02.06.16
10:18
Привет на всички “дейци” в този прекрасен сайт! :)
Хеййй, хейй стартирам и аз с дневник с идеята да получа съвети и препоръки за това към което се стремя - добра спортна, здрава форма, питателно и качествено хранене и смъкване на някой друго “Килце” (еххх тези килограми) :)
Няколко думи за мен - 35 години, 160 см височина, 55-56 кг. Във времето съм минала през много диети, глад, доведох си ред здравословни проблеми, но това вече е минало и се надявам да остане там. От 4 години спортувам, а в последната 1 година се насочих към силови тренировки
Спортувам 4-5 пъти в седмицата, основно кросфит, два от дните са ми по интезивно кардио.
С намерение съм през уикенда да вмъкна и бягане
Ще започна с менюто си от вчера:
9:00 кафе + омлет от 1 яйце, 1 ч.л. ленено брашно, 1 с.л извара - отгоре гарнирано с 1/2 банан, натурално какао и 2 ореха
12:30 - салата зеле, морков, краставица с 150 гр. пилешки бут задушен със спанак
16:00 - банан с 100 гр. кисело мляко + натурално како
За деня 1 л. вода
В 18 бях в залата - 4-ри кръгова интервална тренировка от 6 упражнения - 40 секунди работен интервал/20 секунди почивка
1. Високи колене - 40 секунди
2. Клек с пудувка 8 кг
3. Пуш преса с торба 12 кг
4. Суинг с пудувка с лява ръка - 12 кг
5. Суинг с пудувка с дясна ръка - 12 кг
6. Набиране на тиарекс
Вечеря нямаше, така се объркаха нещата - изпих 2 чаши червено вино :(.
Имам един въпрос, от известно време ми прави впечетление, че леко ми посиняват устните по време на спорт - възможна ли е причината да се крие в порока ми цигари.
Очаквам включване и ще ви бъда благодарна за съвети, препоръки
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Здравейте, ето и храненето от вчера и тренировките :)
06.06.2016
закуска - кафе + 2 с.л елда с 80 гр. извара и 20 тиквени семки
обяд - 3 с.л елда с 150 гр. пилешко, домат и чушка
междинка - 200 гр. череши
вечеря - салата зеле/моркови с 1 с.л зехтин с 150 гр. смес от телешка и свинска кайма на скара + 1 чаша вино
Вода - 2 литра
Тренировка нямаше;
За днес ще имам силова тренировка в 18 ч, ще пиша по-късно за нея, незнам с какво ще ме изненада инструктура.
Понеже от 2 години си готвя в къщи и си нося храната в офиса, менюто за днес ми е следното:
закуска - кафе + 2 с.л елда с 100 гр. извара
обяд - зеле с моркови с 150 гр. татарско кюфте
междинка - 200 гр. череши
вечеря - омлет с 2 яйца, 2 печени чушки и лапад + 1 краставица
Това е за сега, какво мислете за храненето ми и за спорта
Няма значение какво мислим, по-важно е какви резултати дават за теб.
Иначе, колкото потребители във форума - толкова мнения. ;)
07.06.16
23:06
Здравей :) Поздрави за упоритостта! Ще те следя с интерес! Колкото до храната, аз бих добавила още извара в закуската или 1 яйце с тези 100 грама, а за вечеря или още 1 яйце или 2 белтъка. Изчислила ли си си нужните калории(П, В, М?)?
Привет, привет! :)
Никол, изчислила съм и съм го разпределила, като дневен прием
60-100 гр. протеин = 240-400 калории
100-130 гр. въглехидрати = 400 - 520 калории
60-100 гр. мазнини = 540-900 калории
За поддържане тегло около 1500-1800 калории, понеже аз искам изчистване на 3-4 кг приема на калории е 1200-1400 калории.
Вчера имах “къртовска тренировка” - 5 кръга.
10 бр. пуш преса - 10 кг.
10 бр. коремни преси с подаване на топка от 2 кг;
100 бр. скачане на въже
30 бр. суинг с 16 кг;
10 бицепсово сгъване с торба от 8 кг.
Меню за днес: ( за момента е малко никво, тва е ясно) :)
закуска - липса на апетит хапнах 1 ябълка
обяд: зелева салата с домат и скумрия 150 гр + шепа тиквени семки
междинка - ябълка
2 кафета и 1,5 вода.
В 18 часа предстои тренировка - ще се отчета за нея + вечерята
Поздрави
Юхууу, ей ме на ;)
Тренировка интервална 4 кръга, 30 секунди работен и 5 секунда почивка.
1. Скачане върху босу
2. Лицеви упори върху босу
3. Коремна преса върху босу + отскок в изправен стоеж
4. Kлек с торба 12 кг
5. Страничен напад с торба 12 кг
6. От поза лицева упора, отместване на торба ляво, дясно 10 кг.
Много пот и енерджи дойде :)
Вечеря: миш-маш от 2 яйца, печена чушка, спанак и салата от 1/2 краставица + чаша вино.
Желая ви спокойна вечер и очаквам включване, не само преглеждане ;)
Алохааа :)
Тази сутрин се излюпих в 6 часа, не ми се получи спането тази нощ - събуждах се често 2 ч., 4 ч.
Забелязала съм, че когато “променя” хранителни навици се събуждам през 2 - 3 часа - случвало ли се е на някой от вас и ако е така на какво го отразявате?
Стартирах с йога разтягане, чаша топла вода с ломонче, последвано от кафенце и е една цигарка (пустите те)
Храната ми днешния ден е в кутии и чака да бъде хапната.
Закуска: 100 гр. извара, 1 банан, канела
Обяд: Салата зеле, печена чушка, копър, краставичка, зехтинче с 150 гр. домашна кокошчица (ммммм)
Следобедно преди тренировка: 80 гр. извара, печена чушка и копърче, всичко това объркано в очакване да бъде хапнато
19 часа ми предстои 1 час кросфит тренировка - за нея по късно
Вечерята планувам да е от 150 гр, скумрия и салата - но знае ли се може да претърпи промени.
Това е от мен - усмихнато да Ви е :)
Хей, хей ;)
Имам една питанка, защо след тренировка не ми се яде?
Понеже съм любителка на виното изпих една чаша и финотоо.
Съответно плануваната вечеря от скумрийка и салатка, колкото и питателно да звучи не ми се хапва.
Мнения, моля Ви?
Инак тренировката беше добра 4 кръга, инервална 40 с. работен с 15 с. почивка.
1. Набиране на тиарекс - все още ми е трудно или по скоро не мога на лост.
2. Коремни преси с повдигане на ляв крак и съотвено с десен.
3. Планк лакти, длани с лицева упора
4. Тяга с 20 кг
5. Пуш преса с обръщане чанта 12 кг - малко лекинко ми дойде, обикновено я правя с 14 кг.
;) Това е за сега, утре отново съм с вас. ЛЕКИНКА И ПРИЯТНА ВЕЧЕР :)
;)
Тази сутрин се събудих с главоболие, най-вероятно е от чашата вино, която изпих вместо вечеря.
Супер умряло ми е и без енерджи.
Меню:
Закуска: банан + 90 гр извара + 30 тиквени семки + канела
Обяд: Салата домат, краставица, малко зеле, копър, 1 с.л зехтин + 200 гр. пилешка пържола (за жалост вакумирана)
Междинка: 1 ябълка
Тренировка от 18 часа и за нейния опис ще дойде ред
Вечерята я планувам да е свински джолан 150 гр. + салата.
Усмихнат петък! :)
казано от Andji на 09.06.16, 22:08:
Защото тренировките ти по-скоро приличат на раздвижване...но важното е да има такива и да ти доставят удоволствие.
казано от nervak на 10.06.16, 10:02:
казано от Andji на 09.06.16, 22:08:
Защото тренировките ти по-скоро приличат на раздвижване...но важното е да има такива и да ти доставят удоволствие.
Ей, как го прецени това, че приличат на раздвижване - какво им е?
И според теб, за това нямам апетит ли? :)
10.06.16
12:05
Не знам дали се натоварваш, какво ти е нивото и т.н., но nervak е прав в случая. След тежка тренировка буквално ти се иска да изядеш света, а точно обратното е когато не си е натоварила - все едно не е имало тренировка :)
казано от Маргарита Манева на 10.06.16, 12:20:
Къдеи коя е залата, в която ходиш да тренираш?
Марги, тренирам в Пловдив - Free fit, Free fit+
Мнението беше редактирано от Andji на 14.06.16 11:46.
казано от satisfaction на 10.06.16, 12:05:
Не знам дали се натоварваш, какво ти е нивото и т.н., но nervak е прав в случая. След тежка тренировка буквално ти се иска да изядеш света, а точно обратното е когато не си е натоварила - все едно не е имало тренировка :)
Нивото ми е средно напреднало. В повечето моменти съм зверски гладна, но ако не успея да хапна до час и през това време пия вода и след това мога и да не вечерям. За сметка на това сутрин се събуждам с къркорещ корем ;)
казано от Andji на 10.06.16, 12:57:
Нивото ми е средно напреднало. В повечето моменти съм зверски гладна, но ако не успея да хапна до час и през това време пия вода и след това мога и да не вечерям. За сметка на това сутрин се събуждам с къркорещ корем ;)
Какъв проблем виждаш в това да се храниш сутрин вместо вечер?
Не е задължително да имаш закуска обед и вечеря с по три ястия. Щом не ти се яде - не ядеш.
Не знам как си определи нивото и какво точно трябва да означава то. Имаш добър треньор, не знам защо толкова настояваш за мнения на непознати хора.
10.06.16
16:16
казано от satisfaction на 10.06.16, 12:05:
След тежка тренировка буквално ти се иска да изядеш света, а точно обратното е когато не си е натоварила - все едно не е имало тренировка :)
Това пък съвсем не е вярно. Много често е точно обратното.
10.06.16
17:12
Не мисля така :)
10.06.16
18:12
Аз лично след най-тежките си тренировки съм предимно жаден и ми трябват 60-90 минути за да ми се дояде храна.
казано от Маргарита Манева на 10.06.16, 15:27:
казано от Andji на 10.06.16, 12:57:
Какъв проблем виждаш в това да се храниш сутрин вместо вечер?
Не е задължително да имаш закуска обед и вечеря с по три ястия. Щом не ти се яде - не ядеш.
Не знам как си определи нивото и какво точно трябва да означава то. Имаш добър треньор, не знам защо толкова настояваш за мнения на непознати хора.
Прави си Марги, тялото говори, трябва да слушаме него. При всеки е индивидуално, а за мнение не, по скоро препоръки :)
Юхууу, съмишленици - как сте по понеделнишко. Аз отново съм активна :)
Та така, събота и неделя отмина.
Уикендът не тренирах, имах зверска мускулна треска от петъчната тренировка, която едва днес отшумява.
Петъчтно мина 18-15-12 -9 -6-3 бр., започнах от 18 бр. бърпита, 18 бр. пуш преса (14 кг чанта), 18 суинга (16 кг пудовка) и зашърших с по 3 бр. от всички
Последва 4 повторения от 4 упражнение с 20 сек. работен интервал - суинг, лицева упора, коремни преси с изходно положение на краката във въздуха.
Храната съботно беше в повече, тренировка няма:
Закуска: палачинка 2 яйца+50 гр. извара+ 1 праскови - глазура кисело мляко (50 гр. и шепа орехи)
Обяд: Зелева салата с копър + 200 гр. пилешко бутче
Вечеря: ми тука се улях - 2 кюфтета с малко зеле, 2 чаши вино, по късно хапнах още една палачинка от сутринта и към 22:30 боклучева храна от 1 кутия бисквити - ужас.
