Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимТака се случиха нещата, че 2 седмици не съм тренирал, равносметката от отпуската е : същите килограми, но малко по мазен, явно бъркането на бетон оказа влияние и затова неможах да кача по-осезаемо. Позагубил съм сила обаче, но пък кардиото(тоест работата ми 🙂)) си е същото, само малко мускулна треска първите два ни.
Кофи 3х15.12.12
Лег 3х8.6.6 32.5
Кикбек 3х12 10
Разтваряне встрани 3х5 15
Много работа напоследък...
Набиране шх 2х8 тнх 2х8.7
Гребане с дъмбел 3х5 37.5
Понеделник
Лицеви 1х20
Лег наклон 2х8 32.5
Лег 2х4 37.5
Набиране шх 3х8 нх 2х4 10
Щях днес да тренирам, но се събудих със зверска болка във врата и ми се реве в момента...
Не съм писъл скоро защото..., вратът ми уж се оправи, ама с моита работа няма как нещо да не те боли постоянно, незнам колко време ще изкарам да го бачкам това (п.с. досега не съм се задържал на една работа повече от 2 години, ама и с това заплащане в БГ ти се убива желанието за работа), но и не си търся друго, докато бях в БГ чух по радиото, че са вдигнали стартовата заплата за учителите на 900лв, щото до няколко години повече от половината ще се пенсионират. Като барман взимах доста повече, което си е подигравка (бтв мога да съм учител по БЕЛ и гръцки език, а жената история), затова май ще преподавам само на мойте деца. Тук учителите взимат от 30к£ и нагоре, а не колкото някоя чистачка в мол, но няма смисъл да се сравняват нещата.
През седмицата раздвижих, но леко защото беше много жега и ни ми се тренираше, ни ядеше основно набирания, кофи и някое друго упражнение за рамо.
Днес гръб въпреки че от вчера ме понаболява кръста
Набиране шх 2х8
Гребане с две ръце на лежанката 4х8.10 40
Трапец 2х10 75
Набиране нх 2х5 14
Понеделник кофи 3х12, фп 3х5 37.5, флаис 2х15 17.5
Днес Набиране шх 3х8, тнх 2х8, гребане 3х5 37.5
Мн работа напоследък, та намалих тренировките с тежести, за момента фокусът е върху кондиция, издражливост и скорост.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече