Нуждая се от хубава програма.

19.06.16
20:19

Здравейте, търся някой, който си разбира в тая сфера “Фитнес”.
  Значи трябва ми хубава програма, но не мога да се определя точно в коя категория съм “Начинаещ” или нагоре. Причината е, че преди около 2 години или по-малко не си спомням ходих на фитнес ( Не беше нищо сериозно около 1 месец). След това спрях и започнах редовно да ходя на лостове понаучих някой неща. След това си счупих пръстите и стоях около 1 месец ( Ходих всеки ден да бягам и отслабнах много.) Сега съм висок 1,67, тежа 55 килограма. Та трябва ми човек, който може да ми направи хубава програма. Искам да стана релефен.. Сещате се David Laid, Steve Cao на тия момчета съм им ГОЛЯМ ФЕН.

Петър Иванов

19.06.16
21:00

Според мен трябва да почниш всичко отначало с основните/базовите упражнения като : клек,кофички,военна преса,тяга,лег,напади...
Раздели си ги така ,че да имаш около 3-4 дена във фитнеса в седмицата.Най-известното е:
1)Понеделник-фитнес
2)Вторник-почивка
3)Сряда-фитнес
4)Червъртък-почивка
5)Петък-фитнес
6)Събота-почивка
7)Неделя-почивка

Успех :)

Мнението беше редактирано от Петър Иванов на 19.06.16 21:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1