Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗдравейте! 🙂
почивен
Движение: 6km. (1 -> +10кг по нагорнище 😄Д)
Храна:
-овесена каша с банан и какао; малка ябълка;
-гръцка питка със сирене, извара, яйца, свежи подправки и печен пипер;
-пъпеш;
-сьомгова пъстърва, печени зеленчуци;
-слъчногледов тахан с мед;
Мнението беше редактирано от Ади на 08.09.17 19:52.
Здравеейте!
Вчера силова:
-разгрявка
-клек 12@30 8@40 2@50 0@55 8@40
-сумо тяга 10@40 3*5@45
-хип тръст 4*2@40 2*12@20
-военна преса 12@20 7,5,8@25
-изтегляне от вис 10@25 2*3@30 12@20
-лежанка 3*10@20
-лицеви опори + американски подксоци 3*10
-коремни преси, планк, някво странно упражнение за корем на скрипец 😄
Храна:
-кафе, хапка закуска с кленов сироп;
-овесена каша с какао и банан, пъпеш;
-домашна пица с брашно грахам, моцарела, домашен доматен сос, бекон, царевица, лук;
-сьомгова пъстърва и печени зеленчуци;
-слънчогледово тахан;
Мнението беше редактирано от Ади на 10.09.17 14:00.
Здрвейте 🙂
Движение: 10К пеша; 6К крос/ 41 мин //бях ги забравила тия стълби, извадиха ми душата
Храна:
-кафе, 25г. козунак;
-гръцка питка с яйца, подправки, бекон, домат;
-оризови нудли с тофу, спанак, лук, домати, гъби шийтаке;
-извара и половин царевичка;
-пилешко с микс бобови, домати, магданоз и лук;
-слънчогледов тахан и домашен течен шоколад (кокосово масло, какао, мед)
Кака беше в града ии ми купи подарък за началото на учебната година <3
+малко ъпдейт на формата - 47кг.
Мнението беше редактирано от Ади на 10.09.17 19:16.
Здравееейте! 🙂
Движение: 8км. пеша, кик-бокс;
Храна:
-овесена каша с какао и банан;
-свинска вратна, пюре от карфиол и рикота с шарлан и зелен лук; //силно препоръчвам//
-грозде, малко ядки;
-пилешки гърди, микс бобови, салата от спанак и ягоди с шарлан и балсамико;
-слънчогледов тахан, парче шоколад;
-Марги беше права, че след домашен шоколад, купешкия няма вкус на нищо xP
Мнението беше редактирано от Ади на 11.09.17 19:18.
Здравейте!
За вчера:
Движение: 10км. ; кик-бокс;
Храна:
-протеинови палачинки с домашен шоколад и кокос;
-пролетни рулца с тофу на тиган и пресни зеленчуци със сос от чили, мед и фъстъци;
-пъпеш и ягодки;
-пилешко, оризовки, пюре от карфиол и рикота със зелен лук и шарлан;
-слънчогледов тахан;
-шок. бонбон почерпка;
//пролетните рулца изглеждаха много по-апетитно на живо, не можах да ги снимам добре;
Здравейте! 🙂
Днес - доста колело, 2км. пеша, кик-бокс;
Храна:
-протеинови палачинки с тахан и мед;
-оризови нудли с тофу на тиган, пресни зелечнуци, сос чили, мед и фъстъци;
-пюре от карфиол и рикота с шарлан и зелен лук;
-пъпеш;
-салата с печен пипер, домати, лук, сирене халуми и шарлан;
-домашен шоколад;
Здравейте! 🙂
Движение: 10K; кик-бокс;
Храна:
-овесени мъфинчета с банан и какао;
-вегетариански бургер от нахут с чесново масълце, две люти камбички;
-пъпеш, грозде;
-тиквени кюфтенца с моцарела; домати, червен боб, царевица с шарлан;
-рикота със слъчогледов тахан и мед;
Честит първи учебен ден!
Днес - почивен. Колко да е почивен 17км. пеша. Екстра.
Храната:
-овесена каша, манго;
-яйца, червен боб, домат, лук, царевичка;
-свинска пържола, картофи, ориз със зеленчуци, краставици, домати:
-домашен кекс с канела;
//последните две на гости. Кексът е правен от мой връстник, който също гледа да се храни ок. Не е здравословен, но беше много вкусен 🙂
Здравейте 🙂
Движение: кръгова, 8км.
Кръгова;
1.Разгрявка
2.Три кръга:
Клек 10@35
Румънска тяга 10@35
Изтегляне от вис 10@25
Военна преса 10@20
Лицеви опори 10
Американски клек 10@5
3.Хип тръст 3х12@20
4.Лежанка 10@20 7,5@25
5.Повдигане на крака от стойка
6.Планк
7.Страничен планк
Храна:
-домашен шоколад, кафе;
-овесена каша с протеин, кафе;
-нахутени кюфтенца със зеленчуци, домат;
-пъпеш, кисело мляко с ленено семе;
-говеждо, брюкселско зеле с пармезан в масло;
-тахан и мед;
//Обещах си, че няма да минавам 30г. фибри... и днес са 48.. ох..
Заформям ръки, ама на снимката изглеждам бая ниска. 😄Д
//Не мога да си направя свястна снимка, ‘щото след тренировка ми треперят ръцете... #firstworldproblem
Мнението беше редактирано от Ади на 16.09.17 20:57.
16.09.17
21:02
казано от Ади на 16.09.17, 20:53:
Заформям ръки, ама на снимката изглеждам бая ниска.
Има, има бицага 🙂 😄 Браво!!!
Мда, и аз открих проблема със селфитата в огледало- излизат едни къси крака, ужас 😄 Ти поне си малка и фина аз излизам като дебелогъз гном
Явно практика и упражняване трябва.. 😄 😄
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 16.09.17 21:02.
Да, има нещо такова с ъглите 😄 Димо ще ни каже 😄Д
Днес - почивен, 7к пеша;
Храна:
-овесена каша с банан и какао;
-скумрия, сезонна зеленчукова супа;
-телешко, брюкселско зеле с пармезан в масло, авокадо;
-тахан с мед; фъдж;
Здравейте!
Днес като първи учебен ден - бива.
По немски естествено моята група ще е първа с най-строгата госпожа (има три групи от специализираната парелалка, трима учители ги водят и се въртят на три месеца).
Като ни заявиха, че трябва да сме наясно с политическото положение в Германия, ми се искаше да се гръмна. Ми аз тук нямам идея к’во се случва. Ако някой живее в Германия, ако може, накратко да ме светне как им седят нещата с изборите 😄.
Движение: 5км. пеша; 5км. колело; кик-бокс;
Храна:
-бобово брауни, бананче;
-целина;
-скумрия, зеленчукова супа;
-ягодки, овесени ядки с мляко;
-печен пипер с нахут, халуми и шарлан;
-слънчогледов тахан;
А да, и ни върнаха униформите :<.
Ами нещата отиват към победа с малко на християндемократите на баба Меркел, въпреки противоречивата й политика по отношение на бежанците.
Социалдемократите губят позиции и вероятно ще останат в опозиция, като лобистките истории около бившия канцлер Шрьодер (да не се бърка с онзи от костенурките нинджа) също не им помагат особено.
Алтернатива за Германия печелят популярност с противопостяване на политиката на Меркел и доста солидна доза популизъм, като това ще ги направи трета партия в новия Бундестаг.
Лявата партия, доскоро подкрепяна основно в източната част на Германия, губи популярност.
В зависимост от това каква е преднината на Меркел пред социалдемократите има различни варианти за коалиции, включително и такава на малцинството, но е рано да се спекулира по въпроса.
Познанията ми по германска политика свършват някъде тук. 🙂
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.09.17 09:32.
19.09.17
11:38
Според мене може би има някаква полза за учениците от познаване на актуалната политическа ситуация в Германия, но въпреки това съм против да се говори за политика в училище.
Благодаря, Боби! 🙂
Здравейте!
Движение: 5км. кик-бокс;
Храна:
-бобово брауни, бананче;
-морков,чушка,краставица;
-пилешко бутче, филийка с авокадо, домати, лук, стъбла целина с шарлан;
-ягоди, овесени ядки с мляко;
-печен пипер с халуми и шарлан;
-слънчогледов тахан;
Рисувах малко аз:
Здравейте!
Днес - почивен. 5км. пеша;
Храна:
-бобово брауни, пъпеш,
-моркови;
-пилешко бутче, ориз с царевица, салата с шарлан;
-круша и два ореха
-филийки с авокадо и сирене, червени чушки;
-слънчогледов тахан
За вчера:
кик-бокс, 9км., 5 обиколки и баскетбол по физическо;
Последно играх баскетбол като бях на 37кг. топката едвам стигаше коша. 10 кила отгоре са страхотна сила. Интересното е, че вмомента се чувствам по-лека. (Всъщност не е интересно, мога да си го обясня) Успях да вкарам 2/4 коша по време на игра, което според мен е много добре.. Защото аз имам две леви ръце като цяло 😄 (в спортовете, иначе като цяло мога да рисувам и пиша и с двете)
Изкарах и много тарикатска шестица по математика. Просто заради информатиката съм свикнала да работя повече с координатна система и само аз успях да намеря функцията, чиято графика е ъглополовяща едновременно на първи и втори квадрант 😄
Абе напоследък съм доволна от живота. Дано да продължи така 🙂
Храна:
бобово брауни, бананче;
моркови;
пилешко бутче, ориз с царевица, салата с шарлан и маслини;
пъпеш и ягодки;
филийки с авокадо, яйце, сирене и печен пипер;
тахан с мед;
Мнението беше редактирано от Ади на 22.09.17 11:31.
22.09.17
11:36
Догодина като тръгне дребния на училище, ще помагаш ли с математиката, защото и двамата със съпругата ми се радваме на живот, в който синус и косинус не означават нищо........:-)?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.09.17 11:36.
Здрааавейтее 🙂
Барт, няма проблеми 🙂 Въпреки, че ме съмнява в началото да има трудности.
Днес: 10км.; кръгова:
Кръгова:
1.Разгрявка
2.Три кръга
-клек 10,8,8@35,40,40
-румънска тяга 10,8,8@35,40,40
-изтегляне от вис 10,8,8@25,30,30
-военна/пуш преса 10,8,8@20,25,25
-лицеви х10
-американски подскоци 10@5
3.Лежанка 10,5,7@20,25,25 * -видео на 5@25
4.Коремни
5.Планк
Храна:
-кафе, резен прасковка с домашен шоколад;
-”пържени” филийки с крем от банан и какао, ягодки;
-морски дарове със зехтин и салата табуле с шарлан;
-червена къри леща със зеленчуци;
-овесен кекс с маково семе и плодове, намазан с тахан;
22.09.17
22:07
казано от Bart Simpson на 22.09.17, 11:36:
Догодина като тръгне дребния на училище, ще помагаш ли с математиката, защото и двамата със съпругата ми се радваме на живот, в който синус и косинус не означават нищо........:-)?
който се учише на двойки в училище, сега има две неща поне: апартамент и кола.
който се учише на тройки, три неща: апартамент, кола и хубав кожух.
който на 5: очила, главоболие, плешивост))), заеми и т.н.)))))))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 22.09.17 22:08.
казано от Carbohydrate на 22.09.17, 22:07:
който се учише на двойки в училище
който се учише на тройки
Чак се разколебах 😄
ЕДИТ: Не всички двойкаджии са успешни и не всички отличници са плешиви.
Мнението беше редактирано от Ади на 22.09.17 22:29.
22.09.17
22:26
Карбо, ти не леж на тая кълка-това на фона на всички са изключения и то ако са имали мая от мама и тате. Общо взето упоменатите тройкаджии са в сферата на обслужващия персонал. Виж реално какви хора дърпат конците /то повечето не ги и знаете/-кой какъв бизнес да има, до колко да го развие, къде как и с кого да може да работи, кой да живее и кой да умре.....звучи брутално, но в БГ това е самата истина. И това са хора, които не само не са били тройкари, а обратно.........да не говорим, че и на повечето децата и внуците им са завършили престижни и скъпи западни учебни заведения. Ти не гледай някой и друг комшия простак с 2 или три имота. Гледай кои управляват процесите, които по-горе упоменах.
ПС.....за да не съм оффтопик....Ади, адмирации за усилията и формата!!!!!
Мнението беше редактирано от Деян на 22.09.17 22:40.
Едно текстче по темата за ученето. 🙂
П. П. Лежанката ти е с доста тесен хват. Не знам дали това е целта, но все пак ако искаш повече натоварване върху гърдите, по-добре хвани лоста малко извън ширината на раменете, защото така натоварванто се поема основно от трицепсите (което не е лошо, но е различно).
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.09.17 11:44.
23.09.17
12:31
казано от Deyan на 22.09.17, 22:26:
Карбо, ти не леж на тая кълка-това на фона на всички са изключения и то ако са имали мая от мама и тате. Общо взето упоменатите тройкаджии са в сферата на обслужващия персонал. Виж реално какви хора дърпат конците /то повечето не ги и знаете/-кой какъв бизнес да има, до колко да го развие, къде как и с кого да може да работи, кой да живее и кой да умре.....звучи брутално, но в БГ това е самата истина. И това са хора, които не само не са били тройкари, а обратно.........да не говорим, че и на повечето децата и внуците им са завършили престижни и скъпи западни учебни заведения. Ти не гледай някой и друг комшия простак с 2 или три имота. Гледай кои управляват процесите, които по-горе упоменах.
ПС.....за да не съм оффтопик....Ади, адмирации за усилията и формата!!!!!
Повярвай ми, имах възможността да се срещна с много хора от високите етажи и с изключително богати и влиятелни хора. Категоричен съм, че в България конците не ги дърпат отличниците!
п.п. Което не значи, че трябва да се вадят заключения, за отличниците и тройкаджиите.
Мнението беше редактирано от Barberian на 23.09.17 12:32.
23.09.17
12:39
Никой, прочете ли статията.Кел файда че имаш авоари на космически стойности като един осмокласник може да ти пресуши сметката от телефона си(малко е фантасмагорично, но е очерк на общата картина).
Дарвин е казал-ще оцелеят приспособимите.
23.09.17
13:19
казано от Bart Simpson на 23.09.17, 12:39:
Никой, прочете ли статията.Кел файда че имаш авоари на космически стойности като един осмокласник може да ти пресуши сметката от телефона си(малко е фантасмагорично, но е очерк на общата картина).
Дарвин е казал-ще оцелеят приспособимите.
Ставаше въпрос за това, че в България конците се дърпат от тройкаджиите и затова сме на това дередже🙂 След време, може да се дърпат от хакерите.
казано от Никой на 23.09.17, 13:19:
Дарвин е казал-ще оцелеят приспособимите.Ставаше въпрос за това, че в България конците се дърпат от тройкаджиите и затова сме на това дередже След време, може да се дърпат от хакерите.
От къде пък преценихте, че конците се дърпат от тройкаджиите, не знам. В много по-голяма си част хората собственици и управляващи среден и голям бизнес в България са хора с образование и интелект, като децата им също са образовани и то най-често в чужбина. За да ” дърпаш конците” си трябва интелект и образование. Това, че някой е образован и интелигентен не означава че е добродушен, честен и почтен - в повечето случаи е точно обратното.
Винаги има изключения, но “висшата” класа в повечето случаи е добре образована и това се отнася дори и за нашата мила родина.
Мнението беше редактирано от I`M на 23.09.17 16:17.
23.09.17
14:02
Дърпат ги необразоовани хора, плащащи мизерни пари на образованите да им ръководят бизнесите.Една икономика с фуниеобразна форма насочена към техните,напрактика, непресушими авоари, работи за да ги поддържа във форма.
23.09.17
16:27
Моето лично впечатление е, че хората със сериозен бизнес и възможости се представят за по-добронамерени и мислещи за служителите си повече, отколкото за собственото си благосъстояние, което е пълна лъжа. Изобщо смятам, че ако много искаш да управляваш останалите, си нещо сбъркан.
23.09.17
20:56
Още малко и ще се проличи, кой е плешив, кое се е омъжил за такъв))), кой маструбира, гледайки козички)))...и на кого родителите са нипукисти, хранейки безнадежно детето си.......
23.09.17
21:15
казано от Иван Марков на 23.09.17, 13:45:
казано от Никой на 23.09.17, 13:19:
Дарвин е казал-ще оцелеят приспособимите.Ставаше въпрос за това, че в България конците се дърпат от тройкаджиите и затова сме на това дередже След време, може да се дърпат от хакерите.
От къде пък преценихте, че конците се дърпат от тройкаджиите, не знам. В много по-голяма си част хората собственици и управляващи среден и голям бизнес в България са хора с образование и интелект, като децата им също са образовани и то най-често в чужбина. За да ” дърпаш конците” си трябва интелект и образование. Това, че някой е образован и интелигентен не означава че е добродушен, честен и почтен - в повечето случаи е точно обратното.
Винаги има изключения, но “висшата” класа в повечето случаи е добре образована и това се отнася дори и за нашата мила родина.
Говорим за това ” кой дърпа конците”. Средната класа, образовани и тн. хора не дърпат конците. Конците в България ги дърпат няколко човека и те не блестят с голям интелект. Отличниците работят за тях.
Мнението беше редактирано от Barberian на 23.09.17 21:19.
Здравейте! 🙂
Движение: 5км. кик-бокс;
Храна:
-бобово брауни, прасковка
-моркови, шок бонбон;
-пъстърва с брюкселско зеле и булгур
-мъфин с бял шоколад и малини //готвя ги за подарък и сега... как да не опитам 😄Д
-домашна баница с булгур, печен пипер;
Утре баба и един приятел имат рожден ден. Мъфините са за другарчето, а за баба направих плодова торта:
//и блатовете, и крема, и декорацията съм ги правила аз//
Ъм, да позагубих се, като цяло нищо ново.
Днес - 7км. кик-бокс;
Храна:
-бобово брауни, 1/2 банан, шок.бонбон;
-моркови;
-кюфтенца от риба тон, настъргана тиквичка с шарлан;
-кисело мляко с прасковка;
-червени чушки със сирене, овесени ядки и яйце;
-слънчогледов тахан;
edit:шоколадов сладолед. Трудно е да живееш с баба 😄дд
Тортата просто обра точките. 😄Д
Мнението беше редактирано от Ади на 28.09.17 18:54.
Здравейте!
За вчера:
Движение: 7км. Кръгова
Кръгова:
1.Разгряване
2.Три кръга:
Клек 10,8,10@35,40,40
Румънска тега 10,8,10@35,40,40
Изтегляне от вис 10,8,10@25,30,30
Военна 10,8,10@20,25,25
Лицеви опори х10
Американски подскоци 10@-,5,5
3.Лежанка 10,5,5@20,25,25
4.Упражнения за корем;
Храна:
-бобово брауни и бананче;
-пиле с ориз и картофи; хапка шоколадов десерт;
-много грозде;
-3 вилички от някакви гадни спагети с кайма, 3 салати зеле с моркови без олио, малко гриловани зеленчуци;
Да, мисля, че е ясно, че пак съм някъде и храната не зависи много от мен.
Мнението беше редактирано от Ади на 30.09.17 07:39.
Вчера бях на рожден ден - спала съм 3 часа, ‘щото днес ми продължават задълженията.
Утре имаме закриване с кмета, ала-бала и после на училище - първи часове входно по немски 🙂)) и после тренировка, и то няма да се живее.
Избраха ме за зам. председател на Съвета и за представител на България на една международна конференция в Баку.
Днес не съм тренирала:
-пилешко, много салата без дресинг, хапка щрудел;
-яйца с извара и кисело мляко, салата с шарлан;
Напоследък нямам време да попълвам. Общо взето храната ми е отлична последните дни, тренирам си кик-бокс, при силова - веднага ще вписвам. Ама свалих почти килограм. Нещо сигурно покрай повечето натоварване. Ще поувелича храната, ама ме мързи за момента да я мисля.
Вчера:
Кръгова:
1.Разгряване
2.Три кръга:
Клек 10,8,10@35,40,40
Румънска тега 10,8,10@35,40,40
Изтегляне от вис 10,8,10@25,30,30
Военна 10,8,10@20,25,25
Лицеви опори х10
Американски подскоци 10@-,5,5
3.Лежанка 10,5,5@20,25,25
4.Упражнения за корем;
Храна:
-кафе;
-бобово брауни с тахан и мед, бананче;
-пилешко бутче, броколи, филийка с авокадо;
-извара и малко пъпеш;
-зеленчукова супа с лимецови крекери, хапка баница;
-малко сладолед;
Днес - почивен:
Храна:
-”пържени” филийки с крем от банан, мед и какао;
-вратна пържола, печени чушки, броколи, авокадо;
-зеленчукова супа, пилешки воденички;
-малка палачинка с тахан и домашно сладко;
От онзи ден обядът (риба тон, броколи, ориз, авокадо с домат и лимонов сок, сирача)
Аз май съвсем се затрих.
Ама тренирам, уча, правя разнид руги работи. 🙂
Днес много хубав спаринг. <3
И представяхме дейността на ученическите съвети (обувките ми оцеляха след реакция на калиев перманганат, диводороден пероксид и вода 😄Д, а метлите са, защото играем куидич 🙂 )
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече