Старт към промяна

Прескочи до:

02.06.16
10:18

Привет на всички “дейци” в този прекрасен сайт! :)

Хеййй, хейй стартирам и аз с дневник с идеята да получа съвети и препоръки за това към което се стремя - добра спортна, здрава форма, питателно и качествено хранене и смъкване на някой друго “Килце” (еххх тези килограми) :)

Няколко думи за мен - 35 години, 160 см височина, 55-56 кг. Във времето съм минала през много диети, глад, доведох си ред здравословни проблеми, но това вече е минало и се надявам да остане там. От 4 години спортувам, а в последната 1 година се насочих към силови тренировки
Спортувам 4-5 пъти в седмицата, основно кросфит, два от дните са ми по интезивно кардио.
С намерение съм през уикенда да вмъкна и бягане

Ще започна с менюто си от вчера:

9:00 кафе + омлет от 1 яйце, 1 ч.л. ленено брашно, 1 с.л извара - отгоре гарнирано с 1/2 банан, натурално какао и 2 ореха
12:30 - салата зеле, морков, краставица с 150 гр. пилешки бут задушен със спанак
16:00 - банан с 100 гр. кисело мляко +  натурално како
За деня 1 л. вода

В 18 бях в залата - 4-ри кръгова интервална тренировка от 6 упражнения - 40 секунди работен интервал/20 секунди почивка
1. Високи колене - 40 секунди
2. Клек с пудувка 8 кг
3. Пуш преса с торба 12 кг
4. Суинг с пудувка с лява ръка - 12 кг
5. Суинг с пудувка с дясна ръка - 12 кг
6. Набиране на тиарекс

Вечеря нямаше, така се объркаха нещата - изпих 2 чаши червено вино :(.
Имам един въпрос, от известно време ми прави впечетление, че леко ми посиняват устните по време на спорт - възможна ли е причината да се крие в порока ми цигари.

Очаквам включване и ще ви бъда благодарна за съвети, препоръки

07.06.16
10:32

Здравейте, ето и храненето от  вчера и тренировките :)

06.06.2016
закуска - кафе + 2 с.л елда с 80 гр. извара и 20 тиквени семки
обяд - 3 с.л елда с 150 гр. пилешко, домат и чушка
междинка - 200 гр. череши
вечеря - салата зеле/моркови с 1 с.л зехтин с 150 гр. смес от телешка и свинска кайма на скара  + 1 чаша вино
Вода - 2 литра
Тренировка нямаше;
За днес ще имам силова тренировка в 18 ч, ще пиша по-късно за нея, незнам с какво ще ме изненада инструктура.
Понеже от 2 години си готвя в къщи и си нося храната в офиса, менюто за днес ми е следното:
закуска - кафе + 2 с.л елда с 100 гр. извара
обяд - зеле с моркови с 150 гр. татарско кюфте
междинка - 200 гр. череши
вечеря - омлет с 2 яйца, 2 печени чушки и лапад + 1 краставица

Това е за сега, какво мислете за храненето ми и за спорта

07.06.16
11:45

Няма значение какво мислим, по-важно е какви резултати дават за теб.
Иначе, колкото потребители във форума - толкова мнения. ;)

Здравей :) Поздрави за упоритостта! Ще те следя с интерес! Колкото до храната, аз бих добавила още извара в закуската или 1 яйце с тези 100 грама, а за вечеря или още 1 яйце или 2 белтъка. Изчислила ли си си нужните калории(П, В, М?)?

08.06.16
16:32

Привет, привет! :)

Никол,  изчислила съм и съм го разпределила, като дневен прием
60-100 гр. протеин = 240-400 калории
100-130 гр. въглехидрати = 400 - 520 калории
60-100 гр. мазнини = 540-900 калории

За поддържане тегло около 1500-1800 калории, понеже аз искам изчистване на 3-4 кг приема на калории е 1200-1400 калории.

Вчера имах “къртовска тренировка” - 5 кръга.

10 бр. пуш преса - 10 кг.
10 бр. коремни преси с подаване на топка от 2 кг;
100 бр. скачане на въже
30 бр. суинг с 16 кг;
10 бицепсово сгъване с торба от 8 кг.

Меню за днес: ( за момента е малко никво, тва е ясно) :)
закуска - липса на апетит хапнах 1 ябълка
обяд: зелева салата с домат и скумрия 150 гр + шепа тиквени семки
междинка - ябълка
2 кафета и 1,5 вода.
В 18 часа предстои тренировка - ще се отчета за нея + вечерята

Поздрави

08.06.16
22:24

Юхууу, ей ме на ;)
Тренировка интервална 4 кръга, 30 секунди работен и 5 секунда почивка. 

1. Скачане върху босу
2. Лицеви упори върху босу
3. Коремна преса върху босу + отскок в изправен стоеж
4. Kлек с торба 12 кг
5. Страничен напад с торба 12 кг
6. От поза лицева упора, отместване на торба ляво, дясно 10 кг.
Много пот и енерджи дойде :)

Вечеря: миш-маш от 2 яйца, печена чушка, спанак и салата от 1/2 краставица + чаша вино.

Желая ви спокойна вечер и очаквам включване, не само преглеждане ;)

09.06.16
11:51

Алохааа :)

Тази сутрин се излюпих в 6 часа, не ми се получи спането тази нощ - събуждах се често 2 ч., 4 ч.

Забелязала съм, че когато “променя” хранителни навици се събуждам през 2 - 3 часа - случвало ли се е на някой от вас и ако е така на какво го отразявате?

Стартирах с йога разтягане, чаша топла вода с ломонче, последвано от кафенце и е една цигарка (пустите те)
Храната ми днешния ден е в кутии и чака да бъде хапната.

Закуска: 100 гр. извара, 1 банан, канела
Обяд: Салата зеле, печена чушка, копър, краставичка, зехтинче с 150 гр. домашна кокошчица (ммммм)
Следобедно преди тренировка: 80 гр. извара, печена чушка и копърче, всичко това объркано в очакване да бъде хапнато

19 часа ми предстои 1 час кросфит тренировка - за нея по късно
Вечерята планувам да е от 150 гр, скумрия и салата - но знае ли се може да претърпи промени.

Това е от мен - усмихнато да Ви е :)

09.06.16
22:08

Хей, хей ;)

Имам една питанка, защо след тренировка не ми се яде?
Понеже съм любителка на виното изпих една чаша и финотоо.
Съответно плануваната вечеря от скумрийка и салатка, колкото и питателно да звучи не ми се хапва.
Мнения, моля Ви?

Инак тренировката беше добра 4 кръга, инервална 40 с. работен с 15 с. почивка.

1. Набиране на тиарекс - все още ми е трудно или по скоро не мога на лост.
2. Коремни преси с повдигане на ляв крак и съотвено с десен.
3. Планк лакти, длани с лицева упора
4. Тяга с 20 кг
5. Пуш преса с обръщане чанта 12 кг - малко лекинко ми дойде, обикновено я правя с 14 кг.
;) Това е за сега, утре отново съм с вас. ЛЕКИНКА И ПРИЯТНА ВЕЧЕР :)

10.06.16
09:57

;)

Тази сутрин се събудих с главоболие, най-вероятно е от чашата вино, която изпих вместо вечеря.
Супер умряло ми е и без енерджи.

Меню:
Закуска: банан + 90 гр извара + 30 тиквени семки + канела
Обяд: Салата домат, краставица, малко зеле, копър, 1 с.л зехтин + 200 гр. пилешка пържола (за жалост вакумирана)
Междинка: 1 ябълка
Тренировка от 18 часа и за нейния опис ще дойде ред
Вечерята я планувам да е свински джолан 150 гр. + салата.

Усмихнат петък! :)

10.06.16
10:02

казано от Andji на 09.06.16, 22:08:

Защото тренировките ти по-скоро приличат на раздвижване...но важното е да има такива и да ти доставят удоволствие.

10.06.16
10:14

казано от nervak на 10.06.16, 10:02:

казано от Andji на 09.06.16, 22:08:

Защото тренировките ти по-скоро приличат на раздвижване...но важното е да има такива и да ти доставят удоволствие.

