ихаааа, аз бих си го взела и в конюшнята тоз жребец :Д
Теди е машинка, мачка здраво в залата, прави страхотни бонбони, обмислям да се преместя в Младост, да ми е по-наблизо :Д
...а като се събрахме днес и със Зори и Санчо - само мога да кажа, че сигурно съм изгоряла от толкова много слънчевост :*
*айде пак нова страница да оцвъкам :Д
Мнението беше редактирано от RogueOne на 20.11.16 18:56.
20.11.16
19:16
Днес беше много весело, наистина!!! Не съм и очаквала друго от тази симпатична компания. А ти може да цвъкаш в тоя дневник колкото си искаш. :D
А ти може да цвъкаш в тоя дневник колкото си искаш. :D
Тва е щото яде от твойте бонбони, чужди нямаше да ги приемеш :Д
20.11.16
19:59
Е много ясно :D
20.11.16
20:11
Не е зле да има правила...... хм, измислих го! Всичко друго само не и Пепа!!! ;( :D
Не е зле да има правила...... хм, измислих го! Всичко друго само не и Пепа!!! ;( :D
гАлена може ли?! :D
20.11.16
21:31
Твърдо нье!
Ще ми изплашите почитателите от метъл обществото :D
Изключения са златните класики (и ловец съм и рибар съм; обичам шопската салата.....) и то само с повод - сватби, кръщенета и т.н. Църковният календар не се брои - то там всеки ден е някъв празник :D
Твърдо нье!
Ще ми изплашите почитателите от метъл обществото :D
Изключения са златните класики (и ловец съм и рибар съм; обичам шопската салата.....) и то само с повод - сватби, кръщенета и т.н. Църковният календар не се брои - то там всеки ден е някъв празник :D
и за нови максове, нали, нали, налииии?! (търся си стимул да ги клекна тия кила :Д ) (wasntme)
Друго: ако ти пусна селфи по бяла роклА, брои ли се за сватба?! :Д (спирамд а спамя, наистина :Д ) (за днес! )
21.11.16
21:50
Понеделник 21/11
Храната:
2 ябълки, вита баничка със сирене и праз, 150 гр. скумрия на скара, крем супа с броколи, след тренировка свински флейки (150 гр.) на фурна с тиквичка, патладжан и гъби (300гр)
Вода и чай: 2л.
Добавките:
6 таблетки Orange triad(разделени на два приема)
4 гр. рибено масло
Ходене: 4км
Тренировка:
Загрявка - ставни ротации и велоергометър 5 мин.
1. Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 3х5х70кг
Двусет в суперсерия, 3 завъртания с пудовка 16 кг.:
2а. Суинг: 20 бр.
2б. Високо изтегляне от земя: 10 бр.
3. Руско усукване с пудовка 16 кг.: 3х6 на страна
4. Планк 3х30 сек.
5. Напади с редуване на краката и допълнителна тежест с пудовка 16 кг.: 3х5 на крак
6. Висене 3х10 сек., с почивки от 30 сек., после разтягане, кобри, мамби и други змии (10 мин.)
Почивките: по 1 мин. Кляках боса (т.е. по чорапи). Внимавах да не ми играят коленете, а да вървят по посока на пръстите. Забързах пулса доволно, скучно hiit кардио ще правя някой друг път.
Цял ден бях недоспала и се влачих, но кафе не съм пила.
Днес го нямаше мустанга. ;(
И какво друго да кажа... аха... Ади спирам ти ракията :D
Понеделник 21/11
Почва сезона на червеното вино не за друго, нали ? :D
Понеделник 21/11
И на тъмната бира!... (която пък много върви за разредител на ракията... :Д )
Мнението беше редактирано от RogueOne на 21.11.16 22:29.
Понеделник 21/11
И на тъмната бира!... (която пък много върви за разредител на ракията... :Д )
Ех нея напълно я забравих. С две ръце съм :)
21.11.16
22:39
:D :D :D
21.11.16
22:47
Шш кво ПИ ? :D :D :*
Аз съм си го написала чинно - 2 л. вода :D
Шш кво ПИ ? :D :D :*
Аз съм си го написала чинно - 2 л. вода :D
аааа, да не е пропуснато някое “К” по средата на думата “вода”? :Д :*
Ай, спирам спама, че не моа са зАпра (hug)
22.11.16
22:16
Вторник 22/11
Храната:
1 сл мед+1 сл фъстъчено масло, 1 ябълка, кроасан със сирене и айрян, 1 задушен картоф и крем супа с тиква, след тренировка свински флейки (200 гр.) на фурна с тиквичка, патладжан и гъби (300гр)
Добавките:
6 гр. рибено масло
Тренировка:
Загрявка - ц
1. Лег: 3х8х40кг
2. Бутане на дъмбели 2х10 кг. от лег, успореден хват 3х8
3. Двусет 3 завъртания с дъмбели от 8 кг.:
3а. Раменна преса: 8 бр.
3б. Бутане на дъмбели от полулег, успореден хват 8 бр.
4. Двусет 3 завъртания от
4а. Гребане на машина 8х50кг.
4б. Горен скрипец 8 х40 кг.
5. Хиперекстензии 3х10 СТ
6. Свиване на колене от стенд 3х20
7. Руско усукване с пудовка 16 кг.: 3х6 на страна
8. Кростренажор 20 мин. монотонно
9. Разтягане (10 мин.)
Почивките: по 1 мин.
Продължавам да тренирам хаотично. Днес се увлякох и стана продължителен престой в залата - 1,5 часа. Гледах какво правят другите и си избирах упражнения от техните тренировки. Пулса се вдигна, усетих си мускулите, горе-долу съм доволна.
Сега малко телевизия и после за-спи-вам.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 22.11.16 22:26.
23.11.16
20:10
Сряда 23/11
Храната:
парче солен кекс, пилешка пържола от гърди с къри и гарнитура задушени моркови, малка салата с киноа, вафла чудо на чудесата, за вечеря крем супа (карфиол, тиквички, сметана, моркови, целина, копър, слънчогледови семки)
Вода и чай: 2,5л.
Добавките:
6 гр. рибено масло
Тренировка:
Загрявка - ц
Ходене на пътека, скорост 5,5 за 40 мин. монотонно, пулс 125-7
Разтягане (10 мин.)
Днес почивка, един вид. Утре повече.
24.11.16
20:07
Понеделник 24/11
Храната:
50 гр елда с масло и сирене, 2 мекици, 400 гр. гювеч със свинско, пакет пуканки, 2 варени яйца (много излишни неща днес)
Вода и чай: 3л.
Добавките:
2 таблетки Orange triad(последните от опаковката)
6 гр. рибено масло
Ходене: 5 км.
Тренировка:
Загрявка - ставни ротации и велоергометър 5 мин.
1. Суинг: 3х20 с пудовка 20 кг. (почивки 30 сек.)
2. Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 3х2х90кг (почивки 1 мин.)
3.Двусет с 40кг. тежест (почивки 30 сек.)
3а. Бедрено сгъване 3х10
3б. Бедрено разгъване 3х10
4. Клякания с пудовка 20 кг. 3х10 (почивки 30 сек.)
5. Повдигане на прави крака от стенд 3х10 (почивки 1 мин.)
6. Планк 3х1 мин. (почивки 1 мин.)
7. Висене 3х10 сек., с почивки от 30 сек.
При смяна на упражненията се мотах по 1 минута. На странния уред бяха виснали един боксов чувал и не можах да клякам. Цялата тренировка ми беше лека. На тягата тежките 90 кг. - с фитили.
Утре съм отпуск, трябва да отида на пазар за клинове, че не остана нито един здрав. Последния го скъсах днес на коленете. Ще гледам да поръчам от спортс дайрект и едни маратонки, за да се слея с посетителите...., тъкмо утре бил black Friday.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 24.11.16 21:12.
24.11.16
22:42
Разбрах със закъснение, че днес в Щатите празнували Деня на благодарността.
Хубава традиция, нищо че е чужда.
Аз за какво съм благодарна... в духа на форума, благодарна съм, че съм здрава и мога да се движа и спортувам пълноценно. Благодарна съм, че имах възможността да се запозная с чудесни хора през тази година. Благодарна съм, на земята, която с малко усилия ме дари със своите плодове и можах да ги вкуся с истинско удоволствие. Благодарна съм на суровия живот, че ми показа кое е истинско и трябва да се цени. Благодарна съм и на тлъстинките, които не искат да си отидат, защото ще ми пазят топло тази зима :)
25.11.16
22:46
Петък 25/11
Храната:
1 сл сусамов тахан, 2 купички зеленчукова крем супа със сметана и слънчоглед, 1 конско кюфте (250 гр.) с гарнитура (300 гр. лютеница, салата зеле с моркови, пържени картофи), 1 чаша тъмна бира 300 мл.
Вода и чай: 1,5л.
Добавките:
6 гр. рибено масло
Ходене: към 5км
Тренировка:
1.Загрявка - ставни ротации и високо изтегляне от земя с диск 4х15х10кг.
2. Военна преса 5х10 с лост 20 кг
3. Лег: 4х8х40кг
4. Двусет от:
4а. Едностранно гребане с дъмбел 4х8х13кг.
4б. Обръщане 2х8х20 кг. и 2х8х30 кг.
5. Горен скрипец, раменен надхват 4х8х30кг.
Почивките: по 2 мин.
Вечерна тренировка с бандата :). Учих военна преса. Опитах да скоча върху наредени дискове, обаче не можах от шубе :D
Лега ми е с чийтинг... както винаги :Д :Д :Д
Мнението беше редактирано от Dizzy на 26.11.16 09:21.
Петък 25/11
Вечерна тренировка с бандата :). Учих военна преса. Опитах да скоча върху наредени дискове, обаче не можах от шубе :D
Лега ми е с чийтинг... както винаги :Д :Д :Д
Ти ако си шубе, аз ко да кажа :Д “не, не, стига ми толкова” “не мога, страх ме е”, “ама шубе ме еее” :Д ;(
Иначе, чийтинг, ама убав чийтинг, брееееее! Убав! Човек с кеф да те пази :))))
:* (F)
25.11.16
23:45
Ти ако си шубе, аз ко да кажа :Д “не, не, стига ми толкова” “не мога, страх ме е”, “ама шубе ме еее” :Д ;(
Обаче виж как успя да скочиш няколко пъти, а аз само опипвах почвата. :)
Мнението беше редактирано от Dizzy на 25.11.16 23:47.
Обаче виж как успя да скочиш няколко пъти, а аз само опипвах почвата. :)
Повече се тръшках, отколкото да скачам :Д ама ти тръгна по-уверено от мен! Гледаше дисковете като Крал Артур как гледа Екскалибур, другият път си го рипнала! :P
Човек с кеф да те пази :))))
.. на клек... :Д
Йес брееееееееее! (mooning)
Теди, кога ще клякаш??? :Д
26.11.16
00:04
Утре ще клякам
Утре ще клякам
(party) (party) (party)
* ето така ще изглеждаме утре :Д май ще има масов клек :Д
но ... всичко за Booty-то! ВСИЧКО!
Мнението беше редактирано от RogueOne на 26.11.16 00:15.
26.11.16
21:41
Събота 26/11
Храната:
50 гр. елда с масло и сирене, 1 купичка зеленчукова крем супа със сметана и слънчоглед, 250 гр. пилешко месо, 7 сурови бонбона (мед, ядки, кокос, фъстъчен тахан)
Добавките:
6 гр. рибено масло
Ходене: към 4км
Тренировка:
1.Загрявка - ставни ротации
2. Клек: 10х40кг,10х50кг, 10х60кг, 2х70кг, 1х80кг, 1х90кг, 1х80кг,3х70кг, 5х60кг, 10х50кг, 1x40 СТ
3. Три фермерски разходки с дъмбели 2х22-3 кг. заради хвата
4. Разтягане и висене
Почивките: по 2 мин.
Правих опити за шпагати.... и си пипахме мазолите :D
Мнението беше редактирано от Dizzy на 27.11.16 20:21.
Тi найш, че имаааш страашнии... мазолЕ :Д
И главите си дрънчахме у щангете :Д
п.п. След толкова години, чак сега ме порази стартът а тая песен: “I hate the treadmill everyday…” - ето! кардиото долуууу!!!! :D :D :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 26.11.16 22:03.
26.11.16
22:16
Добре, че ме подсети, отивам за лед (whew)
Така е, къде съм виждала другаде такъв клип с Орхан Мурад! Бях в потрес и бам в щангата на Краси :D
Добре, че ме подсети, отивам за лед (whew)
Така е, къде съм виждала другаде такъв клип с Орхан Мурад! Бях в потрес и бам в щангата на Краси :D
Отивай! Функция “бързо размразяване” на пържоли, ако има във фризера :Д
Според мене е виновна щангата на Краси :Д Хареса си ни :Д
Оп, един поздрав:
Последна чалгИя в дневника ти (за Ноември ;) , другият месец - пак :Д )
28.11.16
20:33
Понеделник 28/11
Храната:
закуска към 07ч от 3 варени яйца и 4 оризовки с масло, към 11ч. 50 гр. микс сурови ядки (лешник, слънчоглед, бадем), към 14ч (след тренировка) - доза суроватъчен протеин, вечеря в 20ч пълнозърнести спагети (100гр) с пилешко месо (150 гр) и малко зеленчук със зехтин (тиквички, чушки, гъби, морков)
Добавки: не
Ходене: 3км
Тренировка:
Загрявка - не
1. Бягане на пътечка 20мин (1 мин тичане скорост 9-8,5, редувано с 1 мин ходене скорост 5)
пауза от 2 минути
2. 1 табата суинг с пудовка 16кг. (протокол 20 сек работа, 10 почивка, общо 8 сесии)
3. дописвам - Повдигане на пръсти за прасец 20 пъти с 16кг пудовка в ръце (петите обърнати навън за работа върху вътрешната част на прасеца)
4. Бързо разтягане и малко висене
Тренировката я правих в обедната почивка в опит да си оптимизирам свободното време. Вместих се идеално в 1 час, само където нямаше време за стабилно разтягане, а и след това близо час бях червена на домат от кардиото . За вечерта имах план да направя 30 мин. от йогата на Ади и Дили, обаче се забавих в работата, прибрах се прегладняла и се хванах да готвя. Утре ще гледам да си тръгна навреме.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 28.11.16 20:44.
Тренировката я правих в обедната почивка в опит да си оптимизирам свободното време. Вместих се идеално в 1 час, само където нямаше време за стабилно разтягане, а и след това близо час бях червена на домат от кардиото . За вечерта имах план да направя 30 мин. от йогата на Ади и Дили, обаче се забавих в работата, прибрах се прегладняла и се хванах да готвя. Утре ще гледам да си тръгна навреме.
Ооо, много ще се радвам да се увеличим йоги-бб-тиймките. :D
28.11.16
20:40
Ще, ще! :)
Много е симпатична Адрианчето! Прегледах нещата по диагонал, струва ми се приятно занимание като за преди заспиване :)
Ще, ще! :)
Много е симпатична Адрианчето! Прегледах нещата по диагонал, струва ми се приятно занимание като за преди заспиване :)
Така е, има чувство за хумор и са много приятни видеата. Обаче не всички са като за преди заспиване. Някои така раздвижват кръвта, като кафе за старт на деня. Хубавото е, че са много разнообразни и можеш да избереш от кое имаш нужда в дадения момент. :)
28.11.16
20:46
Мерси! Явно ще трябва да ги подбирам предварително кои стават за вечерта. Целя предимно разтягане с това занимание.
Мерси! Явно ще трябва да ги подбирам предварително кои стават за вечерта. Целя предимно разтягане с това занимание.
Ще постигнеш целта си. ;) Аз усещам как ефекта от разтягането се отразява и на фитнес тренировките ми. :) Иначе накрая на практиките винаги има поза/и за отпускане и релакс, та не е и нужно кой знае колко подбиране. ;)
29.11.16
23:42
Днес почти 13 часова смяна на работа с 2 почивки по 5 минути. Храната беше като вчера + 1 излишен десерт междинно (доза киндер буено). Тренировка не успях да направя. Остана ми само ходенето към 5 км.
Колкото повече работя, толкова повече ми трупат. Трябва генерално да сменя подхода. Не е като да няма около мен примери, от които да черпя know how ;)
Да драсна и нещо позитивно - кафето вече не ми липсва. По-малко от две седмици беше времето, което ми беше необходимо да преодолея натрапчивото желание.