Пауза ?

Темата е заключена.

12.10.16
15:42

Здравейте, нещата се случиха така че от няколко седмици не съм ходил на зала + това че и картата ми свърши, а и не се справях мн добре. Обаче един мой познат ми предложи да се запиша на неговия и да ми помага и тренира, при което се съгласих. Сега от 2017 яноари ще се запиша при него. Знам че това са около 3 месеца и не е малко време, но ще окаже ли тази пауза влияние като почна пак, а и и без това нямам кой знай колко мускулатура по себе си така че няма да загубя кой знай какво. Този път съм решил да не приемам протеини и так каквито са добавки, да ще е по трудно, но предпочитам това пред това да се тъпча с протеин и такива неща.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Модерация 2: Моля, формулирайте темите и въпросите си по разбираем за околните начин с оглед целта на темата, която пускате!

Темата беше редактирана от karfi4ka на 12.10.16 18:38.

12.10.16
17:42

И какъв точно е въпросът?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1