Ей, как го прецени това, че приличат на раздвижване - какво им е?
И според теб, за това нямам апетит ли? :)

10.06.16
12:05

Не знам дали се натоварваш, какво ти е нивото и т.н., но nervak е прав в случая. След тежка тренировка буквално ти се иска да изядеш света, а точно обратното е когато не си е натоварила - все едно не е имало тренировка :)

10.06.16
12:20

Къдеи коя  е залата, в която ходиш да тренираш?

10.06.16
12:49

казано от Маргарита Манева на 10.06.16, 12:20:

Къдеи коя  е залата, в която ходиш да тренираш?

Марги, тренирам в Пловдив - Free fit, Free fit+

Мнението беше редактирано от Andji на 14.06.16 11:46.

10.06.16
12:57

казано от satisfaction на 10.06.16, 12:05:

Не знам дали се натоварваш, какво ти е нивото и т.н., но nervak е прав в случая. След тежка тренировка буквално ти се иска да изядеш света, а точно обратното е когато не си е натоварила - все едно не е имало тренировка :)

Нивото ми е средно напреднало. В повечето моменти съм зверски гладна, но ако не успея да хапна до час и през това време пия вода и след това мога и да не вечерям. За сметка на това сутрин се събуждам с къркорещ корем ;)

10.06.16
15:27

казано от Andji на 10.06.16, 12:57:

Нивото ми е средно напреднало. В повечето моменти съм зверски гладна, но ако не успея да хапна до час и през това време пия вода и след това мога и да не вечерям. За сметка на това сутрин се събуждам с къркорещ корем ;)

Какъв проблем виждаш в това да се храниш сутрин вместо вечер?
Не е задължително да имаш закуска обед и вечеря с по три ястия. Щом не ти се яде - не ядеш.
Не знам как си определи нивото и какво точно трябва да означава то. Имаш добър треньор, не знам защо толкова настояваш за мнения на непознати хора.

10.06.16
16:16

казано от satisfaction на 10.06.16, 12:05:

След тежка тренировка буквално ти се иска да изядеш света, а точно обратното е когато не си е натоварила - все едно не е имало тренировка :)

Това пък съвсем не е вярно. Много често е точно обратното.

10.06.16
17:12

Не мисля така :)

10.06.16
18:12

Аз лично след най-тежките си тренировки съм предимно жаден и ми трябват 60-90 минути за да ми се дояде храна.

13.06.16
09:10

казано от Маргарита Манева на 10.06.16, 15:27:

казано от Andji на 10.06.16, 12:57:

Какъв проблем виждаш в това да се храниш сутрин вместо вечер?
Не е задължително да имаш закуска обед и вечеря с по три ястия. Щом не ти се яде - не ядеш.
Не знам как си определи нивото и какво точно трябва да означава то. Имаш добър треньор, не знам защо толкова настояваш за мнения на непознати хора.

Прави си Марги, тялото говори, трябва да слушаме него. При всеки е индивидуално, а за мнение не, по скоро препоръки :)

13.06.16
09:43

Юхууу, съмишленици - как сте по понеделнишко. Аз отново съм активна :)

Та така, събота и неделя отмина.
Уикендът не тренирах, имах зверска мускулна треска от петъчната тренировка, която едва днес отшумява.

Петъчтно мина  18-15-12 -9 -6-3 бр., започнах от 18 бр. бърпита,  18 бр. пуш преса (14 кг чанта), 18 суинга (16 кг пудовка) и зашърших с по 3 бр. от всички
Последва 4 повторения от 4 упражнение с 20 сек. работен интервал - суинг, лицева упора, коремни преси с изходно положение на краката във въздуха.

Храната съботно беше в повече, тренировка няма:
Закуска: палачинка 2 яйца+50 гр. извара+ 1 праскови -  глазура кисело мляко (50 гр. и шепа орехи)
Обяд: Зелева салата с копър + 200 гр. пилешко бутче

Вечеря: ми тука се улях -  2 кюфтета с малко зеле, 2 чаши вино, по късно хапнах още една палачинка от сутринта и към 22:30 боклучева храна от 1 кутия бисквити - ужас.

Неделя: без тренировка - от нощното хранене липса на енерджи

Закуска: кремче от 1 банан, натурално какао, 1 к.л ленено брашно, шепа орехи, 100 гр кисело мляко
Обяд: Салата зеле, домат и 3 кюфтета
Вечеря: Шопска салата с татарско кюфте (200 гр)
ВОДА: 1,5 Л

Днес планувам тренировка с крос, изготвена ми от леко атлет, или:
1 мин. бягане - 1 мин. почивка
1 мин. бягане - 1 мин. почивка
1 мин. бягане - 2 мин. почивка
2 мин. бягане - 2 мин. почивка
2 мин. бягане - 2 мин. почивка
2 мин. бягане - 3 мин. почивка
3 мин. бягане - 3 мин почивка
3 мин. бягане - 4 мин почивка
4 мин. бягане - финал, разтягане
Храненето:
закуска: 80 гр. извара/банан/канела
обяд: салата с краставица, домат, копър + 150 гр. свинска пържола
междинка: 50 гр. извара с 1 домат
Вечеря: не съм я измислила още :)

Поздрави е седмицата да Ви стартира на ниво и с много усмивки! :)

14.06.16
10:01

И такаааа, какви ги свърших вчера и как стартирах днес.
Дъждовното време провали тренировка с крос, поради което импровизирах с бягане с високи колене на едно място в домашни условия , с минутките и почивките, описани в миналия пост.
Вечеря: салата зеле с много копър, зехтин и 150 гр. пилешко бутче + 1 чаша вино.
Приготвяне на храната за седмицата ;)
1. Пица от кайма,  настърган морков към каймата с нарязан на ситно лапад и много подправки, днес на обяд дегустация.
2. Мъфини - импровизирах с 2 яйца, 100 гр. извара, 200 гр. малини, шепа орехи и 1 супена лъжица мед - станаха общо 9

Сън - 22:30
Събуждане - 7:20

Събудих се свежарка, стартирах с топла вода и чисто кафе.
Закуска: 2 с.л сварена елда, 80 гр. извара, шепа сурови тиквени семки.
Обяд: Салата зеле, копър, домат с 150 гр. пица от кайма
Следобедно: ще хапна 3 мъфина
Тренировка в 19 часа - опис по късно ;)
Вечеря - миш-маш с 2 печени чушки+2 яйца+магданоз+салата от 1 краставица с много копър (обичам го този копър) :)

Това е от мен - усмихнато да Вие е! :)

Мнението беше редактирано от Andji на 14.06.16 16:20.

15.06.16
09:38

Привет,

Тренировката вчера беше звездовищна с много пот, поиграх ми си с пудовка.
Продължителност 25 мин, 4 кръга, 5 упражния по 10 повторения.

1. Суинг 10 бр. с пудовка 12 кг - лява ръка
2. Суинг 10 бр. с пудовка 12 кг - дясна ръка
3. Изтласкване от рамо + клек с пудовка 8 кг -  съответно лява 10 бр и дясна ръка 10 бр.
4. Изхвърляне с пудовка 8 кг. - лява ръка (10бр.)
5. Изхвърляне с пудовка 8 кг. - дясна ръка (10бр.)
6. Напад с ляв крак с пудовка 8 кг над гърдите (10бр.)
7. Напад с десен крак с пудовка 8 кг над гърдите (10бр.)
8. Ренегатско гребане с пудовка 8 кг с лява ръка (10бр.)
9. Ренегатско гребане с пудовка 8 кг с дясна ръка (10бр.)

Стречинг - 10 мин.

Вечерята беше в 21:30 с планувания миш-маш от 2 яйца, магданоз, зеленина + салата 1 краставица с копър и 2 чаши вино :(

Заспах в 23 часа
Трудничко ми беше ставането в 7:30.
Мускулна треска сутринта нямах :)

Старт: топла вода + кафе
Имам си  остатък от приготвената храна. Малко типова става храната тези няколко дни.

Закуска: 1 банан, 80 гр. извара, канела, 25 гр. сурови тиквени семки (изключително много ми допадат, особено, ако от предната вечер са били във вода)
Обяд:  150 гр. пица от кайма +салата зеле, печена чушка, домат, зехтин, подправки
Между другото пицата се оказа изключително сполучлива, но ще търпи промени с добавяне на други продукти (ще споделя)
Междинка: - мъфини 3 бр. - много питателни станаха

Тренировка: 18 ч.
Вечеря: незнам :)

Слънчево да Ви е другари и другарки :)

16.06.16
10:01

Йо-хо-хо :)

Снощната интервална тренировка беше изцеждаща : 40 с. работен интервал, 10 с. почивка, 4 кръга, 6 упражнения .
Отново заигравка с пудовка и топка с пясък 8 кг.
Някой от упражненията ми е трудно да ги опиша, но ще се пробвам.

1. Изходно положение на краката от клек в ляво, поемане на топка 8 кг и удар в земята, отскок в дясно отново от клек  поемане на топка и удар в земята;
2. От поза планк, докосване на ляво рамо, ляв крак, дясно рамо, десен крак
3. Пудовка 8 кг - това не мога да го обесня :)
4. Топка 8 кг пред гърдите от клек  - обръщане ляво, дясно, напред, изправяне
5. Суинг - 16 кг
6. Коремна преса с топка от 8 кг пред гърдите

Стречинг - 10 мин.

Вечеря: Салата зеле, копър, печена чушка, зехтин с 200 гр. печена наденица + 2 чаши охладено бяла вино (охх това вино, ЗАБАВЯ ПРОГРЕСА НАЛИИ?)
Поставила съм си за цел, да го изчистя напълно от менюто, но....... :)

А това пълнолуние снощи ме подлуди, въртях се и заспах в един часа.
Сутринта малко трудно ми беше, но не чак толкова зле.

Закуска: топла вода + кафе; 60 гр. извара, банан, 25 гр. тиквени семки, канела
Обяд: салата зеле, морков, копър, зехтин + краставица 4-5 маслини+150 гр. наденица+100 гр. извара
Междинка: Ябълка
Вечеря: Пица от блат тиквички, копър, 3 яйца, подправки - салата от 1 домат +4-5 маслини и копър
Вода: 1,5 - 2 литра
Тренировка: 19 ч.

Тренирам от вторник до петък включително, смятате ли за добре да вмъкна още една тренировка?

поздрави

Мнението беше редактирано от Andji на 16.06.16 15:52.

казано от Andji на 16.06.16, 10:01:

Здравей :)
Луната в момента нараства , но още не е пълнолуние . На 20-ти юни е :)

16.06.16
10:13

казано от Plamena Polihronova на 16.06.16, 10:10:

казано от Andji на 16.06.16, 10:01:

Здравей :)
Луната в момента нараства , но още не е пълнолуние . На 20-ти юни е :)

:) Благодаря за инфото, значи друга е била причината

17.06.16
11:36

ДОБЪР ВИ ТОПЪЛ ДЕН!

Какви ги свърших вчера :)
Тренировка 19 часа - интервална 40 с. работен интервал, 10 секунди почивка, 4 кръга

1. Напади с торба 12 кг.
2. Скок на височина от място
3. Набиране от нисък лост със свити крака назад
4. Лицеви упори с широк хват
5. Странични напади - хич не ги обичам
6. От лежанка с пудовки 5кг.  в лява и дясна ръка пред гърдите - вдигане с дясна ръка, сваляне, вдигане с лява ръка, сваляне, вдигане едновременно с 2-те ръце. Изправяне в седеж  на лежанката се повтаря (ама как го описах, ужас - дано схванете за какво иде реч :)     
(пробвах първият кръг с 8 кг, но ми дойде тежичко)

Не знам защо, но доста тежичко ми дойде?

Плануваната вечеря от пица с тиквички и яйца не се изяде.
Излизане с компания - 2 чаши вино и вода

Сутринта - трудно ставане, недоспиване

Закуска: Топла вода+кафе, банан, 100 гр. извара, канела, 25 гр. тиквени семки
Обяд: Салата домати, краставици, 3 кюфтета
Междинка: ябълка
Тренировка: 18 часа
Вечерята - снощната, трябва да се изяде тази, няма да я оставяме зян :)

Това е от мен петъчно!
Топло и усмихнато да Ви е :)

17.06.16
21:37

А, Добра Ви вечер! :)

Спестих си днешната тренировка, вчера определено претренирах и разбирайки какво ми предстои като тренинг в 18 часа, сметнах за по добре да си го спестя.

Ама верно тялото говори, подсказва ни то, трябва да си го слушкаме ;)

Вечерях чакащата ме тиквичкова пица, тя милата чакаше само стопанката да и види сметка, еее остана и малко за утре де. 
Спретнах си салатка и от 2 домата, копърче и маслинки и моя ” аператив” ВИНО :)

Aaa даааа правих си много як десерт, утре ще ви споделя какво се е получило. 3 -ри блатов десерто омлет от 6 яйца и кокосови стърготини, а кремчето от кисело мляко, орехи, малинки и медец.

Петъчно и айляшко да ви е, умната и разумнатс във всичко, което сте си наумили. за вечерта :)

Мнението беше редактирано от Andji на 17.06.16 23:30.

18.06.16
21:44

Ейййй, има ли активни съфорумци в събота или всеки е забегнал на хлад уикенда? :)
Между другото аз го направих това, в едно китно  Велиграндско селце с компания, определено тук си е по хладно и приятно :)

За групата от дамски и мъжки дневници, да ви споделя, снощи я оплесках откъм храната :(
Писах си кво съм си хапнала, обаче към 22:30 хапнах десерта, който си бях спретнала (половината), кофтито бе че пред очите ми имаше “Роден край” бисквитки - ти да видиш “ометох” целия пакет с 200 гр. кисело мляко и естествено гузна му съвест.

Много жега беше при мен, заспах едва в 2 часа и се събудих в 7:00, комшиите са виновни, ремонт си правят хората :)

Пих си кафето с водата.
Закуска йок, предвид количеството храна, което беше от снощи.
Обяд: бяло фрапе без захар
Към 14:00 хапнах пилешко бутче  в гювеч със задушени зеленчук от морков и домат – и любимата ми салата от зеле.
Пътуване към Велинград, взех си екипа да спортувам с идеята да бягам крос по програма.

Да, ама не, за жалост компанията ме спря,  с коментар: Ние тук за спорта ли се събрахме или за моабета, криво, еххх не ме разбират, съобразих се с тях.
Качвам ви, 2 снимки понеже се вкарах в спортен режим и те ме документираха.

Така, който попада и чете моя дневник, знае че аз искам сваляне на 3-4 кг и изчистване, за храната стремя се, имам забежки определно и най-вече и виното, което се вмъква,  качвам на корем, “паласки”, външна и вътрешна част на бедрата, ръце, бузки  - абе романтика в джаза :)

ПРИЛАГАМ СНИМОКОВ МАТЕРИАЛ ОТ КОМПАНИЯТА + 2 ЧАШИ ВИНО+ ВОДА+МНОГО ЖЕГА - ХРАНТА УТРЕ ЩЕ ВИ Я ОТЧЕТА
ВЕСЕЛ И ПРИЯТЕН УИКЕНД :)

Мнението беше редактирано от Andji на 21.06.16 10:30.

20.06.16
11:31

Здравейте, какво се случи

Неделя: Нямаше тренировка, по скоро разходка из Велинград (абе и там си беше жега, но лято е все пак) :)

Закуска: Кафе + шоко крем от 1 банан, 1 ч.л ленено брашно, 1 ч.л натурално како, 100 гр. кисело мляко и 1/2 орех
Обяд: Пилешко бутче - салата зеле, морков, домат, маслини 3-4 бр, 2 бр. люти чушки
Следобедно: 100 гр. кисело мляко, 1/2 банан, малко мед и 1/2 орех - това беше замразено, сладоледено (много сполучливо)
Вечеря: 200 гр. кюфте + салта домат, копър, люто + 2 чаши охладено бяло вино

Заспах в 21:40 - уморено ми беше.

Как определяте храненото ми?

20.06.16
21:35

ПРИВЕТ ВИ СЛАДУРИ И СЛАДУРКИ! :)

ЕХХ лятото мори от всякъде, пот и кво ли не, кой има апетит,  кой не....., кой е на вълна отпуска, кой е на вълна незнам “ко”? :)

Та днес,  нямам тренировка от утре стартирам на 5-дневно т.е спорт.....

Та днес, макар и жегата си хапнах по стандарт ;)
Закуска:: топла водичка с чисто кафенце и банчето с извара, канела, ядки
Обяд: 150 гр. пица от смес кайма (свинско, телешко) + печена чушка, патладжан и спанак към блата + салата домат, малко зеле, копър, 2-3 маслинки и 1 люта чушка
Междинка: ЯБЪЛКА
Вечеря: Водица с чаша вино....

