WWZ

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Dizzy

12.02.17
20:54

И малко снимки - оттатък Петрохан е Леденото кралство.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 12.02.17 20:56.

12.02.17
21:53

Прекрасни снимки, особено предпоследната. (inlove) Офтопик е, но не се сдържах. :)

12.02.17
22:17

казано от Dizzy на 12.02.17, 19:38:

Краси, ще те бия до синьо.

Мани, че ще вземе да му ‘ареса :D :P

казано от Dizzy на 12.02.17, 19:38:

Единият от подаръците ми е карта за бокс - 8 посещения. Картата е валидна до края на март, така че нямам много време да се чудя.

Кога, къде, търсиш ли си партньор?! (sun)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 12.02.17 22:18.

Dizzy

12.02.17
22:34

Ааа, без тия! Виждала съм те как налагаш чувала :D
Мога да ходя на две места - до блока ми (вторник и четвъртък) и на стадион Васил Левски (понеделник, сряда, петък) от 20ч до 21:30ч. Треньорите и на двете места са жени :D За спаринг имало зайци бол. Ако искаш ще те водя.

Dizzy

13.02.17
13:37

Кетогенен режим - Ден 48

Понеделник 13/02
Храната: закуска-омлет от 2 яйца с кашкавал и масло, обяд - 200 гр. заквасена сметана и 25 гр. протеин изолат на Dymatize,  вечеря (предстои) свински ребра 330гр със зеле на фурна. Картинка довечера.

Добавки: 6 таблетки Orange triad (на два приема), витамин Д3 - 1 грам (5000 IU), 1 табл. магнезиев цитрат на Now, лимон и оцет в чаша вода преди вечеря

Тренировка (в обедната почивка):

0. Загрявка ставни ротации и скачане на въже
1. Двусет през 1 минута
1а. Руски суинг с 20кг - 15,20,25 повторения
1б. Степ-ъп с редуване - 20,20,20 повторения
2. Скачане на въже 2-3 мин.
3. Хип тръст през 1 минута - 3х10х30кг
4. Скачане на въже 2-3 мин.
5. Стречинг и висене

Продължителност на тренировката: 35 мин.

Не бях скачала на въже от дете. Беше накъсано докато си намеря ритъма, а и за въздух.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 13.02.17 21:43.

13.02.17
13:45

М, били сте в “Ата”-та :) Как са цените в момента там? Хареса ли ви самия Вършец?

казано от Dizzy на 13.02.17, 13:37:

Не бях скачала на въже от дете. Беше накъсано докато си намеря ритъма, а и за въздух.

И в боксовите тренировки се използва много. Аз пък никога не бях скачал преди.

Мнението беше редактирано от Димо на 13.02.17 13:47.

Dizzy

13.02.17
15:27

казано от Димо на 13.02.17, 13:45:

М, били сте в “Ата”-та :) Как са цените в момента там? Хареса ли ви самия Вършец?

Хотелът е хубав, учтив персонал, всякакви удобства. Цените са солени за петък, събота и неделя. За през седмицата са по-поносими.
Имаше много семейства с деца заради детския басейн. На спа процедури (масажи, вани) не ходих и не мога да дам мнение. Ползвах само сауната, парната баня и басейна, който е голям, чист, с топла вода, но силно хлориран. Спасителят ни каза, че сменят водата веднъж на 45 дни, което на фона на ежедневната смяна в х-л Камена във Велинград ми се стори ужасно :). Парната баня беше много хубава и чиста, сауната също.  Тези екстри са включени в нощувката. Джакузито не ми хареса - не беше чисто и много се чакаше. Фитнес заличката беше ... абе колкото да има нещо там :)
Не съм излизала от хотела, защото беше доста студено. На път за хотела самият Вършец ми направи впечатление, че е много пуст - никакви хора  по улиците. Как намерих такси си остана мистерия. Има две хубави заведения за хранене - механата зад поликлиниката била най-добра и се чака за да се седне на маса. Ние вечеряхме в ресторанта на хотела - цените като в столично заведение, кухнята доста добра, но порциите малки.
Бих отишла отново, но не точно в този хотел, а в друг - Медикус. Това бил хотел на Доган (което определено ме спира), но пречиствали водата в басейна по специален начин, без хлор. Местните не го препоръчват, предпочитат и хвалят само Ата.
Напролет мисля, че ще е чудно хубаво - за кросчета, колело, разходки. Ако си намеря по-евтино настаняване и да уредя накакво посещение на чист, топъл, минерален басейн, няма да ми се тръгва от там.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 13.02.17 20:43.

13.02.17
16:19

Мерси за инфото за хотела.

Аз всъщност познавам самия Вършец и околността доста добре - на жена ми семейството имат 2 къщи до хотела и парка и сме там при всеки удобен случай (бая път е от Пловдив, но пък е много хубаво) Но никога не съм отсядал в хотела и не знам дали да го препоръчвам на приятели и познати.

Зимата наистина е супер умряло, (то в целия северозапад май е така), виж пролетта и лятото е съвсем друго - сигурно над 50% от младите от Вършец са гастарбайтери и като си дойдат с децата става доста оживено, имат и богата културна програма от общината, по централната им улица има доста живот.

От Цветница и Великден и нататък е просто прекрасно. Имат екопътеки, поляни, река, водопади, гори и баири. Има и евтини настанявания в чисти самостоятелни стаи за гости по къщите, това го знам, защото някои от комшиите ни предлагат. Ей, сега ми се приходи :D

13.02.17
22:30

казано от Dizzy на 12.02.17, 22:34:

Ааа, без тия! Виждала съм те как налагаш чувала :D
Мога да ходя на две места - до блока ми (вторник и четвъртък) и на стадион Васил Левски (понеделник, сряда, петък) от 20ч до 21:30ч. Треньорите и на двете места са жени :D За спаринг имало зайци бол. Ако искаш ще те водя.

Аааа, аз само малко флиртувах с него :D

ИСКАМ!!! Утре ще те вайбърирам :P

Dizzy

14.02.17
19:02

Кетогенен режим - Ден 49

Вторник 14/02
Храната: като вчера

Добавки: същите - 6 таблетки Orange triad (на два приема), витамин Д3 - 1 грам (5000 IU), 1 табл. магнезиев цитрат на Now, лимон и оцет в чаша вода преди вечеря

Ходене: 4 км (вчера също)
Тренировка (след работа):

0. Загрявка ставни ротации и кростренажор 10 мин
1. Тръстър през 10 секунди с тежести 2х8кг. 3х11
2. Бг клек през 1 минута с 20кг. 3х6 на крак
3. Степ-ъп през 1 минута с редуване - 3х20
4. Военна през 1 минута с лоста от 20 кг - 10, 5, 5
5. Стречинг и висене

Продължителност на тренировката: 40мин

Добре беше кардиото. Тръгнах с желание за табата с тръстър, но в началото на четвъртата сесия капитулирах.

ПП. Разсадът ми домати върви чудесно :)

Мнението беше редактирано от Dizzy на 14.02.17 19:22.

Dizzy

14.02.17
22:46

Една валентинка да постна.... много трудно избрах измежду Тони Бракстън, Фил Колинс и Майкъл Болтън :D

Dizzy

14.02.17
23:08

Размислих.... Нека е Марая! :D

Dizzy

15.02.17
14:19

Къв е тоя форум, веее! Никой не харесва Марчето?! Къде попаднах аз :D

15.02.17
15:11

М, къде я сравняваш Марая с Шадейката, класи и класи разлика. Марая даже не си знае собствените текстове, както стана видно наскоро.

15.02.17
16:02

казано от Dizzy на 15.02.17, 14:19:

Къв е тоя форум, веее! Никой не харесва Марчето?! Къде попаднах аз :D

Теди :)

Dizzy

15.02.17
19:44

Димо, двете имат своите предимства, но тук въпросът беше коя от тях е по-подходящата Валентинка  ;) :D
Едната яко депресия, другата - пеперудки  (giggle)

Евала, Илийка! :D

Dizzy

15.02.17
19:46

Кетогенен режим - Ден 50

Сряда 15/02
Храната: закуска омлет със сирене, обяд котидж, краставичка и орехи, вечеря салата и телешки кюфтенца

Добавки: същите - 6 таблетки Orange triad (на два приема), витамин Д3 - 1 грам (5000 IU), 1 табл. магнезиев цитрат на Now, лимон и оцет в чаша вода преди вечеря

Ходене: 4 км
Тренировка: ц

Доста натоварен ден, обаче всичко мина леко с усмивка. Някак си усещам, че като съм в добро настроение и колегите са по-ведри покрай мен. Може и да си въобразявам, де.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 15.02.17 20:17.

