05.07.17
18:55
Страхотен дълъг бедър.... от къде да знам защо ми харесват : Д
P.S. Димо, изчерпана съм от към пожелания! По твой избор!
Мнението беше редактирано от Dizzy на 05.07.17 18:56.
05.07.17
19:30
Пусто любопитство, какво ми трябваше да ги цъкам тия линкове ...
Същото си помислих и аз преди да ти прочета мнението.
Очевидно мъжките и женски вкусове поне в случая не съвпадат.
Иначе съм чувал, че мъжете по- често се заглеждат по мускулести мъже от жените 🙂
Мнението беше редактирано от Димо на 05.07.17 21:26.
05.07.17
21:37
Ти нали си с корпоративна карта за всички фешън зали в града и днес, като ме остави сам, цяла тренировка малко скучно, но накрая...
Влизам в съблекалнята, гледам две душ кабини заети, чудесно, има и за мен... Говорят си двамата от кабините:
- Ейй, излезнала ми е пъпка на челото, като рогче...
И аз бам вратичката на шкафчето, да се усетят, че не са сами.
Същият с рогчето, се обажда изпод душа:
- А, кога е се изкъпа бе.. (мислейки, че гаджето му трясна шкафчето)
Онзи от своя страна, обади, че не е той и млъкаха.
Влизам аз под душа, пускам водата..
- А, кво стана бе, водата ли свърши?! -..., се обажда този с рогата.
И аз, завъртам на най-топлото, щото усещам, че налягане или дебит ще правят проблем, та да има за мен и..
-Аууууу.. : ДДД .. Така се извика тоя, че едвам се сдържах да не прихна с глас.
Тъй ли..., я на най-студеното..
- Баууу... хахахахаха
После излизам и едвам си сдържаам усмивката на лицето, но не им запомних гейския разговор, за да го преразкажа...
05.07.17
22:26
това е нищо))).... като бях още в пристанището...на края на лятото имаме кампании за износ на зърно...та, в душовете влизат шофьори на зърновози, по някога...тези, които са отворени))....и един такъв се къпе под душовете...а при нас в пристанището, сред някои, е развито приветствие)), така да се каже, да се барат по задника с пръстче)))) (ако се засегнеш, жални ти майка, ще те сбъркат да те шляпат по задника после))).....та, свърши смяната и влиза един в банята и вижда, че някой се къпе...след него влиза друг, във верига.....първият го обърква със някой от бригадата и му “бърка в задника”))....оня се обръща и в този момент вторият го шляпа по оная работа)))).....този както беше съпунисан, избяга)))))).......много се смяхме....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 05.07.17 22:27.
М, модерни зали, бях в най- схлупената, която знам в града (след тази на стадион Ботев киокушина и боксовата зала де) че уж по- набързо щях да тренирам и после да бягам в Лаута. Но пък се запознах с един друг много приятен пич - видях го че е с тениска на бб-тийм и го заговорих. Той каза, че вече не пише тук, казва се Данчо, работели заедно с Лазар Радков и аз веднага му се оплаках как ми игнорираха кандидатурата за кампанията им 30х30. Поговорихме си, показа ми на едно упражнение един пропуск. После и колелата обсъдихме на тръгване, и той кара.
А ти откъде разбра че тези под душовете са двойка? Може просто да са си приятелчета и да си обсъждат такива лични неща като пъпките? 🙂
05.07.17
22:38
После мойте вкусове били странни : Д
05.07.17
22:42
Данчо, ако е един такъв малко нисичък, здрав и културен, има какво да научиш за стриктно изпълнение на упражненията и разни болежки по тялото, а и не само. : )
Ай и отчета да напиша:
сряда 05.07.2017
ден 17/180
Храна: 1,385 Ккал
АКТИВНОСТ:
- колело 20 км
- час фитнес
- 2.5 км бягане
= 971 Kкал
Дефицит за деня: 1,856
Общо дефицит: 20888
Храната след вчерашното освинване е идеална. Една колежка от Съединение, щото ме гледа че хрупам зеленчуци в офиса и днес ми донесе една торба сигурно 5 кила краставици подарък, че много родила градината им и няма кой толкова да ги изяжда и обеща и други такива екстри да ми носи като има - спомена тиквички и домати.
Фитнеса гръб:
- тяга 5х2@120
- набиране подхват 5х5@20
- хоризонтален скрипец 5х10@100
сс набиране широк надхват СТ 5х5 (много са ми трудни тези, трябва да натискам на тях)
- суинг 5х12@32
сс повдигане за трапец с щанга 5х5@90
- пек дек (май) 5х5
сс пулдаун 5х8 (или малко повече до пълно изцеждане)
сс набирания
Бягането трябваше да е 5 км, но стана късно и ме наядоха комарите, а и телефона ми нещо му падна батерията и найкплюса съответно не можах да го ползвам и изникна философския въпрос “Ако бягаш, но никой от групата не го види в найкплюса, дали вдигаш шум?”
Сега се сетих че и на отиване и на връщане колелото беше доста натискане, че се дърпах с пичове, дето карат по много, ама забравих и вече го писах по- лежерно каране 🙂
Мнението беше редактирано от Димо на 05.07.17 23:22.
05.07.17
23:30
С тези кофи кайсии, краставици, тиквички и др., мисля е редно, да си измислиш още един сайдкуест, който да изпълниш във времето. Къде го дават така.
Хинт: тежко набиране, тежка кофичка, 75-80 раменна, без да бара никой лоста...
А, че аз един вид съм си ги заработил тези благинки предварително. Този с кайсиите е като канара, обаче си похапва доста и е направил бая шкембак, та идва да ме пита какво да прави да се повтали малко и му давах съвети, ся колко ги прилага си е негова работа, но най- малкото му служа за пример ако не за гуру. А тази с краставиците и тиквичките ми е от отбора по бягане, преди да ги надъхам да бягаме на маратона не бяха бягали цял километър 😄 Така че, аз съм инвестирал в отношения с хората и сега инвестицията ми се отплаща 🙂
Иначе аз както мисля да стана 80-82 кила до Коледа, реалистично ли е да мога да си вдигам СТ на раменна? И колко се брои за някакво постижение за кофичка с добавена тежест и за набиране? Кофички в момента мисля че мога с 50-60 и набиране с 40-50.
06.07.17
00:05
Какво колело караш ?
06.07.17
00:06
По мои наблюдения, да смъкнеш 10 кг от теглото си и да качиш 10 кг на раменна, особено без добавки, си е меко казано, бая трудна работа. Още повече, ако не е твоето движение.
Според мен, ако качваш мускули, докато чистиш мазнини и реално не сваляш кг, а се трансформираш 😄, тогава би станало. Времето ще покаже. :>
п.с.: ако си чист, да кажем, че за постижение кофичка и набиране, се брои с добавена тежест, равна на личното ти тегло. Или айде, да посмаля малко, да кажем 90%. Това в твоя случай. Ако е някой нисък и набит, тогава поне на 100%. Щото примерно, не можем да сравняваме двама атлета на по 80 кг с височина 160 и 190 см.
Мнението беше редактирано от Gogo на 06.07.17 00:17.
Какво колело караш ?
Спринт Дискавър мисля че се казва. Женски градски модел с ниска рамка, но има калници, чейнгард, багажник, ОК мека вилка за тротоарите, регулируемо кормило, което съм си го направил да карам с почти чисто прав гръб. Единствения му кусур е прекалено дългия път на жилото за задната спирачка и съпровождащите проблеми.
По мои наблюдения, да смъкнеш 10 кг от теглото си и да качиш 10 кг на раменна, особено без добавки, си е меко казано, бая трудна работа. Още повече, ако не е твоето движение.
Еми там някъде трябва да се целя, поне със свалянето на 82-83кг за под десет% БФ, а вече дали ще вдигна 80 на раменна.. де да знам, наистина времето ще покаже, но сега ми се струва по- постижимо от 100 или 90% СТ на кофичка или пък още по- трудно на набиране. 75-80% може би да.
06.07.17
00:32
Чакай,чакай,искате да ми кажете,че аз като съм 82 килограма за постижение ще се смята ако направя кофа с 80 кг?
Една ли?
Ако е така аз....... Аз не знам,на мен с 20 кг 5#5 ми идва много.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 00:33.
Даже и по- малко от 80 ако вземем 90%. Ти с колко можеш сега и колко мислиш че ти е макса?
И да, говорим за една бройка макс (1RM)
Мнението беше редактирано от Димо на 06.07.17 00:35.
06.07.17
00:37
Като изкараш пресата, и ако си още 80 кг, да, само една кофичка стига.🙂
Не знам колко ще е вярна сметката, но провери колко % мазнини имаш.
Ако да кажем си 30%
И да приемем, че ще имаш преса на 15%, съвсем хипотетично. То за постижение може да се брои, като от личното ти тегло, махнеш тези 15% разлика и добавиш такава тежест.
Не знам ясно ли се изразих и до колко може да е вярна подобна сметка.🙂
06.07.17
00:41
Димо визуално ме определи на под 18%.
Утре ще опитам какъв ми е макса за един брой,ам не знам колко ще се хване в раницата.
Иначе за макс-мисля,че една с 60кг ще направя.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 00:42.
Барт определено е под 30. На мен ми изглежда и под моите 18 (толкова ги показа калипера тогава)
06.07.17
01:01
Ей сега гледах,в моя град няма БФ чек.
Освен и аз да си поръчам един калипер.
Това е всичко,което остана.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 01:04.
06.07.17
01:06
Ей сега ще ти пратя линк да ми кажеш ой ли е.
06.07.17
01:08
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01B25D3RI/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1499292466&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=BF+caliper&dpPl=1&dpID=41cc0mhk9QL&ref=plSrch
Подобно е моето. Не съвсем същото, но това даже изглежда по- хубаво. Тя и цената му на твоето сега видях е тройна.
Ейтакова е моето за 2 паунда:
https://www.amazon.co.uk/Personal-Calipers-Fitness-Measure-fitnessXzone—x/dp/6030579185/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1499292760&sr=8-3&keywords=body+fat+caliper
Мнението беше редактирано от Димо на 06.07.17 01:13.
06.07.17
01:12
Ми поръчвам го щом смяташ,че е ок.
Само тр да ми обясниш как да го ползвам.
Само за протокола, не че е тук най-подходящото място,но аз започнах куеста(не този за плочки,ами вообще стъпването ми в зала) на 94кг,сега съм 82-незатвърдени.
Само, който го е изпитал знае какво е.
А вообще да не споменавам,че съм бил 104кг,през 2014’
П.п.Ха,ми щом върши работа този ще си поръчам.
Добре де ама аз вообще не мога да си представя къде и как по тялото да си сложа 60,па камо ли 80кила за кофата
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 01:21.
На широк колан с верига се слагат и ти висят пред оная работа като огромни плоски железни мъдури 😄. Ама е неудобно де, аз искам да си измисля нещо по- тарикатско.
06.07.17
01:35
За сега за моите 20 кила раницата ми е супер,омаче знаеш ли какво,имам един мн корав самар-tresspass-срам не срам утре го вземам и бухам 60кила вътре,една ли трябва само да направя.
От изпънати лакти до най-долу и пак до изправени лакти,нали?
Ако сваря някой от тея с които си говоря ще помоля да снима.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 06.07.17 01:35.
Ще те дърпа доста назад си мисля аз ако в раница ги сложиш, но пробвай. И по мое най- добро знание това е кофичката - от изпънати ръце горе до сгъвка 90 градуса в лактите и обратно горе заключени лакти.
06.07.17
01:50
Самара има два колана един през кръста и един през гърдите,така че разпределя добре.
А аз кофите ги правя от заключени лакти до долу -до където може.
Докъдето ти позволява мобилността, но и да пускаш много надолу според мен не е ОК. Иначе знам за раницата и все пак може да те дърпа назад - нали на гърба ти е тежестта, ама пробвай де и кажи как е.
06.07.17
02:00
Защо не е ОК да пускаш до край?
Ако го правя грешно да спирам.
Аз го усещам когато пускам до край как отива в гърдите.
Явно е индивидуално, чувал съм го и друг път (май даже от Гого) за пускането до долу и отиването в гърдите. При мен ако пусна много надолу почват да ме болят раменете.
06.07.17
10:18
за постижение кофичка и набиране, се брои с добавена тежест, равна на личното ти тегло.
От всички хора, които познавам, тва набиране с добавена тежест = СТ, съм виждал само Боса да го прави веднъж(той даже успя с 5 кг отгоре). Кофичката не е непостижима, но набирането е изключително трудно, на границата с невъзможното, особено за над 80 кг човек.
Ще те дърпа доста назад си мисля аз ако в раница ги сложиш, но пробвай. И по мое най- добро знание това е кофичката - от изпънати ръце горе до сгъвка 90 градуса в лактите и обратно горе заключени лакти.
Няма да го дърпа назад, даже ще му е по-удобно, въпроса е да не пречи на самото движение.
Рамото да слезе под лакътя, тогава кофичката е кофичка, не частична някаква. Ако спуснеш максимално ниско с максимална тежест има много голям шанс да си наебеш така ротаторите, че да забравиш за дълго време, че можеш да правиш много неща, включително и да си миеш зъбите. Може никога да не се случи, но може да се случи и още първия - втроия път, когато добавиш наистина сериозна тежест.
Благодаря че ме успокояваш че кофичка и набиране с добавена тежест =СТ си е много сериозно постижение и потвърждаваш наблюденията ми за това че набирането би било дори още по- трудно от кофичката, както и притесненията ми да пускам много надолу при кофите - аз не знаех кое точно ще се прецака, но чувствам че нещо ще се прецака със сигурност ако пускам много долу както някои фитнес- ентусиасти във фитнеса съм виждал и чак ми правят забележка че не правя както трябва. А рамото под лакътя с колко трябва да подмине за да се брои? Аз винаги съм си мислил че като при клека ако минеш паралела е ОК.
А колко % от СТ според теб е добро постижение за фитнес ентусиаст като мен за добавена тежест на кофичка и на набиране? Не че ще се юрна да ги подобрявам, но да знам колко съм далече от истината 😄
Мнението беше редактирано от Димо на 06.07.17 10:48.
06.07.17
10:43
А рамото под лакътя с колко трябва да подмине за да се брои?
Задното рамо да е под върха на лакътя, тоест най-високата точка на рамото да е под най-високата точка на лакътя.Ето така.
Аз винаги съм си мислил че като при лега ако минеш паралела е ОК.
Лег да минеш паралела? Да не би да искаш да кажеш клек? Клека се пуска докъдето можеш, там за разлика от кофичките - колкото по-дълбоко, толкова по-безопасно.
А колко % от СТ според теб е добро постижение за фитнес ентусиаст като мен за добавена тежест на кофичка и на набиране?
За мен лично СТ и 0,7 СТ. Постижими са за всеки с претенции, че е силен. Освен ако не е дебел 😄 Но и да не можеш, не мисля, че е някаква болка за умиране. Кел файда да можеш кофичка със СТ и да не можеш клек 2 СТ.
Да, да - клек имах предвид, нещо съм недоспал. В тази връзка 2*СТ за клек е добре за фитнес ентусиаст? А на тяга?
А, провокация, защо да е провокация? То аз питам за да знам, Сашо отговаря ако иска а вече какво ще направя с информацията ще видим.
06.07.17
10:53
2 СТ на клек е минимума за здрав и прав трениращ. 2,5 СТ е същото на тягата. Ако са за 2-3 повторения, тогава е още по-добре.