Неделя: без тренировка - от нощното хранене липса на енерджи
Закуска: кремче от 1 банан, натурално какао, 1 к.л ленено брашно, шепа орехи, 100 гр кисело мляко
Обяд: Салата зеле, домат и 3 кюфтета
Вечеря: Шопска салата с татарско кюфте (200 гр)
ВОДА: 1,5 Л
Днес планувам тренировка с крос, изготвена ми от леко атлет, или:
1 мин. бягане - 1 мин. почивка
1 мин. бягане - 1 мин. почивка
1 мин. бягане - 2 мин. почивка
2 мин. бягане - 2 мин. почивка
2 мин. бягане - 2 мин. почивка
2 мин. бягане - 3 мин. почивка
3 мин. бягане - 3 мин почивка
3 мин. бягане - 4 мин почивка
4 мин. бягане - финал, разтягане
Храненето:
закуска: 80 гр. извара/банан/канела
обяд: салата с краставица, домат, копър + 150 гр. свинска пържола
междинка: 50 гр. извара с 1 домат
Вечеря: не съм я измислила още :)
Поздрави е седмицата да Ви стартира на ниво и с много усмивки! :)
И такаааа, какви ги свърших вчера и как стартирах днес.
Дъждовното време провали тренировка с крос, поради което импровизирах с бягане с високи колене на едно място в домашни условия , с минутките и почивките, описани в миналия пост.
Вечеря: салата зеле с много копър, зехтин и 150 гр. пилешко бутче + 1 чаша вино.
Приготвяне на храната за седмицата ;)
1. Пица от кайма, настърган морков към каймата с нарязан на ситно лапад и много подправки, днес на обяд дегустация.
2. Мъфини - импровизирах с 2 яйца, 100 гр. извара, 200 гр. малини, шепа орехи и 1 супена лъжица мед - станаха общо 9
Сън - 22:30
Събуждане - 7:20
Събудих се свежарка, стартирах с топла вода и чисто кафе.
Закуска: 2 с.л сварена елда, 80 гр. извара, шепа сурови тиквени семки.
Обяд: Салата зеле, копър, домат с 150 гр. пица от кайма
Следобедно: ще хапна 3 мъфина
Тренировка в 19 часа - опис по късно ;)
Вечеря - миш-маш с 2 печени чушки+2 яйца+магданоз+салата от 1 краставица с много копър (обичам го този копър) :)
Това е от мен - усмихнато да Вие е! :)
Мнението беше редактирано от Andji на 14.06.16 16:20.
Привет,
Тренировката вчера беше звездовищна с много пот, поиграх ми си с пудовка.
Продължителност 25 мин, 4 кръга, 5 упражния по 10 повторения.
1. Суинг 10 бр. с пудовка 12 кг - лява ръка
2. Суинг 10 бр. с пудовка 12 кг - дясна ръка
3. Изтласкване от рамо + клек с пудовка 8 кг - съответно лява 10 бр и дясна ръка 10 бр.
4. Изхвърляне с пудовка 8 кг. - лява ръка (10бр.)
5. Изхвърляне с пудовка 8 кг. - дясна ръка (10бр.)
6. Напад с ляв крак с пудовка 8 кг над гърдите (10бр.)
7. Напад с десен крак с пудовка 8 кг над гърдите (10бр.)
8. Ренегатско гребане с пудовка 8 кг с лява ръка (10бр.)
9. Ренегатско гребане с пудовка 8 кг с дясна ръка (10бр.)
Стречинг - 10 мин.
Вечерята беше в 21:30 с планувания миш-маш от 2 яйца, магданоз, зеленина + салата 1 краставица с копър и 2 чаши вино :(
Заспах в 23 часа
Трудничко ми беше ставането в 7:30.
Мускулна треска сутринта нямах :)
Старт: топла вода + кафе
Имам си остатък от приготвената храна. Малко типова става храната тези няколко дни.
Закуска: 1 банан, 80 гр. извара, канела, 25 гр. сурови тиквени семки (изключително много ми допадат, особено, ако от предната вечер са били във вода)
Обяд: 150 гр. пица от кайма +салата зеле, печена чушка, домат, зехтин, подправки
Между другото пицата се оказа изключително сполучлива, но ще търпи промени с добавяне на други продукти (ще споделя)
Междинка: - мъфини 3 бр. - много питателни станаха
Тренировка: 18 ч.
Вечеря: незнам :)
Слънчево да Ви е другари и другарки :)
Йо-хо-хо :)
Снощната интервална тренировка беше изцеждаща : 40 с. работен интервал, 10 с. почивка, 4 кръга, 6 упражнения .
Отново заигравка с пудовка и топка с пясък 8 кг.
