22.09.16
04:20
Здравейте!
Купих си протеин 5кг, но в плик, че протеините в буркани са ми много скъпи. Уж има стандартното затваряне на плика като с цип отгоре, но пак ми се налага да слагам щипки и въобще много е неудобно. Овес на прах също си взех така.
И навсякъде търсих, никъде не се продава само празен буркан за добавки в интернет. Даже питах в един магазин за добавки и ме изгледаха странно :D
Някой да знае нещо по въпроса?
Също много бих се радвал, ако някой, вместо да го изхвърля, би ми дарил (аз поемам доставката) или продал такъв буркан - по-голям, по-добре. Повече от два не ми трябват.
пп. В Студентски град, София съм, ако има някой съсед с излишен пластмасов буркан.
Тенк ю за вниманието, надявам се не е бил прекалено странен постът ми :D
Иди до Евтинийко или всеки друг магазин за домашни потреби и си купи какъвто искаш буркан - имат и стъклени вероятно. Просто не питай за специален буркан за добавки, а просто за буркан или кутия с капак в желания от теб размер.
Другият вариант ти е да си купиш едно 3 литрово бидонче с туршия, да изядеш туршията и да си го позлваш ;)
Попитай в залата, в която тренираш, ако в момента нямат, просто ги помоли да ти запазят една празна кутия :)
28.09.16
19:59
След ден-два ми се освобождава една кутия от 2300г. Предполагам, че може да събере около 3кг :) Ако все още те интересува, пиши :)