Dizzy

16.02.17
07:52

Хайде пак проверка. Резултатите от последните 10 дни са както следва:
Плюс 0,4 кг.
Задръжка на всички сантиметри

Брой тренировчици: 5 (бяха 2 на предишния отчет)
Ходене пеша: 29 км. (спрямо 22 от предишната десетдневка)

Средният ми прием на въглехидрати, ако не броим 3-те дни на почивка, е бил 21,79гр/ден и съм се придържала към BMR, което си е лек дефицит. На самата почивка, пък, се придържах към рамката с препоръчани храни за кетогенния режим. Предполагам, че дори там не съм надвишавала 30 гр. въглехидрат/ден. За това липсата на желан резултат отдавам на суроватъчния протеин, който включих на доста обеди. Изглежда не е съвместим с кето режима.

Редактирах килограмите....много бързане...

Мнението беше редактирано от Dizzy на 16.02.17 08:36.

Dizzy

16.02.17
22:18

Кетогенен режим - Ден 51

Четвъртък 16/02
Добавки: същите

Ходене: 5 км
Тренировка: вечерта
1,5 часа ОФП с елементи на бокс :)
Бях е така:

Dizzy

17.02.17
20:44

Кетогенен режим - Ден 52

Петък 17/02

Ходене: 4 км

Имам мускулна треска на корема, защото вчера направих към един милион преси. От късната тренировка заспах в 1 ч. сутринта. За това не можах да тренирам днес. Сега лягам да наваксам със съня. Предстоят ми доста задачи през уикенда.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 17.02.17 20:46.

Dizzy

18.02.17
20:13

Кетогенен режим - Ден 53

Събота 18/02
Храната: закуска бъркани яйца със сирене, обяд крем супа, вечеря риба на скара и салата
Добавки: все същите

Ходене: ц

Доста задачки днес, щрамбовах с колата напред-назад. Утре вече ще тренирам.

В петък ми донесоха изследванията от годишния профилактичен преглед. Правих го на 2 декември, а ми го донесоха на  17 февруари. Браво, много експедитивни, нямам думи! Чета тук, че в началото на декември съм била доста кисела и съм имала белтък в урината. Имам препоръка за ново изследване и ще го правя.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 18.02.17 21:04.

Dizzy

19.02.17
19:18

Кетогенен режим - Ден 54

Неделя 19/02

Ходене: 2 км. някъде
Тренировка: мда и то в компания :)

0. Ставни ротации
1. Клек:
1х10х40кг
1х10х50кг
1х10х60кг
1х10х65кг
1х5х70кг
1х3х75кг
4х1х77.5кг

2. Силово гребане
4х5х30кг на страна

3. Руски суинг
3х20х20кг

Продължителност: нямам си и най-малка представа :)
Почивки и лафче - доста между смяната на упражненията, защото нямах и най-малка идея как да продължа. На клека и суинга със сигурност под 1 минута съм почивала.
Сега излизам малко пазар, че трябва да подготвя храната за през седмицата.

Специални благодарности за подаръците (inlove) Днес ми е много хубав ден!

Dizzy

20.02.17
19:51

Кетогенен режим - Ден 55

Понеделник 20/02
Храната: закуска и обяд - фритата, вечеря скумрия на скара и салата

Ходене: 4 км.
Тренировка: следобед лекичко

0. Ставни ротации
1. Кростренажор 20 мин.
2. Трисет през 10 секунди
2а. Раменна преса 3х10х8кг (на ръка)
2б. Руско усукване 3х10х20кг
2в. Коремни преси 3х10 (от лег изправяне на краката, после бързо свиване и мах до свещ, ръцете под тялото)
3. Battle rope 5x15 секунди (амплитуда като на снимката)

Продължителност: към 40 мин.

Идеята за фритата е от дневника на Дили. В моята сложих яйца, сирене, сметана, маслини, пушен бекон, чушки, магданоз, червен пипер и масло за намазване на тавичката.

21.02.17
21:54

Wooooooohooo! (punch)

Dizzy

21.02.17
23:07

Ади :)
Кетогенен режим - Ден 56

Вторник 21/02
Храната: като вчера + 20-30 гр. филе Елена

Ходене: 5 км.
Тренировка:
Вечерта 1,5 часа бокс (във времето са включени загрявката към 20 мин и стречинга - 5 мин)

Иначе имах успешен ден. Доста по-уверена съм на позицията. Хаосът започва да има някаква форма.

Dizzy

22.02.17
13:25

Кетогенен режим - Ден 57

Сряда 22/02
Храната: като вчера + 80 гр. печен бадем :(

Тренировка:  в обедната почивка (лекичко, че утре пак ще се правя на Роки)

0. Ставни ротации и 3 мин. упорито скачане на въже докато ми се оплете в краката (което беше често)
1. Степъп през 1 минута с редуване на краката 5х20хСТ (по 10 на крак) 
2. Напади през 1 минута с редуване на краката 3х20хСТ (по 10 на крак)
3. Разтягане и висене - 4 минути всичко
Продължителност на тренировката: 32 мин.

Много приятно кардио се получи.(whew)

Мнението беше редактирано от Dizzy на 22.02.17 13:26.

Dizzy

23.02.17
20:51

Кетогенен режим - Ден 58

Четвъртък 23/02
Храната: Закуска яйца на очи, чушка и бекон, обяд - моцарела+салата с дресинг от сметана, копър и зехтин, вечеря пъстърва на скара, чери домати и маслини
Добавки: 6 таблетки Orange triad (на два приема), витамин Д3 - 1 грам (5000 IU), 1 табл. магнезиев цитрат на Now, лимон и оцет в чаша вода преди вечеря

Тренировка:  ц
Изморена се чувствам. Реших да почивам днес.

Сутринта минах покрай един приятел и той така хубаво ми се усмихваше, че го снимах :)

Мнението беше редактирано от Dizzy на 23.02.17 20:52.

Dizzy

24.02.17
18:16

Кетогенен режим - Ден 59

Петък 24/02

Ходене: 3 км.
Тренировка:  в обедната почивка

0. Загрявка 10 мин. велоергометър
1. Горен скрипец с раменен надхват през 1 минута 4х10х40 кг
2. Гребане на машина през 1 минута 4х5х55 кг
3. Раменна преса с пудовка  през10 секунди 3х10х8кг на ръка
4. Стречинг-Само малко висене
Продължителност на тренировката: 30 мин.

Сутринта ме учиха да играя на табла.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 24.02.17 18:20.

Dizzy

25.02.17
18:49

Кетогенен режим - Ден 60

Събота 25/02
Храната: закуска две яйца, чушка и бекон, обяд зеленчукова крем супа и кашкавал, вечеря скариди гарнирани с доматки и авокадо.

Ходене: ц, до магазина и обратно не се брои
Тренировка:  ц, див мързел

Сметки правих, чай варих, мъдрих как да си направя градинарски календар и .... си снимах храната  (makeup)
Имам пъклени идеи за вътрешния двор на комплекса, където живея.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 25.02.17 18:50.

Dizzy

25.02.17
20:50

Така и нищо смислено не направих днес, поне да изгледам два филма:

http://www.imdb.com/title/tt1308736/ (все го хващам по телевизията от никъде и пада голям смях)
и
http://www.imdb.com/title/tt2545118/?ref_=nv_sr_1 (по препоръка от колега)

Dizzy

26.02.17
09:12

След поредните 10 дни резултатите са:

- 1,2 кг.
- 1 см. ханш
- 1 см. бедро
Без промяна са талия, прасец, китка и мишница.

Брой тренировчици: 6 (бяха 5 на предишния отчет)
Ходене пеша: 32 км. (спрямо 29 от предишната десетдневка)

Средният ми прием на въглехидрати е бил 27,83гр/ден, което е с 6гр./ден повече от предходния период (когато всъщност качих 0,4кг, предполагам заради суроватъчния протеин).
Най-ниският ми прием въглехидрати е бил 22,06 гр., а най-високият 40,46 гр.
Ако мога да обобщя в 9 от 10-те дни съм била под 30гр/ден въглехидрат и съм се придържала към BMR. Желаните резултати са налице, което звездите ми го говорят, че съм на прав път :)

Общо за първите два месеца съм свалила 7 кг. (малко ми е, искам още). Само за първия месец талията ми намаля с 12 см., а през втория месец не мръдна, което не ми харесва особено, но съм упорита и ще чакам.
Талията я меря на най-тясното място, което при мен е 4 пръста над пъпа докато съм максимално отпусната и като съм издишала, без да издувам корема. Все още ми е странно с каква скорост се прибра.

През последната десетдневка към храните включих домати и моркови, но в малки количества. Така като гледам, въпреки тези храни имам резултат, но по-бавен.

Чувствам се добре, резултат има като се прави каквото трябва, така че продължавам.

26.02.17
14:45

Тедиии много ти се радвам (sun)

Не само сваляш, но и изглеждаш супер !
Всичко ще си дойде на мястото и това, което целиш ще се получи. (F)

Dizzy

26.02.17
20:07

Рано е за хвалене, Зори, много рано :)

Кетогенен режим - Ден 61

Неделя 26/02
Храната:Като вчера

Ходене: 3 км.
Тренировка:  ц

Домакинствах и после ходих на “доматено парти” :D Беше среща за размяна на семена. Събрах семена за около 30 вида домати и други неща и то без да взема от всичко.... жестоко!

Dizzy

27.02.17
18:09

Кетогенен режим - Ден 62

Понеделник 27/02
Храната: закуска- яйца, бекон и чушка, обяд- свинско печено и салата, вечеря (предстои) - крем супа и синьо сирене
Картинка малко по-късно.

Тренировка:  следобед

0. Загрявка 10 мин. кростренажор и ставни ротации
1. Суинг през 1 минута 5х20х20кг
2. Напади през 20.секунди 5х10хСТ
3. Скачане на въже - 2 мин (често спиране)
4. Планк през 30 сек. - две завъртания
-централен Планк - 1 мин.
-страничен Планк - 30 сек.
Продължителност на тренировката: 40 минути

Тарикатско кардио днес. Нещо не ми хареса, не знам какво. Сега ще обикалям за диван.

Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.02.17 22:24.

Dizzy

28.02.17
22:11

Кетогенен режим - Ден 63

Вторник 28/02
Храната: като вчера, но вместо синьо сирене беше кашкавал ементал

Ходене: 6 км.
Тренировка:  вечерта
1,5 часа бокс (включва загрявката, ОФП и разтягането)

Беше много интересна работата по двойки с комбинации от прав, кроше и ъперкът. Като за трета тренировка много ясно, че още уча самите движения, а комбинациите само ме объркват. Не мога да се пазя и основата от карате повече ми пречи отколкото да ми помага. Въпреки това не ми се спираше, доста увлекателно мина тренировка. А Ади е нинджа :D
Голямо съм диване, май въобще не благодарих за ръкавиците!!! Ади (F)

28.02.17
23:32

:* Че си диване, диване си, ама не за ръкавиците :D
... Но аз трябва да благодаря - 1/ че ми показа това готино, малко, задушно местенце, което така добре ме кара да се чувствам... и 2/ - че сподели цялото това преживяване... и 3/ че ме приютяваш във времевия ми прозорец  :) Така чееееее... (F)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 28.02.17 23:33.

Dizzy

01.03.17
20:46

Кетогенен режим - Ден 64

Сряда 01/03
Храната: закуска яйца на очи, бекон и чушка, обяд - кашкавал и зелена салата с чери, авокадо, маслини, вечеря - крем супа и скумрия на скара. Подробности на картинката.

Честита Баба Марта :)
Днес толкова мартеници събрах, че в края на деня обмислях да отворя сергия :D

Dizzy

02.03.17
22:48

Кетогенен режим - Ден 65

Четвъртък 02/03
Храната: Като вчера

Много работа.

Dizzy

03.03.17
20:32

Кетогенен режим - Ден 66

Петък 03/03
Храната: Като вчера
Ходене: доста, но по магазините

Много мразя да ходя по магазини. Най-много време си загубих в хамбара икеа. Като влезеш, докато не минеш през всички секции не можеш да излезеш. Капан! Даже по едно време се почувствах клаустрофобично, пък уж не съм такава.
Сега готвя едно зайче за следващите 3 дни. Похарчих заплатата и вече съм спокойна.

Т. Тодорова

04.03.17
08:35

Честит имен ден!

Здраве!

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1