13.08.16
17:52
В последната година намалих темпото и започнах да трупам около талията. От два месеца пак се “върнах”, но нещо не мога да нормализирам нещата, нещо не се получава равномерно. Смъквам бързо повече сантиметри по дупето и гърдите и малко в талията. Като всяка дама не изгарям от желание да намаля бюста, а дупето си го харесвам. Опитвам се да не изпадам в крайности с храната. Спазвам задължително няколко неща: много плодове (почти килограм го докарвам), вода, чай, зеленчуци и салати (без сосове - само сол и лимон и много маслини), кисело мляко, сирене, обаче месо почти не ям. А, забравих :) - обичам червено вино и пия по чашка вечер. Пак започнах да тренирам 4 пъти, като редувам два дни тежести, един упражнения за дупе и крака и един ден тае бо. Мисля да включа плуване, защото ми казаха, че “вае” тялото равномерно навсякъде. Като казвам, че е неравномерно имам предвид следното: ханш - 95 - талия 84… преди беше около 70 при ханш-90, та много се дразня... Някъде бъркам, но не зацепвам къде... Съвети, мнения?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
13.08.16
17:58
Не можем да сваляме точково така, както си мисиш :)
Aз примерно - докато изчистя краката, както искам - цици нямам :D
А от къде си решила, че 1 кг плодове на ден е добре, особено като искаш да сваляш.
Виното изобщо не ти е проблем. Ама плодът какво е според теб? Захар :)
Изобщо не мисля, че е добра идея, ама изобщо.
Мнението беше редактирано от Gery Grunge на 13.08.16 18:17.
13.08.16
18:24
За да подходиш качествено, това твоето меню, не е достатъчен факт...трябва ти по-прецизно смятане на нутриентите......трябва да се отбележи, също така, че хормоналните ни нива се променят с “порастването” и е възможно, точно на преходните моменти да се получи такова изменение или не справяне с проблема....
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече