Димо сваля 14 с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Bart Simpson

13.02.19
10:22

казано от Gogo на 13.02.19, 10:20:

Тва е, щото се бръсна само там, където ме целуват.

Ай, по-учтиво, ве.

13.02.19
11:43

Винаги съм се учудвал колко различно може да възприемат един и същ човек различните хора.

Преди време се оказва че с един мой приятел имаме общ познат и двамата говорим за един и същ човек, но толкова различно го виждаме и възприемаме, че не можем да разберем и смятаме че са двама различни Евгениевци 😄 Аз го виждам като супер готин и отворен пич, другия го виждал като супер невзрачен и смотан грозен рапър 😄

В друг случай моя приятел Ачо Секса 😄 трети приятел от махалата ще го запознава с някаква братовчедка на гаджето му с идеята и те да станат гаджета. И я описва като сууупер красивата и яка мацка: “направо като манекенка”. И като я видяхме тази мацка, ми тя като кобила - груба, едра, нищо женствено, камо ли манекенско няма в нея. А манталитета ѝ - селяндурка по душа 😄

Трети случай - пак на моя приятел Ачо Секса разправям за една от блока колко яка беше навремето, макар и проста, и му я давам за пример как амбицията може да те отведе до всеки връх, нищо че нямаш много акъл, но пък беше добродушна и все ме караше да ѝ давам уроци по компютри у тях че все нищо не схващаше, но накрая след 10 години като се видяхме ми каза че станала програмистка и второ висше право учела. Та същата тази мацка, която според мен ( и според поне още двама от махалата, единия от които каратист, другия гребец и се бяха били заради нея, щото единия написал стих за нея, а другия не може да пише стихове и за да е равен старта го набил: “Ти си просто като издялкана” - имал предвид момчето “като изваяна” ама му беден речника) беше страхотна красавица - тъмно руса на тежки букли коса, златист тен, циците наперени в различни посоки, безкрайни сладострастно полюшкващи се бедра - абе като англо-саксонска хубавица от плейбой. А Ачо ми вика: “тая ли бе? тя тая на човек не мяза, ти хубавица я изкара - виж я ква е проста и ходи изгърбена като Бананчо от “Плодчетата” 😄

В четвърти случай пак от махалата мой добър приятел, който е наистина доста едър и масивен, но е може би най-големия добряк и притеснителен тип покрай мен, отива да си напазари нещо от близкия супермаркет и си връзва колелото на будката за вестници. Но както влиза в магазина и чува зад него дандания. Продавачката се кара на някакъв човек, който също се опитва да си върже колелото на стълба на будката за вестници и му вика: “тва да не ти е тука коневръз, кво си мислиш, кви хора има само на тоя свят” и т.н. и тоя човек се опитва да се защити от вербалната агресия и казва: ами ето че това момче и той си върза колелото тук, а на него нищо не казахте? и тази: “Ами кажи му ти бе - виж го че изглежда като престъпник!” 😄

Аз също се възприемам себе си като нормален и даже доста сговорчив и културен човек, и си мисля че повечето пъти успявам да убедя непознати за някакви неща и се учудвам хората като имат проблеми, но веднъж на един друг приятел му казвам че на мен така не ми реагират остро хората и че може би е предубеден как хората са зли и несговорчиви, а той ми вика: е кво да ти кажат хората, ти виждал ли си се как изглеждаш като си ядосан? 😄

Та така - понякога виждаме и другите и себе си в доста по-различна светлина и съдим с доста по-различен аршин, сякаш дори за съвсем различни хора става въпрос.

Bart Simpson

13.02.19
11:47

And then…....?
Този разказ малко като Кърт Вонегът ми завърши.

Деян

13.02.19
11:47

Хохо, това малко като:

“Ама не мога да повярвам, той бе толкова добро момче-тихо, скромно, винаги те поздравява, пък вратата ще ти отвори, път ще ти направи, в домът му постоянно е тишина, нищо не се чува”

..................из показанията на съседите на серийните убийци :-)))))))))))

Мнението беше редактирано от Деян на 13.02.19 11:48.

казано от Димо на 13.02.19, 11:43:

“Ти си просто като издялкана”


Бвахаа много се смях на това 😄

13.02.19
12:03

казано от Bart Simpson на 13.02.19, 11:47:

And then…....?
Този разказ малко като Кърт Вонегът ми завърши.

Еми няма друго, това са кратки истории с неочакван край 😄

казано от Alexander Krastev на 13.02.19, 11:56:

казано от Димо на 13.02.19, 11:43:

“Ти си просто като издялкана”

Бвахаа много се смях на това 😄

Да, носи момчето душа на поет, ама повечко са го ритали в главата на каратето и не е чел достатъчно книги и накрая резултата от порива на крилете на любовта малко нескопосан.

22.02.19
08:46

Как си минава времето... Не писах в дневника 1 ден и хоп - станаха 11. Нямах време да пиша отчети тези дни, дори и в МФП не всеки ден съм писал подробно, писах по усет някакви калории. Иначе злощастната серия започна с това че се заредиха Трифон Зарезани, на моя любим приятел и силен житейски пример Ачо Секса му се роди дъщеричка, та я поливахме и нея една вечер и аз като невидял - само ме сложи на маса, дай ми повод и ми гледай сеира 😄 Добре че си карам и схемата с фаста - имах 48 часа и 24 часа, а и другите дни не съм се оливал и все пак за периода имам някакъв дефицит да запиша колкото да не е без хич. ~4000 Ккал дефицит за периода 11-02 до 21-02-2019 , 34411 Ккал общо до тук от началото на бийчбодито. А и от днес съм 72 часа фаст, та ще има дефицит и надявам се движение с мазнините. Специално си щипнах най-лесните места тази сутрин да имам отправна точка. На корема 24мм (3мм е спаднала за тези 10 дни не-чак-толкова-супер-хранене, което ме изненада приятно), вътрешната страна на бедрото 18.

Снощи във фитнеса правих гърди, 5х5@100 първи път, продължавам си по схемата. Последното повторение на последната серия беше адската борба, но сам си го заключих. Също и на отиване 2К и на връщане 2К, че ми се падаше ден за бягане. На отиване поне бягането супер ми се получи, нищо че избрах суперскапан маршрут - направо бях като вятъра. Не знам даже защо, може да е заради храната - ябълки, моркови и белен слънчоглед - патентовам магическа формула. Или от Фран предишния ден да ми се е отключил VO2max-а и чакрите 😄 На връщане - очаквано го нямаше тоя пауър, но пак беше леко. Както и да е, добре се почувствах, че последната половин година все ми тежеше задника и не ми се получаваше добре бягането.

22.02.19
09:20

И да попитам аз тука - че тя си изтри дневника - защо изгонихте хубавото момиче вие бе? А? Соски най дисциплина? (така викаше една циганка на циганчето като му се караше в рейса че не слушало - те милите си нямат дума за дисциплина 😄 )

Майтапа настрана, не е никак красиво да видиш някой идва, споделя си тренировките, мислите, нещо си там - някакви негови си вълнения с предполагаеми съмишленици които да го разберат и да се почувства сред свои, а всъщност го емват: “ъ, баси тъпия кросфит” , “ама що не правиш тяга, кво ми тренираш ти тогава” и т.н. в тоя дух. Не се хващайте за думите, не конкретиката е важната в случая. И това е схема, която се повтаря всеки Божи път. Някои са по-непукисти и си седят, някои обаче не им се отразява добре и не им се седи. И накрая форума ще остане една хардкор групичка на пръстите на двете ръце дето се брои.

Деян

22.02.19
09:37

Ами решението на проблема е следния: Непоискани и едновременно с това критични мнения да се трият веднага-независимо кой ги е казал. Когато някой си пита, добре ли са му тренировките, като програма, изпълнението на упражненията, храненето и т.н. и т.н., тогава ок. Ама такива включвания, както ги упомена - триене на момента. Ясно е, че повечето хора го казват за да помогнат, ама ей го на резултата. Никой не печели от тази работа.

Мнението беше редактирано от Деян на 22.02.19 10:37.

22.02.19
09:45

Аз ѝ казах откъде се трият мнения в нейния си дневник, ама то не е в това въпроса. Тя ми се оплака че е шокирана от отношението и че не иска изобщо да е част от такова общество, кво да говорим да трябва да трие мнения и да полицейства. Ходи’ ѝ разправяй после че има и много какво да научи във форума и да срещне свестни хора и че това не е съвсем представителна извадка.

Не е лесна работа това с онлайн обществата. Всеки форум е не просто съвкупност или средноаритметично от всичките си потребители, тяхното отношение и знания. Сложно си е и е много тънък момента колко да се модерира и какво и колко да се толерира.

Мнението беше редактирано от Димо на 22.02.19 09:47.

Деян

22.02.19
10:04

Тънък, не тънък - мацката фъсна, това е :-) Трудно е от модовете да се следи всичко, да не кажа невъзможно, но особено към по-новите потребители трябва да се внимава-и самите ние, които сме тук от по-отдавна, знаем се какво и как и по какъв начин може да си разговаряме, търпим критики и не се вталясваме на забележки, е необходимо да сме по-обрани към “новаците”. Ама някой като дойде и без да е питал, да започне да му се говори: скини фат си, нямаш мускул, слабак си, програмата ти не е ок, храненето ти е зле, не са ти разпределени правилно макросите, тягата ти е много зле......ами ще се обиди човека и до там. Последния месец няколко души влязоха-аха, аха, почнаха да описват, емнаха ги и ги няма. Дори и аз навремето, дето направих забележка на едно момиче, що видите ли описвала упражненията на английски, не знаела ли български, определени хора ми лайкнаха мнението и сигурно момичето се обиди, че не са я приели радушно и малко след това вече я нямаше.

22.02.19
11:06

Кой си изтрил дневника?Проспала съм го тоз момент ...

Деян

22.02.19
11:08

казано от Maria Kenen на 22.02.19, 11:06:

Кой си изтрил дневника?Проспала съм го тоз момент ...

То не само дневника, а и профила.
ЦвЪк

Мнението беше редактирано от Деян на 22.02.19 11:09.

22.02.19
11:09

Марина. Приятелка ми е от фейсбука от една група за фитнес и правилно хранене и я вербувах да идва във форума, ама не ѝ понесе атмосферата.

22.02.19
11:20

Има хора с крехка психика. Дори не ми е минавало през акъла да трия мнения от дневника си.

п.с. Намирам за лицемерно, някой, който трие мнения от дневника си ежедневно, да лайква мнението ми.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 22.02.19 11:29.

Bart Simpson

22.02.19
11:23

Кросфитът ми е по- добър от Кросфитът ти.......
То да се задържиш тук си е труден комплекс:

15- не ми дреме
45- що не си...... Майката
10- то кога човек си знае какво му е само тойси знае какво му е.

Време:
24/7

22.02.19
11:25

казано от Деян на 22.02.19, 10:04:

Тънък, не тънък - мацката фъсна, това е :-) Трудно е от модовете да се следи всичко, да не кажа невъзможно, но особено към по-новите потребители трябва да се внимава-и самите ние, които сме тук от по-отдавна, знаем се какво и как и по какъв начин може да си разговаряме, търпим критики и не се вталясваме на забележки, е необходимо да сме по-обрани към “новаците”..

Аз не виждам проблем, никой не я е обиждал или нещо такова.
Факт е, че повечето хора (най-вече жените) не пускат дневници с цел съвети или конструктивна критика, а за да привличат внимание и да получават комплименти 😄
Нещо много нежни и обидчиви са станали всички.
Ако не можеш да понасяш конструктивна критика или дори директни обиди - то по-добре да
ограничиш присъствието си по форумите, социалните мрежи и интернет като цяло.

22.02.19
11:31

Както казах, изобщо не е въпроса тя или модераторите да трият мнения, много по-деликатна е темата.

А именно - всички тук се опитваме по един или друг начин да си помагаме, нали така? Едва ли някой е тука да си демонстрира превъзходството или нещо такова. Съгласен съм че прекалено чувствителните не са много пригодни за интернета. Но там е работата, че различните хора на различни стимули различно реагират. То не беше и градивна критика - аз не видях да е питала за техника на изпълнение или нещо конкретно. Даже не ми е проблема с нещо конкретно, по-скоро с отношението като цяло.

Мнението беше редактирано от Димо на 22.02.19 11:35.

Bart Simpson

22.02.19
11:32

казано от Brown Bomber на 22.02.19, 11:20:

Има хора с крехка психика. Дори не ми е минавало през акъла да трия мнения от дневника си.

п.с. Намирам за лицемерно, някой, който трие мнения от дневника си ежедневно, да лайква мнението ми.

Значи след.около осем минути се връщаш на мнението си, за да видиш кой те смята за остроумен?

22.02.19
11:34

казано от Bart Simpson на 22.02.19, 11:32:

казано от Brown Bomber на 22.02.19, 11:20:

Има хора с крехка психика. Дори не ми е минавало през акъла да трия мнения от дневника си.

п.с. Намирам за лицемерно, някой, който трие мнения от дневника си ежедневно, да лайква мнението ми.

Значи след.около осем минути се връщаш на мнението си, за да видиш кой те смята за остроумен?

А ти “значи” след 8 мин и 1сек се връщаш да видиш какво съм добавил?

Bart Simpson

22.02.19
11:35

Ми видях ново мнение по тема, която следя, едно е да видиш някой какво е добавил и друго да си нарцис.

22.02.19
11:40

Видях, че съм направил правописна грешка “дори не мУ” и видях, че има лайк.

А друго е да си злобна, скърцаща със зъбкИ полска мишка, която се прави на Маугли, защитникът на джунглата.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 22.02.19 11:42.

22.02.19
11:43

Ш,ей, ша ва изтрия и двамата, знам къде е копчето. Наранявате ми крехкото душевно равновесие с детинските си препирни.

Bart Simpson

22.02.19
11:44

😁 😁 😁 😁 😁
Изпусна влака, мина ми времвто когато ми пукаше от слевесните диярии на елементарници като теб, Киро.
Не Димас.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.02.19 11:45.

22.02.19
11:47

Скръц, скръц...

Деян

22.02.19
11:53

казано от Петко К на 22.02.19, 11:25:

Ако не можеш да понасяш конструктивна критика или дори директни обиди - то по-добре да
ограничиш присъствието си по форумите, социалните мрежи и интернет като цяло.

Е аз това не го разбирам. Защо въобще трябва да има обиди. Еле пък ако с нищо не са предизвикани, да е нормално да ги търпиш - иначе не си за форумите. Все пак тук е някакъв по-специализиран форум, в който нагласата би трябвало да е за помощ. Критика ок, ама пък да се обиждаме и то без причина-само защото някой нещо не вдигал или бутал както трябва.

22.02.19
12:04

казано от Димо на 22.02.19, 11:31:

Едва ли някой е тука да си демонстрира превъзходството или нещо такова.

Ще се учудиш, колко много хора са всъщност за това 😄

казано от Димо на 22.02.19, 11:31:

То не беше и градивна критика - аз не видях да е питала за техника на изпълнение или нещо конкретно.

И да не е питала, като пише в публичен форум, е нормално да очаква коментари, и е наивно да очаква, че всичките ще са положителни.

казано от Деян на 22.02.19, 11:53:

Е аз това не го разбирам. Защо въобще трябва да има обиди. Еле пък ако с нищо не са предизвикани, да е нормално да ги търпиш - иначе не си за форумите. Все пак тук е някакъв по-специализиран форум, в който нагласата би трябвало да е за помощ. Критика ок, ама пък да се обиждаме и то без причина-само защото някой нещо не вдигал или бутал както трябва.

Не казвам, че трябва да има, или че е нормално да има, но реалността е такава, че има.
В интернет всеки се смята за анонимен и съответно си позволява да обижда.

Деян

22.02.19
12:17

Бих се съгласил на обиди, от сорта на: “Абе Дидо, много грозно ти седят тези 50 см. супер релефни ръце на фона на не чак до там изразените плочки. Много гнусен изглеждаш, баси вените, никоя жена нЕма да те погледне. За трапеца пък, дето още малко ще ти опре в ушите, не ми се говори. Повръща ми се от теб”
;-)))))

22.02.19
15:49

Като говориш за обиди, чай аз да зачекна тука Васко:

казано от Carbohydrate на 21.02.19, 12:16:

от 2016 отслабваш тук, и 3,4 години преди това и още не си отслабнал...

Ш, Оууу! Ти дебел ли ми викаш ве?  Фатшейминг във форума правиш? А?

Между другото, цялата драма явно е тръгнала от това мое мнение:

Първо, тези “кф тренировки” са далеч от високо интензивни. Ама много далеч. По-скоро това, дето си го правила и не си доволна от него е по-близо до “интензивна” тренировка.

Второ, те въобще са далеч от смисъла на думата “тренировки”. Те са някаква натоварваща физическа активност, и дотам.
Смисъла на думата тренировка е упражняваш някакво умение или качество, като с течение на времето и множество целенасочени тренировки това умение или качество да се подобрява с измерими показатели.

Това, че на някой му се е доповръщало след “тренировка” или че може да си изцедиш тениската от пот нищо не значи.

Ае некой да ми обясни къде съм обидил дамата и в какво се изразява обидата?

22.02.19
15:54

Не е от теб Сашо, тя и преди това ми се оплакваше от отношението. Обясних ѝ за объркването с интензивност и англисйкото intensity от HIIT.

Очаквала е разбиране и подкрепа (като всяка жена де) но явно не ги е намерила тук и си е решила генерално проблема.

24.02.19
21:41

22-02-2019 Цял ден фаст, клек 5х5 @95; кикбек машина 5х8@120; лег преса техноджим до 3@340 кг малко набирания и корем и още нещо си 2,630 Ккал дефицит

Тук е момента да кажа че съм благодарен за всички съвети и знания, които съм намерил във форума, или тук съм бил провокиран да се поинтересувам и науча. Говорих с двама от фитнес-батките че беше късно и бяхме малко хора във фитнеса. Единия не беше чувал за 5х5, не знаеше какво е калипер, буташе лежанка със супер широкия хват и то на 1 педя от гърдите си. Другия си беше подредил 160 кила на стойката за клек и си викам: ш, тоя ше е як. Къв як бе човек, той правеше най-много 1/3 клек. На 45 градуса фемура от прав най-много, накланя се напред целия, ужасна форма. Иначе ме гледаше надменно с моите 95 кила щанга дето си припомпвах точно до него (реших да правя 5х5 и за клека както се прави с плавното повишаване на килограмите както си е разписано). После го гледам на лег пресата товари, товари - и там прави полу-легпреса - не пуска до долу дори на машината. Аз го видях колко е натоварил, отидох, помолих го да се редуваме, сложих още 60 кила да го подепресирам за надменните погледи и той отиде нещо друго да прави 😄

Та така. И тва са хора дето са от години по фитнесите, елементарни неща не знаят.

23-02-2019 Още един ден фаст, нула калории храна 2,517 Ккал дефицит за деня. Фитнесчето много набързо че цял ден снимах навън и като се прибрах следобеда съм заспал и се стреснах по тъмно вече че ще изпусна фитнеса. Правих един комплекс 21-15-9, който е 21 Ккал гребен тренажор, 21 тръстъра с тежка топка 8 кг и хвърляне на височина, 21 суинга до над главата с 20 кг пудовка, после пак се завъртат по 15 и накрая по 9. Като го видях написан и че се прави за 7 минути тайм кап си викам: ибаси таш@ка, тва 2 пъти ше го завъртя за 7 минути. Да, да, ама не. Отне ми даже малко повече от 8 минути че не си бях приготвил топката и пудовката и се разкарвах из залата да ги търся и събирам докато ми вървеше таймера. Също закопчаването и откопчаването от гребния тренажор мого време ми отнемаше. Ще трябва да поработя над тоя комплекс, но много се задъхах. Добре че 2 дена не бях ял нищо, иначе като нищо щях да върна 😄

После пробвах макс тяга с надхват и ужас - едва 135. На 140 тръгвам и на 1 педя от земята ми отваря пръстите. Много се ядосах. Той тоя лост прав и се върти, ръцете ми уморени от цял ден разнасяне на фотоапарат 2 кила в едната и светкавица 1 кило в другата. На по-свежо ще пробвам пак, дано има подобрение.

Днес 24-02-2019 вече главата ми тежеше и бях разсеян и не можах да се стегна да работя много и рано-рано още по светло забих във фитнеса. Понабирах се на 1 ръка и 2 пръста, подърпах малко скрипци за гръб и се шмугнах в сауната. Ледени душове, сауна, парна баня - доста ме отпусна тиквата. После вкъщи, сготвих 2 неща и седнах да ям, пиле с броколи, пресен чесън, мед, горчица, песто и соев сос, ризото, зелена салата, леща супа и десерт извара с кисело мляко и плодове за 2,026 Ккал Дефицит за деня 437

39391 Ккал дефицит общо до тук от началото на бийчбодито

Щипнах се и днес, 23 мм на корема, 1 мм надолу за 3 дни, бива, остават ми още 30 дена глад и ще извадя плочките 😄 С текущата ми схема 72-48-24, това са 15 седмици или 3-4 месеца. Поне на хартия добре изглеждат прогнозите. 😄

Утре или във вторник ще се меря и тегля за чалънджа.

02.03.19
23:55

Днес първи ден от двудневен фаст. 3-4 км бягане до фитнеса и обратно. Там уред за гръб 5х8@130 кг сс набиране 5х8; същия уред с широк хват 5х8@120 сс набиране 5х5; хиперекстензии до 4х8@70; скрипци за трапец и гръб.

Днес във фитнеса едно брато ми вика: “Ей, уморих са много, неска постя - нищо не съм ял” и аз: “А, така ли? И аз не съм.” и той: “Само един кроасан и една едисикво - задушница е днес.” Викам си: моя пост не е като твоя пост 😄

Един мой бивш колега идва с гаджето си в същия фитнес и последния път му се скарах кво е тва - влиза във фитнеса и се хваща бицепс да помпи. И той тоя път като видя че съм там и се лепна да бяга и да ходи на пътечката и там откара почти час - докато бях в залата почти само това прави. Накрая легна малко коремни да направи и тва му беше тренировката. И като разбра че съм пеша ми вика: дай ща закараме с колата. Викам му: закво? Вие идвате с колата за да се качите на пътечката да побягате и да ходите и после обратно на колата до вкъщи, нищо че живеете на 50 метра от парка? Викам му: що не тренираш с тежести бе? И той: еми малко искам да отслабна. И си викам: “Димо, кво са занимаваш...” Да не съм му обяснявал 100 пъти кое кво е, той обаче си знае неговото - бицепс да са ти големи ръцете да ти личи че тренираш, кардио за отслабване и коремни преси да стопиш шкембето за лятото.

За периода 24-02-2019 до 02-03-2019 дефицита общо само 700 Ккал, имах един ден любимата ме изведе на вечеря и няколко дни с повече снаксване. Хубаво им е сушито в Рафи, но доста скъпичък ресторант ми се стори. Общо до тук дефицита 40088 Ккал Нещо забоксувах, трябва да се постегна.

Мнението беше редактирано от Димо на 03.03.19 00:41.

05.03.19
12:11

Ай да е тука че няма много отношение към на Барти дневника.

казано от James Hinks на 05.03.19, 11:32:

казано от Димо на 04.03.19, 21:36:

Старият ми професор по анатомия проф. Кръстев - с червени нашарени с разширени капиляри бузи и пръсти дебели и неравни като неразточени кебапчета.

Надявам се не говориш за Аркади Кръстев...Защото май нещо преувеличаваш.

Не му помня първото име, но сигурно е той ако е в Пловдив, едва ли има в Пловдив няколко професора по анатомия с фамилия Кръстев. Така си го спомням, с коя част от описанието ми не си съгласен? Може и на мен за някои неща да са ми се замъглили спомените, било е преди 20 години сигурно, но имам супер ярък спомен и сякаш вчера ми е било пред очите как безмилостно режеше животни а пръстите му едва влизат в отворите на хирургическата ножица 😄

Много беше сладкодумен, имам няколко любими житейски истории от него.

05.03.19
14:54

казано от Димо на 05.03.19, 12:11:

Така си го спомням, с коя част от описанието ми не си съгласен?

С цялото. Освен, че си беше леко червенобузест и пълен, ти го изкара бахти карикатурата.

05.03.19
14:59

Как карикатура бе човек, просто беше много колоритен образ. Най-дълбоко уважение питая към него.

14.03.19
09:58

Една колежка е активистка на Ротари и организират в няколко града кръводарителска кампания.

В Пловдив е утре - петък 15 март 2019 в мола до Гребната от 13:00 до 17:00, ще има екипи от трансфузионна хематология и ще се дарява кръв.

Редовните кръводарители знаят какво и защо се прави. Другите - ето отличен повод и възможност да започнат една добра традиция. И не на последно място - за калорийния баланс - едно кръводаряване е ~ 650 Ккал. Т.е. даряваш кръв за 10 минути, спасяваш до 3 човешки животи и имаш разход все едно 2-3 часа си помпал във фитнеса 😄

15.03.19
10:11

Завчера във фитнеса едно брато дето се поздравяваме (същия оня дето викаше че цял ден бил постел и не бил ял нищо - само един кроасан и една баничка) се оглежда на огледалата, вдига тениската и отдолу 2 реда плочки и наченки на най-долния. Викам му: готов си за плажа. А той клати глава: “ааа, и последния ред ше нацепа, еся, еся”, и прави движение с дясната ръка все едно си забива нещо в левия бицепс 😄

Мнението беше редактирано от Димо на 15.03.19 10:12.

17.03.19
18:11

Както последно си виках че нещо забоксувах и трябва да се стегна и две седмици почти не съм писал калории и като резултат днес се претеглих 1 кило нагоре до 97, а щипането на корема +1мм до 24 мм. Почвам пак да пиша стриктно калории всеки ден.

Вадя си 7700 Ккал за това кило което съм качил и дефицита става 32388 Ккал.

Иначе нямам ден без фитнес и/или кардио. Маратона наближава, по програма километрите си стават повечко. Днес 10К. Временцето беше само за бягане, мирише на цъфнали овошки, слънцето грее, живота е прекрасен. Само забравих да си сложа лепенки или вазелин на зърната и успях леко да си ги протрия 😄 Доста е гадно. Успях и да си подкарам отново NikeRun+ апликейшъна, което е готино. То верно че сигурно година стана откакто не можех да го ползвам и също на пътечка като бягам няма как да ми отчита, но днес ми отчете 1000 КМ че съм избягал откакто го ползвам.

Също се записах за едно аматьорско кросфит състезание на 31-ви. Не че нямаше да направя комплексите с килограмите за про, но предпочетох да се запиша за любители. В новата голяма и модерна зала Пауърфит ще е, трябва да намина да я огледам да разузная преди датата. Една бивша колежка имам дето тренира там и от 2 месеца все ме кани да съм отидел да я видя, ето вече имам и повод.

Притесняваше ме че ми е слаб хвата за тяга, щото само надхват разрешено, но май ще може с ключов хват. Той технически си е надхват. Трябва да го поупражня. Някакви съвети?

Деян

17.03.19
18:15

Аз се чудя, Димо, при твоята ежедневна активност, ако вземеш да го удариш например на 1 месец пълна почивка, какъв дефицит ще следва да заложиш, та да не се “надуеш” скорострелно. То като си свикнал така, да те е страх да си вземеш почивка или дори занимания само 3-4 пъти седмично.

Прескочи до:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1