Свежа ви вечер: :)

Мнението беше редактирано от Andji на 21.06.16 09:00.

21.06.16
11:31

Привет,

Днес не е както трябва, стомашен вирус ли е, нещо ме мъчи, но не ми е добре :)

Закуска: топла вода+кафе
Нямах апетит, но реших да си хапна закуската, с надеждата да се почуствам по добре - да ама не :)
СТАНДАРТНАТА: Хапнах 80 гр. извара с 2 кайсии, 20 гр. тиквени семки и канела
Обяд: салата цвекло, моркови, домат, копър + 180- 200 гр. скумрия
За момента нямам апетит, но има време до обяд

18 ч. тренировка, за която много съм надъхана, надявам се да съм ок до това време и да не я пропусна. :)

До по късно: усмихнато да ви е :)

казано от Andji на 21.06.16, 11:31:

Привет,

Нямах апетит, но реших да си хапна закуската, с надеждата да се почуствам по добре - да ама не :)

18 ч. тренировка, за която много съм надъхана, надявам се да съм ок до това време и да не я пропусна. :)

Здравей, наскоро и аз имах подобен проблем, не мисля, че беше свързан с корема , но се чувствах отпаднала...Пробвай тази комбинация, може имунитета да ти е падналл заради жегите: Изтискаваш 2-3 лимона една лъжица мед и в една чаша бъркаш..отпииваш на глътки ако не можеш на един път. Ще те вдигне веднага :)

А ако си имаш конкретно болки в корема пий някакво хапче, за да не се мъчиш :) и много вода! :) Дано мине по-бързо

22.06.16
09:51

казано от Никол Иванова на 21.06.16, 14:06:

казано от Andji на 21.06.16, 11:31:

Привет,

Здравей, наскоро и аз имах подобен проблем, не мисля, че беше свързан с корема , но се чувствах отпаднала...Пробвай тази комбинация, може имунитета да ти е падналл заради жегите: Изтискаваш 2-3 лимона една лъжица мед и в една чаша бъркаш..отпииваш на глътки ако не можеш на един път. Ще те вдигне веднага :)

А ако си имаш конкретно болки в корема пий някакво хапче, за да не се мъчиш :) и много вода! :) Дано мине по-бързо

Мерси Ники,

Направих го, още вчера пушка съм в момента :)

22.06.16
12:14

Добър ви ден от седмицата!

Вече съм ок, вчера ходих на тренировка.
Супер зареждащо ми дойде, лично за себе си разбрах с годините, че не си ли взема “тренировъчната доза” за седмицата и не ме свърта.
Имала съм случаи, в които по с течение на обстоятелства не съм тренирала около 2 - 3 седмици.
ЕЙЙЙ излизаш изключително бързо от форма, независимо, че преди това 1 година плътно си ходил в залата ( “уаййй бе джанъм”)? :)

Тренировка: 4 кръга

1. 40 секунди спринт, 15 секунди почивка
2. Планински катерач със стелки - 20 с. работен интервал, 12 с. почивка
3. Напад с ляв крак със стелка с торба от 10 кг - 5 бр.
4. Напад с десен крак със стелка с торба от 10 кг - 5 бр.
5. Коремни преси с топка 5 кг, с изходно положение на краката във въздуха - 15 бр.
6. Бицепсово сгъване с крив лост, широк хват - 10 кг, 10 бр.
7. Концентрирано сгъване на бицепс - 8 кг

Стречинг: 10 мин.
2 л вода за деня
Вечеря: Салата краставици и домат, 2 яйца, 100 гр. извара

Заспах: 22:30
Събуждане: 7:00

Закуска: Кафе с малко мляко и къде без изварата, канелата, банана и тиквените семки ;)
Обяд: Нямах нищо и си спретнах салата от сурови тиквички, копър, домат, зехтин и най вероятно протеина ще ми бъдеоколо 100 гр. извара и може би около 20 гр. ядки + 3-4 маслини
Междинка: 1 праскова
Тренировка: 18 часа

До скоро и да ви е весело :)

Мнението беше редактирано от Andji на 22.06.16 12:16.

23.06.16
10:18

Юхууу,

И тъй тренировката от снощи беше изтощителна и с много пот.
В залата в която тренирам, лятото  климатик не се пуска.
За хладничко се пускат два вентилатора, които са позиционирани от единия и другия край на залата, високо горе  и се отварят всички прозорци - причината да е така, е може би да хабим повече енергия (само предполагам). :)

Та по същество: интервално, 3 кръга, 6 упражнения, 40 с. работен интервал, 10 с. почивка:

1. Пуш-преса с торба 14 кг.
2. Лицеви опори със стелки на ходилата
3. Странични напади с отскок
4. Редуване на планк от лакти и длани с разтваряне и прибиране на краката.
5. Клек с изхвърляне на медицинска топка 4 кг към стена.
6. Едно лудо упражнение на тиарекс, което обужавам, но ми е трудно да го опиша - ще ви кача снимка, която описва не всичко от комплека, дано някой го разпознае

Стречинг: 10 мин, краката ми трепераха, нямах сили.

С приятели на раздумка: аз с 2 чаши бяло вино, те с бирички
Към 22:30 хапнах около 200 гр. кисело мляко с 1 банан и малко мед.

Четвъртък:
Закуска: 30 гр. елда + 100 гр. извара + чубрица, 20 гр. тиквени семки
Обяд: салата с цвекло и моркови + 150 гр. пица от кайма с тиквички
Междинка: 1 праскова
Вода: 2 л.
Тренировка: планирала съм крос в по хладното.

До скоро сладури! :)

23.06.16
11:07

казано от Andji на 23.06.16, 10:18:

пускат два вентилатора, които са позиционирани от единия и другия край на залата, високо горе  и се отварят всички прозорци - причината да е така, е може би да хабим повече енергия (само предполагам). :)

Предполагам, че предполагаш грешно. ;) Повече пот не означава повече енергоразход. :)
Иначе, браво на тренерите, че не ви тровят с климатици. :)

23.06.16
11:12

казано от Маргарита Манева на 23.06.16, 11:07:

казано от Andji на 23.06.16, 10:18:

пускат два вентилатора, които са позиционирани от единия и другия край на залата, високо горе  и се отварят всички прозорци - причината да е така, е може би да хабим повече енергия (само предполагам). :)

Предполагам, че предполагаш грешно. ;) Повече пот не означава повече енергоразход. :)
Иначе, браво на тренерите, че не ви тровят с климатици. :)

Марги - Съгласявам се с теб... :)

24.06.16
10:08

Алохаа, по  петъчно! :)

Снощи нямаше крос, месечно неразположение, което ми провали целите.
Типично за МЦ - болки, липса на енергия, тонус, които са на лице и днес.
Оплесках и много яденето, звяр ако не сте виждали от към чийт, ми еййй ме на пред вашите екрани :)

Хапваше ми се шоколадово сладко и си спретнах здравословна торта:

Продукти:
За блата: 3 яйца, 2 с.л ленено брашно, 100 гр. кисело мляко, 1 с.л натурално какао, 1 с.л мед, 20 гр. ядки
За крема: 200 гр. кисело мляко, 1 с.л мед, 100 гр. малини - малко сладък ми дойде

Миии, ще бъда честна с вас - видях и сметката :) 
След час “майко мила”, ти да видиш, това беше върха -  1 кутия бисквити “Златен сезон” - ужас и безумие. :(
2 чаши вино.
За какви цели, сваляне на кг, постижения и т.н да говорим - пълен провал.

При вас как е по време на МЦ, имали го този вълчи глад.
Тренирате ли при неразположение?
Аз съм с идеята да тренирам, но ще преценя как се чувствам по късно.

До скоро и умната :)

Анелия Бинева

24.06.16
10:19

Да, има го. Обикновено първите два дена си почивам или някакви леки занимания. Не мисля, че малко повече храна ще попречи на целите ти. Не се отказвай. Това е бавен процес. (sun)

24.06.16
21:59

Една торта няма да провали резултатите, които си постигнали. Колкото до тренировките по време на МЦ, слушай тялото си. Ако се чувстваш добре тренирай, ако не почивай. Аз лично в повечето случаи тренирам.Гледам да не обръщам внимание на МЦ, защото почна ли да го мисля прекалявам с храната.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1