

Не съм спирал да движа и да си върша работата, просто махнах тренировките, не съм пил и никакви хапчета освен ракия, даже включих и уиски. Сега съм по-добре затова пиша и утре май ще потренирам.

17.05.20
22:07

Вчера си отбелязвам една глупост която направих и която знаех че ще свърши подобно, но явно така сме хората.
Бях решил да правя дълго бягане около 20 км, обаче имах работа и излязох след 9.00 часа. Тръгнах по-бързо, после по трасе което не познавам, накрая се оказа че има доста баири и слизания, времето се оказа тежко, съответно не бях закусвал и нямах никаква храна. Откарах 25 километра и накрая извън планината бедставах, едва се прибрах.
От вчера уж анализирам и се опитвам да разбера защо го направих това и виждам само 1-2 единствени причини. Първата е че си бях казал че ще направя дълго бягане и втората несъзнателно е че искам да видя все пак къде ми е прага в тези условия. За второто го знам и то е закон че ако бягам над 1 час и 50 минути, не може без да имам някаква храна, защото винаги тръгвам нагладно и няма как да стане.
Имах поне 2 места от които можех да се върна, обаче не го направих. Чудя се обаче защо не го направих и виждам само 2 причини, желанието да не се откажеш и да се “пребориш със себе си” въпреки че физически няма как да стане и второто най-важното е просто надценяване. Понеже уж си “много корав” не усещаш нищо или просто натискаш, докато не откажеш и дотам ...
Не съм доволен, защото уж се имам за разсъдлив а имам ситуации в които правя глупости и най-лошото е че ги повтарям.

Извън това, въпреки че уж си го бях казал, по-дълги дистанции от 16-20 км няма да правя за дълго бягане. Май ще е хубаво да си го напомням всеки месец.

20.05.20
10:46

Днес бягах 12 км с пулс 148, свалих им интензивноста на последните бягания. Утре ще правя баири по 1 км. Ама да видя как ще е времето ..
Набирания и пудовка.

Тези дни бяга доста тежки като време, чак от вчера живнах, беше едно много задушно.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 20.05.20 10:50.

20.05.20
20:47

Станаха първите домашни череши, това каква краста е. До ден днешен не мога да си го обясня, защо е така. Ядеш яко череши надува ти се стомаха и не знаеш какво става. Да не говорим че аз най-обичам череши с отлежало шотландско уиски, много ми върви.
Не знам някой дали е пробвал, обаче обикновено като приключа не мога да разбера от кое ми е лошо от уискито или от многото череши.
Наздраве !

20.05.20
21:21

Я кажи,с кои уискита ти вървят черешите...да се подготвим за 1-2 опита)))

20.05.20
21:34

казано от nervak на 20.05.20, 21:21:

Я кажи,с кои уискита ти вървят черешите...да се подготвим за 1-2 опита)))

С всичките ако трябва да съм честен. Покрай тая корона вирус , запасите ми изчезнаха почти. Сега пия един 21 годишен гленливет архайв. Но не съм очарован. Това преди 15 години ми беше любимото уиски и то обикновенното. Например ето тези 2 те ги пих последно и са по-добри.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 20.05.20 21:35.

20.05.20
21:40

Второто знам от къде да го намеря))).

20.05.20
21:43

казано от nervak на 20.05.20, 21:40:

Второто знам от къде да го намеря))).

Сигурен съм, че ти се намира в колекцията :) .. моята тъкмо да се разрастне .... :)

21.05.20
10:02

Аз па не мисля да пия друго освен Кобалт 60!
Ебал съм ти шотландсите острови...

21.05.20
10:37

казано от James Hinks на 21.05.20, 10:02:

Аз па не мисля да пия друго освен Кобалт 60!
Ебал съм ти шотландсите острови...

Аз уиски не пия много, само по някоя чашка. Иначе пия домашна ракия основно, различни плодове и “каск стрент” около и над 50 градуса :)
Затова си взимах и по някоя бутилка хубаво уиски, която складирах. Обаче покрай тези епидемии, нещо ми изпадна и запаса :)
Обърнал съм внимание че един път като пипнеш в кацата с меда, няма спиране после :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 21.05.20 10:39.

27.05.20
21:22

Да напиша и аз нещо свързано със спорт. В Събота направих едно дълго бягане 17 километра, с пулс около 150, леко и приятно. В неделя реших да направя малко баири по 1 км, обаче късо 6 км. Следобед отидох за първи път към София след 2 месеца, малко да посвикна, там направих в Понеделник сутринта едно по бързо изкачване до Черни връх от Кумата за 1 час и нещо.
Вторник почивах и днес много рано сутринта се завърнах на Вратцата, за първи път точно почти една година след като точно там си направих травмата на глезена и направих 2 маршрута дълги, като цяло доста добре се чувствах, просто станах в 4.30 и не можах да спя добре, че после да се върна да работя.
За тази една година глезена вече е перфектен .. но не съвсем, явно тези 2 големи връзки които са се откъснали от коста и след зарастването ограничиха флексията ми. Правя всекидневно упражнения, обаче не мога да си я възтановя като диапазон. Може би и така ще си остане, но аз съм упорит и ще продължавам с гимнастическите упражнения всяка сутрин, даже добавям и нови.
Друга тъпотия която си отбелязвам е обръщането и изтласкването с пудовката, може би поне 2-3 седмици, малко нещо прецаках рамото и то .... не ми се коментира. Не го усещам, не ме боли, но на ротации има проблем.
Много добре ми се отразява едно упражнения което правя отскоро и то рехабилитационно. Борческо въртене с дъмбел и то много лек 4 кг в по-голям обем, направо ми е идеално. Очаквам скоро съвсем да затихне и така ... продължаваме от всичко има по много.

П.С - не знам защо сайта ми ротира винаги снимките, някой да има идея ?

Мнението беше редактирано от kaloyan на 27.05.20 21:24.

08.06.20
10:44

Рамото се оправи от това борческо въртене + ластици, много добре. За глезените включих нов комплекс от упражнения, отнема ми доста време сутрин, но гледам да го правя поне 2-3 дни в седмицата. Правя и друг комплекс за бедра и кръст мобилност.
От основните ми натоварвания жестоко одървям и не се получават добре нещата ако не правя някакви такива упражнения.
Ходя и доста по планините, тази седмица май пак ще излизам от София, затова че планини + други неща, леко отпадат.

08.06.20
14:21

Покрай тези упражнения открих един дефект заради глезена. Отбелязвам си го. Заради намалената мобилност от глезена при клякане и подобни движения се е получила някаква компенсация от бедрото. Сега като прибирам бедрото към тялото от легнало положение, почти не може да върви право движението без изкривяване и съответно някакво опъване и лека болка.

27.06.20
14:56

Продължавам да тренирам, преходи и катерене, са ми фокуса в момента. Офп гледам да правя също, обаче доста пътувам и има работа. На една сватба съм сега и официално с тази жега, слагам началото на летния сезон. Преди няколко дни бяха последните хладни дни. Глезена и краката са доста добре . Физически съм във форма, до 20 км нямам никакви проблеми , обаче след това ме поопъват някои сухожилия на пръстите накраката. Трябва да продължа работата с глезените. Рамото и ръцете са доста добре в момента и това ме радва

26.07.20
21:31

Дойде време да пиша, от доста време се каня, понеже се събират неща. Не е нарочно, но днес се събира точно един месец откакто не съм писал.

Важните неща са както следва:

1. Глезена и мобилноста благодарение на упражненията на gmb.io, не им правя реклама, просто са супер, бях загубил надежда, обаче толкова малко и прости упражнения дадоха голям ефект при мен. Мобилноста в глезена се оправя, а благодарение на това че правя и за таз и тн .. в момента бос пълният ми клек е почти перфектен.. Правя ето това:

https://gmb.io/feet/
https://gmb.io/hip-mobility/

в комплекс, като ми отнема около  1 час, но всичко от това си струва. Толкова добре се случват нещата, че сега при бягане и дълги преходи не получавам почти никакви дърпания.  Впечатлен съм от ефекта , на иначе толкова прости неща.

2. Катеренията ги правя, бях се подготвил за по - сериозни неща, но в последователност ми отпадна Австрия, после Италия, а в момента ще гоня Швейцарските алпи, ако не ни затворят. Ще ходя тук скоро на северната стена на Мальовица, за нещо неангажиращо.

3. Ходих на кардио-пулмонален тест, там нещата в интерес на истината показаха това което знам вече. От там започнах да правя едни интервали, които още преди време

Дони от форума ми каза да ги правя , тези по 1 км, почнах ги обаче няма време сега за целенасочено трениране.

4. Силовите тренировки почти ги няма, но не съжалявам, за момента от тях мога да режа повече, когато дойде време ги възтановявам, замествам с други неща, като работа.

5. По едно време кръвното ми пак отиде на 140/100 и започнах да го меря всеки ден, оправи се след като се махнах от София и спрях да правя натоварвания и работа с 3/4 часа сън :)
Докторката каза да спра и да пия или  шотче ракия 3- шотчета вода. Опитвам се да го спазвам ... :) и да си сменя кварталите ....

6. Правих няколко скоростни ходения, като те не са били състезателни, а си бяха мерило за мен, като пулса съм гледал да е около 145. Това е Ястребец лифта - вр. Мусала и обратно за 2 часа и 50 минути. и ЦПШ - премка мальовица за 2 часа и 10 мин .

7. Имам доста работа, постоянно пътувам, не знам кое и как следва, ходя и по планини, пускам някоя снимка рандом, те вече са толкова много че не знам ..

Предполагам доста неща съм изпуснал, но исках да напиша, защото става много време и ще забравя някои неща .

Снимките са много красиви!
**Имам същата центрофуга :-)

01.09.20
18:52

Сега или никога, времето излетя бързо. Даже вече не си спомням точно какво правих, обаче много динамика, напред назад.
Нищо от тренировъчните неща не съм спазил, освен това че ходя редовно по планини и катерения. Няма да правя и никакви изводи и анализи. Май ще са наесен.
Ходих до Швейцария и качих Мьонх и Юнгфрау. До там достига едноименната железница, с най-високата спирка в света, на 3454 метра мисля беше. ..
Пускам малко снимки, очаквам да започна да тренирам повече след средата на септември или началото на октомври.
Транспорта там е идеален, всичко е точно. Най-скапаното нещо от цялата работа е полета от София на уиз еър, не съм се качвал на тях с години, но са станали по зле откъм цигания. Билета 170 лева, 20 кг багаж 250 лева :)

19.09.20
22:28

Тази седмица направих един маршрут който тръгва от витоша и стига славянка на гръцката граница. Води се международен туристически Е4. Всеки ден по 12 часа. Бях сам много интересно и срещи с мечки. Всичко мина добре и килограми смъкнах и тен хванах, бая текезесарски. Сега както нямам мазнини е хубаво да започна да тренирам и за мускулна маса с тежести и по-богата на протеини храна, обаче с цялото това ходене напред назад, незнам. То по-лошото е че от кога се каня, но поне като пиша си го припомням :)

Това е моя случаен приятел , който дойде с мен единия ден и ме спаси от мечката

Мнението беше редактирано от kaloyan на 19.09.20 22:33.

01.10.20
09:10

Вчера възобнових интервалите направих 4х3 минути :) не са зле нещата, лежерно по 4:40 темпо, даже го уцелих, последния 4:20, колкото да не се моря. Направих и малко офп, набирания и лицеви най-накрая.
Сега днес може и пак да тичам ако остане време. Сега ще направя пак офп като горното + ластици и гирички. Гимнастиката май ще е за друг път.

01.10.20
10:42

Забравих да напиша че този месец съм с най-ниско лично тегло от 2013 насам,  когато бях 66 и малко. Сега съм вече от няколко дни 67,2 ... В началото на тази година бях 73 .. Това е основно от загуба на мускулна маса и мазнините около корема.
Но правих доста сериозни 12 часови натоварвания всеки ден ... Като цяло сега имам по-малко мускулна маса, но съм доста по - издръжлив и ми е леко и на бягане и на всичко друго.
Затова както казах, ще се опитам да използвам този преходен сезон ако мога да тренирам малко повече силово.

09.10.20
10:43

Времето стабилно се развали, използвах днес това и тъкмо приключвам час и половина гимнастика, за глезени бедра, всякаквите там флексори и съответно вързани с кръста. Много досадно, обаче резултатите са толкова добри, че всеки път с борба го започвам.

Чудя се как да го правя по-редовно и още не съм открил вариант. Понеже гледам да не претупвам, няма и как да го направя бързо ..

23.11.20
21:17

Пак е минал повече от месец, откакто не съм писал. Приключих някои занимания из планината, сега от декември започвам зимните.
Нещо настроението не го бива последно време. Не се движа толкова много, все пак правя по 1 час бягане пресечени местности + набирания, лицеви и пудовка, която ми разказва играта.
Съответно върнах килограмите на 72. Засега нямам никакви планове, гледам да движа всеки ден навън и да борим настроението да се върне.

П.С все пак съм длъжен да кажа че от около 15 години (в началото мислех че са 20) нямам никакво сериозно заболяване свързано с грип и настинки. Имам моментни неразположения,, имах ги няколко пъти наскоро, но не мога досега да идентифицирам кое какво е. Може би и така е по-добре да тъна в безбрежно невидение. Но не ми е комфортно ако съм вирусоносител, без да се усетя.
Със сигурност се старая максимални много да не контактувам с хора.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 23.11.20 21:23.

01.12.20
18:01

В последно време се задържах повече по селско. Тук бягам на чист въздух из полетата и горите, ама голяма кал. Бая трудно е. А сутрин още не мога да се събера да излизам докато е замръзнало, то пък и все е мъгляво едно такова и облачно. Тренирам и както казах вече.
Уж не ям месо много много, обаче домашното няма равно, друго си е.  Пържолите пресни, са супер. И покрай това разни наденички направихме, кайма доста и други неща. Нищо не се изхвърля по нашия край. То сигурно навсякъде е така де . Да пусна и аз някоя снимка, че другите пускат все някакви по фешън :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 01.12.20 18:02.

05.12.20
13:25

Днес не издържах и отидох да бягам, но както писах и преди хванах точно момента в който се беше поразмръзнало. Те тук вече 3-4 дни е плътно с мъгла, днес уж щеше да се вдигне , обаче синоптиците не познават.
Общо взето ми се оказа едно от най-тежките бягания, толкова кал не съм носил никога, то ако беше по-мокро не се лепи толкова, а сега по някое време мислех че съм спрял.
После на лоста отвън правих набирания и си е друго настроението след подобни тренировки.
Аз се чудя на софиянци от скапания въздух една седмица , и май никой не се сеща малко да се качи по нависоко и там е слънчево и чисто, поне за събота или неделя да се повъзтановят. Отделно може и през седмица дори и вечер да отидеш и да си направиш една разходка на чист въздух и да не е в смог.
Последното мезе вече правим ...

Мнението беше редактирано от kaloyan на 05.12.20 13:26.

18.12.20
09:48

Имах аз едни 4-5 дни без движение, нещо се чувствах постоянно отпаднал и постоянно ми се спеше. Предната събота ходих на първо зимно и за първи път ми стана така зле, че се върнах и после часове не можах да се оправя и ми се гадеше, както и на другия ден.
После вторник ходих на Витоша, времето там беше толкова хубаво че тонуса и формата ми се оправи. Ще ходя и по Вихрен сега, дано да съм добре, че трябва пъртина да се прави.
Малко снимки над облачната София качвам.

20.12.20
09:54

Вчера бях в района на Вихрен, има немалко сняг. Много хубаво и слънчево, без никакъв вятър. Така беше и на Витоша предната седмица, отдавна не си спомням такова хубаво време. Снощи като се прибирахме, ми направи впечатление още по-гъстата мъгла която се е пуснала. Явно няма никакво движение на въздуха, днес по планините пак времето е прекрасно, тези мъгли са някъде до около 1300-1400 метра и нагоре е супер. Даже може и да са малко по-ниско.
Влизам горе долу в зимна форма, дано сега по празниците не я прецакам, но ще гледам поне да побягвам, дано тази мъгла се вдигне по някое време ..

29.12.20
08:41

Така като за край на годината, да се похваля. Изгърмя ми кръста, като не е толкова сериозно, но достатъчно да си закача една обеца на ухото.
Вчера докато правех суинг с пудовката за загрявка, изведнъж ме пресече. Причините са много като гледам, но най-важната е неглижирането. Първо, спрял съм си гимнастиката която включва корем и по целенасочени упражнения от много време. Второ в момента спя на един много крив диван. Тук от доста време кръста ме натяга и го усещам и неудобно стоене и застояване. Ама все си викам, упражнения днес утре, ще го видим натам, натам. И то вчера взимам пудовката и викам, ще загрявам със суингове и загрях добре.
Поради тази причина, взимам следните мерки. Първо връщам си упражненията и гимнастиките за корем, второ сменям леглото и поне ще спя на земята известно време. Трето в това студено време (въпреки че сега е топло) започвам да загрявам много по сериозно преди да хвана каквото и да е тежко.
Четвърто, занапред ще си обръщам внимание навреме, когато усетя че нещо не е наред. Досега винаги съм го правил, но никога не е късно да отъпееш :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 29.12.20 08:41.

12.01.21
08:26

В събота ходих до Черни връх от Драгалевци. От това ходене кръста ми се оправи съвсем .. После обаче за по-бързо слязох под лифта и имах 2 дни мускулна треска на квадрицепсите.
Май ще да от залежаването цялата работа .. Сега ще тренирам тук в нас каквото дойде.
За много години и успешна 2021.

29.01.21
18:14

Засега, да чукна на дърво всичко е добре. Спазвам си горе-долу това което съм написал. Обаче малко лежерно го карам с офп-то .. Другите неща си вървят горе долу. Качих малко килограми пак до около 72 .. и така.

Днес избягах 10на километра през нивите, обаче размекнат сняг и дълбок тук таме. Супер е обаче се уморих яко и бях много бавен. После се мъчих с набирания, коремни преси и лицеви опори ..

Качвам 2-3 снимки, че тези са хубави станали ..

Хубави, хубави, ама така и не разбирам защо ги показва тук завъртяни.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 29.01.21 18:17.

01.03.21
20:41

Честит 1ви март на всички, да сте живи и здрави.

Отчет не знам какъв да дам, правих доста неща, като тренировки с офп. Бягах из нивите, мръзнах, лежах ...

Ходих по планините, края на февруари по Мальовица, Черни връх  и много други ... Подготвих си “пантите” за леки разходки...
Ама се пооправи времето и трябваше да режа лозе, да се занимавам с още един тон селска работа, та тренировките се попромениха. Важното е че всичко се получава засега и тичане яко ... Когато имам време си тренирам по стриктно, като не ми остава време просто работя. на 3-ти ще правя една яка разходка из Полежанското било и стражите. .. Утре пътувам, пиенето е добре, формата също. Но както винаги ми се ще да правя повече тежести. Надяваме се да остане време .

09.03.21
16:16

Успях да походя тези дни повече, на 3ти март ходих в района на Безбог и Стражите. После събота на Мусала, а днес рано сутринта най-накрая успях да се разходя със ските и до Черни връх. Хванах хубавото време, така и така ще се разваля . Това са ми движенията основно. Като за офп не ми остава време, сутрин като ставам в 6, може би ще го бутна вечер, малко да се размърдвам след работа.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 09.03.21 16:17.

20.03.21
09:14

Баси, минали са 11 дни откакто ходих със ските, нещо съм се контузил в областа на ключицата, май е някакво сухожилие още го усещам. На втория ден след като ходих се появи и е или заради щеките, че бях с такива които не се регулират или е от едно падане, се изсипах добре. Не мога да разбера още ..

12.04.21
11:17

Всъщност на второто излизане, разбрах какъв е проблема и той беше в ските. Затова че рамото от удара се беше повредило. С повече почивка и гимнастика мина, та сега си тренирам стандартно.

Вчера беше един от хубавите дни, повече пролетни. Сутринта се качих със ските рано рано до Черни връх и после на Панчарево бягах. Всичко щеше да е перфектно, ако човека с който бягах не реши още на тръгването от стената нагоре по горската пътека да се прави на герой. Аз съм от хората на които им трябват минимум 40 минути за вработване и пулса ми на първия километър беше 170 и нещо. Съответно се изнервих и го натисках докрая, още на 15-тата минута имаше бяло по устата.
Дефакто вместо да стане следобях едно хубаво лежерно бягане и да се насладя на хубавото време аз се изпомпих, заради разни комплексарски намерения на другите. Затова обикновено съм ги пуснал всичко по ... и се правя нещата предимно сам .

Мнението беше редактирано от kaloyan на 12.04.21 11:17.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1