Някой от упражненията ми е трудно да ги опиша, но ще се пробвам.
1. Изходно положение на краката от клек в ляво, поемане на топка 8 кг и удар в земята, отскок в дясно отново от клек поемане на топка и удар в земята;
2. От поза планк, докосване на ляво рамо, ляв крак, дясно рамо, десен крак
3. Пудовка 8 кг - това не мога да го обесня :)
4. Топка 8 кг пред гърдите от клек - обръщане ляво, дясно, напред, изправяне
5. Суинг - 16 кг
6. Коремна преса с топка от 8 кг пред гърдите
Стречинг - 10 мин.
Вечеря: Салата зеле, копър, печена чушка, зехтин с 200 гр. печена наденица + 2 чаши охладено бяла вино (охх това вино, ЗАБАВЯ ПРОГРЕСА НАЛИИ?)
Поставила съм си за цел, да го изчистя напълно от менюто, но....... :)
А това пълнолуние снощи ме подлуди, въртях се и заспах в един часа.
Сутринта малко трудно ми беше, но не чак толкова зле.
Закуска: топла вода + кафе; 60 гр. извара, банан, 25 гр. тиквени семки, канела
Обяд: салата зеле, морков, копър, зехтин + краставица 4-5 маслини+150 гр. наденица+100 гр. извара
Междинка: Ябълка
Вечеря: Пица от блат тиквички, копър, 3 яйца, подправки - салата от 1 домат +4-5 маслини и копър
Вода: 1,5 - 2 литра
Тренировка: 19 ч.
Тренирам от вторник до петък включително, смятате ли за добре да вмъкна още една тренировка?
поздрави
Мнението беше редактирано от Andji на 16.06.16 15:52.
16.06.16
10:10
казано от Andji на 16.06.16, 10:01:
Здравей :)
Луната в момента нараства , но още не е пълнолуние . На 20-ти юни е :)
казано от Plamena Polihronova на 16.06.16, 10:10:
казано от Andji на 16.06.16, 10:01:
Здравей :)
Луната в момента нараства , но още не е пълнолуние . На 20-ти юни е :)
:) Благодаря за инфото, значи друга е била причината
ДОБЪР ВИ ТОПЪЛ ДЕН!
Какви ги свърших вчера :)
Тренировка 19 часа - интервална 40 с. работен интервал, 10 секунди почивка, 4 кръга
1. Напади с торба 12 кг.
2. Скок на височина от място
3. Набиране от нисък лост със свити крака назад
4. Лицеви упори с широк хват
5. Странични напади - хич не ги обичам
6. От лежанка с пудовки 5кг. в лява и дясна ръка пред гърдите - вдигане с дясна ръка, сваляне, вдигане с лява ръка, сваляне, вдигане едновременно с 2-те ръце. Изправяне в седеж на лежанката се повтаря (ама как го описах, ужас - дано схванете за какво иде реч :)
(пробвах първият кръг с 8 кг, но ми дойде тежичко)
Не знам защо, но доста тежичко ми дойде?
Плануваната вечеря от пица с тиквички и яйца не се изяде.
Излизане с компания - 2 чаши вино и вода
Сутринта - трудно ставане, недоспиване
Закуска: Топла вода+кафе, банан, 100 гр. извара, канела, 25 гр. тиквени семки
Обяд: Салата домати, краставици, 3 кюфтета
Междинка: ябълка
Тренировка: 18 часа
Вечерята - снощната, трябва да се изяде тази, няма да я оставяме зян :)
Това е от мен петъчно!
Топло и усмихнато да Ви е :)
А, Добра Ви вечер! :)
Спестих си днешната тренировка, вчера определено претренирах и разбирайки какво ми предстои като тренинг в 18 часа, сметнах за по добре да си го спестя.
Ама верно тялото говори, подсказва ни то, трябва да си го слушкаме ;)
Вечерях чакащата ме тиквичкова пица, тя милата чакаше само стопанката да и види сметка, еее остана и малко за утре де.
Спретнах си салатка и от 2 домата, копърче и маслинки и моя ” аператив” ВИНО :)
Aaa даааа правих си много як десерт, утре ще ви споделя какво се е получило. 3 -ри блатов десерто омлет от 6 яйца и кокосови стърготини, а кремчето от кисело мляко, орехи, малинки и медец.
Петъчно и айляшко да ви е, умната и разумнатс във всичко, което сте си наумили. за вечерта :)
Мнението беше редактирано от Andji на 17.06.16 23:30.
Ейййй, има ли активни съфорумци в събота или всеки е забегнал на хлад уикенда? :)
Между другото аз го направих това, в едно китно Велиграндско селце с компания, определено тук си е по хладно и приятно :)
За групата от дамски и мъжки дневници, да ви споделя, снощи я оплесках откъм храната :(
Писах си кво съм си хапнала, обаче към 22:30 хапнах десерта, който си бях спретнала (половината), кофтито бе че пред очите ми имаше “Роден край” бисквитки - ти да видиш “ометох” целия пакет с 200 гр. кисело мляко и естествено гузна му съвест.
Много жега беше при мен, заспах едва в 2 часа и се събудих в 7:00, комшиите са виновни, ремонт си правят хората :)
Пих си кафето с водата.
Закуска йок, предвид количеството храна, което беше от снощи.
Обяд: бяло фрапе без захар
Към 14:00 хапнах пилешко бутче в гювеч със задушени зеленчук от морков и домат – и любимата ми салата от зеле.
Пътуване към Велинград, взех си екипа да спортувам с идеята да бягам крос по програма.
Да, ама не, за жалост компанията ме спря, с коментар: Ние тук за спорта ли се събрахме или за моабета, криво, еххх не ме разбират, съобразих се с тях.
Качвам ви, 2 снимки понеже се вкарах в спортен режим и те ме документираха.
Така, който попада и чете моя дневник, знае че аз искам сваляне на 3-4 кг и изчистване, за храната стремя се, имам забежки определно и най-вече и виното, което се вмъква, качвам на корем, “паласки”, външна и вътрешна част на бедрата, ръце, бузки - абе романтика в джаза :)
ПРИЛАГАМ СНИМОКОВ МАТЕРИАЛ ОТ КОМПАНИЯТА + 2 ЧАШИ ВИНО+ ВОДА+МНОГО ЖЕГА - ХРАНТА УТРЕ ЩЕ ВИ Я ОТЧЕТА
ВЕСЕЛ И ПРИЯТЕН УИКЕНД :)
Мнението беше редактирано от Andji на 21.06.16 10:30.
Здравейте, какво се случи
Неделя: Нямаше тренировка, по скоро разходка из Велинград (абе и там си беше жега, но лято е все пак) :)
Закуска: Кафе + шоко крем от 1 банан, 1 ч.л ленено брашно, 1 ч.л натурално како, 100 гр. кисело мляко и 1/2 орех
Обяд: Пилешко бутче - салата зеле, морков, домат, маслини 3-4 бр, 2 бр. люти чушки
Следобедно: 100 гр. кисело мляко, 1/2 банан, малко мед и 1/2 орех - това беше замразено, сладоледено (много сполучливо)
Вечеря: 200 гр. кюфте + салта домат, копър, люто + 2 чаши охладено бяло вино
Заспах в 21:40 - уморено ми беше.
Как определяте храненото ми?
ПРИВЕТ ВИ СЛАДУРИ И СЛАДУРКИ! :)
ЕХХ лятото мори от всякъде, пот и кво ли не, кой има апетит, кой не....., кой е на вълна отпуска, кой е на вълна незнам “ко”? :)
Та днес, нямам тренировка от утре стартирам на 5-дневно т.е спорт.....
Та днес, макар и жегата си хапнах по стандарт ;)
Закуска:: топла водичка с чисто кафенце и банчето с извара, канела, ядки
Обяд: 150 гр. пица от смес кайма (свинско, телешко) + печена чушка, патладжан и спанак към блата + салата домат, малко зеле, копър, 2-3 маслинки и 1 люта чушка
Междинка: ЯБЪЛКА
Вечеря: Водица с чаша вино....
Свежа ви вечер: :)
Мнението беше редактирано от Andji на 21.06.16 09:00.
Привет,
Днес не е както трябва, стомашен вирус ли е, нещо ме мъчи, но не ми е добре :)
Закуска: топла вода+кафе
Нямах апетит, но реших да си хапна закуската, с надеждата да се почуствам по добре - да ама не :)
СТАНДАРТНАТА: Хапнах 80 гр. извара с 2 кайсии, 20 гр. тиквени семки и канела
Обяд: салата цвекло, моркови, домат, копър + 180- 200 гр. скумрия
За момента нямам апетит, но има време до обяд
18 ч. тренировка, за която много съм надъхана, надявам се да съм ок до това време и да не я пропусна. :)
До по късно: усмихнато да ви е :)
21.06.16
14:06
казано от Andji на 21.06.16, 11:31:
Привет,
Нямах апетит, но реших да си хапна закуската, с надеждата да се почуствам по добре - да ама не :)
За момента нямам апетит, но има време до обяд18 ч. тренировка, за която много съм надъхана, надявам се да съм ок до това време и да не я пропусна. :)
Здравей, наскоро и аз имах подобен проблем, не мисля, че беше свързан с корема , но се чувствах отпаднала...Пробвай тази комбинация, може имунитета да ти е падналл заради жегите: Изтискаваш 2-3 лимона една лъжица мед и в една чаша бъркаш..отпииваш на глътки ако не можеш на един път. Ще те вдигне веднага :)
А ако си имаш конкретно болки в корема пий някакво хапче, за да не се мъчиш :) и много вода! :) Дано мине по-бързо
казано от Никол Иванова на 21.06.16, 14:06:
казано от Andji на 21.06.16, 11:31:
Привет,
За момента нямам апетит, но има време до обяд18 ч. тренировка, за която много съм надъхана, надявам се да съм ок до това време и да не я пропусна. :)
Здравей, наскоро и аз имах подобен проблем, не мисля, че беше свързан с корема , но се чувствах отпаднала...Пробвай тази комбинация, може имунитета да ти е падналл заради жегите: Изтискаваш 2-3 лимона една лъжица мед и в една чаша бъркаш..отпииваш на глътки ако не можеш на един път. Ще те вдигне веднага :)
А ако си имаш конкретно болки в корема пий някакво хапче, за да не се мъчиш :) и много вода! :) Дано мине по-бързо
Мерси Ники,
Направих го, още вчера пушка съм в момента :)
Добър ви ден от седмицата!
Вече съм ок, вчера ходих на тренировка.
Супер зареждащо ми дойде, лично за себе си разбрах с годините, че не си ли взема “тренировъчната доза” за седмицата и не ме свърта.
Имала съм случаи, в които по с течение на обстоятелства не съм тренирала около 2 - 3 седмици.
ЕЙЙЙ излизаш изключително бързо от форма, независимо, че преди това 1 година плътно си ходил в залата ( “уаййй бе джанъм”)? :)
Тренировка: 4 кръга
1. 40 секунди спринт, 15 секунди почивка
2. Планински катерач със стелки - 20 с. работен интервал, 12 с. почивка
3. Напад с ляв крак със стелка с торба от 10 кг - 5 бр.
4. Напад с десен крак със стелка с торба от 10 кг - 5 бр.
5. Коремни преси с топка 5 кг, с изходно положение на краката във въздуха - 15 бр.
6. Бицепсово сгъване с крив лост, широк хват - 10 кг, 10 бр.
7. Концентрирано сгъване на бицепс - 8 кг
Стречинг: 10 мин.
2 л вода за деня
Вечеря: Салата краставици и домат, 2 яйца, 100 гр. извара
Заспах: 22:30
Събуждане: 7:00
Закуска: Кафе с малко мляко и къде без изварата, канелата, банана и тиквените семки ;)
Обяд: Нямах нищо и си спретнах салата от сурови тиквички, копър, домат, зехтин и най вероятно протеина ще ми бъдеоколо 100 гр. извара и може би около 20 гр. ядки + 3-4 маслини
Междинка: 1 праскова
Тренировка: 18 часа
До скоро и да ви е весело :)
Мнението беше редактирано от Andji на 22.06.16 12:16.
Юхууу,
И тъй тренировката от снощи беше изтощителна и с много пот.
В залата в която тренирам, лятото климатик не се пуска.
За хладничко се пускат два вентилатора, които са позиционирани от единия и другия край на залата, високо горе и се отварят всички прозорци - причината да е така, е може би да хабим повече енергия (само предполагам). :)
Та по същество: интервално, 3 кръга, 6 упражнения, 40 с. работен интервал, 10 с. почивка:
1. Пуш-преса с торба 14 кг.
2. Лицеви опори със стелки на ходилата
3. Странични напади с отскок
4. Редуване на планк от лакти и длани с разтваряне и прибиране на краката.
5. Клек с изхвърляне на медицинска топка 4 кг към стена.
6. Едно лудо упражнение на тиарекс, което обужавам, но ми е трудно да го опиша - ще ви кача снимка, която описва не всичко от комплека, дано някой го разпознае
Стречинг: 10 мин, краката ми трепераха, нямах сили.
С приятели на раздумка: аз с 2 чаши бяло вино, те с бирички
Към 22:30 хапнах около 200 гр. кисело мляко с 1 банан и малко мед.
Четвъртък:
Закуска: 30 гр. елда + 100 гр. извара + чубрица, 20 гр. тиквени семки
Обяд: салата с цвекло и моркови + 150 гр. пица от кайма с тиквички
Междинка: 1 праскова
Вода: 2 л.
Тренировка: планирала съм крос в по хладното.
До скоро сладури! :)
казано от Andji на 23.06.16, 10:18:
пускат два вентилатора, които са позиционирани от единия и другия край на залата, високо горе и се отварят всички прозорци - причината да е така, е може би да хабим повече енергия (само предполагам). :)
Предполагам, че предполагаш грешно. ;) Повече пот не означава повече енергоразход. :)
Иначе, браво на тренерите, че не ви тровят с климатици. :)
казано от Маргарита Манева на 23.06.16, 11:07:
казано от Andji на 23.06.16, 10:18:
пускат два вентилатора, които са позиционирани от единия и другия край на залата, високо горе и се отварят всички прозорци - причината да е така, е може би да хабим повече енергия (само предполагам). :)
Предполагам, че предполагаш грешно. ;) Повече пот не означава повече енергоразход. :)
Иначе, браво на тренерите, че не ви тровят с климатици. :)
Марги - Съгласявам се с теб... :)
Алохаа, по петъчно! :)
Снощи нямаше крос, месечно неразположение, което ми провали целите.
Типично за МЦ - болки, липса на енергия, тонус, които са на лице и днес.
Оплесках и много яденето, звяр ако не сте виждали от към чийт, ми еййй ме на пред вашите екрани :)
Хапваше ми се шоколадово сладко и си спретнах здравословна торта:
Продукти:
За блата: 3 яйца, 2 с.л ленено брашно, 100 гр. кисело мляко, 1 с.л натурално какао, 1 с.л мед, 20 гр. ядки
За крема: 200 гр. кисело мляко, 1 с.л мед, 100 гр. малини - малко сладък ми дойде
Миии, ще бъда честна с вас - видях и сметката :)
След час “майко мила”, ти да видиш, това беше върха - 1 кутия бисквити “Златен сезон” - ужас и безумие. :(
2 чаши вино.
За какви цели, сваляне на кг, постижения и т.н да говорим - пълен провал.
При вас как е по време на МЦ, имали го този вълчи глад.
Тренирате ли при неразположение?
Аз съм с идеята да тренирам, но ще преценя как се чувствам по късно.
До скоро и умната :)
24.06.16
10:19
Да, има го. Обикновено първите два дена си почивам или някакви леки занимания. Не мисля, че малко повече храна ще попречи на целите ти. Не се отказвай. Това е бавен процес. (sun)
Една торта няма да провали резултатите, които си постигнали. Колкото до тренировките по време на МЦ, слушай тялото си. Ако се чувстваш добре тренирай, ако не почивай. Аз лично в повечето случаи тренирам.Гледам да не обръщам внимание на МЦ, защото почна ли да го мисля прекалявам с храната.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече