Димо сваля 22 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Bart Simpson

07.02.20
17:27

То и ние се бъркаме с него кой кой е.

07.02.20
20:20

казано от Иван на 07.02.20, 17:17:

Винаги бъркам Bart Simpson и Brown Bomber - мисля ги за един и същ човек. Тежък спам alert.

Аз няма да казвам с кой те бъркам за да не се обидиш.

Деян

07.02.20
20:28

казано от Иван на 07.02.20, 17:17:

Винаги бъркам Bart Simpson и Brown Bomber - мисля ги за един и същ човек. Тежък спам alert.

Ванка, яка обида им фърли, брат. Все едно да се изправиш срещу Фюри и Уайлдър и да им кажеш, че ги бъркаш.
Изядоа те ей 😃

Bart Simpson

07.02.20
21:22

Аве, толко ли е обидно да го бъркат някой с мен, ве?
😄 😂 😂 😂 😂

Деян

07.02.20
21:29

казано от Bart Simpson на 07.02.20, 21:22:

Аве, толко ли е обидно да го бъркат някой с мен, ве?
😄 😂 😂 😂 😂

Ми не е, аз бих се изкефил да ме изкарат на 30 и малко години.....ама нямааааа 😎

07.02.20
21:46

Васко, аз не се обиждам, още по-малко от Иван.

Bart Simpson

07.02.20
22:11

Знам, ман.

08.02.20
09:57

07.02
Храната ОК. Всъщност си беше доста. Насилих се да съм на баланса уж, а и хлапетата изпекоха 2 тавички лазаня посреди нощите, та и лазаня хапнах. Общо 2700 Ккал.
Движението 30 КМ из града с колелото и вечерта фитнесче да си отметна 5х5.

Дефицит накрая все пак за деня има 750 Ккал заради многото колело което навъртях, за седмицата 4450, общо 32550 дефицит до тук.

С това приключвам мини-презареждащия период от 3 дни и в следващите 2 седмици ще си гоня максимални дефицити.

Мнението беше редактирано от Димо на 08.02.20 09:57.

08.02.20
11:02

Снощи виждам една позната физиономия във фитнеса - един дето сме служили преди 100 години заедно в Симеоновград. Той никога не е изглеждал атлетичен, даже напротив - бавно говори и бавно плавно ходи, ама поне преди не беше дебел, а сега пуснал едно шкембенце, в краката и гъзъ налял... Викам му: “Ко прайш вее брато? Помпаш ли?” И той: “Ааа, не, не помпам - напротив - малко трябва да поотслабна, решил съм 10 кила да сваля.” Той толкова далече от фитнес кулутрата, че не знае какво означава да помпаш във фитнеса. А още по-далече за да си мисли че на 50 години с тея вяли движения ще се напомпа и ще качи във фитнеса...

Та едното младо инструкторче го хванало и го тренира - и като ме видя че говоря с него и и идва да не му го изям - айде бутай тука тая машина, дай ся малко батъл роуп. Викам си - глей - хората си плащат по 10 лева на час някой да им каже кой уред да ползват като само искат да отслабнат 10 кила, а аз като му казах че 10 кила не са никак трудни за сваляне и ще му кажа как става само като си оправи храната и той ме гледа невярващо - кво ли си вика: абе кво ти разбира главата, виж тука фитнес инструктор имам.

малко ще вляза межу юмруците , но ще застана на страната на този твой боен другар: има разлика между това да каже ‘’искам да отслабна’’ и ‘’искам да сваля 10 кила’‘, това значи че въпреки наслагването на подк.м. по лицето и корема , той е разбрал че при него с приоритет е кондиция и тонизиране и тези 10-15 кила са просто крайпътен камък, за да започне да гони целта си.

не вярвам човека да е идиот: ще му трябва хран. режим задължително. но мисълта ми е , че може и инвестицията в треньор да не е толкова тъпа.

08.02.20
15:47

Може, де да го знам какво точно е имал предвид, но на мен ми прозвуча като: “аз не искам да качвам тегло” (което аз разбирам като мускули щом ще ги качва с “помпане”) а вместо това иска “да свали 10 кила” и поглажда шкембенцето.

Разбира се че може да не е тъпа инвестиция да си плаща за фитнес-инструктор. Може да му действа дисциплиниращо и за храната също. Може изобщо да не е готов или просто да не му се занимава да се учи какво да яде и какво и как да тренира и да разчита някой просто да му казва. Ама в такъв случай дано може да си плаща цял живот за инструктор, щото ако не иска сам да се образова, дори и да свали тея 10 кила, после какво правим? Магически си седят така или поетапно ги качва и пак стига до инструктора?

Ето да кажа тук за един наш бивш съфорумец който си седи скинифат, макар и да се мисли за як и за голям атлет. Та за него бях изумен да разбера че от години си плаща за инструктор в залата. Защо, как - негова си работа. Има’л - дал.

Всичко това са спекулации и частни случаи и отразяват само моя личен начин на мислене. По никакъв начин не искам да злепоставям фитнесинструкторите като цяло.

Мнението беше редактирано от Димо на 08.02.20 15:49.

08.02.20
15:49

Стилянски, инвестицията в треньор никога не е тъпа и никога не е прекалено скъпа. Инвестицията в инструктор, от друга страна, е най-тъпото нещо, за което могат да се дадат пари.

09.02.20
10:45

08.02
Храната бива. Трябваше да съм си на добър дефицит, но събота - по-лежерно целия ден, после шопинг - заредих плодове, мюсли и разни други вкусни неща, после вечерта малко социален живот и едва го докарах на баланса. Общо 2800 Ккал. Иначе от протеин просто ще се пръсна 😄 200 грама чист протеин си докарах.
Движението десетина КМ из града с колелото.

Дефицит за деня няма, за седмицата 4450, общо 32550 дефицит до тук.

Сметнах колко месо има в набора за рибена чорба. 370 грама чисто месо след като е изпечена. Сьомгата губи между 15 и 25% тегло от вода след като се изпече, което означава че съм си купил почти половин кило месо от сьомга за 3.50 лв. Гут.

10.02.20
08:41

09.02
Храната беше добре преди жената да се прибере от Брюксел с половин куфар белгийски шоколад и гофрети посред нощ. Бях си 1000 Ккал дефицит и уж само опитвах докато седнахме да се видим, ама те много и различни видове и пак се насъбра. Общо 2550 Ккал.
Движението десетина КМ из града с колелото и фитнес по никое време следобеда.

Дефицит за деня 400 Ккал, за седмицата 4850, общо 32950 дефицит до тук.

Вчера фитнеса по това никое време беше пълен с всякакви странни птици. Още на влизане в съблекалнята блъснах главата на някакъв бледен младеж, който от всичкото място на света и чисто празната съблекалня, беше избрал да си гледа тъпия телефон на 1 педя зад вратата, която се отваря навътре, и то с наведена към ръба глава. Хем не може да види че се отваря вратата и малко от малко да реагира, хем и да няма начин да пропусне всеки който отвори вратата да влезе. Добре че не съм много напорист да влизам като освободител, че щях да го свестявам.
После вече във фитнеса гледам единствения морбидно затлъстял чичко с тениска на д-р Емилова. Не е ли това диетоложката от вицовете? Аз ако бях диетолог и исках да си правя добра реклама нямаше да поръчвам тениски ххххххл. Най-голямата - Л-ка. Ако искаш безплатна тениска - трябва да си я заслужиш като се побереш в нея 😄 Същия този чичо на тръгване от фитнеса ги подочух да си говорят с един друг и се чудеха откъде да минат да си купят кренвирши. Рекламното лице на д-р Емилова накрая каза че той имал малко в колата, но все пак трябва да се мине през магазин. Държиш си кренвирши в колата? Значи, адмирации за желанието му да прави нещо за себе си и че е потърсил помощ и че ходи на фитнес, ама не знам дали е съвсем на прав път с диетата.
После гледам двете най-натокани мацки ме чакат да си приключа клековете и почнаха те да клякат. Аз си правя лежанката и в почивките ги гледам. Ама то танк-топчета и екипчета, едни дълги бедра, джучки с филъри - направо лустросани отвсякъде. Едната - по-готината и очевидно лидерката в мини-групичката им, си кляка, обаче прекалено събрала ходилата и много назад си дава гъзето, а коленете почти не минават напред и като резултат отлепя и пръстите, и петите на всяко клякане и ставане и се клати, та чак морска болест да те хване само от гледане. А тази другата си кляка съвсем стабилно. И си викам: ся ако опитам да им дам съвет, тази лидерката ще се засегне. Ама си викам: за филантропията и с изцяло алтруистични подбуди все пак ще се пробвам. Докато почивам ни се срещат погледите и ѝ викам на главната:
-Супер е че клякате, а искате ли няколко съвета за клякането? И тая: Не, не - няма нужда. Обаче явно я загложди как ся няма да прави нещо както трябва и пита след пауза: Що, не клякаме правилно ли?
- Не че неправилно, но винаги може да има подобрение с леки корекции.
И тази: не, благодаря, мисля че си клякам много хубаво. А аз тук вече пуснах бомбата: Ами всъщност приятелката ти кляка много по-хубаво от теб. И тая опули очите. Казах ѝ какво мисля че трябва да промени - все едно вятър повя и отмина покрай нея. Тя вече афектирана - не стига че акъл ѝ давам, ами и се оказва че приятелката ѝ с поддържащата роля се справя по-добре 😄 После я погледнах - кляка си както си знае пак, ама квото’е. Аз опитах.
Аз разбирам че някав брадат и космат чичка да ги заговаря във фитнеса може да им задейства защитните реакции и че сигурно са свикнали да ги свалят по всякакви тъпи начини, освен това явно бяха с двама назобани кросфитъра, които за моя изненада като почнаха да клякат си клякаха много хубаво, макар и много шумно 😄 . И си викам: ОК де, ся тея явно знаят как трябва да се кляка - защо си оставят приятелката ами не ѝ кажат нещо. Ама...
Имаше и разни други, но няма да ги описвам, че ще изляза от формАта на краткия разказ 😄

10.02.20
10:06

казано от Димо на 10.02.20, 08:41:

Вчера фитнеса по това никое време беше пълен с всякакви странни птици. Още на влизане в съблекалнята блъснах главата на някакъв бледен младеж, който от всичкото място на света и чисто празната съблекалня, беше избрал да си гледа тъпия телефон на 1 педя зад вратата, която се отваря навътре, и то с наведена към ръба глава. Хем не може да види че се отваря вратата и малко от малко да реагира, хем и да няма начин да пропусне всеки който отвори вратата да влезе. Добре че не съм много напорист да влизам като освободител, че щях да го свестявам.

На твое място ще го шибна и втори път.

10.02.20
10:19

Еми направих му забележка, ама първосигнално се притесних - бая централно го праснах и даде крачка назад, щеше да си изпусне телефона, изобщо трагикомична ситуация...

Bart Simpson

10.02.20
10:48

Колкото и да ги виждам, че се осакатват(ако приемем, че съм в състояние да посъветвам някого) никога не бих ги заговорил, няма никакъв, абсолютно никакъв начин да ги накараш да повярват, че си добронамерен.
Според описанието ти(както винаги, почти нарисувано) са девойки, чиято единствена цел в живота е да се цупят на заглеждащите ги.

Деян

10.02.20
11:22

Да, Барт, а някои със сигурност ще те изгледат на кръв и ще си кажат: Тоя пък, да не си мисли, че е по-напред от мен в тренирането, що за нахалство и самочувствие да ми дава акъл.
Преди дни в залата гледам едно момче, младеж на около 23-25 г. някъде, което отработваше тягата. Не е като да не е тренирал, прави си клекове разни прилични, раменни преси и т.н., но явно тяга не бе правил. И един друг там доста по-як, дето дърпа коло 200 кг. седнал и го гледа и дава “корекции” на движението. Гледам аз пича, лоста на 10 см. от пищялите му, а оня другият му вика: добре е. Може да не е видял, защото е гледал кръста и гърба примерно, не знам. Мислех по едно време да му кажа, поне за това, че не ок, ама си викам кой съм аз, я да си се оправят. И какви ли не други случаи, за които и аз, дето не съм капацитет, все пак може да дам съвет, когато става дума за брутални изцепки при движенията.

Мнението беше редактирано от Деян на 10.02.20 11:24.

10.02.20
11:57

Димо, какво се занимаваш да отваряш очите на разни, които дори не са те питали, не знам.

10.02.20
12:20

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 10:48:

Колкото и да ги виждам, че се осакатват(ако приемем, че съм в състояние да посъветвам някого) никога не бих ги заговорил, няма никакъв, абсолютно никакъв начин да ги накараш да повярват, че си добронамерен.

Разбирам те, и може би това е най-добрата стратегия - всеки да си гледа неговия си живот и да не се затормозява с потенциалните проблеми да другите, но то е до настройка, аз все давам кредит на доверие и заради 5 троснати кифли не ми се струва честно да пропусна на някой/някоя да дам ценен съвет, който ще им помогне. Много пъти и така се е получавало.
Иначе, опита ми показва, че наистина с това колко “хот” изглежда или се изживява дадена мацка във фитнеса, правопропорционално нараства вероятността да се възмути че изобщо я заговарям ( а и нали знаеш че ако си сладък минава за нещо позитивно, а ако си някой като мен го приемат за сталкване и крийпи : )

10.02.20
12:23

казано от Brown Bomber на 10.02.20, 11:57:

Димо, какво се занимаваш да отваряш очите на разни, които дори не са те питали, не знам.

Такъв съм си бе човек, даже не е поза. Вярвам че света трябва да е по-хубаво и по-смислено място. Дори с риск някои да ме взимат за наивник или да не ми оценяват усилията.

Bart Simpson

10.02.20
12:25

Аз двайсет дена ходя с поглед в земята, редя си щангите, пОта се и си тръгвам.
Месец и нещо не съм погледнал човек, само с една мутра се сприятелихме в дауната, охранява един известен и ходят в един от ресторантите ни.
Сега започнах да се поозъртам и няма някой, който да не ми кимне или мацкакоято да не ми се усмихва.
Хейти ги и те сами идват.

10.02.20
12:29

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 12:25:

Хейти ги и те сами идват.

Ама на мен даже не ми пука дали ще ми обръщат внимание, аз не си търся задължително приятели или свалки във фитнеса. Но на мен много хора са ми помагали, както и вие тук във форума, затова смятам че трябва да давам обратно и аз. Смятам че така работи Вселената.

Bart Simpson

10.02.20
12:38

Заговорихме за различни неща.
Да, прав си.
Аз питах тук за годжибери преди четири години и досега съм поизминал някакъв път благодарение на форума.
Но мисълта ми е, че първо трябва да си подложиш за да може някой да те чуе.
Аз менажирам доста хора и ситуации, част съм от голяма машина.
Имам мноооого опърничава главна готвачка и ми беше много трудно да я предразположа към чуваемост, за това ти говоря.

Деян

10.02.20
12:43

Хохо, такива примери на заговаряне и реакция на жените-бол. Пък иди после вярвай на глупостите, че еди какво си било важно :-) Първия и супер джентълменски да подходи, а и по-брутално-реакцията е отсвирване. Вторият каквото и да каже, стига да не е супер тъпотия и кретенизъм, мацките се включват веднага.
Много обичам да гледам Голд дигър пранковете, там нали играят парите,не е водещото манекенската визия на готиния пич, ама все пак. Доста от клиповете са явно нагласени, но има и много реални............то и реалността си е такава. не е нужно в повечето случаи и да си измислят.

Мнението беше редактирано от Деян на 10.02.20 12:44.

Bart Simpson

10.02.20
12:49

Ей затова харесвах Ейре, там влизаш и всички усмихнати, схване ти се врата да кимаш, няма помен от задкулисни стремежи или подозрения за такива.
Там лели, чичовци и здравеняци, всички ходят за да се здрави, тук повечето хора ходят за да ги видят, да се огледат, да ги огледаг.
Започвам и Нервака да разбирам и неговата хомофобщина и расизъм.
Там гейовете не се набиват на очи за да могат да се обичат, тук се обичат за да се набиват на очи.
Усещам вече как и мен започва да ме залива всичко тукашно.
А за раздаването, нататък, те подкрепям много силно, но и ти не си издържал да върнеш, като съвсем умишлено си я наранил с коментара за приятелката и, след като вече си осъзнал, че полза няма да има.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.02.20 12:51.

10.02.20
13:05

казано от Деян на 10.02.20, 12:43:

Хохо, такива примери на заговаряне и реакция на жените-бол. Пък иди после вярвай на глупостите, че еди какво си било важно :-)
...Вторият каквото и да каже, стига да не е супер тъпотия и кретенизъм, мацките се включват веднага.

Даже и бруталните тъпотии минават, човек 🙂
Ето тук един журналист си прави експеримент - крадва снимките на един модел, прави се на него и пише бруталните тъпотии на мацки в тиндъра и пак в 8 от 10 случая на петата реплика си е уговорил среща за секс.

https://www.boredpanda.com/social-experiment-guy-created-fake-tinder-profile-hot-model-pictures-germanlifter/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 12:49:

Там лели, чичовци и здравеняци, всички ходят за да се здрави, тук повечето хора ходят за да ги видят, да се огледат, да ги огледаг.

Е в случая тези момичета могат да кажат че са си били там просто да си тренират за здраве, а аз съм им се натресъл и съм ги смутил.
Имаше един друг, който беше там за да го видят - един с бицепси по-дебели от бедрата му, който разбира се беше с тениска без ръкави - не знам как се казва този вид дреха, който е по-прибран от потник и горе си има бие на врата, но целите ръце и рамене са открити. И толквоа наперено ходеше и ръцете повдигнати и в една равнина сложени - сакън някой да не пропусне да ги види 😄

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 12:49:

А за раздаването, нататък, те подкрепям много силно, но и ти не си издържал да върнеш, като съвсем умишлено си я наранил с коментара за приятелката и, след като вече си осъзнал, че полза няма да има.

Аз правя добронамерено усилие. Ако поеме - поеме и на мен ми е готино че съм помогнал - пак по един начин е егоистично това, защото накрая и аз се чувствам добре. Ако не поеме, поне си викам: еми троши си главата щом ти е толкова корава. И пак ми олеква. Май всичко ще излезе че с користни подбуди накрая 😄

Bart Simpson

10.02.20
13:13

Дима, познаваме те всички каква душа човек си и всички знаем какви са ти били искрените подбуди.
Просто загубените каузи, са загубени каузи и трябва да можеш да ги различаваш от тези, които имат някакъв потенциял за успех.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.02.20 13:14.

Деян

10.02.20
13:23

казано от Димо на 10.02.20, 13:05:

Ако поеме - поеме и на мен ми е готино

Е то остана и да не ти е готино, като го поеме и на теб :-)))))))))))

10.02.20
13:24

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 13:13:

Просто загубените каузи, са загубени каузи и трябва да можеш да ги различаваш от тези, които имат някакъв потенциял за успех.

  Вярваш ли че до вчера все още всеки път като съм във фитнеса му пиша да идва на онова неблагодарно кифте, за което бях писал че ме помоли да му помогна да отслабне преди 2-3 седмици и оттогава все ми вика: еми ше вида, в София съм, в Русия съм и други такива тъпотии. Аз му бях казал че нямам време да се виждаме специално на кафенета или да пиша по цял ден на месинджъра за да му обяснявам принципни положения ако той даже не направи минималното усилие и демонстрация на добра воля да се запише на фитнес и да идва с мен.

Е, вчера вече ми призля. Пиша му “аз съм във фитнеса” и той знае много добре че ходя в Атлетик в тракийския мол и ми пише веднага: “аз съм в Лаута” Т.е. само трябва да пресече един булевард и е пеша за 3 минути при мен във фитнеса, и седи на някоя пейка и пуши цигари и пие кафе, но няма да си вдигне мазния задник да дойде до фитенса да го види изобщо къде е. Зарекох се вече да не се занимавам с него.

RR

10.02.20
13:33

Как да разреша тоз въпрос трагичен,
Хем да бъда честен, хем да бъда симпатичен)))

10.02.20
13:35

Ето, Ридик ме разбира отлично. И той понякога в желанието си да бъде полезен на хората си отнася снизходително а понякога и откровено негативно отношение.

10.02.20
14:34

Чета тук една статия в която са цитирани различни хора, които споделят какво е социално приемливо, ако си красив. Някои са наистина брутално точни:

“Being socially forward. Interrupting people while talking, hitting on people, giving unsolicited advice, etc. Being attractive gives you an automatic +4 to charisma.”

socially acceptable to offer a blow job for a promotion if you’re hot, but being a 29 year old overweight man, my boss freaks out when I offer head for promotions. He needs to get his shit together.”

People are psychologically more inclined to believe someone good looking is skillful at whatever they’re claiming to good at, despite no evidence. In fact there’s something called the ‘halo effect’ that says along with beauty come all sorts of other positive characteristics.

“Crying.
When a beautiful person is crying everyone is concerned and consoling.
Ugly people cry no one gives a shit and acts like they aren’t there.”

“I’ve noticed that when a guy customer flirts with one of the girls at my work, his level of creepiness is inversely related to how attracted they are to him.”

10.02.20
14:50

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 12:49:

Ей затова харесвах Ейре, там влизаш и всички усмихнати, схване ти се врата да кимаш, няма помен от задкулисни стремежи или подозрения за такива.
...
Започвам и Нервака да разбирам и неговата хомофобщина и расизъм.

Ама той Нервака си е хомофоб и расист и в белите държави поне от каквото е казвал? Или той ги е намразил от тук и по инерция и в нормалните държави? 😄

Това с щипка сол, защото и аз смятам че стереотипите много често си имат причина.

10.02.20
16:01

казано от Деян на 10.02.20, 15:50:

казано от Димо на 10.02.20, 15:39:

....това, което ми се видя проблемно беше че отлепя и пръстите и петите.

Чай ся малко, Димо. И тук се прилага такава техника с повдигнатите пръсти от доста натренираните по отношение на тяга, а гледам напоследък и на клек.

Ама тя се клати бе човек. Аз си представям ако си повдигнеш пръстите на ходилото и така дърпаш или клякаш без да стабилизираш на какво би наблегнал, ама не мога да си представя какво му е хубавото да си нестабилен и да се клатиш докато клякаш. Ясно че с 30 кила нищо няма да ѝ стане, ама...

казано от Деян на 10.02.20, 15:50:

Майтапа настрана, обаче ако тя е алфата в женската група, това мъж да ѝ каже в лицето, че някаква си бета кляка по-добре от нея и то в присъствието на двете или още няколко души, тая мацка не е спала цяла нощ-да знаеш. Поне няколко часа го е мислила и е нагрявала бузите до червено, не можейки да приеме, че някоя под нея от обкръжението ѝ е по-добра в нещо. Еле пък в очите на мъж.

Мда, и аз си го помислих, ама не се сдържах като ме отряза така грубо :(

Ама Дидо, има и такава тактика за сваляне на алфа-фимейлки 🙂 Едно време като съм се образовал/интересувал съм попадал на подобна тактика. Да изразиш интерес към някоя от поддържащите роли, подкопавайки самочувствието ѝ и да я подтикнеш да иска да си върне позицията като привлече мъжкото внимание на всяка цена. 😄

От моя опит в залите съм стигнала до извода, че когато се сблъскаш с непознат човек - т.е. за пръв път го засичаш в залата, непоисканите съвети, колкото и да са добронамерени, не са добра идея. Почти е сигурно, че като реакция ще получиш това, което ти си видял с мацките.

Друг е въпросът и когато не познаваш човек, може да му направиш забележка за нещо, което е резонно да се прави от дадения човек (пример ще дам с мен по-долу и тежестите, с които работя).

Нещата стоят по друг начин, ако с разни хора се засичате почти всеки път и без “официално” да сте се запознавали, си кимате “здравей-здрасти”. Тогава по-добре ще се приеме непоискан съвет.

От години избягвам да се намесвам и съм като кон с капаци.

На мен ми се е случвало да ми прекъсват тренировката с реплики от типа “жена си, ще се контузиш с тези тежести”, което е излишно и явно, като ме засичат още няколко пъти, сами се усещат.

Имам обаче и други случаи - непознати се обръщат с молба да им дам съвет, като страничен наблюдател. Никога не съм отказвала, само се съобразявам с хронометъра ми. 😄

Абеее, специфична среда си е фитнеЦ обществото. 🙂

10.02.20
18:16

казано от Димо на 10.02.20, 14:50:

казано от Bart Simpson на 10.02.20, 12:49:

Ей затова харесвах Ейре, там влизаш и всички усмихнати, схване ти се врата да кимаш, няма помен от задкулисни стремежи или подозрения за такива.
...
Започвам и Нервака да разбирам и неговата хомофобщина и расизъм.

Ама той Нервака си е хомофоб и расист и в белите държави поне от каквото е казвал? Или той ги е намразил от тук и по инерция и в нормалните държави? 😄

Това с щипка сол, защото и аз смятам че стереотипите много често си имат причина.

Ей,недейте тъй педалски-педала си е амбриаж без значение страната.

11.02.20
09:13

10.02
Храната ОК. Общо 1550 Ккал.
Движението малко колелце и фитнес надвечер. Пробвах да бягам с постоянни 10 КМ/ч на пътеката да видя как съм с бягането. Тръгнах за 5К, в движение реших че и 3К стигат и накрая на километър и половина реших че не ми е ден за бягане и спрях 😄 Тежък и отвикнал от бягане съм си още.

Дефицит за деня 1200 Ккал, за седмицата 1200, общо 34150 дефицит до тук.

Теглих се и се мерих, килограмите същите 101, но не беше в идеални условия тегленето. През седмицата имах и 99.5 теглене - за пръв път от миналото лято видях двуцифрено число на кантара. Обиколките и кожните гънки полека-лека се смаляват. Вече почти мога да се огледам в огледалото гол и да не направя ужасена гримаса 😄 Силата не съм забелязал да пада, дори ми се увеличава на някои движения, но то е сравнено с периода от преди няколко месеца в който доста рехаво и лабаво ходех на фитнес изобщо. Мислех да пробвам на NFL теста за сила в горната част сега и след 10 килограма пак - колко повторения със 100 кила щанга мога да направя от хоризонтален лег, дори с един френд се бях разбрал да дойде да ме пази да съм спокоен и да се раздам, ама той закъсня и само се засякохме в съблекалнята на тръгване. Пада или се качва силата все тая, мазнините падат - движа се в правилната посока.

11.02.20
23:37

11.02
Храната бива. Общо 2300 Ккал.
Движението 15 КМ с колелото из града и вечерта имах намерение да ходя на фитнес, но стана 9 и нещо докато се прибера към махалата, а поривите на вятъра бяха толкова силни, че ме местеха на моменти странично по булеварда и реших да си се прибирам.

Дефицит за деня 500 Ккал, за седмицата 1700, общо 34650 дефицит до тук.

11.02.20
23:55

казано от Димо на 11.02.20, 23:37:

11.02
Храната бива. Общо 2300 Ккал.
Движението 15 КМ с колелото из града и вечерта имах намерение да ходя на фитнес, но стана 9 и нещо докато се прибера към махалата, а поривите на вятъра бяха толкова силни, че ме местеха на моменти странично по булеварда и реших да си се прибирам.

Дефицит за деня 500 Ккал, за седмицата 1700, общо 34650 дефицит до тук.

и при вас ли духа вятър минетчия?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1