01.06.16
11:48
От доста време тренирам и с леки подобрения, но проблемните зони си остават и вече искам да бутна малко нещата. В момента тренировките за проблемните групи са:
1, Гърди с максимални тежести за повторенията
-повдигане от лег 10,9,9,8
-повдигане на дъмбели от полулег 10,10,10
-гладиатор 10,10,10
-кросоувър 10,10,10
Тук целта ми е да подсека и изчистя гърдите, но стигнах до момент в който нямам особена промяна.
2, Трицепс с максимални тежести за повторенията
-разгъване на горен скрипец 10,10,10,8
-избутване на щанга с тесен хват от лег 10,10,10
-трицепсово разгъване с две ръце сдъмбел 10,10,10
-кофички с тесен хват на пейка 10,10,10
Трицепса ми е малък и искам да го развия.
3, Рамо с максимални тежести за повторенията
-разтваряне в страни с дъмбел с лек наклон 10,10,10
-повдигане на дъмбели от седеж 10,8,8
-разтваряне на дъмбел седнал 10,10,10
-разтваряне на пекдек машина 10,10,10
Тук работо ми изостава като маса. Целя да придам обем. Бихте ли предложили упражнение с което да го постигна?
Бихте ли предложили упражнения с които да стимулирам развитие?
Темата беше редактирана от pockobg на 01.06.16 11:49.
01.06.16
11:58
Първо - по-често трениране. Ако ги тренираш по един път седмично, то увеличи на два пъти за всяка група, не само за тези.
За гърдите кофи, тежки кофи. За рамото нямаш военна преса, тесният лег за трицепса не ти е тежък. Като цяло намали повторенията на тях, а кофите ги изтегли по-напред в тренировката за гърди.
казано от pockobg на 01.06.16, 11:48:
От доста време тренирам и с леки подобрения, но проблемните зони си остават и вече искам да бутна малко нещата.
Нищо не си казал за храната си? Може проблемът да идва оттам
Нямах възможност да пиша по рано ....
Два пъти да тренирам мускулна група на седмица ми е непосилно. Повече от 3 или 4 тренировки не мога да правя. А и мускулната ми треска продължава доста, като първия ден след тренировъчния е лека, на втория най силна и на третия леко отшумява. За това и си мисля, че натоварвам добре.
Храненето е долу горе следното:
1, Закуска - Овес+кисело мляко и половин ябълка/банан/круша
2, Прием на БЦАА - в не тренировъчен ден
3, Обяд - 5 яйца на омлет с 2 жълтъка + сирене + зеленчук или ориз с пилешко или картофи с пилешко /редуват се/
4, Прием на БЦАА - в тренировъчен ден
5, Вечеря след тренировка 5 яйца на омлет с 2 жълтъка + сирене + зеленчук или пържола с извара и кисело мляко+салата или картофи с пилешко /редуват се/
6, Доза протеин
7, Късно вечер ако изгладнея още една доза протеин
В един ден от седмицата си позволявам да хапна сладко, но в умерени количества. Е някой път се случва и 2ри такъв ден :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече