Кръгови тренировки - Нуждая се от помощ!

23.06.16
15:41

Привет! бб Тиймъри преди не толкова известно време започнах да ходя на фитнес днес вече ми е 3-тия месец и до момента тренирах кръгови тренировки преди това бях 96 кг в момента съм 87 кг като добавка съм използвал не знам точно да ли е добавка но бяха някакви хапчета на био основа със ябълков пектин , зелен чай , хром
Ето по какъв начин ми минаваха дните през последните 3 месеца в фитнеса ;

Вдигане на щанга от лег - Гърди
Набиране от вис  - Гръб
Вдигане на дъмбели от полулег - Гърди
Гребане на хоризонтален скрипец - Гръб
Бицепсово сгъване с щанга - Бицепси
Трицепсово разгъване на скрипец - Трицепси
Разтваряне на ръцете встрани с дъмбели – Рамене
Коремни преси или повдигане на краката от вис/лег – Корем
Гръбни хиперекстензии – Гръб долна част
Бедрено разгъване на машина от седеж - Квадрицепси
Бедрено сгъване на машина от лицев лег – Бедра задна част
Повдигане на пръстите от стоеж или седеж на калф-машина – Прасци
Всичко това го изпълнявах Два кръга 3 пъти седмично със повторения 1х 12-8 със около 60-90 секундна почивка
Храните на които наблягам са най-вече ; пилешко , зеленчуци , млечни-продукти , фрешове , смутита
през тези 3 месеца съм спрял ; пържено , солено , тесто , сладко , безалкохолно , алкохол , и вс др за което се сещате
Ако е възможно да ми препоръчате някаква тренировъчна програма малко ще съм ви много благодарен ! :)

Темата беше редактирана от Saww на 23.06.16 15:43.

23.06.16
16:04

Заповядай:
http://www.bb-team.org/workout/4606_sistema-5x5

23.06.16
16:13

Какви са ти целите?

23.06.16
17:01

казано от Маданеца на 23.06.16, 16:13:

Какви са ти целите?

Предимно целя да изгоря мазнини и релеф. Дори може и съвет за добавки бюджета дето съм си заделил е около 180лв

23.06.16
17:05

казано от CarnalK на 23.06.16, 16:04:

Заповядай:
http://www.bb-team.org/workout/4606_sistema-5x5

Доста интересно при всяка 5х да покачвам ли тежестта ?
примерно от лег вдигам 45 ми е максималното не съм опитвал повече с тази тежест правя около 8 повторения ?
следователно с 5+ отгоре ли да качвам ? всяка следваща ?

Мнението беше редактирано от Saww на 23.06.16 17:06.

23.06.16
17:48

Не е като да не съм съгласен с Карнала, че програмата е добра, но някак си ми се струва, че ти е раничко за нея. Както и самият автор на статията казва, препоръчително е начинаещите да преминат през тримесечна кръгова (ти казваш ,че си), след това да завъртят класически сплит и чак тогава да се обърнат към по-специализриана програма, каквато смятам ,че е 5х5.
Предимно целейки да изгориш мазнини е по-редно да си останеш на кръгова тренировка, но с повече базови многоставни движения и по-висока интензивност.
По-скоро бих ти препоръчал да завъртиш последния месец от тази програма http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti и тогава да се насочиш към сплит или по-тежка кръгова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1