Коремни мускули

07.08.16
15:01

Здравейте, аз съм момче на 19години, 75кг, 183см. Проблема ми е, че според мен съм слаб и д г с нисък процент мазнини(последно преди около полвин година по някви формули ми беше около14про), а не ми се виждат коремните мускули(поредната лятна тема :Д).
И нека да Ви питам къде точно бъркам, тренирам ги с три основни упражнения, но пък 3 пъти седмично. Упражненията са молитва с 80кг, вдигане на краката от онази стойка(май от вис се води) и коремни с диск от 10кг зад врата/или с 20 на гърдите/. Тези упр. ги правя по 3 серии по 15-20 повторения, иначе не ги усешам, общо за всяко по 50-60.
ИСкам да разбера, защо не мога да изградя тези пусти коремни мускули. Важно е да изясна, че мн добре знам, че е нужна диета и кардио, за да ги изкарам, но на този етап аз искам да създам на първо време обемни мускули, а не толкова релеф.
Да и ако можете дайте съвет какви други упражнения да включа.

ПП: Другите мускулни групи вървят добре освен тази. И ето някои от сериите, които правя, за да Ви стане ясно д г - мъртва тяга 100 по 8-10, клек 100 по 8-10(това беше преди няколко месеца, вече не правя, че много големи ми стават краката) и това, което ми е най-зле - лег 70 по 8 повторения.

07.08.16
15:30

Здравей,

15% подкожни мазнини не гарантират плочки. При десетина процента е доста по- голяма вероятността да ти се виждат. Относно тренирането, за да увеличаваш обема на коремните мускули, трябва да ги тренираш като всеки останал мускул - с повече тежест. Изгледай и това видео за специфики при начина на трениране.

https://www.youtube.com/watch?v=kV1Ce8_p578

cRossfit

07.08.16
17:29

Като че ли си слабичък ми се струва.Нещо,за да се покаже трябва да го има.При тези килограми на този ръст не очаквай кой знае какви коремни мускули.Вземи качи поне до 80 кг.

07.08.16
18:01

До Димо- мерси за мнението, знам, че е по вероятно на 10 про да се виждат, но идеята е как да ги изградя по-обемни иначе чистенето и свалянето на процента подкожни мазнини са ясни. Иначе наистина това клипче ми отвори очите за някой специфики.

До Росс, както съм написал ясно и категорично- питам за други различни упражнения, които ги развияват и съм написал аз какво правя сега, пък и например при молитвата слагам всички тежести на скрипеца(мисля, че и този уред се води скрепец) и при това със сугурност трябва да има “нещо”. Както и да е, въпросът е кви други упражнения да включа, за да увелича техните размери и обем

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1