04.09.16
14:56
Здравейте! Аз съм на 17г все още не знам каква храна е най-важна да ям и как да я приготвя тоест пържене/варене също искам да кача килограми тъй като съм доста Слаб моля за съвети от 4 месеца ходя на фитнес и няма резултат!!!
Всичко е описано в сайта и в интернет. Изпозвай търсачката. А и даваш малко информация. Не казваш колко си висок, колко тежиш, колко % подкожни мазнини имаш, какво целиш, как тренираш, какви силови резултати имаш.
04.09.16
22:25
Ще ти дам най стандартнйия и сигурен отговор. Базови упражнения във фитнеса - клек лежанка и тяга без тях не се качват килограми!
Храната яж разнообразна, тъй като не си станал фитнес манияк ОЩЕ - не смятай много много протеини въглехидрати и мазнини. Не яж опаковани храни като : десрти, вафли, кроасани, демек почти всичко което е изложено в нон-стоп магазинчетата. там освен яадките няма нищо за което си заслужава да си дадеш парите
06.09.16
17:36
казано от Thomas Dimitrov на 04.09.16, 14:56:
Здравейте! Аз съм на 17г все още не знам каква храна е най-важна да ям и как да я приготвя тоест пържене/варене също искам да кача килограми тъй като съм доста Слаб моля за съвети от 4 месеца ходя на фитнес и няма резултат!!!
Здравей!
Наистина ще е хубаво, ако почетеш малко в раздел “хранене”. :) Основата: месо, яйца, риба, млечни продукти, пълнозърнести изделия, варива, бобови, ядки, масла, зеленчуци, плодове. Ако в момента в храната ти преобладават такива храни, то яж повече от тях.
Въоръжи се и с търпение. :)