01.06.16
16:05
Здравейте. Нуждая се от съвет. Работя само вечер във дискотека като Барман. Съня ми е около 7часа. Храня се по 5-6 пъти във дискотеката също си хапвам към 3ч.
Стажа ми е 3години някъде на 24г съм 1,75см. Тип тяло екто-мезо.
Въпроса ми е следния относно тренировките. Да ходя 3 пъти в седмицата и да тренирам цяло тяло или Горна / Долна през ден. Или да пробвам друга методика. Тренировките ми или 3 или 4 ще бъдат искам повечр време за възстановяване.
Какво бихте ми препоръчали вие?
казано от Krasen Georgiev на 01.06.16, 16:05:
Здравейте.Да ходя 3 пъти в седмицата и да тренирам цяло тяло или Горна / Долна през ден. Или да пробвам друга методика.
Здравей,
И двата варианта са добри. Третия вариант е сплит - всеки ден различен мускул. Аз бих заложил на кръгови тренировки за цялото тяло.
02.06.16
13:06
казано от ANZy на 02.06.16, 10:16:
казано от Krasen Georgiev на 01.06.16, 16:05:
Здравейте.Да ходя 3 пъти в седмицата и да тренирам цяло тяло или Горна / Долна през ден. Или да пробвам друга методика.
Здравей,
И двата варианта са добри. Третия вариант е сплит - всеки ден различен мускул. Аз бих заложил на кръгови тренировки за цялото тяло.
Би ли се уточнил защо? Кръговете не са ли по скоро за горене на мазнини. И да знам че всичко зависи от храненето ,но при тях натоварването е по голямо и се горят повече калорий, защото правиш в една трен много базови упражнения.
Мнението беше редактирано от Krasen Georgiev на 02.06.16 17:27.